• 05 feb 2020

  Heide Park: 2-dages all inclusive-ophold fra kun 407 kr.

  Så er det her igen igen! Den tyske forlystelsespark Heide Park disker endnu en gang op med et superbilligt all inclusive-tilbud med overnatning og entré. Kender du endnu ikke Heide Park, så er det en 850.000 kvadratmeter stor forlystelsespark i Soltau lidt syd for Hamborg. Den anmelderroste park er spækket med fænomenale forlystelser og et hav af fantastiske rutsjebaner – lige fra de helt børnevenlige til dem, der virkelig giver et sus i maven! Viel Spaß!

  All inclusive-ophold i Heide Park
  28.03. - 25.10.
  fra407 kr.
  Miniophold i Heide Park
  inkl. overnatning, éntre, mad og drikke
  fra407 kr.

  Tilbud til Heide Park

  På heide-park.de kan du lige nu finde dette utroligt billige tilbud med all inclusive! Tilbuddet gælder t.o.m. d. 19. februar.

   

  Jeg har efterhånden skrevet om en del tilbud fra Heide Park, og dette all inclusive-tilbud er gået hen og blevet lidt af en klassiker. Tilbuddet indeholder aftensmad, morgenmad, drikkevarer til maden, overnatning på resortets Holiday Camp og to dagsbilletter til parken (du kan således besøge parken på både ankomstdagen og afrejsedagen).

   

   

  Sådan booker du tilbuddet

  Når du skal booke tilbuddet, skal du først vælge antallet af personer i feltet, som jeg har markeret med en rød cirkel ovenfor. I kalenderoversigten kan du herefter vælge dine rejsedatoer. Du vælger ankomstdagen med det første klik og afrejsedagen med det næste klik. Herunder kan du se en lille videodemonstration.

   

   

  via GIPHY

   

   

  Lige nu er der ledige datoer i hele 2020-sæsonen. Det betyder, at du bl.a. kan finde ledige datoer i påsken, skolernes sommerferie, efterårsferien osv.!

   

  Priserne kan variere en smule alt efter de specifikke rejsedatoer. Tilbuddet er skruet sådan sammen, at den laveste pr.-person-pris altid er 54,5 euro (dvs. ca. 407 kr.) – uanset om I rejser to, tre eller fire personer. Rejser man f.eks. to personer sammen, er den totale pris 109 euro. Rejser man tre sammen, er den totale pris 163,5 euro. Og er man fire personer afsted, bliver den totale pris 218 euro.

   

  Det er desværre ikke længere muligt at booke flere værelser på samme reservation. Så hvis du gerne vil reservere flere værelser, skal det foregå over separate bookinger.

   

   

  All inclusive-pakken

  • 2 dagsbilletter til parken
  • Morgen- og aftenmadsbuffet
  • Gratis sodavand til maden
  • Snacks i “Frittenbude”
  • Lille frokost i parken
  • Gratis parkering

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Colossos er tilbage!

  Hvis du har besøgt Heide Park i løbet af de sidste par år, så er du nok gået slukøret væk fra området, hvor Europas højeste og hurtigste trærutsjebanen “Colossos” ligger. Rutsjebanen har nemlig været lukket på grund af renovering. Det har været et enormt restaureringsarbejde, men den åbnede igen sidste sæson (2019). Den 60 meter høje rutsjebane er efter min mening en af parkens vildeste forlystelser. Jeg prøvede den for en del år tilbage, og jeg husker stadig turen som var det i går. Her skal du i hvert fald holde på hat og briller!

   

   

  Zombie Escape

  Du bør helt sikkert også prøve Zombie Escape. Denne “forlystelse” er attraktion fra 2018. Zombie Escape er en sjov blanding mellem de populære ‘escape rooms’ og ‘zombie runs’. Grupper på 6 – 10 personer bliver kort forinden forlystelsen briefet om historien bag en farlig zombie-virus. Formålet med Zombie Escape er at dechifrere dele af en kode, som rummer nøglen til at afværge den truende zombie-apokalypse! De forskellige dele af koden er fordelt på stationer, der ligger spredt ud over en af Heide Parks tidligere forlystelser. Ved hver station skal I som gruppe forsøge at finde den rigtige del af koden – alt imens zombierne gør livet besværligt for jer!

   

   

  Hvordan kommer du til Heide Park

  Heide Park ligger ca. 50 km syd for Hamborg, så det er klart nemmest at køre selv. Alternativt kan du tage bus eller tog til Hamborg og derefter tage en shuttlebus videre til Heide Park. Du kan læse mere om shuttlebussen på kvg-bus.de,  hvor du også kan se køreplanen. Busselskabet Flixbus plejer tit at have billetter fra Danmark til Hamborg fra 149 kr.

   

   

  Praktisk info

  Jeg har skrevet om dette fede tilbud til Heide Park et par gange før, og herunder har jeg samlet de mest stillede spørgsmål til opholdet. Jeg har faktisk også lavet den ultimative guide til Heide Park. Her kan du læse om mange af parkens forlystelser, spisesteder osv.

   

   

  Check-in

  Check-in på ankomstdagen er kl. 16, men du kan komme ind i parken, lige så snart den åbner. Du har adgang til parken fra den åbner på ankomstdagen og hele dagen fra kl. 09.30 (en halv time før parken åbner for offentligheden) på din afrejsedag.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Bookingnummer

  Når du har booket opholdet, modtager du en mail med et bookingnummer – det er dette bookingnummer, du skal medbringe (på smartphone eller i udprintet version). Du viser blot bookingnummeret, når du ankommer til parken, hvorefter du bliver sendt til ”Holiday Camp”. Her viser du også din bookingmail, hvorefter du får udleveret billetter til parken. Herefter kan du nyde en hel dag i parken, før du får adgang til din hytte fra kl. 16.00.

   

   

  Hytternes kapacitet

  Der kan maks. være 4 personer i en hytte. Så er I f.eks. en familie på 2 voksne og 3 børn, bliver I nødt til at booke 2 hytter med f.eks. 1 voksen og 2 børn i den ene hytte og 1 voksen og 1 barn i den anden hytte. Prisen pr. person forbliver den samme, da man bare skal være min. 2 personer pr. hytte for at få opholdet til 396 kr. pr. person.

   

   

  Sengetøj

  Du skal selv medbringe sengetøj, men det er også muligt at tilkøbe lån af dette (4,5 euro pr. person). Lån af håndklæder koster 1,50 euro, hvis du ikke medbringer dit eget. De fleste hytter er uden bad og toilet, men der er superfine toiletfaciliteter på området. Derfor kan du nemt komme i bad og på toilet, når det passer dig.

   

   

  Parkering

  Parkeringspladsen og ”Holiday Camp” ligger meget tæt op ad parken, så du har ikke andet end en lille gåtur, før du er ved indgangen til Heide Park for gæster på resortets område.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  138 kommentarer til Heide Park: 2-dages all inclusive-ophold fra kun 407 kr.

  1. Jannie says:

   Mange tak for svar.
   Jeg krydser fingre for, at vi kan komme afsted i start maj. Men tror ikke, det er realistisk.
   Dejligt, at de giver muligheden for at ombooke.
   Vi glæder os til, at det bliver muligt at åbne verden op igen

  2. Jannie says:

   Er der mon andre, der står og skal afsted i den nærmeste fremtid – og ved, hvad mulighederne er i forhold til corona? Hvis de ikke har åbent bliver man så tilbudt at få pengene tilbage eller en ombooking senere på året? Vi har booket start maj…. og selv om en del forhåbentlig begynder at nærme sig hverdagen på det tidspunkt, så tænker jeg, at der er meget stor risiko for, at sådanne kæmpe-forsamlinger ikke er tilladt… og at grænsen muligvis slet ikke er åbnet endnu.
   Nogen, der ved noget?

   • Rejsespejder says:

    Hej Jannie,
    Heide Park skriver på deres hjemmeside, at de har rykket åbningsdagen til d. 19. april (og at der ikke kan overnattes i parken indtil d. 30. april), men skriver også, at det kommer fuldstændig an på, hvad myndighederne siger om det bliver d. 19. eller om de er nødt til at rykke på det ydereligere.
    De skriver også, at, hvis man har booket et ophold med ankomst i april kan man gratis ombooke til en anden dato. Så mon ikke det samme gælder, hvis parken stadig er lukket i maj.

  3. Thea says:

   Hejsa
   Vi er en familie bestående af 2 voksne og 3 børn, hvoraf den ene blot er 2 år- må vi mon have hende med som ekstra i en hytte til 4?
   Og hvis ja, hvordan noteres det så?
   Mvh Thea og co.

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Thea 🙂

    Det er jeg faktisk ikke klar over. Jeg har svært ved at forestille mig, at det skulle være et problem, især hvis I selv har seng med, men jeg tør ikke sige det. Jeg vil anbefale at du tager kontakt til parken på deres e-mail: [email protected].
    Hvis du har lyst, må du meget gerne vende tilbage til mig, med det svar du får, da jeg selv er interesseret i at vide det 🙂

  4. Maria says:

   Er der nogen der ved hvor langt der er fra hytterne til fælles toilet/bad? Kan se at tilbuddet kun gælder for hytter uden toilet/bad.

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Maria,

    Uanset hvor på pladsen du kommer til at bo, vil du ikke skulle gå langt. Jeg skal ikke kunne sige præcist, hvor langt der er. Det kommer an på hvor henne på pladsen hytten ligger – nogle ligger selvfølgelig tættere på end andre. Du kan evt. prøve at skrive til parken, når du booker, at en hytte tæt på toilet og bad er værdsat. Det er selvfølgelig ikke sikkert, at det gør en forskel, men jeg ville da give det et skud. 🙂

   • Nina says:

    Hej, vi var der i efteråret, og der var ikke langt til toiletbygningen – 30 meter måske.

    • Maria says:

     Hej Nina,

     Tusinde tak for info – vi skal afsted med to børn men har kun mulighed for at vælge uden badeværelse så ville lige høre om det var total urealistisk at booke uden badeværelse

     • Nina says:

      Vi havde også to børn med, og det var slet ikke et problem med toiletterne – man er ikke ret meget i hytterne. De er pæne og rene, men meget spartanske.

  5. Daniel says:

   Nu står der uden bad , men nogen der ved om der er eget toilet

   • Maria says:

    Der er ikke eget toilet i hytterne desværre medmindre man vælger dem der står med bad.

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Daniel,
    Som Maria skriver, er der ikke toilet eller bad i hytterne. De ligger dog i gåafstand på pladsen 🙂

  6. Annemette says:

   Billetten til parken, giver den adgang til alle attraktioner eller skal med købe tour-pas eller lign. ved siden af?

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Annemette,

    Du giver den bare gas! Billetten til parken giver adgang til alle attraktioner 🙂

  7. Musse says:

   Hvis jeg booker to voksne i et værelse på all inclusive får jeg prisen til 185,60 euro.

   Datoen er: 9-10/4

   Er tilbuddet udløbet eller hvad? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Musse 🙂

    Tak for din kommentar.

    Nej, tilbuddet er ikke udløbet. Men jeg kan se, at Heide Parks bookingside driller lidt. Den “forkerte” pris kan måske skyldes, at bookingsiden skifter over til et andet tilbud, når du vælger datoer. Så når du har valgt datoer, bør du scrolle op i toppen af siden igen og tjekke, at det rigtige tilbud er valgt (det tilbud, der hedder “Super Early Booking”)

    Du kan se et screenshot her: https://ibb.co/T0RQcDd 🙂

    Du må endelig sige til, hvis du stadig har problemer 🙂

  8. Qamar says:

   Hvordan er tilgængeligheden for el-kørestolsbrugere i Heide park?

   Er hytterne handicapvenlige?

   Er der øvrige forhold, der er gode for folk med en fysisk handicap, der ikke kan gå?

   Kan el-kørestolsbrugere prøve nogle forlystelser mens de sidder i deres el-kørestole, ligesom der er i Disney Florida, USA?

   Svar hurtigt, da vi vil gerne bestille vores rejse i dag.
   Vh
   Qamar
   Mobil (+45) 22815851

  9. Jakob Jensen says:

   Hej. Er der måltider med begge dage hvis man bestiller en overnatning? Hvis ikke kan man så vælge hvilke dage man vil benytte sig af de forskellige måltider? Eksempelvis ankomst lørdag med middagsmad og aftensmad. Morgenmad søndag. Ved du det?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jakob 🙂

    Tilbuddet inkluderer morgenbuffet og aftenbuffet plus en voucher til en lille frokost i parken. Den voucher kan du så selv bestemme, hvornår du vil bruge. Så frokost + aftensmad på ankomstdagen og morgenmad på afrejsedagen vil godt kunne fungere 😉 Hvis I ankommer lidt sent på ankomstdagen, vil det også kunne være aftensmad på ankomstdagen og morgenmad + frokost på afrejsedagen : )

  10. heidi says:

   hejsa, jeg har forsøgt at booke, skal bare være sikker på jeg forstår det rigtigt, jeg skal alene booke værelse men ikke købe andet ? altså ikke også købe to dages adgang til parken til 50 euro?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Heidi 🙂

    Det lyder til, at du har forstået det korrekt. Der er tale om et pakketilbud, som inkluderer både overnatning, to dages entré, mad osv. 😉

  11. Marianne panitzsch Madsen says:

   Hej.
   Jeg kan ikke komme ind på hjemmesiden og reservere til Heidi park. To overnatning i holiday Camp den 21-23 maj.
   Kan i hjælpe??

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Marianne 🙂

    Linket virker ikke, fordi tilbuddet er udløbet. Du kan dog stadig booke ophold til Heide Park på deres hjemmeside: https://www.heide-park.de/en.html

    Jeg vil helt sikkert også holde godt øje med tilbud fra Heide Park. Og kommer de med et all inclusive-tilbud igen, skriver jeg om det her på bloggen 😉

  12. Emil Sørensen says:

   Hej.
   Jeg har booket et ophold ved heide park holiday camp d. 12/8/2019, men jeg har endnu ikke modtaget en email fra heide park med en reservationsbekræftelse, den som man skal vise for at komme ind. Jeg skal afsted d. 28/9/2019, om fire dage…
   Jeg har skrevet en mail til heide park, men de svarer ikke, jeg har også ringet på 180 6 919101, hvor jeg fik at vide, fra en automatisk stemme, at jeg skulle kontakte deres “team”, men hvordan gør man det?
   Kan i hjælp mig?

  13. Sobia says:

   Hvordan kommer jeg derhen uden bil

  14. Karin says:

   Hej
   Jeg har også prøvet at komme ind og book tilbud, men kommer konstat på Rare type of error…
   Ja og nu er det jo for sent.
   Vi er en fam på 4 der gerne vil til Heide park med to overnatninger i eller tæt på Soltau. den 13. -15. sep.
   Har I noget godt bud på det? Med. eller uden all inclusive.Men med billetter til parken.

   Synes det er rigtig svært at finde rundt i deals til en weekned derned, er ikke så vandt til selv at lave rejser. Vi kører selv i bil derned.

   Håber at hører fra dig/jer, kan ikke rigtig finde ud af hvem jeg skriver til…
   lidt “håbløs” i denne IT-verden, så håber på hjælp!
   Hilsen Karin.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Karin 🙂

    En familietur til Heide Park er også fantastisk hyggelig 😉

    Som du selv skriver, er dette tilbud udløbet, men nu har jeg opdateret artiklen, så den linker til Heide Parks hjemmeside. Derinde kan du klikke på last minute deals – så kommer du ind på en bookingside med lignende tilbud 😉

  15. Charlotte says:

   Forventer I sender en mail med ovenstående tilbud – vi prøvede også hele dagen i går, så mail venligst tilbuddet til os – der stod den var gældende til 19 aug ??

  16. Katrine says:

   Hej rejsespejder.
   Jeg har forsøgt siden kl 7 i morges at komme ind på booking siden men den vil ikke åbne – der står tilbudet er til og med i dag – dvs i dag inkl – hvorfor kan jeg ikke komme ind så? Kan se der er andre med samme problem..
   Mvh Katrine

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Katrine 🙂

    Ja, der er flere, der har haft samme problem. Men jeg kan ikke svare 100% på, hvad der er gået galt. Tilbuddet skulle gælde til og med i går – så hvad der har skyldes, at det ikke har været muligt at booke, det kan jeg ikke rigtig svare på. Det kan evt. være, det har haft noget med tidspunktet at gøre (altså hvornår på dagen, tilbuddet udløb), men det lyder også mærkeligt, hvis du prøvede siden kl. 7. Men det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at det ikke har været muligt at booke opholdet.

    • Katrine says:

     Jeg var simpelthen så heldig at siden ville samarbejde kl 22 i går aftes – så det lykkes. Men tak for svar 🙂

     • Rejsespejder_CL says:

      Det er jeg glad for at høre, og det var så lidt 🙂 Jeg håber, du/I får en rigtig god tur.

  17. Rikke Olssen says:

   Når man klikker på linket her i artiklen: https://rejsespejder.dk/recommends/offer_content-23/190809-11/

   …kan min browser ikke åbne siden, uanset hvilken browser jeg bruger… Er tilbuddet ikke aktuelt mere?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Rikke 🙂

    Det lyder til, der er flere, der har haft samme problem. Tilbuddet udløb desværre i går. Hvad der har gjort, at du ikke kan åbne siden, det kan jeg ikke rigtig svare på. Men det er selvfølgelig ærgerligt, at det ikke har været muligt at booke opholdet. Det kan evt. være, det har haft noget med tidspunktet at gøre (altså hvornår på dagen, tilbuddet udløb). Men igen, jeg kan ikke svare dig 100 % på, hvad der er gået galt.

  18. Didde Bøtkjær says:

   Hej vi har benyttet os af tilbudet vi vil lige hører om der er et lille tekøkken med køleskab i boligerne ? Når der nu ikke er toiletter i. Vi kan ikke lige se det står skrevet nogen steder

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Didde 🙂

    Der er intet tekøkken. Det er sådan set bare en lille hytte med senge og ikke så meget mere 🙂

  19. Mads says:

   Hej rejsespejder,
   Vi har gjort brug af tilbuddet og havde en kanon tur.
   Vi købte et fotopass dernede, så vi kunne få alle vores billeder fra turene i rutschebanerne. Jeg kan dog ikke finde det sted jeg skal downloade dem fra. Ved i hvor man gør det?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mads 🙂

    Fedt at høre, at I havde en god tur 🙂

    I forhold til fotopasset ved jeg faktisk ikke, hvordan det fungerer. Der vil jeg nok råde jer til at kontakte Heide Park.

  20. Janni says:

   Fedt

  21. Kjeld says:

   Hejsa, jeg kan ikke finde fanebladet “99 Hours” på siden, gør jeg noget forkert?

  22. Maria says:

   Hej Rejsespejder, jeg vil gerne benytte 99 hours friends tilbud, og her får man indgang i parken til to dage per person (hvis man booker to overnatninger), – er det ikke rigtig forstået? Hvis ja, hvilke dage er indgangen så på, – er det ankomstdagen eller afgangs dagen. Jeg tænker på ift. om man skal tidligt hjemmefra for at nå ned til at få noget ud af parken eller om man kan bruge sin ene billet på afgangsdagen i stedet og så ankomme lidt mere op af dagen på den første overnatningsdag, – giver det mening:-)? På forhånd mange tak for dit svar. VH Maria

   • Rejsespejder says:

    Hej Maria,

    billetten gælder begge dage. På afrejse og ankomstdatoen. Så i princippet kan I komme kl. 9 hente jeres billetter, går inde i parken og så tjek ind kl. når jeres værelser er klar. Og så gælder billetten så også hele dagen efter :).

  23. charloote says:

   Hej Rejsespejder.
   I de 2 indgangsbilletter, er det så inkl brug af forlystelser i Parken, eller skal man betale ved hver forlystelse for at prøve dem?
   Mvh
   Charlotte

  24. Cecilie says:

   Hej rejsespejder

   I hvilket tidsrum er der aftenbuffet? og er der mulighed for at få aftenbuffet på afrejse dagen i stedet for?

   • Rejsespejder says:

    Hej Cecilie,

    jeg mener det er fra kl. 18 til 21. Og så vidt jeg ved, er det ikke muligt at spise aftensmad på afrejsedatoen. Men man kan jo altid spørge :). Så måske send en mail til dem. Bare husk, at tilbuddet udløber i dag.

  25. Jonas says:

   Hej Rejsespejder

   Er det muligt at opgradere sin billet med “Express Butler” og hvordan fungere konceptet helt præcist (Tænker her på de forskellige niveauer)? Skal det bookes på forhånd eller kan man opgradere når vi ankommer?

   Vi har allerede benyttet os af overstående tilbud.

