• 20 Apr 2023

  Familietur til Nordjylland: Weekendophold på det 4* Scandic The Reef fra kun 788 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad og entré til vandland

  Savner du inspiration til en nem og hyggelig weekendtur, kan du arrangere sjove udflugter for hele familien herhjemme i Danmark. F.eks. kan du sætte dig ind i bilen med resten af familien og køre en tur til Nordjylland. Danmarks nordligste region gemmer på nogle af landets mest seværdige attraktioner (er du en smule skeptisk, så scroll ned og se inspirationsafsnittet!). Oven i hatten har jeg til denne “Tour de Nordjylland” fundet et ophold på det firstjernede Scandic The Reef-hotel i Frederikshavn, der med garanti vil begejstre alle børn og vandhunde! ☀️🇩🇰

  Familievenligt weekendophold i Nordjylland
  fra788 kr.
  Hotel i Frederikshavn
  f.eks. det 4* Scandic The Reef
  788 kr.
  Totalprisen for 2 personer (1 overnatning)

  Ophold på Scandic The Reef i Nordjylland

  Før jeg går i gang med at beskrive hotellet nærmere, vil jeg hurtigt slå fast, at du jo kan finde hoteller i hele Nordjylland. Når mit eksempel tager udgangspunkt i Frederikshavn, skyldes det primært, at jeg i den by har fundet et hotel, som nok skal være et hit hos børnene!

   

  Jeg har nemlig fundet det firstjernede Scandic The Reef (3,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Navnet “The Reef” er, som du nok kan regne ud, ikke helt tilfældigt. Scandic-kæden har med dette hotel arbejdet på et koncept, der sender dig en tur til Caribien – bare i Frederikshavn. Hotellet kan nemlig prale af at have et tropisk vandland, hvor du kan nyde caribisk varme, kølige drinks, palmer og brusende vandfald! Og de rammer i mine øjne plet med den caribiske stemning 😉

   

  For lige at fremhæve et par fede ting ved vandlandet, så kan børn og barnlige sjæle se frem til at suse ned af en 80 meter lang vandrutsjebane (altid et hit). Der er også mulighed for en svømmetur under åben himmel – hele året rundt – i vandlandets opvarmede udendørs pool.

   

  De voksne vil nok i højere grad sætte pris på en afslappende stund i spaen, mens børnene hygger sig i resten af vandlandet.

   

  Under dit ophold kommer du til at bo på pæne, rummelige værelser med alle de faciliteter, man kan forvente af et firstjernet Scandic-hotel. Scandic er Nordens største hotelkæde, så der plejer at være styr på tingene.

   

   

  Priser på Scandic the Reef

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på min egen nye hotelsøgeside, som er lavet i samarbejde med KAYAK – den må du endelig tjekke ud, hvis du står og mangler et hotel.

   

  Her kan du booke ophold på Scandic The Reef for ca. 1.600 kr. pr. nat. – både i weekender og hverdage.

   

  Jeg har f.eks. fundet et weekendophold fra lørdag den 4. november til søndag den 5. november. På disse datoer koster et dobbeltværelse i alt 1.575 kr. inkl. morgenmad og adgang til vandlandet. Et topersoners ophold ender således med en pris på kun 788 kr. pr. person. Vil du gerne have flere nætter, kan du selvfølgelig også booke det.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et andet hotel i Nordjylland, skal du være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billeder fra Scandic The Reef

  Scandic The Reef

  Scandic The Reef

  Scandic The Reef

  Scandic The Reef

  Scandic The Reef

  Scandic The Reef

   

  Rejseinspiration til Nordjylland

  Hvis du tager på weekendtur eller miniferie til Nordjylland, hvad kan du så opleve? Ikke så lidt, faktisk! Her har jeg samlet et udpluk af regionens største attraktioner 😉

   

  Skagen

  Danmarks nordligste by ligger kun 40 minutters kørsel nord for Frederikshavn og vil være et fantastisk bud på en lille udflugt!

   

  Tag f.eks. op til Grenen, Danmarks nordligste punkt, hvor Skagerrak kolliderer med Kattegat. Fra parkeringspladsen ved Grenen er der en frisk lille gåtur op til Grenen. Orker du ikke gåturen, kan du også hoppe ombord på Sandormen (dog ikke i vintersæsonen).

   

  Oplev sammenstødet mellem Kattegat og Skagerrak ved Danmarks nordligste punkt – Grenen

   

  En anden “Skagen-klassiker” er Råbjerg Mile – Danmarks største vandreklit. Vandreklitten fylder ca. én gange én kilometer. Så er du til flotte naturlandskaber, vil Råbjerg Mile helt sikkert ikke skuffe dig.

   

  Danmarks største vandreklit ligger tæt ved Skagen

   

  Er du mere til kunst og indendørs fordybelse, skal du helt sikkert besøge Skagens Kunstmuseer. Her kan du opleve imponerende værker af Krøyer, Ancher, Drachmann og de andre dygtige skagensmalere.

   

  Herudover er Skagen i det hele taget charmerende, som dagen er lang. Du kan bl.a. også nyde den maritime stemning ved byens hyggelige havn, besøge det lokale bryghus eller shoppe løs på Sankt Laurentii Vej.

   

   

   

  Nordsøen Oceanarium

  Ca. 40 minutters kørsel fra Frederikshavn ligger havnebyen Hirtshals. Og her finder du en af Danmarks fedeste maritime oplevelser! Nordsøen Oceanarium er nemlig indehaver af Nordeuropas største akvarium.

   

  Inde i dét akvarium svømmer Danmarks nok mest berømte fisk rundt – de forunderlige klumpfisk! Elsker du dyr, fisk og maritime naturoplevelser, kan jeg varmt anbefale en tur forbi Nordsøen Oceanarium 😉

   

   

   

  Rubjerg Knude Fyr

  En af mine egne yndlingsattraktioner i Nordjylland er uden tvivl Rubjerg Knude Fyr!

   

  Rubjerg Knude Fyr ligger helt ude ved vestkysten (tæt ved Lønstrup) på kanten af en klippeskrænt. Vinden og vejret ved kysten er barsk, og langsomt men sikkert forsvinder mere og mere af klinten.

   

  Faktisk var fyret så tæt på at styrte i havet, at man i 2019 gravede sig ind under fyret, byggede et skinnesystem og flyttede fyret 70 meter længere ind på land. Før eller siden skal fyret dog flyttes igen, hvis ikke det skal falde i havet.

   

  Rubjerg Knude Fyr er måske Nordjyllands smukkeste vartegn, og fra toppen af fyret har du en fortryllende udsigt over Vesterhavet og Vendsyssel. Hvis du kan time dit besøg med solnedgang, er der i den grad også mulighed for nogle fantastiske billeder (selvom fyret altid vil være et fantastisk flot motiv)!

   

  Rubjerg Knude Fyr er en enestående attraktion i Nordjylland

   

  Aalborg

  Skal din tur til Nordjylland spices op med lidt storbyaction, så læg vejen forbi Aalborg aka Dobbelt-A (eller bare 9000).

   

  Nordjyllands hovedstad har livlige handelsgader (Algade og Bispensgade), en zoologisk have og et stort udvalg af caféer, restauranter og barer.

   

  Aalborgs nok mest kendte vartegn (sammen med Tyren på Vesterbro) er Aalborgtårnet

   

  Göteborg og Læsø

  Du behøver ikke kun at holde dig på land i det nordjyske. F.eks. kan du overveje færgeudflugter til Göteborg eller Læsø. Scandic The Reef ligger meget tæt på havnen i Frederikshavn, og herfra sejler der færger til både Göteborg og Læsø.

   

  Fra Frederikshavn kan du tage afsted på endagsture med Stena Line til Göteborg

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her
  Webview: false