• 20 Nov 2023

  Intermar Hotel Glücksburg: 1-2 nætter ved Flensborg Fjord fra kun 499 kr. p.p. inkl. morgenmad og 2-retters middag

  Har du hørt om charmerende Intermar Hotel & Apartmenst i Glücksburg? Hvis ikke, er du gået glip af noget! Ved denne nordtyske perle finder du nemlig både dejlig natur, en flot kyst med sandstrand og masser af hygge i byens historiske omgivelser. Og så ligger det ovenikøbet blot en halv times kørsel fra den dansk-tyske grænse. Så hvis du drømmer om en lille, romantisk getaway eller bare en hyggetur, der ikke ligger alt for langt væk, så er Glücksburg en perfekt destination. Og her har jeg fundet et superlækkert tilbud til dig 😍🇩🇪

   

  OBS: Dette tilbud er velegnet som julegave, da det kan refunderes helt frem til den 7. januar 2024 🎁

  Hotelophold i Glücksburg
  fra499 kr.
  Hotelophold ved Flensborg Fjord
  inkl. 1-2 overnatninger, morgenmad og 2-retters menu
  499 kr.

  Hotelophold i Glücksburg

  Beliggende ved Flensborg Fjord og blot ni kilometer fra Flensborg finder du det dejlige Intermar – Hotel & Apartments (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Hotellet ligger direkte ud til stranden og byder på et luksusophold med ren afslapning og wellness i rolige omgivelser. Med en smuk udsigt over Flensborg Fjord byder hotellet på et dejligt ophold i sine moderne, nyrenoverede ferielejligheder med gratis wi-fi og rengøring.

   

  En af aftenerne serverer hotellets restaurant, Gudlak, en lækker 2-retters middag på hotellets udendørsterrasse. Her kan du nyde lokale delikatesser akkompagneret af en smuk havudsigt. Herudover er en stor morgenmad inkluderet alle dage af dit ophold.

   

  Hvis du drømmer om lidt ekstra selvforkælelse, er det også muligt at nyde en omgang wellness (mod gebyr) med forskellige slags massager, hudpleje, sauna samt forfriskninger.

   

   

  Hotelophold på Intermar Glücksburg – priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Take Offer.

   

  Det er muligt at booke et topersoners ophold med ankomst alle ugens dage frem til 17. december 2024 – dog med undtagelse af højsæsonperioderne henover jul og nytår samt i maj, juni, juli, august og september 2024.

   

  Du kan både booke opholdet med en eller to overnatninger – til hhv. 499 og 998 kr. pr. person.

   

   

  Tilbuddet indeholder

  • Ophold på det nyrenoverede Intermar Hotel & Apartments direkte ud til Flensborg Fjord
  • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse med balkon og udsigt til skoven
  • 2-retters middag på ankomstdagen
  • Morgenmad
  • Gratis wi-fi
  • Ankomst er muligt alle ugens dage fra d. 20. november 2023 – 17. december 2024

   

   

  OBS: Bemærk, at der skal betales et weekendtillæg på 40 euro pr. værelse pr. nat både fredag og lørdag.

   

   

  Billeder fra Intermar Glücksburg

  Glücksburg

  Glücksburg

  Glücksburg

  Glücksburg

   

  Aktiviteter ved Glücksburg

  Fem minutters gang fra hotellet ligger det større wellnesscenter Fördeland Therme, som byder på både inden- og udendørs bademuligheder. Her finder du almindelige pools, spabade, dampbade, sauna og alt hvad hjertet begærer. Der er også en lille bistro og bar, hvis sulten melder sig.

   

  Hvis du er historisk interesseret, er opholdet i Glücksburg også en oplagt mulighed for at besøge det gamle, flotte Schloss Glücksburg, også kendt som Lyksborg Slot, samt den store slotspark. Der er mulighed for gratis audioguides eller rundvisninger mod betaling.

   

  Flensborg ligger desuden kun ni km fra hotellet, hvor der er rig mulighed for at slentre i de charmerende gader. Du kan også besøge museumshavnen, Flensburg Pilsner-bryggeriet og meget mere.

   

   

  Intermar Glücksburg – transport

  Det er både muligt at rejse til hotellet med bil og offentlig transport. Der er gratis parkering ved hotellet. Hvis du rejser med tog, kan du fra Flensburg busstation tage en bus, der stopper direkte foran hotellet.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Intermar Hotel Glücksburg: 1-2 nætter ved Flensborg Fjord fra kun 499 kr. p.p. inkl. morgenmad og 2-retters middag

  1. Josefine says:

   Ved du, om man kan bede om at få middagen lavet vegetarisk?

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Josefine 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg har lige været inde og kigge på tilbuddet for at se, om der skulle stå noget om vegetariske alternativer, men det ser det desværre ikke ud til. Jeg vil anbefale dig at prøve at kontakte Take Offer og høre nærmere – de kan kontaktes på telefon +45 89 87 31 31 og på mail [email protected] 🙂

  2. Mikael says:

   Kan man tage hund med?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mikael 🙂

    Tak for din kommentar.

    Under “Faciliteter” oplyser Travelcircus, at kæledyr er velkomne, og at de koster 10 euro pr. De skriver også, at hunde er ikke tilladt i restauranten under morgenmaden (tilladt om aftenen).

  3. Mia says:

   Øv prisen fordobles, hvis man er enlig med barn.
   Jeg synes virkelig, at det er svært at finde noget, der ikke “diskriminerer” singleforældrene.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mia 🙂

    Tak for din kommentar.

    Nu ved jeg ikke, hvor gammelt dit barn er. Er børn helt små (så de kan sove i mors/fars seng), er de ofte gratis. Så snart de er så store, at de kræver egen seng, kan man være heldig at få en form for børnerabat, men ofte kommer man som singleforælder til at betale prisen for et dobbeltværelse.

    Det er samme udfordring, solorejesende har. De kommer som regel også til at betale den fulde pris for et dobbeltværelse, selvom de kun er én.

  Se hotel-tilbud her
  Webview: false