06 jun 2018

Tropisk bade- og storbyferie: 2 dage i Berlin med 4* hotel og dagsbillet til Tropical Islands til kun 629 kr. inkl. morgenmad

Tropeferie i Nordtyskland lyder måske som lidt af en røverhistorie, men det er faktisk ikke helt ved siden af! Tropical Islands er nemlig et kæmpestort (faktisk Europas største) indendørs tropeparadis med strande, laguner, palmetræer og en konstant temperatur på 26 grader! Her har jeg fundet et superlækkert tilbud, der både gør forældre og børn glade. Tilbuddet lægger nemlig op til tropeparadis den ene dag og storbyeventyr den næste!

Tropisk badeeventyr i Berlin
juni og juli
629 kr.
Tropical Islands og Berlintur
inkl. dagsbillet til Tropical Islands, 4* hotel og morgenmad
629 kr.

travelbird.dk har jeg i dag fundet et lækkert tilbud, der på fornemste vis tilgodeser ungernes drøm om badelandsferie og forældrenes ønske om kulturelle storbyoplevelser! Tilbuddet inkluderer 1 eller 2 nætter på det 4* Holiday Inn Berlin Airport (4 ud af 5 på TripAdvisor) inkl. morgenmad. Hotellet ligger tæt på Schönefeld Lufthavn, som meget belejligt ligger mellem Berlin og Tropical Islands. Hotellet er med andre ord det perfekte valg til sådan en 2-i-1-ferie som denne. Tilbuddet indbefatter også fri adgang til hotellets fitness- og wellnessområde.

Du kan finde dette tilbud i både juni og juli, hvor priserne på næsten alle datoer ligger fast på 629 kr. Også i weekender! Jeg har f.eks. fundet tilbuddet her fra lørdag den 21.07. til søndag den 22.07. til kun 629 kr. pr. person. Det er muligt at vælge imellem 1 eller 2 nætter, og der findes både enkeltværelser, 3-personersværelser (også til 2 personer) og familieværelser.

Som med ethvert andet travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

 

Tilbuddet inkluderer

 • Holiday Inn Berlin Airport: 1 eller 2 overnatninger
 • Morgenmad
 • 1 dagsbillet til Tropical Island per person ved 1 overnatning
 • 2 dagsbilletter til Tropical Island per person ved 2 overnatninger
 • Fri afbenyttelse af hotellets fitness- og wellnessområde

 

Transport til Berlin

Berlin ligger omkring 4 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse. Hvis du er bilejer, vil du derfor sagtens kunne lave dette til en kør-selv-ferie. Alternativt kan du også flyve.  Du kan næsten altid finde virkelig billige flybilletter til Berlin – særligt fra Billund, hvor du faktisk nogle gange kan finde tur/retur-billetter helt ned til under 100 kr. Fra København ligger priserne på omkring 300 – 500 kr.

 

Transport til Tropical Islands og Berlin C

Til Tropical Islands

Fra togstationen ved Schönefeld Lufthavn kan du tage s-toget til Brand Bahnhof i Halbe. Denne tur tager ca. 45 minutter og koster  6,80 euro (ca. 50 kr.). Herfra går der gratis busser videre til Tropical Islands.

 

Til Berlin

Skal du ind til centrum, vil jeg anbefale dig at tage et af Airport Express-togene. RE 7, RB 14 og RB 22 kører alle til Berlin Hauptbahnhof på ca. 30 minutter. Berlin er inddelt i forskellige zoner, og Schönefeld ligger i zone C (centrum er zone A). Derfor skal du have en såkaldt ABC-billet – sådan en koster ca. 25 kr. for en enkeltbillet og kan købes på stationen.

 

Video

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 kommentarer til Tropisk bade- og storbyferie: 2 dage i Berlin med 4* hotel og dagsbillet til Tropical Islands til kun 629 kr. inkl. morgenmad

 1. Kasper says:

  Hej

  Vi har prøvet Tropical Island 2 gange nu. Og er lille tip lige meget om man er der på spa ophold som er super lækkert eller om det er med 3 børn som vi har er det klar det bedste at bo på det 4stjernede hotel som ligger “rundt om domen” fordi man ikke orker køre til Berlin om aften igen og som bonus kan man gå i badebukser hele dagen lige indtil man skal i seng.. eller tage i sauna/spa midnat med drinks i hånden 😉

 2. Kasper says:

  Hej

  Vi har prøvet Tropical Island 2 gange nu. Og er lille tip lige meget om man er der på spa ophold som er super lækkert eller om det er med 3 børn som vi har er det klar det bedste at bo på det 4stjernede hotel som ligger “rundt om domeen” fordi man ikke orker køre til Berlin om aften igen og som bonus kan man gå i badebukser hele dagen lige indtil man skal i seng.. eller tage i sauna/spa midnat med drinks i hånden 😉

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Kasper 🙂

   Tak for din kommentar.

   Det er altid rart at høre fra læsere, der selv har været afsted 😉

Se tilbud her