• 31 May 2023

  Familievenlig ferie i Nordtyskland: 4 dage i Center Parcs Bispinger Heide fra kun 889 kr. p.p. inkl. overnatning, adgang til vandland, aktiviteter m.m.

  Savner du inspiration til en billig og familievenlig rejse? Så får du her alletiders idé, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er nemlig faldet over et virkelig spændende familieophold, der er lige så billigt, som det er børnevenligt. I det nordlige Tyskland, lidt syd for Hamborg, finder du et ferieresort, der nok skal vække vild begejstring blandt børn og barnlige sjæle. Det hedder Center Parcs Bispinger Heide – og her har du en verden af sjove aktiviteter til rådighed. Bl.a. et stort vandland med palmer, hot tubs, vandrutsjebaner og meget mere! 😄👨‍👩‍👧‍👧

  Ophold på Center Parcs
  fra889 kr.
  Ophold på Center Parcs Bispinger Heide
  889 kr.
  477 euro svarer til ca. 3.554 kr. og er totalprisen for 4 personer (3 nætter)

  Center Parcs Bispinger Heide

  Der er nok ikke ret mange danskere, der kender til Center Parcs. Men Center Parcs tilbyder familievenlige ferieresorter i Holland, Belgien, Frankrig og Tyskland. Og særligt ferieparkerne i det nordlige Tyskland vil jo være ekstra interessante for os danskere.

   

  Fælles for alle resorterne er, at de tilbyder sjov for hele familien i hyggelige og naturskønne omgivelser. Og som regel byder de også på et væld af aktiviteter for store og små.

   

  Det er Center Parcs Bispinger Heide et godt eksempel på! Denne park i det nordlige Tyskland gennemgik for nyligt omfattende renoveringer, og den forkæler sine gæster med et hav af sjove forlystelser. Listen over ferieparkens aktiviteter er alenlang (og hvis du tror, jeg overdriver, kan du selv tjekke den ud her).

   

  En del af aktiviteterne er inkluderet i opholdet – bl.a. adgang til legeland, visse sportsfaciliteter og en lille mini-zoo.

   

  Opholdet inkluderer også adgang til parkens vandland – Aqua Mundo! Her kan du suse ned af den splinternye Aqua Racer, slappe af i hot tubs, lege i børnepoolen, plaske rundt i bølgepoolen og meget mere!

   

  Udover vandlandet og de andre gratis aktiviteter har du også mulighed for at købe adgang til endnu flere sjove aktiviteter. Og priserne er generelt ganske overkommelige:

   

  • Bowling, 1 time: 185 kr.
  • Bueskydning, 1 time: 96 kr.
  • Full body massage, 45 min.: 475 kr.
  • Ansigtsmaling: 38 kr.
  • SUP, 1 time: 90 kr.
  • Klatrevæg, 1 time: 90 kr.
  • Ponyridning: 45 kr.

   

   

  Priser og bestilling

  Priserne for et ophold på Center Parcs Bispinger Heide afhænger af dine rejsedatoer og feriebolig. Du kan nemlig vælge mellem en del forskellige hytter og hotelværelser – med plads til alt fra 2 til 8 personer.

   

  Da der er tale om en familieferie, har jeg ovenfor taget udgangspunkt i en af deres nyrenoverede cottages, som har to soveværelser og plads til 4 personer (2 voksne + 2 børn).

   

  Ovenfor linker jeg – blot som et eksempel – til et 3-nætters ophold fra fredag den 8. september til mandag den 11. september.

   

  På disse datoer koster hytten 450 euro. Oven i denne pris kommer så en turistskat, så prisen ender til sidst på i alt 477 euro (ca. 3.554 kr.). Det svarer således kun til 889 kr. pr. person ved en rejse for fire personer.

   

  OBS: Du kan også tilkøbe forplejning i form af morgenmad, halvpension osv.

   

   

  Billeder fra Center Parcs Bispinger Heide

  Center Parcs

  Center Parcs

  Center Parcs

  Center Parcs

  Center Parcs

  Center Parcs

   

   

  Andre Center Parcs

  Hvis du gerne vil lidt tættere på havet, har Center Parcs en lignede (og lidt billigere) mulighed ved Vadehavet på vestkysten.

   

  Her ligger Park Nordseeküste nemlig, som ligeledes har en masse gratis aktiviteter. Også her kan du tilkøbe diverse aktiviteter.

  Park Nordseeküste

   

  Er du blevet nysgerrig på, hvilke andre ferieparker Center Parcs har, kan du sondere terrænet herunder.

   

  Tyske parker

   

  Alle parker

   

   

  Transport

  Har du bil, ligger Bispinger Heide i dejlig køreafstand fra Danmark.

   

  Men du kan også tage toget. Fra Flensborg tager det ca. 3-4 timer at komme til Soltau Nord – og herfra kører buslinjerne 150 og 300 (mod Bispingen) lige til parken.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Familievenlig ferie i Nordtyskland: 4 dage i Center Parcs Bispinger Heide fra kun 889 kr. p.p. inkl. overnatning, adgang til vandland, aktiviteter m.m.

  1. Tom says:

   Skal men gør noget for at se kommenrare, jeg kan ikke se de kommentarer der er her, hvad er der galt? Mvh Tom Nielsen

  2. Tom says:

   Jeg kan ikke se kommentarer, hvad er der galt?

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Tom 🙂

    Vi skal nogle gange godkende kommentarer, for at de bliver synlige på hjemmesiden. Så ingen panik hvis du ikke kan se dem – vi skal nok godkende dine kommentarer og besvare dem 🙂

  Se tilbud her
  Webview: false