• 20 nov 2019

  Wellnessferie i Nordtyskland: 2 nætter på et anmelderrost 4* hotel til kun 1.050 kr. inkl. 3-retters middag, morgenmad og spa-adgang

  Trænger du til at komme helt ned i gear og væk fra hverdagens gøremål? Så skal du følge med her. I dag har jeg nemlig fundet en super lækker wellnessferie, hvor det er dig, afslapning og ro, der er i fokus. Du skal bo i de mest idylliske omgivelser lige ved søen Bistensee i Slevig-Holsten og på det 4* hotel, der byder på det flotteste udendørs wellnessområde med finsk sauna og japansk Ofuro -bad. Nyd omgivelserne med vandreture, på cykel, tag et spil golf eller udforsk søen på paddle board eller i kano. Muligheder er der nok af – men en ting er helt sikkert, du skal nok komme hjem afslappet og med ny energi. Så tag en god ven, veninde eller din kæreste under armen og se at komme afsted på den dejligste lille getaway.

  Wellness og afslapning
  november - maj
  1.050 kr.
  Afslapning ved Slesvig-Holsten
  inkl. bl.a. morgenmad, middag og naturspa-adgang
  1.050 kr.

  Wellnessferie

  I dag har jeg fundet det lækreste tilbud på en wellnessferie lige over den dansk-tyske grænse. Du skal bo på det meget anmelderroste 4* Seehotel Töpferhaus i de smukkeste omgivelser. Og du kan rolig komme helt ned i gear, for du skal være her i 3 dage (2 nætter). Hotellet har et skønt wellness-område (Nature Spa), der både byder på indendørs og udendørs faciliteter og et skønt fitnesscenter. Du kan f.eks. prøve det japanske Ofuro-bad, som er et udendørskar i cedertræ, hvor vandet er opvarmet til 40 grader – kan du lige forestille dig ligge der i total ro med udsigt over sø og skov? Udover velvære og afslapning, så har du også mulighed for at opleve noget af området på egen hånd, da du gratis kan leje en kano, cykel eller paddle board.

   

  2 nætter på det lækre 4* hotel med morgenmad, 1 x 3-retters middag, 1 x kaffe og is, naturspa-adgang og diverse aktiviteter koster kun 1.050 kr. pr. person ved et ophold for 2. Du kan benytte tilbuddet fra i dag og helt frem til 31. maj 2020. Helt perfekt til et mini getaway med masser af afslapning og ro på programmet.

   

  Der kan bo maks. 3 personer på værelset. Et barn under 3 år er gratis (i forældres seng), og et barn fra 4-12 år koster 30 euro (224 kr.) pr. nat.

   

  Tilbuddet inkluderer (pr. person)

  • Ophold på Seehotel Töpferhaus
  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • Dejlig morgenbuffet hver morgen
  • Gratis adgang til hotellets smukke natur-spa (alle dage)
  • 1 x kanosejltur, cykeltur eller stand-up-paddle (SUP)
  • 1x Ofuro Relaxing-bad i træbadekar
  • 1 x 3-retters menu i restaurant LammButtRind Casual på ankomstdagen
  • 1 flaske danskvand på værelset
  • 1 x kaffe og vaffel-is
  • Fashion Pass med 10% rabat i Designer Outlet Neumünster
  • Gratis Wi-Fi på hotellet
  • Gratis parkering
  • Opholdet kan benyttes med ankomst frem til d. 31. maj 2020. I købsboksen vælger du, hvilken ugedag, du vil ankomme. 

   

  Du bør være opmærksom på, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager et værdibevis med en vejledning til, hvordan du booker opholdet.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport

  Hotellet ligger relativt tæt på den dansk-tyske grænse med kun 60 km hertil. Hvis du vil fra København, er der ca. 300 km med færge fra Rødby. Hotellet ligger i et skønt område ved naturparken Hüttener Berge i den tyske delstat Slesvig-Holsten. Så med denne her ferie, er det mest oplagt, hvis du har egen bil og kan køre derned selv.

   

   

  Seehotel Töpferhaus

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Wellnessferie i Nordtyskland: 2 nætter på et anmelderrost 4* hotel til kun 1.050 kr. inkl. 3-retters middag, morgenmad og spa-adgang

  1. Søren Wind says:

   Hej har i noget nytårsaften ved jer

  2. Kira says:

   Hvordan kommer man dertil med offentlig transport? 🙂

  3. Christina pedersen says:

   Hej.
   Skal lige høre hvordan man så bestiller ?
   Ringer man til hotellet og bruger en booking kode eller ?
   Og er det kun ex antal faste datoer?

   Mh
   Christina P

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Christina,
    Du bestiller opholdet via det link jeg har lagt op i artiklen til Take Offer.
    Herefter får du et værdibevis fra Take Offer med bookinginformationer. Opholdet bookes direkte hos hotellet.
    Du kan benytte opholdet mellem 07.07. – 14.08. med ankomst mellem søndag – onsdag 🙂

  4. Malene says:

   Hej. Jeg har hørt at man tit er nøgne på spahotel i Tyskland. Ved I om det også er gældende for dette hotel? Hilsen Malene.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Malene 🙂

    Jeg ved, at det er tilladt at være nøgen i rigtig mange saunaer i Tyskland. Men faktisk er der også min erfaring, at en del hoteller (særligt i det nordtyske) er gået væk fra nøgenbadning for at imødekomme os danskere 😉

    Hvis du vil være helt sikker, kan du evt. kontakte hotellet på [email protected] 🙂

  Se tilbud her