   Håber i kan hjælpe 🙂

   • Rejsespejder says:

    Hej Jonas,

    du kan købe express butleren på nettet her: https://www.heide-park.de/tickets/extras.html eller når du er ankommet.
    Har prøvet at få et svar fra Heide Park omkring de forskellige niveauer. Fordi deres beskrivelse giver ikke så meget mening til mig.
    Så vidt jeg forstår det, så er der 50 procent ventetid med Gold pakken (dvs. er ventetiden 40 minutter skal du forvente at vente 20 minutter). Og med Platin pakken er der 10 procent ventetid ift. den normale ventetid. Dvs. 40 minutter bliver til 4 minutter.
    Håber det giver mening :).

  26. Maria says:

   Hej Rejsespejder
   Jeg har været inde og benytte tilbudet …jeg lavede min bestilling i torsdags d.4/7 men jeg har desværre ingen begræftigelse fået via min email..
   Det gør mig meget urolig
   Jeg fik godt nok en anden begræftigelse…en side kom automatisk op efter mit køb med booking nummer..
   Men jeg er stadig ikke tryg… der plejer jo ALTID at komme noget på email, uanset hvor købet bliver fortaget.
   Jeg er bange for at mit køb ikke er godkendt
   Jeg har prøvet at kontakte [email protected]
   Men der kan gå helt op til 5 hverdage før man får svar
   Jeg har nemlig også haft kontakt med dem via messenger…men de kunne ikke hjælpe…da de skrev at de ikke havde adgang til at se bookingsystemet
   Har i nogen erfaringer med lignende eller med andre som har stået i samme situation??

   Venlig hilsen
   Maria

   • Rejsespejder says:

    Hej Maria,

    jeg er fuldstændig enig – det er ikke særlig betryggende, at man ikke får en bekræftelse på mail. Men du er ikke den eneste. Der er faktisk en del, som har oplevet det samme som dig. Jeg har selv skrevet til Heide Park og har fået svar i dag, at de har haft tekniske problemer med deres bookingbekræftelser. Men alle bookinger er kommet igennem.
    Håber det gøre dig lidt mere trygt. Og skriv, endelig, hvis der er flere udfordringer, så skal jeg nok prøve mit allerbedste at hjælpe. Deres bookingsystem er bare forfærdeligt – at sige det på en mild måde :).

  27. Hans says:

   Hej Rejsespejder – ved du hvor længe dette tilbud løber??

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Hans 🙂

    Så vidt jeg kan regne ud, udløber tilbuddet omkring mandag eftermiddag 🙂

  28. maja-aln says:

   Når man skal tjekke ud på afrejsedagen, hvilket jeg formoder ligger omkring middagstid, får man så muligheden for at få låst sin bagage inde resten af dagen, så man kan nyde parken?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Maja 🙂

    Hvis I er i bil, kan I altid smide bagagen i bagagerummet 😉 Og ellers tilbyder Heide Park (så vidt jeg husker også) også at opbevare bagagen 🙂

  29. Kim Andreasen says:

   Hej.
   Er det rigtigt forstået at prisen er inkl. indgang i 2 dage og 1 overnatning?
   Er der mad med i prisen for begge dage så?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kim 🙂

    Det er korrekt. I ankommer på dag 1, hvor I får adgang til parken og aftensmadsbuffet i resortets restaurant. På dag 2 får i morgenmadsbuffet, adgang til parken og en voucher til en af parkens spisesteder 🙂

  30. Ole says:

   Hej RS. Jeg har (heller) ikke fået en bekr. mail fra parken endnu.( + 3 timer) En kvitt. mail fra Paypal hvor bekr. nr. står, kom ret hurtigt.
   Er det nok, når jeg kommer til Tyskland?

   • Rejsespejder says:

    Hej Ole,

    ja, du er ikke den eneste som har denne udfordring – deres bookingsystem er ikke det mest brugervenlige at sige det mild. Hvis pengene er trukket fra din konto (eller PayPal) så er det nok. Men jeg vil alligvel anbefale at skrive en mail til dem (info(at)heide-park.de).

  31. Mette says:

   Det ser ud til at den billige pris på 109 EUR kun fåes med 2 voksne som udgangspunkt, hvis man booker til 1 voksen og 1 barn koster det 129 EUR

   • Rejsespejder says:

    Hej Mette,

    det er rigtigt, det er en mere end mærkelig fejl. Min anbefaling vil være at bare booke 2 voksne :).

  32. Simon says:

   Hvis man booker en hel uge f.eks. får man så mad og indgang med alle dagene eller er det kun når man booker med en overnatning?

  33. Brian says:

   2 voksne og 4 børn…
   Når vi prøver at booke 1 voksen og 2 børn på hver booking (det er åbenbart nødvendigt at lave to bookinger), så er prisen højere… Gør jeg noget forkert?

   • Rejsespejder says:

    Hej Brian,

    ja, og det giver ingen mening. Mit råd er bare at booke 3 voksne i stedet for.

  34. Karina says:

   Er der puder og dyner i hytterne? Så det kun er betræk vi skal medbringe?

  35. Sofie says:

   Er der ikke mulighed for at få tilbuddet mere? Der stod ikke udløbsdato for tilbuddet..

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sofie 🙂

    Tilbuddet udløb desværre den 14. juni. Det står/stod også i artiklen med fed (første afsnit efter introduktionen). Men Heide Park plejer at komme med lignende tilbud i løbet af sæsonen, så jeg vil helt sikkert også skrive om deres næste tilbud 😉

  36. Ditte says:

   Kan det være rigtigt at man ikke kan bestille her i juli??

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Ditte,
    Du kunne godt booke opholdet i juli, men tilbuddet udløb desværre d. 14.06. og du kan derfor ikke finde det længere 🙂

  37. jorgen holk says:

   hej jeg kan ikke se noget tilbud til de 407kr?? mvh jorgen

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jorgen 🙂

    Prisen på tilbudssiden står i euro. Hvis du fx vælger 2 personer, koster tilbuddet 109 euro i alt. 109 euro svarer til 814 kr. – dvs. 407 kr. pr. person 🙂

    Håber det giver mening. Ellers må du sige til 😉

  38. Rikke Steffensen says:

   Hej – jeg har lavet den latterlige fejl, at booke vores ophold en måned for tidligt… – jeg kan ikke komme igennem til parken pr telefon, og der står lidt forskelligt ang. afbestilling/ændring af opholdet på deres hjemmeside. Jeg har skrevet til dem og fået et standartsvar, men jeg er stadig i tvivl… – kan du hjælpe? – min betaling er endnu ikke gået igennem, så jeg ved ikke, om jeg bare skal “stoppe” den, og så er alt ok?
   Håber du kan hjælpe…
   Mvh Rikke

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Rikke 🙂

    Øv, hvor surt! Måske skyldes det, at det har været weekend og/eller pinse (som også er en helligdag i Tyskland). Så jeg ville lige forsøge én gang mere. Hvis du fortsat ikke kan få fat i dem, må du gerne skrive igen. Så vil jeg gerne se, hvad jeg kan gøre 🙂

    • Rikke Steffensen says:

     Hej igen
     Det er desværre umuligt for mig st komme igennem. Deres telefon er ellers åben mellem 8-12, men man kan ikke blive betjent personligt…- så jatak – du må meget gerne forsøge.
     Fortsat god dag
     Rikke

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Rikke 🙂

      Jeg har nu været i kontakt med Heide Park. De siger, at de umiddelbart ikke kan se nogen reservation med din mailadresse (den som du har brugt her). Men prøv lige at sende dem en ny mail på [email protected]

  39. Stephanie Behrmann says:

   Hej, min kæreste, bror og jeg overvejer at anvende jeres tilbud. Jeg har dog et spørgsmål. Kan man checke ind om lørdagen d. 13.08.19.
   Derudover så står der gratis parkering. Betyder det at hytterne ligger et stykke fra selve parken eller er det fordi der ikke er gratis parkering ved hytterne.
   Den frittebude der henvises til. Hvor ligger den: er det ved hytterne eller i parken.
   Derudover. Hvis du man ønsker at tilkøbe en ekstra overnatning i hytten, er det muligt? Og hvad vil det koste. Det er derfor uden adgang til parken den sidste dag, hvis turen forlænges ved en ekstra overnatning?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Stephanie 🙂

    Du har en del spørgsmål, og jeg vil forsøge at besvare dem alle så godt som muligt.

    Jeg går ud fra, at du mener lørdag den 13.07. (altså juli)? Desværre kan man ikke checke ind om lørdagen med dette tilbud.

    Der er en parkeringsplads lige ved indgangen til Heide Parks Holiday Camp, hvor hytterne ligger. Selve Holiday Camp’en dækker et relativt stort område, så hvor langt I kommer til at skulle gå afhænger af hyttens placering.

    Frittenbude er blot nogle af de spisesteder, der findes i parken. Så i praksis fungerer det på den måde, at I spiser morgenmad og aftensmad på Holiday Camp’en, mens I får jeres frokost i parken ved en af de såkaldte Frittenbude 🙂

    Jeg ved ikke helt, hvordan mulighederne for at få en ekstra nat er. I kan jo overveje at booke tilbuddet 2 gange på sammenhængende datoer (og så evt. kontakte Heide Park og høre, om det er muligt at beholde den samme hytte). Men jeg ved ikke, om det er muligt at få en ekstra nat (uden adgang til parken). Det vil jeg anbefale, at du spørger Heide Park om 🙂

  40. Christina says:

   Hejsa!
   Vi har en lille pige på 2 måneder. Hun kommer vel med gratis, eller skal vi taste hende med ind som “barn” under booking?
   Mvh Christina

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Christina,
    Du kan sagtens taste hende ind som barn uden hun koster noget – børn under 2 år er gratis 🙂

  41. Vibe says:

   Hej!
   Kan man booke flere nætter af gangen, som så er med flere dages turbånd + all inclusive? Vil gerne have 2 nætter i stedet for én. 🙂
   Lige umiddelbart ser det ud til deres system accepterer det.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Vibe,
    Ja, umiddelbart ser det ud til, at du godt kan booke det med 2 nætter 🙂
    Hvis det ikke kan lade sig gøre, så kan du prøve at kontakte Heide Park og høre dem ad 🙂

  42. Sebastian says:

   Hej, hvor længe går der ca før jeg modtager mail med bookingnummer?

