• 10 mar 2020

  Rendyrket luksus: overnatning på det 5* Alter Meierhof fra kun 1.495 kr. inkl. morgenmad, 3-retters menu og adgang til kæmpe spa-afdeling

  Nogle gange er hverdagen bare så presset, at man glemmer at forkæle sig selv og sine nærmeste. Med det tilbud, jeg i dag har fundet, kan jeg garantere dig for, at selvforkælelse og luksus kommer i højsædet! Hiv kalenderen frem, find et par ledige datoer og sæt så et par store, fede krydser – for her får du den helt store luksusoplevelse! Vi snakker overnatning på et anmelderrost 5* spahotel, morgenmad, 3-retters menu og fri adgang til et enormt spaområde! Livet skal jo nydes en gang imellem!

  Det ultimative spa- og wellnessophold
  marts - oktober
  fra1.495 kr.
  Alter Meierhof Vitalhotel
  inkl. spa, wellness, morgenmad, middag mm.
  fra1.495 kr.

  Luksuriøst spaophold i Tyskland

  I dag har jeg fundet et fantastisk tilbud på et helt eventyrligt spa- og wellnessophold! Du får nemlig muligheden for at bo på det meget anmelderroste 5* Alter Meierhof Vitalhotel ved Flensborg Fjord. Under opholdet får du bl.a. fri adgang til det 5* hotels 1.400 m2 store spa- og wellnessområde, overnatning i et lækkert dobbeltværelse, morgenmad og 3-retters middag. Det er ren kræs!

   

  Hotellet Alter Meierhof er en perle af et luksushotel, der ligger smukt placeret direkte ved Flensborg Fjord midt i et idyllisk skovområde. På hotellet finder du som sagt et udsøgt 1.400 m2 stort spa- og wellnessområde. Her kan du bl.a. nyde både indendørs og udendørs pool (som hænger sammen, så du kan svømme direkte fra inde til ude), tyrkisk bad, saunaer, hø-aromabad og meget mere. Du kan også prøve saunagus eller køle af i koldtvandsbassinet. Her har du altså virkelig mulighed for at koble af fra hverdagens stress og jag!

   

  Fra marts og fremefter kan du få en overnatning på dette lækre 5* hotel fra kun 1.495 kr. pr. person (2.989 kr. i alt) – inkluderet i denne pris er der adgang til spa og wellness, morgenmad, 3-retters middage osv. Og når man lægger det hele sammen, er det faktisk en rigtig skarp pris for et luksusophold i topklasse!

   

  Pakken indeholder

  • En nat i et stilfuldt “Meierhof” værelse (25-30 m2)
  • Morgenmad på restaurant Brasseriet.
  • Frisk frugt ved ankomst
  • Badekåbe og badesandaler
  • Fri adgang til hotellets smukke Thermal Spa
  • 1 x 3-retters middag i restaurant “Brasseriet” til 2 personer
  • 1 x bad eller rasul cermoni i det orientalske Rasul-dampbad for 2 personer (30 min)

   

  OBS: Dette ophold kan indløses fra søndag til torsdag.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hvordan kommer jeg til hotellet?

  Flensborg ligger lige syd for den dansk-tyske grænse, og Glücksburg ligger blot 10 km nordøst for Flensborg. Hvis du ikke kører i bil, kan du tage IC-toget direkte til Flensborg og derfra videre med bus eller taxa til Glücksburg.

   

   

  Alter Meierhof

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Rendyrket luksus: overnatning på det 5* Alter Meierhof fra kun 1.495 kr. inkl. morgenmad, 3-retters menu og adgang til kæmpe spa-afdeling

  1. Lars says:

   En mulighed

  2. Anni Andersen says:
  Se tilbud her