Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Mulighed for halvpension fra 1.134 kr.
AM_Innenpool_Sonnenuntergang_722x356-2
Andet

Rendyrket luksus: Spaophold på det 5* Alter Meierhof fra kun 1.134 kr. p.p. inkl. morgenmad og adgang til spa-afdeling

Andet |

Rendyrket luksus: Spaophold på det 5* Alter Meierhof fra kun 1.134 kr. p.p. inkl. morgenmad og adgang til spa-afdeling

En gang imellem skal man huske at forkæle sig selv og sine nærmeste. Med det tilbud, jeg i dag har fundet, kan jeg garantere dig for, at selvforkælelse og luksus kommer i højsædet! Hiv kalenderen frem, find et par ledige datoer, og sæt så et par store, fede krydser – for her får du den helt store luksusoplevelse. Vi snakker overnatning på det anmelderroste femstjernede Alter Meierhof Vitalhotel inklusive gourmet-morgenmad og adgang til hotellets enorme spaområde. Livet skal jo nydes en gang imellem! ✨

Det ultimative spa- og wellnessophold

fra

1.134 kr.

Alter Meierhof Vitalhotel

fra

1.134 kr.

Luksuriøst spaophold i Nordtyskland

I dag har jeg fundet et lækkert tilbud på et eventyrligt spa- og wellnessophold. Du får nemlig muligheden for at bo på det meget anmelderroste femstjernede Alter Meierhof Vitalhotel ved Flensborg Fjord (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Under opholdet får du bl.a. fri adgang til hotellets 1.400 m2 store Hof-Therme (spabehandlinger og den slags koster selvfølgelig penge), overnatning i et lækkert dobbeltværelse og gourmet-morgenmad. Det er ren kræs!

Hotellet Alter Meierhof er en perle af et luksushotel, der ligger smukt placeret direkte ved Flensborg Fjord midt i et idyllisk skovområde.

På hotellet finder du som sagt et udsøgt 1.400 m2 stort spa- og wellnessområde. Her kan du bl.a. nyde både indendørs og udendørs pool (som hænger sammen, så du kan svømme direkte fra inde til ude), tyrkisk bad, saunaer, hø-aromabad og meget mere. Du kan også prøve saunagus eller køle af i koldtvandsbassinet.

Her har du altså virkelig mulighed for at koble af fra hverdagens stress og jag!

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet på Trivago. Her kan du booke hverdagsophold på Alter Meierhof til rigtig gode priser.

Jeg har f.eks. fundet et ophold fra mandag den 22. januar til tirsdag den 23. januar. På disse datoer koster et topersoners ophold i alt 2.368 kr. inkl. gourmet-morgenmad, gratis afbestilling og adgang til Hof-Therme. Således bliver prisen kun 1.134 kr. pr. person.

Som sagt har du også mulighed for at opgradere opholdet til at inkludere halvpension – så kan du også se frem til en udsøgt 3-retters aftenmenu.

Hvordan kommer jeg til Alter Meierhof?

Flensborg ligger lige syd for den dansk-tyske grænse, og Glücksburg ligger blot 10 km nordøst for Flensborg. Hvis du ikke har bil, kan du tage IC-toget direkte til Flensborg og derfra videre med bus eller taxi til Glücksburg.

Alter Meierhof Vitalhotel

Alter Meierhof

Alter Meierhof

Alter Meierhof

Alter Meierhof

Alter Meierhof

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rendyrket luksus: Spaophold på det 5* Alter Meierhof fra kun 1.134 kr. p.p. inkl. morgenmad og adgang til spa-afdelingRendyrket luksus: Spaophold på det 5* Alter Meierhof fra kun 1.134 kr. p.p. inkl. morgenmad og adgang til spa-afdeling

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud