Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.823 kr.
Malta-3-1080x1080
Sol og strand

Rejse til Malta

1 uge på lækkert 4* spahotel inkl. fly

Sol og strand |

Rejse til Malta

Malta er en herlig solskinsoase i Middelhavet, der leverer varmt og solrigt vejr og spandevis af middelhavsidyl. Samtidig har Malta en dejlig kompakt størrelse, der tillader dig at udforske hvert et hjørne af middelhavsøen.

Så hvis du er frisk på idéen om en solrig middelhavsvisit, så har jeg fundet et billigt tilbud til dig. Du kan nemlig nyde en uges solferie på Malta på et firstjernet spahotel, hvor du får de perfekte forudsætninger for at opleve alt det bedste, en rejse til Malta har at byde på! 🏝️☀️

Rejse til Malta

juni til oktober

2.823 kr.

✈️ Fra Billund

💆 Hyggeligt 4* spahotel

💦☀️ Middelhavsoase med krystalklart vand

Hotel på Malta

2.567 kr.

Fly til Malta

256 kr.

Hotel

2.567 kr.

Fly

256 kr.

Total (pr. person):

2.823 kr.

Rejse til Malta – hotel

Hotelstandarden på Malta er ikke altid prangende. Derfor kan der godt være lidt langt mellem snapsene, når du søger efter hoteller.

🏨 Men hvad gør det, når jeg i dag har fundet et superbilligt tilbud på det lækre Hotel Santana (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Det firstjernede spahotel ligger kun 5 minutters gang fra en af Maltas mest populære badestrande Bugibba Strand. Her er vandet krystalklart og azurblåt, og området er især kendt for sin lange og maleriske promenade, hvor du finder en masse caféer, restauranter, isboder og barer 🏖️🍨

Hotellet har et indbydende udendørs poolområde og en indendørs pool med hydromassage, men som navnet antyder, er der også spa- og wellnesscenter. Her finder du bl.a. en sauna, jacuzzi og et væld af krops- og ansigtsbehandlinger såsom hot stone-massage, svensk massage, ansigtsbehandlinger og body wrap-behandling.

Lounge- og barområdet er virkelig stilfuldt og moderne indrettet og giver et lyst og behageligt sted at slappe af med en drink eller en snack.

🥗 Hotellets restaurant The Moire er et lækkert middelhavskøkken, der byder på lokale smagsoplevelser fra morgen til aften. Du kan også gå på opdagelse i hotellets kaffebar, der serverer brunch, frokost og naturligvis kaffe.

Det er i øvrigt muligt at opgradere til all inclusive på Hotel Santana.

Alle værelser er indrettet elegant i lyse materialer, og der er naturligvis også aircondition, gratis wi-fi, minibar og TV på værelset.

Jeg har ovenfor lavet et eksempel på en rejse, hvor jeg som sagt har fundet flybilletter fra torsdag den 20. juni til torsdag den 27. juni. Et topersoners ophold på disse datoer koster i alt 5.184 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 2.567 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Malta, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Billeder af hotellet

Malta

Rejse til Malta

Rejse til Malta

Rejse til Malta

Rejse til Malta

Rejse til Malta – fly

Fly til Malta vil næsten altid være billigst fra Billund, hvorfra det irske lavprisflyselskab Ryanair opererer en direkte rute.

✈️ Fra Billund kan du finde direkte afgange på torsdage og søndage frem til og med oktober.

Priserne for flybilletter svinger en del, men uden for højsæsonen kan du som regel finde returbilletter til mellem ca. 450 og 1.200 kr.

Ovenfor har jeg f.eks. fundet flybilletter fra torsdag den 20. juni til torsdag den 27. juni. På disse datoer koster flybilletterne kun 256 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske (40 x 20 x 25 cm). Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra Billund

  • Juni – oktober: Alle torsdage og søndage

Transport til/fra lufthavnen

🚙 Er du ikke bleg for at bruge Maltas offentlige transport, så kan du tage bus X1 fra lufthavnen til Mellieha.

Synes du, at offentlig transport kan være lidt bøvlet, kan du også nemt og billigt booke en shuttlebus fra lufthavnen til hotellet.

Oplevelser på Malta

Malta har lidt af hvert at byde på. Du kan f.eks. tage på bådture til Den Blå Lagune og søsterøen Gozo. Vil du hellere afsted på en historisk byvandring i middelalderbyen Valletta eller besøge Maltas templer, har du også mulighed for det.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til MaltaRejse til Malta

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar