• 07 jul 2020

  Miniferie i Harzen: 4 dage med overnatning og all inclusive fra kun 1.050kr.

  Harzen er uden tvivl den perfekte feriedestination for os danskere. Det ligger intet mindre i hvad jeg vil kalde vores baghave, og så er det billigt! Den smukke natur er perfekt til lange vandreture, eller en tur på mountainbike. Udover dette, så byder Harzen på et hav af aktiviteter og oplevelser hele året rundt, så der er masser af muligheder for alle aldre. Harzen er absolut en af de mest besøgte destinationer i Tyskland – her har jeg fundet et ophold med all inclusive, så skal ikke bekymre dig om noget som helst!

  All inclusive i Harzen
  7. juli - 20. december
  1.050 kr.
  4 dage i Harzen
  med all inclusive

  All inclusive i Harzen

  I dag har jeg fundet det perfekte tilbud på en billig og smadderhyggelig miniferie med all inclusive til kun 1.050 kr. pr. person.

   

  Prisen inkluderer 3 overnatninger på Residenz Hotel Harzhöhe (3 ud af 5 på TripAdvisor) med morgenmad, middagsbuffet med suppe og salat, aftenbuffet, udvalgte drikkevarer hver dag. Bemærk deres svømmehal, sauna, børneklub, legerum, billard osv. holder lukket i skrivende stund. Du kan benytte dig af rejsen fra i dag og helt frem til den 20. december – så du kan både arrangere en efterårs- eller vintertur til herlige Harzen.

   

  Hotel Harzhöhe ligger skønt  – kun 900 meter fra liftområdet i Hahnenklee og med nem adgang til forskellige vandreruter i Harzen. Harzhöhe tilbyder en stor lækker mogen- og middagsbuffet, diskotek Star Club og kaminbar! Udover dette ligger Harzhöhe i Hahnenklee distriktet med panoramaudsigt over Bocksberg, og som jeg kom ind på før så er området fyldt med aktiviteter.

   

  OBS! Du bør også være opmærksom på, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager et værdibevis, hvorefter du via mail kan booke dit ophold. På værdibeviset står der et referencenummer, som du skal oplyse ved booking.

   

   

  Rejsen indeholder

  • Ophold på Residenz Hotel Harzhöhe
  • 3 overnatninger i dobbeltværelse
  • All Inclusive (fra ankomstdagen kl. 15.00 – til og med morgenmaden på afrejsedagen)
   • 3 x morgenmad (tallerken-anretning)
   • Frokost: Madpakke til at tage med på tur (forudbestilling kræves)
   • Kaffe, te, kage (til at tage med)
   • Aftensmad (tallerken-anretning) inkl. drikkevare – restauranten lukker kl. 20.30
  • Gratis parkering
  • Opholdet kan benyttes med ankomst mandag til torsdag eller torsdag til søndag fra d. 7. juli – 20. december 2020. 

  OBS: Der skal betales kurtaxe på 2,30 € pr. person pr. dag (børn ½ pris) direkte til hotellet. Dette giver adgang til gratis transport med offentlige busser i Harzen.

   

   

   

  Hvordan kommer jeg til Harzen?

  Harzen er kun 4,5 times kørsel fra grænsen, så det burde ikke være et problem at køre derned. Hvis du ikke vil køre selv, så kan du også tage hhv. tog eller bus. Det kan du se nærmere på rome2rio.com.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Miniferie i Harzen: 4 dage med overnatning og all inclusive fra kun 1.050kr.

  1. Mads Lindd says:

   Hej hvornår ender tilbuddet? ☺️

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mads 🙂

    Det slutter i skrivende stund om 14 timer – så du skal skynde dig lidt, hvis du gerne vil booke det! 😉

  2. henrik says:

   Er der plads i Pinsen,vi er 6 par på mc tour der vil tage afsted og det vil jo være ærgerligt at efter vi har købt igennem jer, at der var optaget.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Henrik 🙂

    Det lyder som en fed tur 😉

    Det er faktisk Lauritzen Rejser, som er teknisk arrangør. Så det er dem, du skal rette henvendelse til 😉

    Du kan fange dem på 74 72 15 20. 🙂

  3. Jane says:

   Kan kan ikke formå at ændre på rejsedatoen, ved ikke om jeg gør noget forkert? Trykker på indløsningsperiode og så sker der ikke noget.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jane 🙂

    Det er fordi der er tale om et værdibevis.

    Når du har foretaget dit køb, modtager du dit værdibevis umiddelbart efter. Herefter booker du så selv dit ophold direkte hos Lauritzen Rejser. Bookinginformationen får du i dit værdibevis 🙂

    Håber det giver mening – ellers må du sige til 😉

  4. anette.kamuk says:

   Tak for godt tilbud

   kan man have en 12 årig med påværelset – pris?

   is it possible Witt a Child 12 y?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Anette,

    Det var så lidt! Takeoffer skriver “Børnepriser: 0-6 år: gratis i forældrenes seng. 7 – 12 år: halv pris (opredning). Børn bestilles og betales direkte gennem Lauritzen Rejser. Der er et begrænset antal værelser med opredninger (max 1 opredning pr. værelse). Forespørgsel på ekstra opredning skal ske til Lauritzen Rejser)” – så det er helt sikkert muligt, så længe du kontakter Lauritzen Rejser og aftaler via dem 🙂

  Se tilbud her