• 18 Sep 2023

  Heide Park: 2-dages ophold med overnatning, halvpension og entré til parken begge dage fra kun 631 kr. p.p.

  Er det ikke tid til en sjov udflugt med underholdning for hele familien? Jo da! Og heldigvis har jeg i dag fundet et tilbud til den tyske forlystelsespark Heide Park, hvor du kan glæde dig til et billigt ophold med overnatning, entré og halvpension. Kender du endnu ikke Heide Park, så er det en 850.000 kvadratmeter stor forlystelsespark i Soltau lidt syd for Hamborg. Den anmelderroste park er spækket med fænomenale forlystelser og et hav af fantastiske rutsjebaner – lige fra de børnevenlige til dem, der virkelig giver et sus i maven! Viel Spaß! 🎢👨‍👩‍👧‍👦

   

  I øvrigt vil jeg også lige indskyde, at der er flere fordele ved at besøge Heide Park her i lavsæsonen. Undgår du højsæsonen, er der mere roligt i parken. Der er færre gæster, og køerne til forlystelserne er kortere 😎

  Ophold i Heide Park med halvpension
  september og oktober
  fra631 kr.
  Ophold i Heide Park
  inkl. overnatning, éntre begge dage og halvpension
  Jeg har her taget udgangspunkt i et eksempel på et ophold for 2 voksne og 2 børn - dette er prisen pr. person
  Totalprisen for 2 voksne og 2 børn

  Tilbud på Heide Park

  Jeg har efterhånden skrevet om en del tilbud fra Heide Park.

   

  Denne gang har jeg fundet et tilbud, som efterhånden er blevet lidt af en klassiker her på bloggen.

   

  Tilbuddet indeholder overnatning på resortets Holiday Camp og adgang til forlystelsesparken under hele opholdet (du kan altså besøge parken på både ankomstdagen og afrejsedagen).

   

  Herudover er forplejning også inkluderet i form af en halvpension, der består af morgen- og aftenbuffet i Holiday Campen plus ikke-alkoholiske drikkevarer.

   

  Og hvis vejret tillader det, kan du også snacke streetfood i pomfrit-butikken om aftenen (f.eks. pomfritter, hotdogs, burgere og chicken nuggets).

   

   

  Tilbud på Heide Park – priser & bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på travelcircus.dk.

   

  Inde på bookingsiden kan du indtaste antal gæster og vælge datoerne for dit ophold. Herefter kan du se, hvilke hytter der er ledige.

   

  Hytterne i Holiday Campen kan rumme op til fire personer og er uden badeværelse. Holiday Campen har dog rigtig fine toilet- og badefaciliteter, så man kan sagtens klare sig med en hytte uden bad.

   

  Priserne kan variere en smule alt efter rejsedato og antal rejsende. Ovenfor viser tilbudsboksen prisen for en 4-personers hytte uden bad til 2 voksne og 2 børn (fra mandag den 16. oktober til tirsdag den 17. oktober).

   

  Prisen ender på i alt 2.522 kr. – hvilket svarer til kun 631 kr. pr. person.

   

  **OBS** Bookingsystemet tillader desværre kun én hytte per reservation. Har du brug for mere end én hytte (hvilket er tilfældet, hvis I er mere end fire personer), kan du ringe til Travelcircus’ kundeservice på +45 89 875 500.

   

   

  Heide Park – tilbuddet indeholder

  • Overnatning i hytte
  • Adgang til Heide Park under hele opholdet
  • Morgenbuffet i Holiday Campen
  • Aftenbuffet i Holiday Campen
  • Snacks i pomfrit-butikken (“Fritenbude”) i Holiday Campen om aftenen
  • Gratis sodavand til maden
  • Gratis parkering
  • Gratis wi-fi

   

   

  Billeder fra Heide Park

  Heide Park

  Heide Park

  Heide Park

  Heide Park

  Heide Park

  Heide Park

  Heide Park

   

  Transport til Heide Park

  Heide Park ligger ca. 50 km syd for Hamborg, så det er klart nemmest at køre selv.

   

  Du kan dog også tage toget. Fra Flensborg tager det under 4 timer at komme til Wolterdingen – og herfra har du kun en lille 20-minutters gåtur videre til Heide Park. Alternativt du også tage toget til Soltau og derfra en taxi til parken.

   

   

  Praktisk info

  Jeg har skrevet om tilbud til Heide Park et par gange før, og herunder har jeg samlet de mest stillede spørgsmål til opholdet. Jeg har faktisk også lavet den ultimative guide til Heide Park. Her kan du læse om mange af parkens forlystelser, spisesteder osv.

   

   

  Check-in

  Man kan først komme ind på værelserne fra kl. 16, men du kan komme ind i parken, lige så snart den åbner – du skal blot forbi Holiday Campens reception for at hente dine billetter.

   

  Du har adgang til parken fra den åbner på ankomstdagen og hele dagen fra kl. 09.30 (en halv time før parken åbner for offentligheden) på din afrejsedag.

   

   

  Bookingnummer

  Når du har booket opholdet, modtager du en mail med et bookingnummer – det er dette bookingnummer, du skal medbringe (på smartphone eller i udprintet version). Du viser blot bookingnummeret, når du ankommer til parken, hvorefter du bliver sendt til ”Holiday Camp”. Her viser du også din bookingmail, hvorefter du får udleveret billetter til parken. Herefter kan du nyde en hel dag i parken, før du får adgang til din hytte fra kl. 16.00.

   

   

  Hytternes kapacitet

  Der kan maks. være fire personer i en hytte. Så er I f.eks. en familie på to voksne og tre børn, bliver I nødt til at booke to hytter med f.eks. en voksen og to børn i den ene hytte og en voksen og et barn i den anden hytte.

   

   

  Sengetøj

  Du skal selv medbringe sengetøj, men det er også muligt at tilkøbe på resortet. Håndklæder kan også tilkøbes.

   

  De fleste hytter er uden bad og toilet, men der er superfine toiletfaciliteter på området. Derfor kan du nemt komme i bad og på toilet, når det passer dig.

   

   

  Parkering

  Parkeringspladsen og ”Holiday Camp” ligger meget tæt op ad parken, så du har ikke andet end en lille gåtur, før du er ved indgangen til Heide Park for gæster på resortets område.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  236 kommentarer til Heide Park: 2-dages ophold med overnatning, halvpension og entré til parken begge dage fra kun 631 kr. p.p.

  1. Charlie says:

   Hej, jeg har købt pakken med hytte og parkadgang begge dage. Jeg har nu fået billeterne, og på dem står der de gyldige til ankomstdato, men der står ikke noget om dag 2 efter overnatningen. Og hvad gør man med parkering efter overnatningen? Kan simpelthen ikke finde info på dette.
   Mvh Charlie.

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Charlie 🙂

    Tak for din kommentar.

    Du kan trygt lade bilen stå, efter du er tjekket ud af hytten og fortsat har adgang til parken på andendagen 🙂

  2. Jesper says:

   Hvad er der af muligheder med 3 voksne og 1 barn? Knægtene er 18 og 15 år

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Jesper 🙂

    Tak for din kommentar.

    Når du klikker dig ind på tilbuddet på Travelcircus’ hjemmeside, skal du som det allerførste angive, hvor mange voksne og børn, I rejser. Det koster lidt mere at være tre voksne og et enkelt barn afsted, så prisen ender på 679 kr. pr. person, hvilket dog stadig er en rigtig fin pris 🙂

  3. Charlotte says:

   Hejsa.
   Ved du om der er aftensmad til begge dage? kan ikke rigtig finde info om det.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Charlotte 🙂

    Tak for din kommentar.

    Hvis man bestiller en enkelt overnatning, vil der være aftensmad på ankomstdagen, men ikke afrejsedagen (man er tjekket ud på det tidspunkt).

    Og hvis du bestiller et længere ophold, vil der være aftensmad alle dagene undtagen afrejsedagen (igen fordi man på det tidspunkt er tjekket ud og på vej hjem) 🙂

  4. Jette says:

   Kan man ikke bestille fra 18-20/5

  5. Marianne says:

   Er der glutenfri mad nogle steder i parken og ved hytterne

  6. Bjarne Ransby says:

   Hej
   Må man tage hund med i Heidepatk

  7. Nikolaj says:

   Hvordan finder du overnatning fra d. 25/3. Jeg kan tidligst finde fra d. 27.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nikolaj 🙂

    Tak for din kommentar.

    Da jeg skrev artiklen, kunne man godt booke åbningsweekenden (på tilbudssiden gør de også opmærksom på, at der er “Sæsonstart 25. marts 2023”). Men det ser da ud til, at den dato er væk nu :/

    Heldigvis er der stadig masser af andre ledige datoer 🙂

  8. Mona says:

   Hej, hvis man bor der én overnatning – hvornår får man så udleveret “Snackkupon til forlystelsesparken”? Gælder den begge dage? og Hvad kan man bruge den til?/hvad lyder den på?
   Mvh Mona

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Mona 🙂

    Tak for din kommentar.

    Du får udleveret snackkupon, når du ankommer til parken, så hvis du ankommer om morgenen, kan du allerede få din snackkupon der 🙂

  9. Henrik Esben says:

   Hej, vi er interesseret i tilbuddet til 375 kr. pr. person, men vi kan ikke finde priserne, når vi prøver at booke senere på sæsonen. Er der ikke flere tilbud? Eller hvordan booker vi?
   Vh Henrik

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Henrik 🙂

    Tak for din kommentar.

    Priserne kan variere, alt efter hvor mange man rejser. Så hvis I f.eks. kun er to personer, bliver prisen pr. person en smule højere 🙂

    Hvis I vil finde prisen på 375 kr. pr. person, kræver det et ophold for 2 voksne og 2 børn 🙂

  10. Lise Lotte says:

   Hej. Vi er to voksne og to små allergivenlig hunde/pudler. Har vi stadig mulighed for ophold til 373 kr pr person?

   • Rejsespejder_JB says:

    Hej Lise Lotte 🙂

    Tak for din kommentar.

    Bookingsiden oplyser, at hunde tilladt i Holiday Campen. Det koster 9 €/hund pr. nat 😉

  11. Niels Peter says:

   Vi er 2 voksne med 3 børn på 14,17 og 19 år. Har du et tilbud på to dage i park og overnatning?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Niels Peter 🙂

    Tak for din kommentar.

    Af uransagelige årsager tillader Heide Parks bookingsystem ikke reservationer af mere end én hytte ad gangen. Og fordi hytterne maks. kan rumme fire personer, skal man jo bruge to hytter, hvis man er fem personer.

    Travelcircus.dk oplyser dog, at man kan ringe til +45 89 875 500, hvis man ønsker en gruppebooking 🙂

  12. tina says:

   det ser godt ud, men hvor er det noget for børn på 3 år?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tina 🙂

    Tak for din kommentar.

    Hele området med Gurli Gris skal nok være et hit hos små børn.

    Der er flere forlystelser, som ikke har alders- eller højdebegrænsning, men hvor små børn (typisk under 4 år/110 cm) bare skal have en voksen med.

    Derudover er der også legeplads. Så der skal nok være noget for alle – også de mindste familiemedlemmer 😉

    Du kan evt. se et par af forlystelserne her: https://www.heide-park.de/entdecken/resort-highlights/peppa-pig-land/

  Se tilbud her
  Webview: false