  43. Michael says:

   Der er vist et eller andet galt med deres bookingsystem.
   Den viser rigtigt nok 109€, hvis jeg vælger 2 voksne.
   Men tilføjer jeg vores datter på 8, så stiger prisen til 5.559€
   Så er det lige pludselig ikke nogen fantastisk deal :-/

   • Michael says:

    Opdagede lige, at det kun er i overskriften og ikke nede i selve check-out, at den viser helt forkert pris.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Michael,
    Tusind tak for info – jeg har givet det videre til Heide Park, så bliver det forhåbentlig fikset snart.
    Men ja, heldigvis gør det sig ikke gældende i selve bookingen – ellers ville det da være noget af et tilbud 😉

  44. Benjamin says:

   Hej, fedt tilbud!
   Spørgsmålet over alle spørgsmål:
   Får man bare en dags billet/turbånd man kan bruge når man vil? Eller gælder billetten kun den specifikke dag til parken? Altså kan man komme om aftenen, så man overnatter, går i parken, overnatter, går i parken og så hjem igen om aftenen?
   Håber du forstår hvad jeg mener

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Benjamin 🙂

    Jeg ved ikke helt, om jeg har forstået dit spørgsmål rigtigt. Men tilbuddet ovenfor gælder kun 1 nat. Du får således to dage (ankomstdagen og afrejsedagen), og du har adgang til parken begge dage. Det lyder lidt som om, du bruger 2 nætter i dit eksempel. 🙂

  45. Morten Meyer says:

   Hej,
   Når man har entre til parken har man så turpas eller skal man købe enkelt adgang til hver forlystelse?

  46. Nada says:

   Jeg skal lige forstå det rigtigt.
   Er det 407kr pr person for 2 dages overnatning inkl entre og mad eller er det 407kr pr person pr dag for overnatning inkl entre og mad?

   • Line says:

    Vi kan også kun få det pr dag. Men det er stadig billigt tænker jeg..

   • Michael says:

    Prisen er for en overnatning, samt adgang til parken i begge dage.

    • Nada says:

     Tak for svar, ved du om man også skal betale for baby.?
     Har en på 5 mdr og en på 1,5 år.

     • Michael says:

      Det ved jeg desværre ikke… Men du kan fylde børn på og se om prisen stiger… Man skal angive deres alder…

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nada (og Line) 🙂

    Som Michael ganske rigtigt fortæller, så får man én overnatning for de 407 kr. Det giver altså to dage (ankomstdagen og afrejsedagen), og man har adgang til parken begge dage 🙂

    Ift. prisen for børn kan du netop gøre som Michael foreslår. Jeg har lige selv prøvet at tilføje børn på 1 og 2 år, og prisen steg ikke 🙂

  47. Henrik says:

   Vi er 2 voksne og 3 børn, som har (booket??) to hytter d. 1.-2/8, da vi ikke kan være i kun en hytte. Problemet er bare det at man selvom man bestiller to hytter kun får en bekræftelse på en hytte og bliver trukket for en hytte, hvor alle ikke kan være. Fejl i bookingsystemet. Hvis man ikke kan få begge hytterne burde systemet sige fra istedet for at give en hytte, hvor alle ikke kan være. Øv herfra og hvad gør man så??

   • Rejsespejder says:

    Hej Henrik,
    ja, jeg er enig. Deres bookingsytem kunne være bedre (især hvis man er flere end 4). Hvis jeg forstår det korrekt så blev der trukket penge for 1 hytte? Prøv evt. at bestille en yderlige hytte og så skriv til dem (eller ring) og sige at de burde være på samme booking, og at I helst vil bo ved siden af hinanden.

    • Henrik says:

     Hej
     Tak for tilbagemeldingen. Vi har booket en til hytte, men får ikke en bekræftelse på at det er lykkedes. Der er noget i bookingsystemet, som ikke virker. Vi har skrevet til dem vedr. problemet, da vi forgæves har prøvet at ringe.

   • Nada Mahde says:

    Hej Henrik
    Hedder tilbuddet 407kr pr person for 2 dage inkl entre og mad?
    For når jeg prøver at bestille så får jeg det til 407kr pr person pr dag

  48. Christina says:

   Hej
   Ser desværre først dette tilbud nu og så vidt jeg kan se i anden kommentar udløb tilbuddet i foregårs…
   Tror du der kommer lign tilbud igen snart? Vi skal afsted fra 26.-27. juni med to voksne og fire (muligvis fem) børn.
   Håber at høre fra dig

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Christina 🙂

    Øv, hvor surt :/

    Heide Park plejer i hvert fald at komme med lignende tilbud i løbet af sæsonen, så mon ikke der kommer et andet tilbud a la dette på et lidt senere tidspunkt. Jeg vil i hvert fald holde godt øje! Og hvis de kommer med et nyt tilbud, kan du være sikker på, at jeg skriver om det her på bloggen 😉

  49. Maria says:

   – fortsættelse –
   Og lige nu er der last minute deal til 109 euro – indeholder den pakke egentligt ikke det samme, blot billigere egentligt?

  50. Maria says:

   Hej – hvad med evt. tourbånd eller lign for at prøve forlystelserne? Eller er det inkl i entréen til selve parken?
   Vh. Maria

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Maria,
    Alle forlystelserne er inkluderet i entréen til parken 🙂
    Med hensyn til last minute deal, så er der det samme inkluderet. Dog gælder den deal kun i noget af april og de første par dage i maj 🙂

  51. Beckie says:

   Hej
   Er det fortsat muligt at booke tilbuddet?
   Mvh
   Beckie

  52. Qamar says:

   Når jeg forsøger at booke så får jeg en pris for 2 nætter til 522 for 1 voksen og 2 børn på 15 og 6 år fra d. 14. til 16. Juni 2019, hvilket giver en regning på 3 915 danske kroner. Er det mig eller synes du også at det lyder for dyrt i forhold til det tilbud du henviser til?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Qamar,
    Tilbuddet jeg skriver om er for en overnatning og 2 dage i parken 🙂
    Hvis jeg søger på de datoer du skriver og med 1 voksen og 2 børn, så får jeg en pris på 386 euro (2.881 kr.), dvs. 960 kr. pr. person 🙂
    Du kan se et screenshot af det her. Du må endelig sige til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  53. Malthe says:

   Hej,
   Kan man ikke benytte tilbuddet, hvis man er 4 voksne?
   Jeg synes prisen bliver helt ændret, hvis man tager det.

   • Rejsespejder says:

    Hej Malthe,
    du kan sagtens benytte tilbud med 4 voksne. Så hedder prisen 191 Euro på de billigste datoer – dvs. 47,75 Euro (356 kr.) pr. person og dermed endnu billigere end i eksemplet. Så grunden prisen ændrer sig er fordi det er totalprisen for alle 4 personer.
    Men, hvis jeg var jer vil jeg helt klart anbefale at betale de ekstra 80 kr. pr. mand og så får 2 hytter :).

  54. Mia says:

   Synes siden skriver error. Er der mon udsolgt ?
   Hilsen Mia

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mia 🙂

    Tilbuddet udløb desværre den 28.02. :/

    Men jeg vil helt sikkert holde øje med lignende tilbud og opdatere bloggen, så snart der kommer et nyt godt tilbud til Heide Park 😉

  55. Jonas says:

   Hej Rejsespejder.
   Jeg synes deres bestillingsside er lidt mærkelig. Man skal skrive sine oplysninger, og efterfølgende skal man skrive fornavn og efternavn på gæster. Men der er kun plads til at skrive én – også selvom jeg har valgt 3 adults.
   Når jeg så trykker more rooms, så får jeg mulighed for at udfylde 2 guests, men så sker der noget mærkeligt i betalingssektionen.
   Har du prøvet lignende?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jonas,
    Det lyder underligt 🙁 Det er lang tid siden jeg selv har prøvet at bestille et ophold – den gang var det til 2 personer og jeg oplevede ikke nogle problemer med det.
    Der er andre der har skrevet, at de ikke synes siden er særlig brugervenlig med hensyn til at booke til flere værelser osv. Jeg synes du skal prøve at kontakte Heide Park – jeg er sikker på, at de kan hjælpe dig 🙂

  56. fie says:

   Kan man godt få opbevaret sit bagage, så man kan tage i parken tidligt på ankomstdagen og tidligt på den dag man checker ud?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Fie,
    Da jeg selv var afsted, så havde jeg bare tasken til at stå i bilen – der er parkering lige uden for Holiday Campen (hvor indgangen til parken også er) 🙂

  57. Gitte says:

   Hej
   Jeg har booket 3 værelser med 9 personer i alt, og når jeg så klikker ok til betaling, får jeg kun en Zimmerbuchung på 163,5 euro, hvilket kun svarer til et af værelserne ?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Gitte,
    Der er desværre flere der har oplevet samme problem – jeg ved ikke om det er Heide Parks bookingsystem der driller lidt. Men du kan enten prøve at tage kontakt til Heide Park eller lave 3 separate bookinger 🙂

  58. Ida says:

   Hej,
   Jeg kan ikke finde tilbuddet til denne pris længere. Nu koster det fra 137,8 euro?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Ida 🙂

    Jeg kan nu stadig finde en masse datoer til 54,5 euro pr. person. Hvilke datoer kigger du på?

    Og vær obs på, at du senest skal booke tilbuddet i dag, da det udløber i morgen.

    • Ida says:

     Jeg kiggede på d. 15-16. juli – og nu er de der igen til 109. Meget mystisk da både min kæreste og jeg kun kunne finde de datoer til 150 euro i alt i går 🙂 Men tak!

  59. Anton says:

   Hej. Hvorfor kan jeg ikke finde dette tilbud når jeg går ind fra Heide park hjemmeside?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Anton,
    Hvis du følger linket i artiklen, så burde du kunne se tilbuddet med det samme 🙂 Det fungerer i hvert fald fint for mig både via computer og telefon.
    Du må endelig sige til, hvis du stadig oplever problemer med at se tilbuddet 🙂

  60. Suzann says:

   Hej – er det muligt at få billige billetter i Påsken.
   Synes ikke jeg kan se det.

  61. Sara says:

   Hej 🙂

   Jeg kan ikke se, om jeg betaler med det samme, eller om det først trækkes, når vi ankommer?!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sara 🙂

    Jeg går da ud fra, at pengene trækkes med det samme. Men hvis du vil være helt sikker, kan du altid kontakte Heide Park 🙂

  62. Rejsespejder says:

   Hej Valentina,
   ja det gælder også i april og maj 🙂 .

  Se tilbud her