11 aug 2018

Wellnessferie i Nordtyskland: 3 dage på et anmelderrost 4* hotel til kun 1.039 kr.

Trænger du til at komme helt ned i gear og væk fra hverdagens gøremål? Så skal du følge med her. I dag har jeg nemlig fundet en super lækker wellnessferie, hvor det er dig, afslapning og ro, der er i fokus. Du skal bo i de mest idylliske omgivelser lige ved søen Bistensee i Slevig-Holsten og på det 4* hotel, der byder på det flotteste udendørs wellnessområde med finsk sauna og japansk Ofuro-bad. Nyd omgivelserne med vandreture, på cykel, tag et spil golf eller udforsk søen på paddle board eller i kano. Muligheder er der nok af – men en ting er helt sikker, du skal nok komme hjem afslappet og med ny energi. Så tag en god ven, veninde eller din kæreste under armen og se at komme afsted på den dejligste lille getaway.

Wellness og afslapning
oktober - maj
fra1.039 kr.
Wellnessferie ved Slesvig-Holsten
inkl. bl.a. morgenmad, middag og spa-adgang
1.039 kr.

travelbird.dk har jeg fundet det lækreste tilbud på en wellnessferie lige over den dansk-tyske grænse. Du skal bo på det 4* Seehotel Töpferhaus (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”) i de smukkeste omgivelser. Og du kan rolig komme helt ned i gear, for du skal være her i 3 dage. Hotellet har et skønt wellness-område (Nature Spa), der både byder på indendørs og udendørs faciliteter og et skønt fitnesscenter. Med dette tilbud er der blandt andet inkluderet en oplevelse for 2 i det japanske Ofuro-bad, som er et udendørskar i cedertræ, hvor vandet er opvarmet til 40 grader – kan du lige forestille dig ligge der i total ro med udsigt over sø og skov? Udover velvære og afslapning, så har du også mulighed for at opleve noget af området på egen hånd, da du gratis kan leje en kano, cykel eller paddle board (eller vælge, hvis du er til mere afslapning, en tur i infrarød sauna).

 

2 nætter på det lækre 4* hotel med morgenmad, velkomstdrink, middag, spa-adgang og diverse aktiviteter koster fra 1.039 kr. pr. person ved et ophold for 2. Tilbuddet kan benyttes fra oktober til maj og det er også muligt at rejse i noget af efterårsferien og i vinterferien. Hvis du vil afsted hen over weekenden, så bliver prisen 1.269 kr. pr. person. Som med ethvert andet Travelbird-tilbud kommer der et gebyr oven i prisen (150 kr.).

 

Tilbuddet inkluderer:

 • Seehotel Töpferhaus: 2 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Japansk Ofuro-bad for 2 personer
 • 20 € rabat på en behandling i Nature Spa
 • Middag med regionale specialiteter på restaurant LammButtRind Casual
 • 10% rabat på outlet i Neumünster
 • 1 flaske vand
 • Adgang til Nature Spa under hele opholdet
 • 1 x kano, cykel, paddle board eller infrarød sauna for 2 personer

 

Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Wellnessferie i Nordtyskland: 3 dage på et anmelderrost 4* hotel til kun 1.039 kr.

 1. Malene says:

  Hej. Jeg har hørt at man tit er nøgne på spahotel i Tyskland. Ved I om det også er gældende for dette hotel? Hilsen Malene.

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Malene 🙂

   Jeg ved, at det er tilladt at være nøgen i rigtig mange saunaer i Tyskland. Men faktisk er der også min erfaring, at en del hoteller (særligt i det nordtyske) er gået væk fra nøgenbadning for at imødekomme os danskere 😉

   Hvis du vil være helt sikker, kan du evt. kontakte hotellet på [email protected] 🙂

Se tilbud her