ALL INCLUSIVE på Kreta
1.998 kr.

ALL INCLUSIVE på Kreta

med 4* hotel, fly og all inclusive
med afgange fra København (og Billund)
1 uge på Malta
1.495 kr.

1 uge på Malta

inkl. 4* hotel og fly
med afgang fra Billund
1 uge på Rhodos
1.098 kr.

1 uge på Rhodos

inkl. 3* hotel og fly
med afgang fra København (og Billund)
1 uge på Mallorca
2.999 kr.

1 uge på Mallorca

inkl. 3,5* hotel og fly
med afgang fra Aalborg
ALL INCLUSIVE på Zakynthos
3.545 kr.

ALL INCLUSIVE på Zakynthos

inkl. fly, 4* hotel og all inclusive
med afgang fra Billund og København

Afbudsrejser i 2021: Her finder du de bedste tilbud, tips og tricks til den perfekte og billige ferie!

 

**CORONA-INFO** Der er uundgåeligt en del usikkerhed forbundet med at rejse lige nu – det gælder også afbudsrejser. Hvad sker der f.eks., hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til ens destination? Heldigvis er du godt stillet, hvis du booker din rejse som pakkerejse! Pakkerejseloven sikrer nemlig, at du kan få dine penge tilbage, hvis din destination skulle blive et “orange” land (det vil sige et land, som Udenrigsministeriet fraråder rejser til). Skulle din ferie blive aflyst af udbyderen, eller bliver din destination frarådet som rejsemål af Udenrigsministeriet, kan du derfor kontakte rejseudbyderen med henblik på at få pengene retur. **CORONA-INFO**

 

Hvad er en afbudsrejse?

 

Er du på udkig efter en billig ferie? Så er afbudsrejser nok det allerbedste bud på at spare en masse penge! Navnet afbudsrejser er måske en smule misvisende. For selvom der en gang imellem faktisk er afbud på en rejse, som selskaberne så prøver at sælge, så er langt de fleste afbudsrejser egentligt bare rejser, som endnu ikke er blevet solgt. Charterselskaber plejer nemlig at købe hotelværelser og flybilletter lang tid i forvejen. Når de så ikke får solgt alle rejserne, prøver de at komme af med dem ved hjælp af store rabatter (tit til eller under indkøbspris) for at undgå tab. Og dét er superfedt for dig, der vil spare ekstra mange penge på dine rejser! Det eneste problem er, at rejsebranchen tit kan være lidt af en jungle. Nogle gange kan det derfor virke fuldstændig uoverskueligt at finde de gode tilbud. Men så er det godt, at du kender Rejsespejder! For her kommer jeg med nogle redskaber og et par tips og tricks til, hvordan du finder din drømmerejse til den billigste pris!

 

Ovenfor finder du de bedste afbudsrejsetilbud, som jeg kan finde på rejsemarkedet. Hver dag gennemsøger jeg alle tilbuddene fra de danske charterselskaber for at finde de bedste rejsetilbud. Og jeg opdaterer endda siden flere gange om dagen i højsæsonerne. Så hold endelig øje med denne side, hvis du er på udkig efter en billig afbudsrejse!

 

Afbudsrejser går ofte til solrige destination. Bestil din afbudsrejse i dag og mærk solens varme i morgen

 

Hvordan finder man de billigste afbudsrejser?

 

Som sagt er afbudsrejser overskydende pladser, som charterselskaberne prøver at sælge med store rabatter. Tit begynder priserne at falde ca. 14 dage før afrejsedatoen. Jeg har nu kigget på afbudsrejser hver dag siden 2015, og jeg har før set rabatter på op til 70 % af normalprisen. Så der er i hvert fald mange penge at spare ved at have is i maven! Men hvordan finder man så de gode tilbud?

 

Du kan finde afbudsrejser året rundt – også i højsæsonen! Henover vinteren er det tit rejser til De Kanariske Øer, Thailand, Egypten eller Caribien, der er på udsalg. Fra april til oktober ser du tit flere tilbud til de klassiske sydeuropæiske charterrejsemål som f.eks. Kreta, Mallorca og Alanya. Det vil altså sige, at du ikke altid kan finde afbudsrejser til alle rejsemål. Fleksibilitet er derfor nøgleordet! Når du kigger efter afbudsrejser, kan du ikke være alt for krævende mht. dato eller destination. Så hvis du har planer om at rejse til dit yndlingshotel på Rhodos på nogle bestemte datoer, skal du i hvert fald ikke satse på en afbudsrejse. Men hvis du kan hive 8-10 dage ud af kalenderen, hvor du er rejseparat og samtidig er ligeglad med, om destinationen hedder Mallorca, Portugal eller Malta, så kan det være en god idé at vente med at bestille til i sidste øjeblik.

 

En anden ting, som kan forøge dine chancer for at finde et godt tilbud, er at være fleksibel ift. afrejselufthavnen. Det er ikke altid muligt at finde tilbud til alle destinationer fra alle lufthavne. Ofte er der bare flere muligheder ved at rejse fra enten København eller Billund, end der er fra Aalborg og Aarhus. Der er nemlig flere charterselskaber, som flyver fra København og Billund. Dog har jeg også set eksempler på, at den samme rejse var ca. halv pris fra Aalborg sammenlignet med København. Så hvis ikke du har noget imod at hoppe på et tog, en bus, tage en GoMore eller selv køre, forøger du dine chancer for at finde gode tilbud ved også at kigge efter rejser fra alternative lufthavne!

 

Når jeg nu har skrevet så meget om at være fleksibel, tænker du måske, at de eneste, som kan booke en afbudsrejse, er studerende og pensionister. Men det er faktisk en af de største fejltagelser, man kan begå! For du kan sagtens planlægge dine feriedage i forvejen, selvom du bestiller en afbudsrejse. Det kræver bare, at du ikke kun tager fri i lige præcis én uge. Mit tip er, at du tager fri i mindst 9-10 dage, hvis du gerne vil afsted på 1 uges rejse. På den måde kan du nemlig holde øje med markedet, følge med på Rejsespejder, oprette en rejsealarm i appen og på den måde finde din drømmeferie. Især fra april til oktober er der simpelthen så mange afbudsrejser, at chancen for ikke at finde noget er ret lille.

 

Køb din afbudsrejse her. Vi tilbyder afbudsrejser til mange forskellige destinationer i hele verden

 

Hvornår skal man booke en afbudsrejse?

 

Som regel er det ca. 14 dage inden afrejsedatoen, at priserne begynder at falde. Men de allerbedste tilbud finder du tit først 1-4 dage før afrejsen. Det er således ofte kort tid før afrejsedagen, at du ser de “vanvittige” tilbud – som f.eks. fly til Santorini til 397 kr. eller 5 dage i Alanya til 478 kr. inkl. hotel, fly og transport! Så man kan sige, at dem, der har mest is i maven, også har mulighed for at blive belønnet mest. Omvendt risikerer man også, at man måske står tilbage uden noget som helst. Derfor anbefaler jeg som udgangspunkt, at man booker sin rejse ca. en uge før afrejsedatoen. Men i sidste ende er det helt op til dig selv.

 

Afbudsrejser bliver ofte en spontan beslutning for mange. Spring ud i det, bestil din afbudsrejse i dag

 

Hvor finder jeg billige afbudsrejser?

 

Som skrevet så poster jeg hver dag de bedste tilbud på denne side. Og det vil også være en god idé at oprette en rejsealarm i Rejsespejder-appen. På den måde får du automatisk besked med det samme, hvis jeg falder over et godt tilbud!

 

Herudover kan det også være en god idé at holde øje med diverse prissammenligningssider. Momondo er nok den, de fleste kender. Og faktisk kan du også finde afbudsrejse-fly fra store charterselskaber som TUI og Apollo på momondo. Det er dog ikke muligt at søge efter pakkerejser.

 

Det kan du til gengæld gøre på travelmarket.dk. Her kan du sammenligne rejser fra alle de store charterselskaber. Så det er et supergodt redskab til at finde billige afbudsrejser!

 

Afbudsrejser kan opfylde mange behov og drømme. Lad dine drømme gå i opfyldelse

 

Afbudsrejser med familien – er det muligt?

