Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 961 kr.
Center-Parcs-Bispinger-Heide-Nordtyskland-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Andet

Familievenlig ferie i Center Parcs Bispinger Heide i Nordtyskland

4 dage med overnatning, adgang til vandland, aktiviteter m.m.

Andet |

Familievenlig ferie i Center Parcs Bispinger Heide i Nordtyskland

Savner du inspiration til en billig og familievenlig rejse? Så får du her alletiders idé, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er nemlig faldet over et virkelig spændende familieophold, der er lige så billigt, som det er børnevenligt. I det nordlige Tyskland, lidt syd for Hamborg, finder du et ferieresort, der nok skal vække vild begejstring blandt børn og barnlige sjæle. Det hedder Center Parcs Bispinger Heide – og her har du en verden af sjove aktiviteter til rådighed. Bl.a. et stort vandland med palmer, hot tubs, vandrutsjebaner og meget mere! 💦👨‍👩‍👧‍👦

Ophold på Center Parcs

fra

961 kr.

🤑 Budgetvenlig familieferie

💦 Stort vandland med palmer, hot tubs, vandrutsjebaner m.m.

🎳🐎 Aktiviteter som bowling, bueskydning, ponyridning m.m.

Ophold på Center Parcs Bispinger Heide

961 kr.

Center Parcs Bispinger Heide

Der er nok ikke ret mange danskere, der kender til Center Parcs. Men Center Parcs tilbyder familievenlige ferieresorter i Holland, Belgien, Frankrig og Tyskland. Og særligt ferieparkerne i det nordlige Tyskland vil jo være ekstra interessante for os danskere.

Fælles for alle resorterne er, at de tilbyder sjov for hele familien i hyggelige og naturskønne omgivelser. Og som regel byder de også på et væld af aktiviteter for store og små.

Det er Center Parcs Bispinger Heide et godt eksempel på! Denne park i det nordlige Tyskland gennemgik for nyligt omfattende renoveringer, og den forkæler sine gæster med et hav af sjove forlystelser. Listen over ferieparkens aktiviteter er alenlang (og hvis du tror, jeg overdriver, kan du selv tjekke den ud her).

En del af aktiviteterne er inkluderet i opholdet – bl.a. adgang til legeland, visse sportsfaciliteter og en lille mini-zoo.

Opholdet inkluderer også adgang til parkens vandland – Aqua Mundo! Her kan du suse ned af den splinternye Aqua Racer, slappe af i hot tubs, lege i børnepoolen, plaske rundt i bølgepoolen og meget mere!

Udover vandlandet og de andre gratis aktiviteter har du også mulighed for at købe adgang til endnu flere sjove aktiviteter. Og priserne er generelt ganske overkommelige (nedenstående er frapriser):

  • Bowling: 217 kr.
  • Bueskydning: 112 kr.
  • Full body massage: 515 kr.
  • Ansigtsmaling: 53 kr.
  • SUP: 112 kr.
  • Klatrevæg: 142 kr.
  • Ponyridning: 60 kr.

Priser og bestilling

Priserne for et ophold på Center Parcs Bispinger Heide afhænger af dine rejsedatoer og feriebolig. Du kan nemlig vælge mellem en del forskellige hytter og hotelværelser – med plads til alt fra 2 til 8 personer.

OBS: Linket fører dig videre til Center Parcs forside – her skal du i søgefeltet ved ‘Vælg et naturresort’ vælge Bispinger Heide. Du skal også vælge antal personer og datoer. Herefter bliver du ført videre til siden, hvor du kan vælge mellem de forskellige hytter og hotelværelser.

Da der er tale om en familieferie, har jeg ovenfor taget udgangspunkt i et af deres nyrenoverede comfort feriehuse, som har to soveværelser og plads til 4 personer (2 voksne + 2 børn).

Et 3-nætters ophold for 2 voksne og 2 børn fra fredag den 5. juli til mandag den 8. juli koster i alt 3.639 kr. Oven i denne pris kommer så en turistskat, så prisen til sidst ender på i alt 3.844 kr.

Det svarer således til kun 961 kr. pr. person ved en rejse for fire personer.

OBS: Du kan også tilkøbe forplejning i form af morgenmad, halvpension osv.

Billeder fra Center Parcs Bispinger Heide

Center Parcs

Center Parcs

Center Parcs

Center Parcs

Center Parcs

Center Parcs

Andre Center Parcs

Hvis du gerne vil lidt tættere på havet, har Center Parcs en lignede (og lidt billigere) mulighed ved Vadehavet på vestkysten.

Her ligger Park Nordseeküste nemlig, som ligeledes har en masse gratis aktiviteter. Også her kan du tilkøbe diverse aktiviteter.

Park Nordseeküste

fra

Er du blevet nysgerrig på, hvilke andre ferieparker Center Parcs har, kan du sondere terrænet herunder.

Transport

Har du bil, ligger Bispinger Heide i dejlig køreafstand fra Danmark.

Men du kan også tage toget. Fra Flensborg tager det ca. 3-4 timer at komme til Soltau Nord – og herfra kører buslinjerne 150 og 300 (mod Bispingen) lige til parken.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Familievenlig ferie i Center Parcs Bispinger Heide i NordtysklandFamilievenlig ferie i Center Parcs Bispinger Heide i Nordtyskland

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud