• 17 Nov 2023

  Spaophold i Harzen: 3 dage på 4* wellnesshotel fra kun 1.306 kr. p.p. inkl. morgenmad, 3-retters middag og spa-adgang

  Harzen er uden tvivl den perfekte feriedestination for os danskere. Det tyske naturparadis ligger i behagelig køreafstand fra Danmark – og så er Harzen et billigt rejsemål! Den smukke natur er perfekt til lange vandreture, oplevelser på mountainbike eller lidt skiløb om vinteren. Herudover gemmer der sig små, hyggelige landsbyer i området, som også er fantastiske at gå på opdagelse i (bl.a. Goslar!). Harzen er derfor en af de mest besøgte destinationer i Tyskland. Og i dag har jeg minsandten fundet et lækkert firstjernet hotelophold i netop Harzen. Så glæd dig til en naturskøn rejse til Harzen! 🇩🇪🌳

  Rejse til Harzen
  november - maj
  fra1.306 kr.
  Naturskøn getaway til Harzen
  inkl. 4* spahotel, morgenmad, 3-retters menu og wellness-adgang
  1.306 kr.
  Prisen pr. person for et tonætters ophold
  Totalprisen for 2 personer (2 nætter)

  Rejse til Harzen

  Harzen dækker rent geografisk et halvstort område, og du kan derfor finde hoteller flere forskellige steder i regionen.

   

  Denne gang har jeg fundet et godt tilbud på det moderne, firstjernede Zum Löwen Design Hotel Resort & Spa (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Dette lækre designhotel ligger i den traditionsrige by Duderstadt. Her har du både har mulighed for at nyde de flotte omgivelser, vandre i Harzens bjerglandskaber eller opleve ægte tysk kultur i en af Tysklands gamle byer.

   

  Når du så har fået én på opleveren i Harzen, kan du trække dig tilbage til hotellet og nyde det dejlige wellnessområde, som er inkluderet i prisen!

   

  Wellnessafdelingen består bl.a. af finsk sauna, dampbad, pool og hængeliggestole. Forskellige massager og behandlinger tilbydes desuden mod et gebyr. Der mangler bare ikke noget. Et ophold på Zum Löwen Design Hotel Resort & Spa vil med garanti vil få dig helt ned på jorden.

   

  Hotellet har også egen restaurant, der serverer forskellige internationale retter – og derfor er det meget rart, at tilbuddet inkluderer morgenmad plus en 3-retters menu på ankomstdagen.

   

   

  Rejse til Harzen – priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet hos Travelcircus.

   

  Der kan du booke et topersoners ophold med to (eller flere) nætter fra i alt 2.612 kr. Der er ledige datoer fra november til og med maj næste år.

   

  I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet et topersoners ophold fra onsdag den 20. december til fredag den 22. december.

   

  På disse datoer koster et 2-personers værelse i alt 2.612 kr. Prisen ender således på kun 1.306 kr. pr. person inkl. morgenmad, treretters middag og wellness-adgang.

   

   

  Billeder fra hotellet

  Rejse til Harzen

  Rejse til Harzen

  Rejse til Harzen

  Rejse til Harzen

  Rejse til Harzen

   

  Hvordan kommer jeg til Harzen?

  Denne tur er mest oplagt som en kør-selv-ferie. Harzen ligger kun 4,5 timers kørsel fra grænsen, så du kan uden problemer køre derned. Hvis du ikke vil køre selv, er det lidt mere omfattende – men det kan dog godt lade sig gøre at tage med offentlig transport. Her skal du tage et tog til Hannover og derfra med en bus til Goslar. Herfra kan du tage en taxa det sidste stykke.

   

   

  Billeder fra Harzen

  Bloksbjergbanen

  Bloksbjergbanen, Harzen

   

  Bodetal ved Thale

  Bodetal ved Thale, Harzen

   

  Goslar

  Goslar, Harzen

   

  Hexentanzplatz

   Hexentanzplatz, Thale, Harzen

   

  Quedlinburg

  Quedlinburg, Harzen

   

  Rappbodetalsperre

  Rappbodetalsperre, Harzen

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  19 kommentarer til Spaophold i Harzen: 3 dage på 4* wellnesshotel fra kun 1.306 kr. p.p. inkl. morgenmad, 3-retters middag og spa-adgang

  1. Steen Bonde says:

   Lyder som et skønt ophold😊 kan man bestille et gavekort ? Det er til en fødselar + husbond. Jeg ved bare ikke hvornår de har ferie
   Bedste hils
   Steen

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Steen 🙂

    Tak for din kommentar – og sikke en skøn gave at give!

    Travelcircus, som tilbyder opholdet, har faktisk gavekort, men de gælder for specifikke ophold og rejser, og der er dette spaophold desværre ikke et af dem. Til gengæld er der gratis afbestilling – Travelcircus skriver følgende i forbindelse med tilbuddet: “Du kan gratis afbestille din rejse senest otte dage før din ankomstdato og i stedet modtage et rejsegavekort til en værdi svarende til din booking (evt. minus forsikringsbeløb), der har 2 til 3 års gyldighed, og som du kan bruge fleksibelt til at booke en senere ankomstdato eller til andre rejsetilbud fra Travelcircus. Gavekortet kan overdrages til andre personer.”

    Så du kan eventuelt booke opholdet på en vilkårlig dato, hvorefter du kan finde ud af, hvornår det vil passe fødselaren bedst at tage afsted på opholdet, og så kan du afbestille, og fødselaren kan bruge gavekortet, du modtager, til at vælge den rigtige dato. Som skrevet ovenfor så skal du bare have afbestilt senest otte dage før den ankomstdato, du i første omgang vælger 🙂

  2. Katrine says:

   Skal man være nøgen i spaafdelingen?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Katrine 🙂

    Tak for din kommentar.

    Som regel plejer man at skulle være nøgen i saunaerne i Tyskland – men altså ikke i spa-afdelingen. Visse spahoteller kan have såkaldt “tekstilfri” afdelinger (men det er ret sjældent – og så gør man opmærksom på det).

  3. Jørgen says:

   Skal bruge 2 værelser men kan kun booke 1 ad gangen. Vil gerne sikre mig at jeg kan få 2 værelser – så jeg ikke booker og så finder ud af jeg ikke kan booke det sidste værelse på de givne nætter – what to do ? Tak

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jørgen 🙂

    Tak for din kommentar.

    Travelcircus’ bookingsystem understøtter desværre ikke gruppebookinger. Så hvis man ønsker flere værelser, er man nødt til at ringe til dem på tlf. +45 89 875 500.

  4. Stephan says:

   Kan ikke bestille for 2 vk og 2 børn. Ingen ledige pladser

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Stephan 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det kan skyldes, at der ikke er plads til 4 personer på værelserne. Det vil derfor være nødvendigt at booke to værelser.

  5. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  Se tilbud her
  Webview: false