12 jun 2018

Rendyrket luksus: 3-dages spaophold på et 5* hotel til kun 2.089 kr. inkl. gourmet-morgenmad, 2 x 3-rettersmenu og adgang til kæmpestor spa-afdeling

Nogle gange er hverdagen bare så presset, at man glemmer at forkæle sig selv og sine nærmeste. Med det tilbud, jeg i dag har fundet, kan jeg garantere dig for, at selvforkælelse og luksus kommer i højsædet! Hiv kalenderen frem, find et par ledige datoer og sæt så et par store, fede krydser – for her får du den helt store luksusoplevelse! Vi snakker 2 overnatninger på et 5* spa-hotel, 2 x gourmet-morgenmad, 2 x 3-rettersmenu og fri adgang til et enormt spa-område! Livet skal jo nydes engang imellem!

Det ultimative spa- og wellness-ophold
12.06. - 04.07. og 19.08. - 26.09.
2.089 kr.
Alter Meierhof Vitalhotel
inkl. spa & wellness, gourmet-morgenmad, 3-retters middage m.m.
2.089 kr.

takeoffer.dk har jeg fundet et fantastisk tilbud på et helt eventyrligt spa- og wellness-ophold! Du får nemlig muligheden for at bo på det 5* Alter Meierhof Vitalhotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) ved Flensborg Fjord. Under opholdet får du bl.a. fri adgang til det 5* hotels 1.400 m2 (!) store spa- og wellness-område, 2 overnatninger i et lækkert dobbeltværelse, 2 x gourmet-morgenmad og 2 x 3-retters middag. Det her er bare kræs!

Hotellet Alter Meierhof er en perle af et luksushotel, der ligger smukt placeret direkte ved Flensborg Fjord midt i et idyllisk skovområde. På hotellet finder du som sagt et udsøgt 1.400 m2 stort spa- og wellness-område, som er børnefrit. Her kan du bl.a. nyde både indendørs- og udendørspool (som hænger sammen, så du kan svømme direkte fra inde til ude), tyrkisk bad, saunaer, hø-aromabad og meget mere. Du kan også prøve saunagus, køle af i koldtvandsbassin eller slappe af i havens dejlige områder med liggestole. Her har du altså virkelig mulighed for at koble af fra hverdagens stress og jag!

Lige nu kan du få 2 nætter på dette lækre 5* hotel til kun 2.089 kr. pr. person (4.178 kr. i alt) – inkluderet i denne pris er adgang til spa og wellness, gourmet-morgenmad, 3-retters middage osv. Og når man lægger det hele sammen, er det faktisk en rigtig skarp pris for et luksusophold fra allerøverste hylde! Det er billigst at at ankomme mellem søndag og onsdag, men du kan også ankomme torsdag eller lørdag til 2.360 kr. pr. person eller fredag til 2.625 kr. pr. person.

Det er muligt at benytte sig af tilbuddet indtil den 18.06.

 

Pakken indeholder

 • Ophold på det 5-stjernede Alter Meierhof Vitalhotel
 • 2 overnatninger i smukt og stilfuldt dobbeltværelse (kategori Meierhof)
 • Gratis opgradering til Meierhof Deluxe værelse (ved ledighed)
 • 2 x 3-retters middag på Restaurant “Brasserie”
 • 2 x overdådig gourmet-morgenbuffet
 • Frisk frugt ved ankomst
 • Badekåbe og klipklappere på værelset (til låns under opholdet)
 • Fri adgang til hotellets lækre 1.400 m2 store spa-afdeling med opvarmet indendørs og udendørs swimmingpool, finsk sauna, sten-dampbade, tepidarium og hø-armoabad
 • Gratis Wi-Fi
 • Opholdet kan benyttes med ankomst i følgende periode:
 • Ankomstperiode: d. 04. juni – 04. juli 2018 og fra d. 19. august – 26. september 2018.

 

Hvordan kommer jeg til hotellet?

Flensborg ligger lige syd for den danske grænse, og Glücksburg ligger blot 10 km nordøst for Flensborg. Hvis du ikke kører i bil, kan du tage IC-toget direkte til Flensborg og derfra videre med bus eller taxa til Glücksburg.

 

Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se tilbud her