Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

spa-og-wellness

Spaophold

SPAOPHOLD

Leder du efter dit næste spaophold? Så er du kommet til det rette sted!

På denne side finder du altid de nyeste og bedste tilbud på spaophold i Danmark men også spahophold i udlandet.

Hver dag går vi på jagt efter de bedste spaophold. Og hver gang vi finder et godt og billigt spaophold, skriver vi om tilbuddet her på siden.

Fordi vi dagligt finkæmmer de største tilbudssider for deres bedste spatilbud, slipper du for besværet med selv at lede efter de bedste deals på spaophold. Og fordi vi efterhånden har fundet tilbud på spahoteller i hele Skandinavien og Tyskland, kan du scrolle artiklerne igennem og lade dig inspirere af alverdens luksuriøse spa- og wellnessophold 😉   

Nedenfor kan du læse om de bedste tips til spaophold samt forslag til gode spahoteller og spatilbud.

Tips til spatilbud

Et lækkert spaophold er på mange måder den perfekte getaway. Især hvis du trænger til selvforkælelse i luksuriøse rammer. 

Ofte vil et spatilbud indeholde et kort, men luksuriøst ophold på et spahotel, der ligger i enten Danmark, Sverige, Norge eller Tyskland. Derfor kræver et spaophold ikke den store transport, da de forskellige spahoteller ofte ligger i behagelig køreafstand. 

Fordi spahotellerne som regel tilbyder førsteklasses spafaciliteter, kan du glæde dig til en verden af velvære med opvarmede swimmingpools, jacuzzier, saunaer, dampbade og andre wellness-herligheder.

Ønsker du at kombinere dit wellnessophold med kulinariske forkælelser, kan du også ofte finde spaophold med morgenmad og spaophold med middag – eller begge dele. 

Her får du 5 tips til, hvordan du kan sikre dig det perfekte spaophold til den bedste pris:

  • Afstem dine forventninger. Hvad vil du få ud af dit spaophold? Leder du efter et lille og roligt spahotel eller et stort sparesort med mange faciliteter
  • Hold øje med særtilbud på spaophold (dette gør Rejsespejder heldigvis for dig)
  • Undersøg hvad spatilbuddet indeholder – er det inkl. morgen- og aftensmad? Er spa-adgang inkluderet i prisen eller ej? Er spa-adgangen begrænset til bestemte tidsrum? Osv.
  • Tjek spahotellets anmeldelser på sider som Google, Tripadvisor og/eller Trustpilot
  • Tjek hvilke spafaciliteter og spabehandlinger hotellet tilbyder

Spaophold i Danmark

Leder du efter et spaophold i Danmark, kan du faktisk vælge og vrage mellem en lang række lækre spahoteller. De seneste 20 år er der kommer flere og flere spahoteller i Danmark, og faktisk har Danmark efterhånden et af Nordens største udvalg på lækre spahoteller af meget høj kvalitet.

Nogle af Danmarks bedste spahoteller tæller bl.a.:

Spaophold i Danmark

Spaophold i Jylland

Går du specifikt efter et spahotel i Jylland, er udvalget faktisk slet ikke så tosset – for nu at sige det på godt jysk. Der findes efterhånden rigtig mange lækre spahoteller i Jylland med førsteklasses faciliteter med helt fantastiske beliggenheder. Og faktisk kan du tit finde gode spatilbud i Jylland, hvor du kan få det perfekte spaophold til en god pris. Bl.a. disse:

Spaophold i Jylland

Spaophold på Sjælland

Er du mere interesseret i spaophold på Sjælland, så kommer man ikke udenom alle de lækre steder langs den nordsjællandske kyststrækning. Her finder du nemlig nogle af Danmarks bedste og mest kendte spahoteller. Disse spahoteller på Sjælland byder ofte på fornemme faciliteter og forrygende udsigter over enten Øresund eller Kattegat. Er du på udkig efter et spaophold på Sjælland, kan du bl.a. kigge nærmere på disse sjællandske spahoteller:

Spaophold på Sjælland

Spaophold i Sverige

Vores svenske naboer er nok Skandinaviens førende wellnessdestination. Så hvis du er på udkig efter et spaophold i Sverige, har du en perlerække af anmelderroste svenske spahoteller at vælge imellem!

Særligt Skåne i Sydsverige er beriget med en overflod af luksuriøse sparesorter. Og som dansker er det jo meget rart, at man kan vælge mellem så mange lækre spaophold i Skåne. Det kræver blot en kort køretur over Øresundsbroen.

Desuden har den lave svenske kronekurs gjort spaophold i Sverige til et sandt kup, når man snakker om spatilbud. Typisk ligger priserne på svenske spaophold mellem 15 og 20 procent under, hvad du skal give i Danmark.

Nogle af Sveriges bedste spahoteller tæller bl.a.:

Spaophold i Sverige

Spaophold i Tyskland

Tyskland har også et hav af muligheder, når det gælder spaophold. Desuden har spaophold i Tyskland den fordel, at priserne plejer at være en del billigere end her i Danmark.

Når man tager på spaophold i Tyskland, plejer de fleste danskere at kigge mod spahoteller i Nordtyskland. I hele Schleswig-Holsten kan du finde lækre spahoteller til overkommelige priser.

I Tyskland vil du også have fantastiske muligheder for at kombinere et spaophold med en omgang storbyferie i f.eks. Hamborg eller Berlin.

Leder du efter spaophold i Tyskland, kan du bl.a. kigge i retning af disse tyske spahoteller:

Herudover findes der også mange familievenlige spaophold i Tyskland, hvor der også er sørget for områder og aktiviteter for børn. Du kan f.eks. overveje steder som Holsten Therme, Center Parcs Bispinger Heide og Tropical Islands.

Spaophold i Norge

Norge er måske ikke helt lige så populært et sparejsemål som Sverige eller Tyskland. Og det skyldes nok primært, at transporten til Sydsverige og Nordtyskland for de flestes vedkommende er noget nemmere. 

Men Norge har nu også et par lækre sparesorter at byde ind med. Herudover har Norge den fordel, at du ofte vil kunne kombinere en spa-getaway med skiferie (hvis du rejser i skisæsonen) – og generelt bare ualmindelig smuk natur!

To af Norges bedste sparesorter er uden tvivl Fyri Resort og Norefjell.