• 29 jul 2019

  Rendyrket luksus: 2 nætter på det 5* Alter Meierhof fra kun 2.398 kr. inkl. morgenmad, 2 x 3-retters menu og adgang til kæmpestor spa-afdeling

  Nogle gange er hverdagen bare så presset, at man glemmer at forkæle sig selv og sine nærmeste. Med det tilbud, jeg i dag har fundet, kan jeg garantere dig for, at selvforkælelse og luksus kommer i højsædet! Hiv kalenderen frem, find et par ledige datoer og sæt så et par store, fede krydser – for her får du den helt store luksusoplevelse! Vi snakker 2 nætter på et anmelderrost 5* spahotel, 2 x gourmet-morgenmad, 2 x 3-retters menu og fri adgang til et enormt spaområde! Livet skal jo nydes engang imellem!

  Det ultimative spa- og wellnessophold
  11. august 2019 - 8. april 2020
  fra2.398 kr.
  Alter Meierhof Vitalhotel
  inkl. spa & wellness, 2 x morgenmad, 2 x middag mm.

  Luksuriøst spaophold i Tyskland

  I dag har jeg fundet et fantastisk tilbud på et helt eventyrligt spa- og wellnessophold! Du får nemlig muligheden for at bo på det meget anmelderroste 5* Alter Meierhof Vitalhotel ved Flensborg Fjord. Under opholdet får du bl.a. fri adgang til det 5* hotels 1.400 m2 (!) store spa- og wellness-område, 2 overnatninger i et lækkert dobbeltværelse, 2 x gourmet-morgenmad og 2 x 3-retters middag. Det her er bare kræs!

   

  Hotellet Alter Meierhof er en perle af et luksushotel, der ligger smukt placeret direkte ved Flensborg Fjord midt i et idyllisk skovområde. På hotellet finder du som sagt et udsøgt 1.400 m2 stort spa- og wellnessområde. Her kan du bl.a. nyde både indendørs og udendørs pool (som hænger sammen, så du kan svømme direkte fra inde til ude), tyrkisk bad, saunaer, hø-aromabad og meget mere. Du kan også prøve saunagus eller køle af i koldtvandsbassin. Her har du altså virkelig mulighed for at koble af fra hverdagens stress og jag!

   

  Lige nu kan du få 2 nætter på dette lækre 5* hotel fra kun 2.398 kr. pr. person – inkluderet i denne pris er adgang til spa og wellness, gourmet-morgenmad, 3-retters middage osv. Og når man lægger det hele sammen, er det faktisk en rigtig skarp pris for et luksusophold fra allerøverste hylde! Det er billigst at ankomme mellem søndag og onsdag, men du kan også ankomme torsdag eller lørdag til 2.698 kr. pr. person eller fredag til 3.070 kr. pr. person.

   

  Pakken indeholder (pr. person):

  • Ophold på det 5-stjernede Alter Meierhof Vitalhotel
  • 2 overnatninger i smukt og stilfuldt dobbeltværelse (Meierhof-værelse)
  • Gratis opgradering til Meierhof Deluxe-værelse (ved ledighed)
  • 2x overdådig gourmet-morgenbuffet
  • Frisk frugt ved ankomst
  • Badekåbe og klipklappere på værelset (til låns under opholdet)
  • 2x 3-retters middag på Restaurant Brasserie
  • 1 flaske rødvin eller hvidvin til aftensmaden begge aftener (valg ml. forskelige husets vine)
  • Ubegrænset »Glücksquelle« vand til middagen
  • Fri adgang til hotellets lækre 1.400 m2 store spa-afdeling med opvarmet indendørs og udendørs swimmingpool, finsk sauna, sten-dampbade, tepidarium og hø-armoabad
  • 10% rabat på skønne behandlinger og skønhedsprodukter (behandlinger skal bookes online med koden: »SPA10«)
  • 1 x forfriskning med vand og frugt ved afrejse
  • Gratis Wi-Fi
  • Opholdet kan benyttes med ankomst fra d. 11. august 2019 – 08. april 2020.

   

   

  Hvordan kommer jeg til hotellet?

  Flensborg ligger lige syd for den danske grænse, og Glücksburg ligger blot 10 km nordøst for Flensborg. Hvis du ikke kører i bil, kan du tage IC-toget direkte til Flensborg og derfra videre med bus eller taxa til Glücksburg.

   

   

  Alter Meierhof

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Rendyrket luksus: 2 nætter på det 5* Alter Meierhof fra kun 2.398 kr. inkl. morgenmad, 2 x 3-retters menu og adgang til kæmpestor spa-afdeling

  1. Lars says:

   En mulighed

  2. Anni Andersen says:
  Se tilbud her