• Om Rejsespejder

    I juni 2015 startede Rejsespejder, som en blog for at dele Danmarks bedste rejsetilbud med venner og familie. I dag har Rejsespejder over 150.000 månedlige læsere og er Danmarks største online rejsemedie – men formålet er stadig det samme: at finde de bedste rejsetilbud på nettet og give inspiration til billige ferier, nye spændende destinationer og lidt personlig erfaring og viden. Rejsespejder er mere end kun en rejsetilbudsside – det er også en rejseinspirations-side.

    Rejsespejder går hver morgen på udkig efter, hvad rejsemarkedet har at tilbyde. Her er det lige meget om det er all-inclusive på Mallorca, fly til Sydafrika eller en rejse til Hawaii – det som, der er vigtigst er om det er et godt tilbud til dig! Men billigt er ikke altid nok – det er utroligt vigtigt, at du, vores læser, får den bedst mulige oplevelse hver gang du tager afsted på en tur, som Rejsespejder har fundet. Derfor har vi en simpel regel: skriv kun om rejser vi selv ville benytte os af. Det betyder, at vi altid tjekker anmeldelser på hoteller igennem, kigger om der evt. findes nogle skjulte gebyrer og er meget opmærksomme på både flytider, afstande mellem hotel og den givne destination osv. – så du får den bedst mulige rejse uden nogle former for ubehagelige overraskelser.

    Rejsespejder er ikke et rejseselskab eller rejsebureau og du kan ikke købe noget af Rejsespejder. Rejsespejder er en uafhængig og gratis service. Rejsespejder er en kommerciel side og modtager vederlag fra tredje part.

    Rejsespejderes tilbud bliver delt på de sociale medier, via nyhedsbrev og igennem app’en.