Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Terms-hero-1

Vilkår

Vilkår

Rejsespejder er ikke et rejseselskab eller rejsebureau og du kan ikke købe noget af Rejsespejder. Rejsespejder drives kommercielt og Rejsespejder modtager vederlag fra tredje part.

Alle vore tilbud på billige rejser og diverse kuponer bliver fundet ved manuelle søgninger. Vi får information direkte fra udbyderne af tilbudene via internetsøgninger eller RSS Feed / nyhedsbreve. Der kan fra Rejsespejders side således ikke gives nogen garanti for gyldigheden af disse tilbud eller eventuelle fejl. Generelt er tilbuddene kun gældende i afgrænsede perioder eller i et bestemt antal. Ved problemer eller spørgsmål ang. specifikke tilbud bør udbyderen af tilbudet kontaktes direkte. Vær opmærksom på at dobbelttjekke rejseinformationerne hos udbyderen før booking.

Juridisk ansvarsfraskrivelse

Ansvar for indholdet Indholdet på hjemmesiden er udvalgt og udarbejdet med allerstørste omhu. Dog kan vi ikke garantere for sidens indholds nøjagtighed, fuldstændighed eller aktualitet. Vi tager derfor ikke ansvar for fejl og/eller ukorrekte informationer, som bliver oplyst på denne hjemmeside. Hvis oplysningerne på Rejsespejder og relevant information på samarbejdspartnernes (f.eks. rejsebureauer) hjemmesider ikke stemmer overens, bør du tage udgangspunkt i informationen hos samarbejdspartnerne. Ifølge lovpligtig bestemmelse er vi selv ansvarlige for vores eget indhold på websiderne. I denne forbindelse skal det nævnes, at vi dog ikke er forpligtede til at fremvise evt. skjult information fra tredje part, ej heller til at undersøge omstændigheder, som peger i retning af ulovlig aktivitet. Ansvar for links Ansvaret for indholdet af eksterne links (til websteder tilhørende tredje part) ligger udelukkende hos de operatører, som står bag de linkede sider. Ingen lovovertrædelser har været os bekendt på det tidspunkt, hvor links bliver lagt op. Hvis vi bliver bekendt med nogen former for lovmæssig krænkelse, fjernes det respektive link øjeblikkeligt.

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, som vises på Rejsespejders hjemmeside, er uafhængige tredjeparter og Rejsespejder agerer ikke som principal, agent eller mægler for nogle annoncører. Dit forhold til en samarbejdspartner, som du kontakter via denne hjemmeside, gælder kun mellem dig og forhandleren. Du accepterer, at du ikke kan holde Rejsespejder ansvarlig for noget tab eller nogen skade som følge af et mellemværende med vores samarbejdspartnere eller som følge af det indhold, som angives af disse forhandlere på hjemmesiden.

Copyright

Vores hjemmeside og dens indhold er underlagt den danske ophavsretslov. Undtagen ved tydelig tilladelse gennem lov er enhver form for brug, reproduktion og bearbejdning af indholdet på vores hjemmeside underlagt copyright-beskyttelsen og kræver forudgående samtykke fra ejeren af rettighederne. Individuel reproduktion af sidens indhold er kun tilladt til privat brug og må således ikke bruges til indtjening hverken direkte eller indirekte. Uberettiget brug af copyrightet arbejde er strafbart.

Forfatteren forbeholder sig retten til ikke at være ansvarlig for hverken aktualiteten, korrektheden, fuldstændigheden eller kvaliteten af informationerne. Erstatningskrav rettet mod forfatteren, som refererer til skade af materiel og immateriel karakter, forårsaget af brug af den præsenterede information eller brug af ukorrekt eller ufuldstændig information, ekskluderes, medmindre der ikke er tale om en påviselig fejl af forsætlig eller groft uagtsom karakter af forfatteren. Alle tilbud er ikke-bindende og uden forpligtelse. Forfatteren forbeholder sig retten til at ændre dele af siderne eller hele tilbudet uden særlige bekendtgørelser herom samt at ændre, slette eller ophæve offentliggørelser midlertidigt eller permanent.