Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Ledige påskedatoer 🐣 fra 664 kr.
Intermar Hotel Glücksburg - lige ved Flensborg Fjord
Andet

Intermar Hotel Glücksburg – lige ved Flensborg Fjord

2 nætter inkl. morgenmad og 2-retters middag

Andet |

Intermar Hotel Glücksburg – lige ved Flensborg Fjord

Har du hørt om charmerende Intermar Hotel & Apartmenst i Glücksburg? Hvis ikke, er du gået glip af noget! Ved denne nordtyske perle finder du nemlig både dejlig natur, en flot kyst med sandstrand og masser af hygge i byens historiske omgivelser. Og så ligger det ovenikøbet blot en halv times kørsel fra den dansk-tyske grænse. Så hvis du drømmer om en lille, romantisk getaway eller bare en hyggetur, der ikke ligger alt for langt væk, så er Glücksburg en perfekt destination. Og her har jeg fundet et superlækkert tilbud til dig 😍

Hotelophold i Glücksburg

hele året

fra

664 kr.

Superflotte lejligheder

🌊 Lige ved Flensborg Fjord

🍽️ Inkl. morgenmad og 2-retters middag

Hotelophold ved Flensborg Fjord

Hotelophold i Glücksburg

Beliggende ved Flensborg Fjord og blot ni kilometer fra Flensborg finder du det dejlige Intermar – Hotel & Apartments (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotellet ligger direkte ud til stranden og byder på et billigt luksusophold med ren afslapning og wellness i rolige omgivelser.

Med en smuk udsigt over Flensborg Fjord byder hotellet på et dejligt ophold i sine moderne, nyrenoverede ferielejligheder med gratis wi-fi og rengøring.

En af aftenerne serverer hotellets restaurant, Gudlak, en lækker 2-retters middag på hotellets udendørsterrasse. Her kan du nyde lokale delikatesser akkompagneret af en smuk havudsigt.

Herudover er en stor morgenmad inkluderet alle dage af dit ophold.

Hvis du drømmer om lidt ekstra selvforkælelse, er det også muligt at nyde en omgang wellness (mod gebyr) med forskellige slags massager, hudpleje, sauna samt forfriskninger.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor hos Travelcircus.

Du kan booke opholdet hele året, og priserne følger generelt sæsonen (dvs. sommeren dyrest, vinteren billigst).

Lige nu kan du booke et 2-personers ophold på to nætter fra i alt 1.328 kr. – hvilket svarer til kun 664 kr. pr. person.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet et topersoners ophold i påsken fra langfredag den 29. marts til påskesøndag den 31. marts.

På disse datoer koster et 2-personers værelse i alt 1.328 kr. Prisen ender således på kun 664 kr. pr. person.


Billeder fra Intermar Glücksburg

Glücksburg

Glücksburg

Glücksburg

Glücksburg

Aktiviteter ved Glücksburg

Fem minutters gang fra hotellet ligger det større wellnesscenter Fördeland Therme, som byder på både inden- og udendørs bademuligheder. Her finder du almindelige pools, spabade, dampbade, sauna og alt hvad hjertet begærer. Der er også en lille bistro og bar, hvis sulten melder sig.

Hvis du er historisk interesseret, er opholdet i Glücksburg også en oplagt mulighed for at besøge det gamle, flotte Schloss Glücksburg, også kendt som Lyksborg Slot, samt den store slotspark. Der er mulighed for gratis audioguides eller rundvisninger mod betaling.

Flensborg ligger desuden kun ni km fra hotellet, hvor der er rig mulighed for at slentre i de charmerende gader. Du kan også besøge museumshavnen, Flensburg Pilsner-bryggeriet og meget mere.

Intermar Glücksburg – transport

Det er både muligt at rejse til hotellet med bil og offentlig transport. Der er gratis parkering ved hotellet. Hvis du rejser med tog, kan du fra Flensburg busstation tage en bus, der stopper direkte foran hotellet.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Intermar Hotel Glücksburg - lige ved Flensborg FjordIntermar Hotel Glücksburg - lige ved Flensborg Fjord

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Kommentarer (2)

 1. L

  Line Breinholm

  Jeg kan ikke søge på påskeferien i marts. Er der udsolgt, eller ved du, hvad jeg gør forkert? 🙂

  17. mar 2024 kl. 16:47
  1. e

   amalie

   Hej Line 🙂

   Tak for din kommentar.

   Det ser desværre ud til, at de datoer er blevet udsolgt :/

   18. mar 2024 kl. 8:15

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar