• 15 sep 2020

  Miniferie i Flensborg: 2 dage på et 4* spahotel lige ved grænsen fra kun 440 kr. inkl. morgenmad

  Byer bliver ikke hyggeligere end Flensborg! Man når knap nok at forlade Danmark, før Flensborg hilser dig velkommen med al sin maritime charme. Den korte afstand fra Danmark gør byen til et stensikkert hit til et weekendophold. Og dét er lige præcis, hvad jeg har fundet i dag. Du kan ovenikøbet se frem til wellness og afslapning på allerhøjeste niveau – så hvorfor ikke tage ned og nyde et par dage i Flensborg og tømme Flensborgs brostensbelagte handelsgader for gode tilbud ved samme lejlighed?

  Weekendtur til Flensborg
  året rundt
  fra440 kr.
  Hotel i Flensborg
  f.eks. det 4* Hotel Des Nordens
  fra440 kr.

  Miniferie ved Flensborg

  Jeg har i dag fundet et tilbud på et lækkert hotelophold lige ved den dansk/tyske grænse. Du kommer til at bo på det 4* Hotel Des Nordens. Og det er ikke et hvilket som helst hotel – nej, det er nemlig et spahotel.

   

  Hotel Des Nordens er et af de slags hoteller, der emmer af ro og idyl. Hotellet ligger i de smukkeste naturomgivelser og fra første øjekast scorer hotellet højt på lækkerhedsbarometret. Og nu skal du høre hvorfor. Hotellet har den skønneste pool, som er intet mindre end 700 m2 stort! Poolen er opdelt i en indendørs- og udendørspool. Måske tænker du, at det bliver for koldt at bade udenfor i efteråret – men frygt ej. Udendørspoolen er nemlig opvarmet året rundt, så du kan svømme rundt i det behagelige varme vand ude i det fri uden at bekymre dig om kulden.

   

  På hotellet finder du også et spaområde, som du helt gratis kan benytte dig af. Her finder du både spabad, flere indendørs- og udendørs saunaer, afslapningsområder og meget mere. Hvad mere kan man egentlig be’ om til sådan en miniferie?

   

  Du kommer til at bo på et velindrettet, rummeligt og moderne værelse, hvor du har TV, opholdsrum, wi-fi og eget badeværelse. En perfekt base til en miniferie i Flensborg.

   

  I eksemplet har jeg taget udgangspunkt i en 2-dages weekendtur fra lørdag den 3. oktober til søndag den 4. oktober til kun 879 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 440 kr. inkl. morgenmad. Det er muligt at booke hotellet alle ugens dage – så der burde altså være rig mulighed for at finde en ledig dato i kalenderen. Prisniveauet ligger desuden ret stabilt omkring 800 kr. pr. nat på de fleste dage (både hverdag og weekend). Vil du gerne have 2 nætter, er prisen for 2 personer 1.707 kr., hvilket svarer til 854 kr. pr. person.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Billeder fra Hotel Des Nordens

  Her ser du den skønne opvarmede pool 😍

   

  Her kan du jo passende sidde med din bedste rejsemakker og nyde en god kop kaffe!

   

  Transport til hotellet

  Hotellet ligger lige ved den dansk/tyske grænse, så du kan nemt køre dertil, hvis du har bil. Hvis ikke du har bil, kan du tage IC-toget.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Miniferie i Flensborg: 2 dage på et 4* spahotel lige ved grænsen fra kun 440 kr. inkl. morgenmad

  1. Camilla Jacobsen says:

   Hejsa.
   Jeg får ikke de samme priser frem som dig, selv om jeg søger de samme datoer… Hvordan kan det være?
   Mvh Camilla

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Camilla 🙂

    Tak for din kommentar.

    Når du klikker dig ind på hoteltilbudet, kommer du ind på Trivago. Her skal du være opmærksom på, at prisen i det grønne felt (fra booking.com) faktisk ikke er den billigste pris! I et lidt mindre hvidt felt nedenunder finder du den billigste pris (fra bookingsiden Agoda), som lyder på 879 kr. Dette er dog en totalpris for et værelse og morgenmad til to personer. Og når man er to personer til at betale prisen, skal man altså kun betale 440 kr. hver især 🙂

    Jeg håber, at det gav mening – ellers må du sige til 😉

  Se tilbud her