• 03 Mar 2023

  Intermar Hotel Glücksburg: 2 nætter ved Østersøen fra kun 737 kr. p.p. inkl. morgenmad og 2-retters middag

  Har du hørt om charmerende Intermar Glücksburg? Hvis ikke, er du gået glip af noget! Ved denne nordtyske perle finder du nemlig både dejlig natur, en flot kyst med sandstrand og masser af hygge i byens historiske omgivelser. Og så ligger det ovenikøbet blot en halv times kørsel fra den dansk-tyske grænse. Så hvis du drømmer om en romantisk lille getaway eller bare en hyggetur, der ikke ligger alt for langt væk, så er Glücksburg en perfekt destination. Og her har jeg fundet et superlækkert tilbud til dig 😍🇩🇪

  Hotelophold i Glücksburg
  fra737 kr.
  Getaway til Glücksburg
  inkl. overnatning, morgenmad og 2-retters middag
  fra737 kr.
  Fraprisen for et dobbeltværelse pr. person

  Hotelophold i Glücksburg

  Beliggende ved Flensborg Fjord og blot 9 km fra Flensborg finder du det dejlige Intermar – Hotel & Apartments.

   

  Hotellet ligger direkte ud til stranden og byder på et luksusophold med ren afslapning og wellness i rolige omgivelser. Med en smuk udsigt over Østersøen byder hotellet på et dejligt ophold i deres moderne, nyrenoverede ferielejligheder med gratis wi-fi og rengøring.

   

  På ankomstdagen serverer hotellets restaurant, Gudlak, en lækker 2-retters middag på hotellets udendørsterrasse. Her kan du nyde lokale delikatesser akkompagneret af en smuk havudsigt. Herudover er en stor morgenmad inkluderet alle dage af dit ophold.

   

  Hvis du drømmer om lidt ekstra selvforkælelse, er det også muligt at tilkøbe forskellige wellness-pakker med forskellige slags massage, hudpleje, sauna samt forfriskninger.

   

   

  Hotelophold på Intermar Glücksburg – priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på travelcircus.dk

   

  Fraprisen for et 2-nætters ophold på dobbeltværelse er på 737 kr. pr. person. Det vil sige 1.474 kr. for to personer. Det er også muligt at booke længere ophold.

   

  Prisen varierer alt efter rejsedatoer. Marts er i øjeblikket billigste måned, men du kan finde mange ledige datoer til gode priser helt frem til oktober.

   

  Det er lige nu også stadig muligt at bestille ophold i alle weekender i både november og december. Og du kan faktisk booke opholdet henover nytår 🥂

   

   

  Billeder fra Intermar Glücksburg

  Glücksburg

  Glücksburg

  Glücksburg

  Glücksburg

   

  Aktiviteter ved Glücksburg

  Fem minutters gang fra hotellet ligger det større wellnesscenter Fördeland Therme, som byder på både inden- og udendørs bademuligheder. Her finder du almindelige pools, spabade, dampbade, sauna og alt hvad hjertet begærer. Der er også en lille bistro og bar, hvis sulten melder sig.

   

  Hvis du er historisk interesseret, er opholdet i Glücksburg også en oplagt mulighed for at besøge det gamle, flotte Schloss Glücksburg, også kendt som Lyksborg Slot, samt den store slotspark. Der er mulighed for gratis audioguides eller rundvisninger mod betaling.

   

  Flensborg ligger desuden kun ni km fra hotellet, hvor der er rig mulighed for at slentre i de charmerende gader. Du kan også besøge museumshavnen, Flensburg Pilsner-bryggeriet og meget mere.

   

   

  Intermar Glücksburg – Transport

  Det er både muligt at rejse til hotellet med bil og offentlig transport. Der er gratis parkering ved hotellet. Hvis du rejser med tog, kan du fra Flensburg busstation tage en bus, der stopper direkte foran hotellet.

   

   

  Corona

  Der er p.t. ingen restriktioner ifm. indrejse i Tyskland.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Intermar Hotel Glücksburg: 2 nætter ved Østersøen fra kun 737 kr. p.p. inkl. morgenmad og 2-retters middag

  1. Mikael says:

   Kan man tage hund med?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mikael 🙂

    Tak for din kommentar.

    Under “Faciliteter” oplyser Travelcircus, at kæledyr er velkomne, og at de koster 10 euro pr. De skriver også, at hunde er ikke tilladt i restauranten under morgenmaden (tilladt om aftenen).

  2. Mia says:

   Øv prisen fordobles, hvis man er enlig med barn.
   Jeg synes virkelig, at det er svært at finde noget, der ikke “diskriminerer” singleforældrene.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mia 🙂

    Tak for din kommentar.

    Nu ved jeg ikke, hvor gammelt dit barn er. Er børn helt små (så de kan sove i mors/fars seng), er de ofte gratis. Så snart de er så store, at de kræver egen seng, kan man være heldig at få en form for børnerabat, men ofte kommer man som singleforælder til at betale prisen for et dobbeltværelse.

    Det er samme udfordring, solorejesende har. De kommer som regel også til at betale den fulde pris for et dobbeltværelse, selvom de kun er én.

  Se hotel-tilbud her