• 14 jan 2019

  Tropical Islands-tilbud: med overnatning, adgang til badeland og morgenmad fra 492 kr.

  Tropeferie i Nordtyskland lyder måske som lidt af en røverhistorie, men det er faktisk ikke helt ved siden af! Tropical Islands er nemlig et kæmpestort (faktisk Europas største) indendørs tropeparadis med strande, laguner, palmetræer og en konstant temperatur på 26 grader! Her har jeg fundet et superlækkert tilbud, der både gør store og små glade. Med dette tilbud kommer du til at bo helt tæt på – enten i et skønt telt midt i badelandet eller på hotellet som er en del af Tropical Islands, så skal der altså ikke mange skridt til før du kan hoppe i vandet.

  Tropisk badeeventyr tæt ved Berlin
  januar - september
  fra492 kr.
  Tropisk badeferie
  inkl. adgang til badeland, overnatning og morgenmad
  fra492 kr.
  Der findes mange andre billige datoer fra januar - august
  Er der udsolgt på dine ønskedatoer kan du også prøve at booke direkte gennem Tropical Islands egen hjemmeside (klik på screenshottet)

  Badeferie i Tropical Islands

  I dag har jeg fundet et lækkert tilbud, der på fornemste vis tilgodeser både voksne og børns drøm om badelandsferie! Du skal nemlig til Tropical Islands – et kæmpestort tropisk badeland tæt på Berlin. Ja, faktisk er det Europas største badeland – her finder du blandt andet Tysklands højeste vandrutsjebane med 4 forskellige baner, et børneområde med både rutsjebaner, springvand og en masse legetøj, en sandstrand, vandfald, laguner, et stort (!) udendørs område, hvor der både er opvarmet pool, boblebade, whitewater river, legeplads og meget mere. Oppe på land er der også masser at lave. Der er både minigolf, børneklub, legepladser, spille-hal med arkadespil, fitnesscenter og volleyballbaner. Så du kan nok se, at du bestemt ikke kommer til at kede dig!

   

  Og hvornår kan du så tage afsted? Jeg har faktisk fundet rigtig mange billige datoer fra januar – september med priser fra 492-896 kr. pr. person ved et ophold for 2 personer. Det betyder også, at du kan tage afsted i både vinterferie, på Store bededag (d. 17.05.), Kristi himmelfartsdag (d. 30.05.) og også på nogle datoer i sommerferien. Priserne varierer lidt alt efter om du vil bo i deres Rainforest Camp i selve badelandet eller på deres eget hotel (læs mere om de forskellige muligheder nedenfor). Ved begge overnatningsmuligheder kommer du til at bo lige ved badelandet og så er der morgenmad inkluderet. Jeg har f.eks. fundet et ophold i vinterferien (uge 7) d. 12.02. – 13.02. til kun 983 kr. for overnatning i et telt, det vil sige 492 kr. pr. person ved et ophold for 2 personer. Der er masser af datoer at vælge imellem, dog ser det ikke ud til, at det er muligt at overnatte i telt fra lørdage – søndage.

   

  Med i opholdet er der som sagt inkluderet morgenmad og selvom du først kan check-in kl. 16:00 og skal check-ud kl. 11:00, så må du faktisk allerede bruge selve badelandet fra kl. 06:00 på din ankomstdag og til 00:59 på din afrejsedag – så du får hele 2 dage fyldt med vandsjov. Værd at nævne er også, at børn op til 5 år er gratis!

   

  Overnatning i Tropical Islands

  Der er forskellige muligheder for overnatning i Tropical Islands – dette tilbud tager udgangspunkt i overnatning i enten telt eller på badelandets hotel.

   

  Skal du bo inde eller ude, er der strøm og hvor skal du gå på toilet? Ja, spørgsmålene kan måske være mange når jeg nævner ordet “telt”. Med en overnatning i telt/tipi, kommer du til at bo midt i badelandet i en “rainforest camp”, så det bliver det altså ikke meget mere centralt. Teltet eller tipien kan rumme 2-4 personer og så er der både sørget for madrasser, puder, dyner og sengetøj til dig. Der er desværre ingen elektricitet, men her har Tropical Islands også tænkt på dig – der er flere steder rundt omkring i badelandet, hvor du finder oplader-stationer, så du kan få strøm på mobilen eller din tablet. Der er selvfølgelig heller ikke noget badeværelse i sådan et telt, men i kort gåafstand fra dit telt finder du både toilet- og badefaciliteter.

  Foretrækker du lidt mere “luksus”, men stadig ikke vil snydes for oplevelsen af at sove i telt i et badeland, så kan du opgradere til et “premium tent”. Her er der plads til 2 personer i en dobbeltseng og så er der også både lys og elektricitet.

   

  Hvis du ikke er så meget for campinglivet, så kan du også vælge at bo på Tropical Islands eget hotel. Her får du et rummeligt værelse med plads til 2-4 personer, hvor der er en komfortabel seng, TV, mini-køleskab, badeværelse og så kan du benytte hotellets fitnesscenter. Også her kan du opgradere, så du f.eks. komme til at bo i et tema-værelse eller i et værelse/hytte midt i badelandet.

   

  Da du kommer til at bo inde i selve badelandet (hvis du vælger teltet eller et af værelserne placeret i badelandet), kan der selvfølgelig forekomme støj fra de andre gæster. Et telt giver heller ikke samme privatliv, som hvis du bor på et hotelværelse – men samtidig er det jo en unik oplevelse at få lov til at bo midt i et badeland og kan vågne op her og gå ganske få skridt før du kan plaske rundt.

   

  Transport

  Hvis du vælger at tage bilen, så har du ca. 510 km fra den dansk-tyske grænse og ca. 500 km fra København med færgen fra Gedser. Lige med denne her tur, er det måske meget rart at have en bil, da det ellers kan blive lidt besværligt med transport frem og tilbage. Det gør det også nemt at opleve lidt af Berlin, når du nu alligevel er afsted. Tropical Islands ligger kun ca. 1 times kørsel fra Berlin. Hvis du helst vil undgå at køre i centrum af Berlin (din bil skal også have det grønne miljømærke før du må det), så er det super nemt at finde en parkeringsplads lidt uden for centrum, stille bilen der og derefter tage med offentlig transport ind til bymidten.

   

  Hvis du ikke har bil, så kan du stadig planlægge en tur til Tropical Islands! Du kan nemlig bare tage fly (eller bus eller tog) til Berlin og så videre derfra til det vilde badeland – hvilket er super nemt!

  Lige nu finder du ekstremt billige billetter fra Billund til Berlin, hvor du kan flyve fra 30 kr. Fra København finder du billetter fra 180 kr. og så kan du faktisk også flyve fra Aarhus fra 270 kr. Fra København kan du flyve på alle ugens dage, fra Billund finder du afgange mandag, onsdag, fredag og søndag og hvis du flyver fra Aarhus, kan du tage afsted på mandage og fredage.

   

  Når du ankommer til lufthavnen, så tager du ind til byen og fra Alexanderplatz Bhf kan du tage et tog (RE2) til “Brand Tropical Islands”. Herfra kan du tage en gratis shuttlebus direkte til badelandet, og shuttlebussens tider er endda planlagt efter togets ankomst, så der bliver ikke den store ventetid.

  Billige fly til Berlin
  Fly fra Billund
  Fly fra København
  Fly fra Aarhus

   

  Tropical Islands

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Tropical Islands-tilbud: med overnatning, adgang til badeland og morgenmad fra 492 kr.

  1. Lea says:

   Hej
   Jeg har prøvet deres hjemmeside og den er ikke så nem at gennemskue 🙂
   Kan du fortælle lidt omkring hvad man gør i forhold til middagsmad og aftensmad hvis man vælger at bo på Deres hotel er det dyrt?
   Vi er 2 voksne og 3 børn på 12,12 og 13
   Vi har lige været i Heidepark all inclusive på Deres hotel helt fantastisk oplevelse er det nogenlunde samme principper de kører med i denne vandpark?

   • Rejsespejder says:

    Hej Lea,
    Tropical Islands har desværre ikke et lignende produkt med all-inclusive. Men det er forholdsvis billigt at spise dernede (sammenlignet med danske priser 🙂 ). Dvs. en burger koster med pomfritter koster f.eks. 5 Euro, Og så har de en all you can eat restaurant, som koster 18 Euro for en voksen. Men ellers findes der også billigere muligheder i byerne udenfor Tropical Islands.

  2. Didde says:

   Hej.
   Jeg kan ikke rigtigt gennemskue om tilbuddet kan bruges, når vi er 2 voksne og 3 børn.
   Hvordan ser du de “billige” datoer?

   • Rejsespejder says:

    Hej Didde,
    jeg tror det ville være nemmest for jer at booke direkte gennem Tropical Islands fordi Hotels.com giver lidt udfordringer mht. at tilføje børn. Jeg har tilføjet et link til deres tilbud i screenshot boksen :).

  3. Isabell says:

   Tak for link 🙂 den siger dog at der ikke er ledige pladser på valgte dato.

   • Rejsespejder says:

    Hej Isabell,
    jeg har tilføjet et link til Tropical Islands egen hjemmeside, hvor der er flere ledige datoer, end det første tilbud, som jeg har postet :).

  4. Kasper says:

   Hej

   Vi har prøvet Tropical Island 2 gange nu. Og er lille tip lige meget om man er der på spa ophold som er super lækkert eller om det er med 3 børn som vi har er det klar det bedste at bo på det 4stjernede hotel som ligger “rundt om domeen” fordi man ikke orker køre til Berlin om aften igen og som bonus kan man gå i badebukser hele dagen lige indtil man skal i seng.. eller tage i sauna/spa midnat med drinks i hånden 😉

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kasper 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det er altid rart at høre fra læsere, der selv har været afsted 😉

  5. Kasper says:

   Hej

   Vi har prøvet Tropical Island 2 gange nu. Og er lille tip lige meget om man er der på spa ophold som er super lækkert eller om det er med 3 børn som vi har er det klar det bedste at bo på det 4stjernede hotel som ligger “rundt om domen” fordi man ikke orker køre til Berlin om aften igen og som bonus kan man gå i badebukser hele dagen lige indtil man skal i seng.. eller tage i sauna/spa midnat med drinks i hånden 😉

  Se tilbud her