Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 369 kr.
Tropical-Islands-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Andet

Europas største vandland – tilbud på Tropical Islands

inkl. overnatning, morgenmad og adgang til badelandet

Andet |

Europas største vandland – tilbud på Tropical Islands

Tropeferie i Nordtyskland lyder måske som lidt af en røverhistorie, men det er faktisk ikke helt ved siden af! Tropical Islands er nemlig et kæmpestort (faktisk Europas største) indendørs tropeparadis med strande, laguner, palmetræer og en konstant temperatur på 26 grader! Det lyder slet ikke dårligt, hva’? I dag har jeg fundet et lækkert tilbud på Tropical Islands, der både gør store og små glade. Du kan nemlig booke et ophold med overnatning, morgenmad og to dages adgang til badelandet 🏝️💦

I øvrigt er et ophold i dette tropiske badeland nemt at kombinere med en storbyvisit til Berlin.

Tropisk badeeventyr tæt ved Berlin

hele året

fra

369 kr.

🌴💦 Kæmpestort, tropisk badeland tæt på Berlin

🏖️ Vandrutsjebaner, sandstrand, opvarmet pool, boblebad m.m.

⛳🕹️🏐 Aktiviteter som minigolf, børneklub, arkadespil, volleyball m.m.

Tropisk badeferie

Badeferie i Tropical Islands

I dag har jeg fundet et lækkert tilbud, der på fornemste vis tilgodeser både voksne og børns drøm om badelandsferie!

Du kan nemlig booke et billigt ophold i Tropical Islands – et kæmpestort, tropisk badeland tæt på Berlin. Ja, faktisk er det Europas største badeland.

Her finder du bl.a. Tysklands højeste vandrutsjebane med fire forskellige baner, et børneområde med både rutsjebaner, springvand og en masse legetøj, en sandstrand, vandfald, laguner, et stort udendørsområde, hvor der både er opvarmet pool, boblebade, whitewater river, legeplads og meget mere!

Oppe på land er der også nok at lave. Der er både minigolf, børneklub, legepladser, spillehal med arkadespil, fitnesscenter og volleyballbaner. Så du kan nok se, at du bestemt ikke kommer til at kede dig!

Overnatning i Tropical Islands

Inde på bookingsiden kan du ofte vælge mellem forskellige former for overnatning (afhængig af ledighed og antal rejsende).

Du kan enten bo i telt, hytte eller på hotelværelse.

Vælger du et telt (som er den billigste mulighed), kommer du til at tilbringe natten i et tipi-lignende safaritelt midt i badelandet. Teltene har enkeltsenge, og der er både sørget for madrasser, puder, dyner og sengetøj til dig.

Teltene har ingen elektricitet – men her har Tropical Islands selvfølgelig også tænkt på dig. Flere steder rundt omkring i badelandet finder du oplader-stationer, så du kan få strøm på mobilen eller din tablet. Der er selvfølgelig heller ikke noget badeværelse i teltet. Til gengæld er der rigtig fine toilet- og badefaciliteter lige i nærheden.

Hvis campinglivet ikke lige er dig, kan du også vælge at bo på Tropical Islands eget hotel (hvis der er ledige værelser) eller prøve en af de nye hytter (OHANA Lodges).

Tropical Islands safaritelte

Tropical Islands Premium Familieværelse

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet på travelcircus.dk.

Inde på bookingsiden kan du indtaste antal gæster og vælge datoerne for dit ophold. Herefter kan du se, hvilke overnatningsmuligheder der er ledige.

Priserne varierer alt efter antal rejsende og rejsedatoer. Og der er selvfølgelig også forskel på priserne mellem telte, hytter og hotelværelser.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet et ophold for fire personer (2 voksne + 2 børn) fra søndag den 8. september til mandag den 9. september.

På disse datoer koster et ophold i safaritelt kun 369 kr. pr. person.

Billeder fra Tropical Islands
Tropical Islands

Tropical Islands

Tropical Islands

Tropical Islands

Tropical Islands

Tropical Islands
Transport

Hvis du vælger at tage bilen, har du ca. 510 km fra den dansk-tyske grænse og ca. 500 km fra København med færgen fra Gedser.

Lige med denne tur er det meget rart at have en bil, da det ellers kan blive lidt besværligt med transport frem og tilbage. Det gør det også nemt at opleve lidt af Berlin, hvis du skulle have lyst til det.

Tropical Islands ligger kun ca. en times kørsel fra Berlin. Hvis du helst vil undgå at køre i centrum af Berlin (din bil skal også have det grønne miljømærke, før du må det), er det også supernemt at finde en parkeringsplads lidt uden for centrum, efterlade bilen der og derefter tage med offentlig transport ind til midtbyen.

Hvis du ikke har bil, kan du faktisk stadig planlægge en tur til Tropical Islands. Du kan nemlig tage fly (eller bus eller tog) til Berlin og så videre derfra til Tropical Islands.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Europas største vandland - tilbud på Tropical IslandsEuropas største vandland - tilbud på Tropical Islands

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar