Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

3.999 kr.
Rejse til Santorini: 1 uge på græsk paradis-ø fra kun 3.998 kr. p.p. inkl. fly, 3,5* hotel og morgenmad
Rejser

Rejse til Santorini: 1 uge på græsk paradis-ø fra kun 3.998 kr. p.p. inkl. fly, 3,5* hotel og morgenmad

Rejser |

Rejse til Santorini: 1 uge på græsk paradis-ø fra kun 3.998 kr. p.p. inkl. fly, 3,5* hotel og morgenmad

Den græske middelhavsperle Santorini er uden tvivl et af de mest eftertragtede rejsemål i hele Sydeuropa. I lighed med mange af sine græske søsterøer tilbyder Santorini en vidunderlig feriecocktail af autentisk middelhavscharme, sydeuropæisk solskin, forrygende strande, spektakulær natur, græsk gastronomi og en fascinerende historie. Alt sammen på den skønneste lille ø på godt 90 kvadratkilometer. Det er nok også derfor, at en rejse til Santorini står meget højt manges bucketlist. Hvis den også står på din, har jeg gode nyheder. Jeg har nemlig fundet en herlig rejse til Santorini til en skarp pris! 🏝️☀️

Pakkerejse til Santorini

maj – september

fra

3.998 kr.

✈️ Fra København

Græsk topdestination

🏖️ Charmerende hotel tæt ved strand

Pakkerejse til Santorini

Ink. fly, 3,5* hotel og morgenmad

3.998 kr.

Rejse til Santorini

Du kan altså godt begynde at glæde dig. Santorini venter! Og jeg har fundet en skøn, lille hoteloase i byen Kamari.

Hotellet hedder Summer Dream Hotel Santorini (4 ud af 5 på Tripadvisor), og det hilser dig velkommen på ægte græsk manér.

Hotellet er bygget i traditionel kykladisk stil – lyst, lækkert og charmerende. Selvom stilen er traditionel, er værelserne stadig forsynet med mere moderne faciliteter som minibar og aircondition. Du kan derfor selv bestemme, om du vil nedkøles med en kold øl eller kold luft.

Summer Dream Hotel Santorini ligger i den hyggelige by Kamari. Og beliggenheden fejler altså intet! Kamaris summende centrum med barer, caféer og restauranter ligger blot et stenkast væk, og byens sorte strand gemmer sig små 250 meter fra hotellet! 🏖️

Strand er altid godt. Men det er pool altså også. Og sådan én skal du ikke snydes for. Summer Dream Santorini byder nemlig et hyggeligt poolområde med swimmingpool, solsenge, et par palmer og en lille poolbar, der serverer lette forfriskninger 🍹

Alt i alt kan der vist ikke være nogen tvivl om, at Summer Dream Santorini nok skal tage sig godt af dig på din rejse til Santorini!

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Apollo.

Du kan booke rejsen i hele chartersæsonen fra maj til og med september med afrejse fra København.

Lige nu finder du de billigste afgange i maj, hvor rejsen (f.eks. med afrejse lørdag den 18. maj) kun koster 3.998 kr. pr. person ved en rejse for to (i alt 7.998 kr.).

Denne pris inkluderer både fly tur/retur, hotelophold og morgenmad.

Frapriser (pr. person)

  • Maj: 3.998 kr.
  • Juni: 4.998 kr.
  • Juli: 6.998 kr.
  • August: 5.298 kr.
  • September: 5.498 kr.

OBS: Er du på udkig efter en rejse her og nu? Så kan du altid smutte forbi min afbudsrejseside og se, hvilke afbudsrejser jeg har fundet i dag – denne side opdaterer jeg nemlig dagligt.

Rejse til Santorini - Santorini Summer Dream Hotel - pool

Rejse til Santorini - Santorini Summer Dream Hotel - pool

Rejse til Santorini - Santorini Summer Dream Hotel - poolbar

Rejse til Santorini - Santorini Summer Dream Hotel - værelse

Rejse til Santorini - Santorini Summer Dream Hotel - facade

Rejseinspiration til din rejse til Santorini

Santorini er kendt for sine hvide huse og mageløse solnedgange. Og især fra Oia Castle kan du nyde synet af begge. Men sørg for at komme i god tid – Oia Castle er et populært sunset spot!

Det bedste tidspunkt er tidlig morgen, hvor du kan være heldig at have stedet næsten for dig selv, eller ved solnedgang, hvor folk strømmer til fra hele øen.

Byen Oia bør i det hele taget stå højt på din to-do-liste til Santorini. Ikoniske Oia er nemlig den fotogene by, som meget ofte pryder alverdens rejseplakater og hjemmesider (sørg bl.a. for at få et par billeder af bygningerne med de blå kuppelformede tage!).

I forbindelse med din udflugt til Oia kan du i øvrigt overveje at snuppe en frokost ved den nærliggende og maleriske Amoudi Bay. Der serverer de dejlig frisk fisk.

Rejse til Santorini

Rejse til Santorini

Santorini er en vulkanø, så du finder ikke de klassiske hvide sandstrande på øen. Til gengæld kan du nyde en dag på Perissa Beach – der er kendt som den sorte strand. Og det navn giver ganske god mening, når du ser stranden!

Rejse til Santorini

Til de eventyrlystne og friske typer kan jeg anbefale at tage den famøse gåtur fra Fira til Oia. Her får du 10 kilometer af klipper, græske byer og blændende udsigter over calderaen. På grund af varmen, især om sommeren, er det bedst at gå turen tidlig morgen eller sen eftermiddag.

Herudover kan du også finde en lang række andre ture og aktiviteter – alt fra sejlture og scuba diving til vinsmagning og ATV-ture.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Santorini: 1 uge på græsk paradis-ø fra kun 3.998 kr. p.p. inkl. fly, 3,5* hotel og morgenmadRejse til Santorini: 1 uge på græsk paradis-ø fra kun 3.998 kr. p.p. inkl. fly, 3,5* hotel og morgenmad

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar