partner

Partnerskab

Bliv en Partner

Rejsespejder startede som et hobbyprojekt i 2015, men er i dag Danmarks største online rejsemedie og community. Missionen er dog stadig den samme: at finde de bedste rejsetilbud og at inspirere til nye destinationer og uforglemmelige oplevelser.

Vi animerer brugere til at booke rejser, hotelophold, flybilletter og oplevelser på en personlig måde igennem vores redaktionelle artikler.

Med stærke partnere ved vores side ønsker vi at fortsætte denne rejse! Vi kan tilbyde virksomheder i rejsebranchen adgang til en ekstremt rejsekyndig, mobil og spændende målgruppe, og vi kan gøre fremragende tilbud hurtigt tilgængelige for et kæmpe publikum via forskellige mediekanaler.

Bliv partner i en af Skandinaviens hurtigst voksende rejsevirksomheder!

Derfor skal Du arbejde sammen med Rejsespejder

RedaktionelT INdhold

Rejsespejder skriver redaktionelle artikler af høj kvalitet om jeres tilbud i en personlig stil. Her har vi mulighed for at fortælle brugeren om bl.a. selve tilbuddet, andre kampagner og informationer om jeres brand og værdier.

Adgang til en spændende og Relevant Målgruppe

Et partnerskab med Rejsespejder giver adgang til Danmarks største rejsecommunity. Hovedparten af Rejsespejders målgruppe er i alderen 25 til 55 år, fordelt 50/50 i Vest- og Østdanmark og er yderst rejseinteresseret.

Forskellige Mediekanaler

Rejsespejders artikler bliver delt på vores forskellige mediekanaler alt efter jeres behov og målgruppe. Vi har mulighed at dele tilbud på vores hjemmeside (300.000 unikke besøgende per måned), Facebook (290.000 følgere), app (45.000 brugere), nyhedsbrev (40.000 abonnementer), Instagram (27.000 følgere) og TikTok (60.000 likes).

Ekstra Eksponering

Med et partnerskab med Rejsespejder kan I få betydelig ekstra eksponering (typisk har vores tilbud et reach på 400.000) af jeres tilbud og brand til yderst konkurrencedygtige priser. Rejsespejder kan være en vigtig ekstra brik i jeres markedsføringsaktiviteter.

Kontakt

Vil du høre mere om et samarbejde med Rejsespejder? Så skriv en mail til [email protected].

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud