• 14 okt 2018

  Tropisk badeferie med 4* hotel og dagsbillet til Tropical Islands til kun 649 kr. inkl. morgenmad

  Tropeferie i Nordtyskland lyder måske som lidt af en røverhistorie, men det er faktisk ikke helt ved siden af! Tropical Islands er nemlig et kæmpestort (faktisk Europas største) indendørs tropeparadis med strande, laguner, palmetræer og en konstant temperatur på 26 grader! Her har jeg fundet et superlækkert tilbud, der både gør forældre og børn glade. Tilbuddet lægger nemlig op til tropeparadis den ene dag og måske storbyeventyr den næste!

  Tropisk badeeventyr tæt ved Berlin
  oktober - december
  649 kr.
  Tropisk badeferie i Tyskland
  inkl. dagsbillet til Tropical Islands, 4* hotel og morgenmad
  649 kr.

  Badeferie i Tropical Islands

  I dag har jeg fundet et lækkert tilbud, der på fornemste vis tilgodeser ungernes drøm om badelandsferie med mulighed for forældrenes ønske om kulturelle storbyoplevelser! Tilbuddet inkluderer 1 eller 2 nætter på det 4* Spreewald Park (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) inkl. morgenmad og entrébillet til badelandet Tropical Islands. Hotellet ligger i et roligt og idyllisk område tæt på Spreewald og du har 15 minutters kørsel til Tropical Islands.

   

  Du kan finde dette tilbud fra oktober – december til kun 649 kr. pr. person. Det vil sige, at du også har mulighed for at tage afsted i efterårsferien – den helt perfekte ferieaktivitet, hvis du spørger mig. Ophold på fredage og lørdage er desværre ikke tilgængelige, men du kan tage afsted på næsten alle andre dage i både oktober, november og december.

  Som med ethvert andet TravelBird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Spreewald Parkhotel Van der Valk: 1 eller 2 overnatninger
  • Med morgenmad
  • Fri brug af hotellets sauna
  • Entrébillet til badelandet i Tropical Islands ELLER Kombi-entrébillet til badelandet og saunaområdet i Tropical Islands (kan tilkøbes i bookingprocessen)

   

  Transport

  Hotellet ligger 8 km fra byen Spreewald og 17 km fra Tropical Islands. Du har ca. 510 km fra den dansk-tyske grænse og ca. 500 km fra København med færgen fra Gedser. Lige med denne her tur, er det måske meget rart at have en bil, da det ellers kan blive lidt besværligt med transport frem og tilbage. Det gør det også nemt at opleve lidt af Berlin, når du nu alligevel er afsted. Hotellet ligger kun lidt over 1 times kørsel fra Berlin. Hvis du helst vil undgå at køre i centrum af Berlin (din bil skal også have det grønne miljømærke før du må det), så er det super nemt at finde en parkeringsplads lidt uden for centrum, stille bilen der og derefter tage med offentlig transport ind til bymidten.

   

  Tropical Islands

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Tropisk badeferie med 4* hotel og dagsbillet til Tropical Islands til kun 649 kr. inkl. morgenmad

  1. Kasper says:

   Hej

   Vi har prøvet Tropical Island 2 gange nu. Og er lille tip lige meget om man er der på spa ophold som er super lækkert eller om det er med 3 børn som vi har er det klar det bedste at bo på det 4stjernede hotel som ligger “rundt om domen” fordi man ikke orker køre til Berlin om aften igen og som bonus kan man gå i badebukser hele dagen lige indtil man skal i seng.. eller tage i sauna/spa midnat med drinks i hånden 😉

  2. Kasper says:

   Hej

   Vi har prøvet Tropical Island 2 gange nu. Og er lille tip lige meget om man er der på spa ophold som er super lækkert eller om det er med 3 børn som vi har er det klar det bedste at bo på det 4stjernede hotel som ligger “rundt om domeen” fordi man ikke orker køre til Berlin om aften igen og som bonus kan man gå i badebukser hele dagen lige indtil man skal i seng.. eller tage i sauna/spa midnat med drinks i hånden 😉

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kasper 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det er altid rart at høre fra læsere, der selv har været afsted 😉

  3. Michelle says:

   Jeg vil lige gøre opmærksom på, at selvom man køber to overnatninger, får man kun én dagsbillet til Tropic Island. I dit opslag under “Tilbuddet inkluderer” står der, at man får 2 dagsbilletter pr. person hvis man køber to overnatninger, hvilket ikke er en korrekt information. Jeg købte igår to overnatninger til 4 voksne og 2 børn, gennem din side her. Vi får kun én dagsbillet hver.

   • Rejsespejder says:

    Hej Michelle,
    tak for din kommentar! Grunden jeg skrev at man får 2 dagsbilletter pr. person var at det var det der stod på deres hjemmeside, da jeg har fundet tilbuddet. Det var vidst en fejl fra deres side, som de så efterfølgende har rettet. Men det duer selvfølgelig ikke! Så jeg har fået fat i dem og de har lovet mig at I får kompensation. I skal bare ringe til dem eller udfyld kontakt-formularen på deres hjemmeside :). Begge findes her: https://travelbird.dk/contact/
    Husk at angive jeres booking-nummer!

    Jeg beklager at det har givet lidt udfordringer – men der er desværre ikke så meget jeg kunne har gjort anderledes fordi jeg gentager bare det der står på de diverse sider på det tidspunkt, hvor jeg har fundet rejsen. Men nu håber jeg at alt er på plads og at I får en skøn tur til Tropical Islands og Berlin! Og skriv, hvis du har brug for yderlig hjælp 🙂 !

  Se tilbud her