Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 1.998 kr.
Rejse til Santorini - Ægæerhavets perle
Sol og strand

Rejse til Santorini – Ægæerhavets perle

1 uge på hyggeligt 3* hotel inkl. fly og morgenmad

Sol og strand |

Rejse til Santorini – Ægæerhavets perle

Den græske middelhavsperle Santorini er uden tvivl et af de mest eftertragtede rejsemål i hele Sydeuropa. I lighed med mange af sine græske søsterøer tilbyder Santorini en vidunderlig feriecocktail af autentisk middelhavscharme, sydeuropæisk solskin, forrygende strande, spektakulær natur, græsk gastronomi og en fascinerende historie. Alt sammen på den skønneste lille ø på godt 90 kvadratkilometer. Det er nok også derfor, at en rejse til Santorini står meget højt manges bucketlist. Hvis den også står på din, har jeg gode nyheder. Jeg har nemlig fundet en herlig rejse til Santorini til en knivskarp pris! 🏝️☀️

** OPDATERING ** Prisen er steget – du kan finde priser til omkring 3.500 kr. i juni, men den billige afgang i slutningen af maj ser ud til at være udsolgt nu.

Pakkerejse til Santorini

maj – september

fra

1.998 kr.

✈️ Fra København

Græsk topdestination

🏖️ Charmerende hotel 600 meter fra stranden

Pakkerejse til Santorini

Inkl. fly, 3* hotel og morgenmad

Rejse til Santorini

Santorini venter! Og denne gang har jeg fundet en skøn, lille hoteloase i byen Vlychada.

Hotellet hedder Porto Villa (4 ud af 5 på Tripadvisor), og det hilser dig velkommen på ægte græsk manér.

Dette trestjernede hotel er bygget i traditionel kykladisk stil – lyst, lækkert og charmerende.

Selvom stilen er traditionel, og hotellet hører til i den budgetvenlige afdeling, er værelserne stadig forsynet med mere moderne faciliteter som wi-fi, aircondition og et lille køleskab.

Porto Villa ligger som sagt i den hyggelige fiskerlandsby Vlychada på Santorinis sydlige kyst. Beliggenheden er perfekt, hvis du ønsker en rolig og fredelig ferie. Samtidig har du kun ca. 600 meter ned til byens hyggelige havn og en vulkansk strand 🏖️

Strand er altid godt. Men det er pool altså også. Og sådan én skal du ikke snydes for. Porto Villa byder nemlig på et lille, hyggeligt poolområde med swimmingpool, solsenge og parasoller.

Alt i alt kan der vist ikke være nogen tvivl om, at Porto Villa nok skal tage sig godt af dig på din rejse til Santorini!

Rejse til Santorini – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Apollo.

Du kan booke rejsen i chartersæsonen fra maj til og med september med afrejse fra København.

Lige nu finder du de billigste afgange i maj, hvor rejsen (med afrejse lørdag den 25. maj) kun koster 1.998 kr. pr. person ved en rejse for to!

Det. Er. Billigt!

Pris inkluderer både fly tur/retur, hotelophold og morgenmad.

Frapriser (pr. person)

  • Maj: 1.998 kr.
  • Juni: 3.783 kr.
  • Juli: 6.140 kr.
  • August: 4.940 kr.
  • September: 5.183 kr.

OBS: Er du på udkig efter en rejse her og nu? Så kan du altid smutte forbi min afbudsrejseside.

Rejse til Santorini

Rejse til Santorini

Rejse til Santorini

Rejse til Santorini

Rejse til Santorini

Rejseinspiration til din rejse til Santorini

Santorini er kendt for sine hvide huse og mageløse solnedgange. Og især fra Oia Castle kan du nyde synet af begge. Men sørg for at komme i god tid – Oia Castle er et populært sunset spot!

Det bedste tidspunkt er tidlig morgen, hvor du kan være heldig at have stedet næsten for dig selv, eller ved solnedgang, hvor folk strømmer til fra hele øen.

Byen Oia bør i det hele taget stå højt på din to-do-liste til Santorini. Ikoniske Oia er nemlig den fotogene by, som meget ofte pryder alverdens rejseplakater og hjemmesider (sørg bl.a. for at få et par billeder af bygningerne med de blå kuppelformede tage!).

I forbindelse med din udflugt til Oia kan du i øvrigt overveje at snuppe en frokost ved den nærliggende og maleriske Amoudi Bay. Der serverer de dejlig frisk fisk.

Rejse til Santorini

Rejse til Santorini

Santorini er en vulkanø, så du finder ikke de klassiske hvide sandstrande på øen. Til gengæld kan du nyde en dag på Perissa Beach – der er kendt som den sorte strand. Og det navn giver ganske god mening, når du ser stranden!

Rejse til Santorini

Til de eventyrlystne og friske typer kan jeg anbefale at tage den famøse gåtur fra Fira til Oia. Her får du 10 kilometer af klipper, græske byer og blændende udsigter over calderaen. På grund af varmen, især om sommeren, er det bedst at gå turen tidlig morgen eller sen eftermiddag.

Herudover kan du også finde en lang række andre ture og aktiviteter – alt fra sejlture og scuba diving til vinsmagning og ATV-ture. Og hvis du rejse til Santorini skal krydres med den slags oplevelser, kan du smutte forbi Getyourguide.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Santorini - Ægæerhavets perleRejse til Santorini - Ægæerhavets perle

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar