• 15 Sep 2023

  Tilbud på Tropical Islands: Ophold for 4 personer med overnatning fra kun 387 kr. p.p. inkl. morgenmad og to dages adgang til badelandet

  Tropeferie i Nordtyskland lyder måske som lidt af en røverhistorie, men det er faktisk ikke helt ved siden af! Tropical Islands er nemlig et kæmpestort (faktisk Europas største) indendørs tropeparadis med strande, laguner, palmetræer og en konstant temperatur på 26 grader! Det lyder slet ikke dårligt, hva’? I dag har jeg fundet et lækkert tilbud på Tropical Islands, der både gør store og små glade. Du kan nemlig booke et ophold med overnatning, morgenmad og to dages adgang til badelandet 🏝

   

  I øvrigt er et ophold i dette tropiske badeland nemt at kombinere med en storbyvisit til Berlin.

  Tropisk badeeventyr tæt ved Berlin
  september - december
  fra387 kr.
  Tropisk badeferie
  inkl. adgang til badeland, overnatning og morgenmad
  fra387 kr.
  Du kan ofte vælge mellem safari-telt eller hotelværelse (afhængig af ledighed)
  Totalprisen for 2 voksne og 2 børn i safari-telt inkl. morgenmad

  Badeferie i Tropical Islands

  I dag har jeg fundet et lækkert tilbud, der på fornemste vis tilgodeser både voksne og børns drøm om badelandsferie!

   

  Du kan nemlig booke et billigt ophold i Tropical Islands – et kæmpestort, tropisk badeland tæt på Berlin. Ja, faktisk er det Europas største badeland.

   

  Her finder du bl.a. Tysklands højeste vandrutsjebane med fire forskellige baner, et børneområde med både rutsjebaner, springvand og en masse legetøj, en sandstrand, vandfald, laguner, et stort udendørsområde, hvor der både er opvarmet pool, boblebade, whitewater river, legeplads og meget mere!

   

  Oppe på land er der også nok at lave. Der er både minigolf, børneklub, legepladser, spillehal med arkadespil, fitnesscenter og volleyballbaner. Så du kan nok se, at du bestemt ikke kommer til at kede dig!

   

   

  Overnatning i Tropical Islands

  Inde på bookingsiden kan du ofte vælge mellem forskellige former for overnatning (afhængig af ledighed og antal rejsende).

   

  Du kan enten kan du bo i telt eller på et premium-familieværelse.

   

  Vælger du et telt (som er den billigste mulighed), kommer du til at tilbringe natten i et tipi-lignende safaritelt midt i badelandet. Teltene har enkeltsenge, og der er både sørget for madrasser, puder, dyner og sengetøj til dig.

   

  Teltene har ingen elektricitet – men her har Tropical Islands selvfølgelig også tænkt på dig. Flere steder rundt omkring i badelandet finder du oplader-stationer, så du kan få strøm på mobilen eller din tablet. Der er selvfølgelig heller ikke noget badeværelse i teltet. Til gengæld er der rigtig fine toilet- og badefaciliteter lige i nærheden.

   

  Hvis campinglivet ikke lige er dig, kan du også vælge at bo på Tropical Islands eget hotel (hvis der er ledige værelser).

   

  Tropical Islands Tropical Islands

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på travelcircus.dk.

   

  Inde på bookingsiden kan du indtaste antal gæster og vælge datoerne for dit ophold. Herefter kan du se, hvilke overnatningsmuligheder der er ledige.

   

  Priserne varierer alt efter antal rejsende og rejsedatoer. Og der er selvfølgelig også forskel på priserne mellem telte og hotelværelser.

   

  I tilbudsboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet et ophold for fire personer (2 voksne + 2 børn) fra søndag den 3. december til mandag den 4. september.

   

  På disse datoer koster et ophold i safaritelt i alt 1.547 kr. – hvilket svarer til kun 387 kr. pr. person.

   

  Du kan som sagt også vælge at overnatte på hotel. Her kan du f.eks. overnatte på et Premium-familieværelse, som har et separat soveværelse, køjeseng og opholdsområde.

   

   

  Transport

  Hvis du vælger at tage bilen, har du ca. 510 km fra den dansk-tyske grænse og ca. 500 km fra København med færgen fra Gedser.

   

  Lige med denne tur er det meget rart at have en bil, da det ellers kan blive lidt besværligt med transport frem og tilbage. Det gør det også nemt at opleve lidt af Berlin, hvis du skulle have lyst til det.

   

  Tropical Islands ligger kun ca. en times kørsel fra Berlin. Hvis du helst vil undgå at køre i centrum af Berlin (din bil skal også have det grønne miljømærke, før du må det), er det også supernemt at finde en parkeringsplads lidt uden for centrum, efterlade bilen der og derefter tage med offentlig transport ind til midtbyen.

   

  Hvis du ikke har bil, kan du faktisk stadig planlægge en tur til Tropical Islands. Du kan nemlig tage fly (eller bus eller tog) til Berlin og så videre derfra til Tropical Islands.

   

   

  Billeder og video fra Tropical Islands

  Tropical Islands Tropical Islands

  Tropical Islands

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  13 kommentarer til Tilbud på Tropical Islands: Ophold for 4 personer med overnatning fra kun 387 kr. p.p. inkl. morgenmad og to dages adgang til badelandet

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  Se tilbud her
  Webview: false