21 feb 2018

Miniferie i Harzen: 4 dage med overnatning og all inclusive til kun 996 kr.

Harzen er uden tvivl en fantastisk feriedestination for os danskere. Det ligger lige i vores baghave, og så er det billigt! Harzens smukke natur egner sig perfekt til lange vandreture eller en tur på mountainbike. Herudover byder området på et væld af andre aktiviteter og oplevelser hele året rundt – så der er masser af muligheder for at få brændt lidt krudt af på ferien. Derfor er Harzen fortsat en af Tysklands absolut mest besøgte feriedestinationer. Her har jeg så fundet et ophold med all inclusive, så du slet ikke skal bekymre dig om noget som helst!

All inclusive i Harzen
februar - juli
996 kr.
4 dage i Harzen
med all-inclusive
996 kr.

takeoffer.dk har jeg fundet et fremragende tilbud på en miniferie med all inclusive til kun 996 kr. pr. person (1.992 kr. i alt).

Prisen inkluderer 3 overnatninger på Residenz Hotel Harzhöhe (3 ud af 5 på TripAdvisor) med morgenmad, middagsbuffet med suppe og salat, aftenbuffet, udvalgte drikkevarer hver dag og gratis afbenyttelse af hotellets indendørspool. Du kan benytte dig af rejsen fra i dag og helt frem til den 1. juli – så du har mange forskellige datoer at vælge imellem!

Hotel Harzhöhe ligger skønt  – kun 900 meter fra liftområdet i Hahnenklee og med nem adgang til forskellige vandreruter i Harzen. Hotellet har desuden en dejlig indendørs swimmingpool med udsigt til naturen og mulighed for sauna og massagebehandlinger (begge mod et gebyr).

 

Rejsen indeholder

 • 3 overnatninger i dobbeltværelse på Residenz Hotel Harzhohe
 • All Inclusive (fra ankomstdagen kl. 15.00 – til og med morgenmaden på afrejsedagen)
 • 3 x morgenmad
 • Middagsbuffet med suppe og salat eller alternativt madpakke, som man selv smører ved morgenmadsbuffeten
 • Kaffe, te, kage
 • Aftensmad (kold/varm buffet) – restauranten lukker kl. 21.00
 • Udvalgte drikkevarer stående som tag-selv ved restauranten: fadøl, husets rød- og hvidvin, alkoholfrie drikkevarer, te og kaffe (drikkevarer må ikke medtages på værelserne).
 • Gratis afbenyttelse af swimmingpool
 • Gratis parkering
 • Opholdet kan benyttes med ankomst mandag til torsdag eller torsdag til søndag i perioden 19. februar – 01. juli 2018 (sidste afrejsedag).

 

OBS: Der skal betales et tillæg ved ankomst i påsken på 100 kr. pr. person direkte til Lauritzen Rejser. 
OBS: Lukkede datoer: 1. juni – 8. juni 2018 og d. 18. juni + 19. juni 2018. 
OBS: Der skal betales kurtaxe på 2,30€ pr. person pr. dag (børn ½ pris) direkte til hotellet.

 

Hvordan kommer jeg til Harzen?

Harzen er kun 4,5 times kørsel fra grænsen, så det burde ikke være et problem at køre derned. Hvis du ikke vil køre selv, så kan du også tage hhv. tog eller bus. Det kan du se nærmere på rome2rio.com.

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 kommentarer til Miniferie i Harzen: 4 dage med overnatning og all inclusive til kun 996 kr.

 1. anette.kamuk says:

  Tak for godt tilbud

  kan man have en 12 årig med påværelset – pris?

  is it possible Witt a Child 12 y?

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Anette,

   Det var så lidt! Takeoffer skriver “Børnepriser: 0-6 år: gratis i forældrenes seng. 7 – 12 år: halv pris (opredning). Børn bestilles og betales direkte gennem Lauritzen Rejser. Der er et begrænset antal værelser med opredninger (max 1 opredning pr. værelse). Forespørgsel på ekstra opredning skal ske til Lauritzen Rejser)” – så det er helt sikkert muligt, så længe du kontakter Lauritzen Rejser og aftaler via dem 🙂

 2. Jane says:

  Kan kan ikke formå at ændre på rejsedatoen, ved ikke om jeg gør noget forkert? Trykker på indløsningsperiode og så sker der ikke noget.

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Jane 🙂

   Det er fordi der er tale om et værdibevis.

   Når du har foretaget dit køb, modtager du dit værdibevis umiddelbart efter. Herefter booker du så selv dit ophold direkte hos Lauritzen Rejser. Bookinginformationen får du i dit værdibevis 🙂

   Håber det giver mening – ellers må du sige til 😉

 3. henrik says:

  Er der plads i Pinsen,vi er 6 par på mc tour der vil tage afsted og det vil jo være ærgerligt at efter vi har købt igennem jer, at der var optaget.

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Henrik 🙂

   Det lyder som en fed tur 😉

   Det er faktisk Lauritzen Rejser, som er teknisk arrangør. Så det er dem, du skal rette henvendelse til 😉

   Du kan fange dem på 74 72 15 20. 🙂

Se tilbud her