 

Det kan sagtens lade sig gøre at booke afbudsrejser for hele familien. Dog er der et par ting, som man skal huske. For det første har de fleste charterselskaber kun ganske få værelser eller flybilletter til hvert hotel eller destination. Så hvis I er en større familie, der har brug for mere end to værelser, synes jeg ikke, at I skal satse på afbudsrejser – særligt ikke i højsæsonen. Risikoen for ikke at finde et godt tilbud er simpelthen for stor. Hvis I til gengæld er en lille familie med 1 eller 2 børn, som eventuelt alle kan sove på samme værelse, plejer der at være mange muligheder. Generelt kan man sige, at selvom familier ikke er lige så fleksible som f.eks. par, så er der stadig mange egnede afbudsrejser. Husk også at sammenligne priserne. Det er almindelig praksis i Danmark at vise rejsepriser pr. person ved en rejse for to. Men nogle selskaber og hoteller tilbyder også børnerabatter – og de svinger meget fra udbyder til udbyder. Så husk endelig at sammenligne – der kan du nemlig spare mange penge!

 

Afbudsrejser er et vidt begreb og kan gå til mange forskelige destinationer. Lad dine drømme gå i opfyldelse - vælg din afbudsrejse med ro i sindet

 

Til hvilke destinationer kan man finde afbudsrejser?

 

Du kan finde afbudsrejser til stort set alle de populære rejsemål, som bliver betjent af charterselskaber. Det er nemlig kun dem, der arbejder med charter-konceptet. Traditionelle flyselskaber (som f.eks. SAS, Emirates og Thai Airways) plejer ikke at tilbyde lastminute-tilbud, og faktisk bliver deres flybilletter tit meget dyrere, når afrejsedatoen nærmer sig. Det hænger sammen med, at traditionelle flyselskaber har en helt andet forretningsmodel. De er derfor mere “ligeglade” med, om de fylder hele flyet til den sidste plads. Selv lavprisselskaber som Ryanair og Norwegian sælger tit deres fly til højere priser, jo tætter på afrejsedagen man kommer.

 

Det vil med andre ord sige, at du sjældent kommer til at se afbudsrejser på storbyferier eller eksotiske destinationer som f.eks. Bali eller Sydamerika.

 

Afbudsrejser kommer i mange størrelser og varianter. Du skal finde den afbudsrejse, der opfylder dine drømme

 

De fleste afbudsrejser på det danske marked er til:

 

Europa

 • Spanien
  • Mallorca
  • Menorca
  • Costa Brava
  • Costa Blanca
  • Andalusien
  • De Kanariske Øer
   • Gran Canaria
   • Tenerife
   • Fuerteventura
 • Grækenland
  • Kreta
  • Rhodos
  • Kos
 • Tyrkiet
  • Alanya
  • Bodrum
 • Egypten
  • Hurghada
  • Sharm el Sheikh

 

Oversøiske rejsemål

 • Thailand
  • Phuket
  • Krabi
  • Hua Hin
 • Vietnam
  • Phu Quoc
 • Mauritius
 • Den Dominikanske Republik
 • Mexico

 

Udover de ovenstående destinationer findes der måske en håndfuld mere, som nok primært betjenes af de mindre selskaber. Så hvis din drømmedestination ikke er på denne liste, bør du evt. kigge andre steder end afbudsrejser.

 

I øvrigt er jeg også begyndt at finde en del billige afbudsrejsekrydstogter. F.eks. fandt jeg et Norwegian Cruise Line tilbud til Azorerne, forskellige caribiske øer og Florida til 4.415 kr. inkl. fuld pension, kahyt, mm. Så det er ikke kun chartertilbud, du kan finde afbudsrejser til!

 

Afbudsrejser er en efterspurgt vare. Fin din næste afbudsrejse her

 

Til hvilke destinationer finder man de billigste tilbud?

 

De seneste år har man set en tilbagegang i rejser til Tyrkiet og Egypten. Det har betydet, at rejser til disse destinationer som regel kan findes til uhørt billige priser, mens rejser til de andre charterrejsemål som Spanien og Grækenland er blevet markant dyrere.

Her er en liste over de destinationer, hvor du generelt finder de billigste tilbud (fra billigst til dyrest):

 

 1. Egypten
 2. Tyrkiet
 3. Grækenland
 4. Costa Brava (Spanien)
 5. Montenegro
 6. Kroatien
 7. Portugal
 8. Mallorca/De Kanariske Øer (Spanien)

 

 

Mine tips til at finde afbudsrejser

 

 • Begynd at lede efter tilbud ca. 14 dage før afrejsedatoen
 • Vær fleksibel:
  • Datoer
  • Rejsemål
  • Lufthavn
  • Hotel
  • Flyselskab
 • Bestil hurtigst muligt, når du ser et godt tilbud
 • Kig på Rejsespejders afbudsrejseside