Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 295 kr.
Hotel-Yachtclub-Tyskland-banner-1280-x-1280-1080x1080
Spa

Wellnessferie i Nordtyskland: Spaophold på 4* hotel fra kun 295 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad og spa-adgang

Spa |

Wellnessferie i Nordtyskland: Spaophold på 4* hotel fra kun 295 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad og spa-adgang

Trænger du til at komme ned i gear og væk fra hverdagen? Så skal du læse med her. I dag har jeg nemlig fundet en lækker wellnessferie i Nordtyskland med afslapning og ro på programmet. Du kommer ovenikøbet til at bo i de mest idylliske omgivelser lige ved havet – på et firstjernet hotel, som byder på wellnessområde med finsk sauna og dampbad. Nyd omgivelserne med lange gåture på stranden eller hop på cyklen og udforsk området på to hjul. En ting er helt sikker: du skal nok komme hjem med ny energi. Tag en kæreste eller god veninde/ven med under armen, og tag afsted på den skønneste getaway 🧖‍♀️😍

Wellness og afslapning

januar, februar, marts

fra

295 kr.

Nordtysk getaway tæt ved grænsen

💦 Morgenmad og adgang til wellness inkluderet

🔥 Superskarp pris

Afslapning ved Slesvig-Holsten

Wellnessferie

I dag har jeg fundet et lækkert tilbud på en wellnessferie lige over den dansk-tyske grænse.

Du skal bo på det firstjernede Hotel Yachtclub (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Hotel Yachtclub ligger i naturskønne omgivelser, kun to minutters gang fra Timmendorfer Strand. Du kan derfor se frem til et par dejlige dage med afslapning og en frisk havbrise.

Hotellet har også et skønt wellnessområde, der både byder på swimmingpool, 200 m2 saunaområde, oplevelsesbruser og fitnesscenter. Med sådan en omgang velvære kan man da ikke andet end at få slappet godt og grundigt af!

Som prikken over i’et er opholdet inklusive restaurant Ankerplatz’ morgenbuffet, der hver morgen bugner med lækkerier som friske rundstykker, lækker kaffe, müsli, smørepålæg, oste-fade, og jeg skal komme efter dig.  Slet ikke dårligt, hva’?

Wellnessferie – Pris og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på travelcircus.dk.

Der kan du booke en overnatning på dobbeltværelse fra i alt 590 kr. – altså kun 295 kr. pr. person.

Du kan booke en overnatning til denne pris alle ugens dage undtagen fredage og lørdage. En overnatning på dobbeltværelse fredag eller lørdag koster i alt 740 kr. – altså 370 kr. pr. person.

OBS: Der er p.t. kun få ledige weekenddatoer tilbage.

Tilbuddet inkluderer

  • Overnatning i premium-dobbeltværelse
  • daglig morgenmad med rigt udvalg
  • Gratis brug af wellnessområdet
  • Gratis afbestilling

Wellnessferie på Hotel Yachtclub

Wellnessferie i Nordtyskland

Wellnessferie i Nordtyskland

Wellnessferie i Nordtyskland

Wellnessferie i Nordtyskland

Wellnessferie i Nordtyskland

Transport

Hotellet ligger tæt ved Lübeck, ca. 2,5 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse. Derfor er det også oplagt at køre til hotellet.

Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, så kan du nemt tage toget eller bussen til Lübeck (både fra Jylland og Sjælland). Fra København er det også muligt at tage en Flixbus til Lübeck.

Fra Lübeck kan du så tage en taxi ud til hotellet (ca. 26 minutters kørsel).

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Wellnessferie i Nordtyskland: Spaophold på 4* hotel fra kun 295 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad og spa-adgangWellnessferie i Nordtyskland: Spaophold på 4* hotel fra kun 295 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad og spa-adgang

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud