• 23 jan 2019

  Wellnessferie i Nordtyskland: 2 nætter på et anmelderrost 4* hotel fra kun 1.050 kr. inkl. 3-retters middag, morgenmad og spa-adgang

  Trænger du til at komme helt ned i gear og væk fra hverdagens gøremål? Så skal du følge med her. I dag har jeg nemlig fundet en super lækker wellnessferie, hvor det er dig, afslapning og ro, der er i fokus. Du skal bo i de mest idylliske omgivelser lige ved søen Bistensee i Slevig-Holsten og på det 4* hotel, der byder på det flotteste udendørs wellnessområde med finsk sauna og japansk Ofuro-bad. Nyd omgivelserne med vandreture, på cykel, tag et spil golf eller udforsk søen på paddle board eller i kano. Muligheder er der nok af – men en ting er helt sikker, du skal nok komme hjem afslappet og med ny energi. Så tag en god ven, veninde eller din kæreste under armen og se at komme afsted på den dejligste lille getaway.

  Wellness og afslapning
  januar - maj 2019
  1.050 kr.
  Afslapning ved Slesvig-Holsten
  inkl. bl.a. morgenmad, middag og spaadgang
  fra1.050 kr.

  Wellnessferie

  I dag har jeg fundet det lækreste tilbud på en wellnessferie lige over den dansk-tyske grænse. Du skal bo på det 4* Seehotel Töpferhaus (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”) i de smukkeste omgivelser. Og du kan rolig komme helt ned i gear, for du skal være her i 3 dage (2 nætter). Hotellet har et skønt wellness-område (Nature Spa), der både byder på indendørs og udendørs faciliteter og et skønt fitnesscenter. Med dette tilbud er der blandt andet inkluderet en oplevelse for 2 i det japanske Ofuro-bad, som er et udendørskar i cedertræ, hvor vandet er opvarmet til 40 grader – kan du lige forestille dig ligge der i total ro med udsigt over sø og skov? Udover velvære og afslapning, så har du også mulighed for at opleve noget af området på egen hånd, da du gratis kan leje en kano, cykel eller paddle board (eller vælge, hvis du er til mere afslapning, en tur i infrarød sauna).

   

  2 nætter på det lækre 4* hotel med morgenmad, 1x 3 retters middag, spa-adgang og diverse aktiviteter koster fra 1.050 kr. pr. person ved et ophold for 2. Tilbuddet kan benyttes fra januar til maj 2019, og det er også muligt at rejse i vinterferien (både i uge 7 og i uge 8) og påskeferie. Hvis du vil afsted en søndag koster det 1.050 kr., 1.098 kr. for ankomst mandag-torsdag og lørdag og hvis du ankommer fredag er prisen 1.298 kr.

   

  Tilbuddet inkluderer (pr. person)

  • 2 overnatninger på Seehotel Töpferhaus
  • Ophold i dobbeltværelse med udsigt til skov
  • Daglig morgenbuffet
  • Gratis adgang til Natur Spa (alle dage)
  • 1x Ofuro Relaxing Bath i smuk træ badekar
  • 1x kanosejltur, cykeltur, stand-up-paddle eller infrarød sauna
  • 20€ rabatkupon på wellnessbehandlinger (gælder behandlinger over 50 min.)
  • 1x 3-retters menu i restaurant LammButtRind Casual
  • Fashion Pass med 10% rabat i Designer Outlet Neumünster
  • Gratis Wi-Fi på hotellet
  • 1 gratis flaske danskvand (per værelse)
  • Gratis parkering
  • Badekåbe til låns på værelset

   

  Transport

  Hotellet ligger relativt tæt på den dansk-tyske grænse med kun 60 km hertil. Hvis du vil fra København, er der ca. 300 km med færge fra Rødby. Hotellet ligger i et skønt område ved naturparken Hüttener Berge i den tyske delstat Slesvig-Holsten. Så med denne her ferie, er det mest oplagt, hvis du har egen bil og kan køre derned selv.

   

  Hotelindtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Wellnessferie i Nordtyskland: 2 nætter på et anmelderrost 4* hotel fra kun 1.050 kr. inkl. 3-retters middag, morgenmad og spa-adgang

  1. Malene says:

   Hej. Jeg har hørt at man tit er nøgne på spahotel i Tyskland. Ved I om det også er gældende for dette hotel? Hilsen Malene.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Malene 🙂

    Jeg ved, at det er tilladt at være nøgen i rigtig mange saunaer i Tyskland. Men faktisk er der også min erfaring, at en del hoteller (særligt i det nordtyske) er gået væk fra nøgenbadning for at imødekomme os danskere 😉

    Hvis du vil være helt sikker, kan du evt. kontakte hotellet på [email protected] 🙂

  Se tilbud her