• 05 apr 2019

  VILDT Heide Park tilbud! 2-dages all inclusive-ophold fra kun 440 kr.

  Er du et legebarn uden lige, eller vil du bare gerne slippe børnene løs i en 850.000 kvadratmeter stor forlystelsespark, så er Heide Park lige stedet for dig! Parken byder på over 50 forskellige forlystelser – lige fra dem, der giver kriller helt ned i maven (som du måske liiige skal vurdere, om du egentlig tør) til de mere fredelige familieforlystelser og flere forskellige børneområde med et bredt udvalg af smaddersjove og hyggelige forlystelser, hvor alle kan være med.

  Med dette tilbud får du endda en all inclusive-pakke, der indeholder overnatning, morgenmad, voucher til frokost i parken, aftensmad, sodavand, snacks og måske vigtigst af alt – adgang til Heide Park i hele 2 dage!

  All-inclusive ophold i Heide Park
  april - juni
  fra440 kr.
  Heide Park ophold
  inkl. overnatning, park-adgang, mad og drikke
  fra440 kr.
  Totalprisen er 117,80 euro svarende til 880 kr., dvs. 440 kr. pr. person HUSK! At man skal vælge mindst 2 personer for at se den billigste pris!

  heide-park.de kan du lige nu finde dette utroligt billige tilbud med all inclusive! Det er nu et par gange jeg har skrevet om dette tilbud. Denne gang gælder på ophold fra april – juni. Og  priserne varierer en smule. På de billigste datoer koster opholder 117,80 Euro (440 kr.) ved et ophold for 2. Og ellers ligger prisniveauet mellem 450 – 660 kr. Tilbuddet indeholder som sagt mad, drikkevarer til maden, overnatning på resortets ”Holiday Camp” og 2-dages billetter til parken.

  Tilbuddet gælder indtil d. 23.04.2019.

   

   

  Det er billigst at rejse en familie på 4 (2 voksne og 2 børn under 10 år), hvor den samlede pris er 1.316 kr. (176,30 euro). Hvis du rejser alene er prisen 100,75 euro (752 kr.). Hvis I er mere end 4 personer, burde I kunne booke flere hytter på samme booking (vælg ”more rooms” længere nede på bookingsiden og tilføj herefter flere værelser). Der er dog flere der har oplyst om, at de oplever problemer med dette. Hvis du oplever problemer med at booke flere værelser på samme booking, så kontakt venligst Heide Park eller blot foretag flere separate bookinger.

   

   

  All inclusive-pakken indeholder:

  • 2-dages billet til parken
  • Morgen -og aftenmadsbuffet
  • Gratis sodavand til maden
  • Snacks i “Frittenbude”
  • Lille frokost i parken
  • Gratis parkering
  • Tidlig adgang til parken
  • Discount-Card til Design Outlet Soltau

   

  Colossos er tilbage!

  Hvis du har besøgt Heide Park indenfor de sidste par år, så har du nok gået slukøret væk fra hvor Europas højeste og hurtigste trærutsjebanen “Colossos” ligger. Den har nemlig været lukket på grund af renovering. Det har været et kæmpe restaureringsarbejde, og den skal åbne op igen en gang i foråret 2019! Den 60 meter høje rutsjebane er efter min mening en af parkens vildeste forlystelser. Jeg prøvede den for en del år tilbage og jeg husker stadig turen som var det i går. Her skal du i hvert fald holde på hat og briller når det går løs!

   

   

  Hvordan kommer du til Heide Park

  Heide Park ligger ca. 50 km syd for Hamborg, så det er klart nemmest at køre selv. Alternativt kan du tage bus eller tog til Hamborg, og så kører der en shuttle-bus videre til Heide Park. Du kan læse mere om shuttle-bussen her, og du kan se køreplanen her. Busselskabet Flixbus plejer tit at have billetter fra Danmark til Hamborg fra 149 kr.

   

  Praktisk info

  Jeg har skrevet om dette fede tilbud til Heide Park et par gange før, og herunder har jeg samlet de mest stillede spørgsmål til opholdet. Hvis der skulle være noget, du stadig er i tvivl om, er du selvfølgelig mere end velkommen til at spørge. Jeg har faktisk også lavet den ultimative guide til Heide Park. Her kan du læse om mange af parkens forlystelser, spisesteder osv.

   

  Check-in på ankomstdagen er kl. 16, men du kan komme ind i parken, lige så snart den åbner. Du har adgang til parken fra den åbner på ankomstdagen og hele dagen fra kl. 09:30 (en halv time før parken åbner for offentligheden) på din afrejsedag.

   

  Når du har booket opholdet, modtager du en mail med et bookingnummer – det er dette du skal medbringe (på smartphone eller i udprintet version) – dette viser du, når du ankommer til parken, hvorefter du bliver sendt til ”Holiday Camp”. Her viser du også din bookingmail, hvorefter du får udleveret billetter til parken og diverse vouchers. Herefter kan du nyde en hel dag i parken, før du får adgang til selve hytten fra kl. 16:00.

   

  Der kan max være 4 personer i en hytte. Så er I f.eks. en familie på 2 voksne og 3 børn, bliver I nødt til at booke 2 hytter med f.eks. 1 voksen og 2 børn i den ene hytte og 1 voksen og 1 barn i den anden hytte – prisen pr. person bliver den samme, da man bare skal være min. 2 personer pr. hytte for at få opholdet til 440 kr. pr. person.

   

  Du skal selv have sengetøj med, men det er også muligt at tilkøbe lån af dette (4,5 euro pr. person). Lån af håndklæder koster 1,50 euro, hvis du ikke medbringer dit eget. De fleste hytter er uden bad og toilet, men der er superfine toilet-faciliteter på området, der gør, at du nemt kan komme i bad og på toilet, når det passer dig.

   

  Parkeringspladsen og ”Holiday Camp” ligger meget tæt op ad parken, så du har ikke andet end en lille gåtur, før du er ved indgangen til Heide Park for gæster på resortets område.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  119 kommentarer til VILDT Heide Park tilbud! 2-dages all inclusive-ophold fra kun 440 kr.

  1. Christina says:

   Hej
   Ser desværre først dette tilbud nu og så vidt jeg kan se i anden kommentar udløb tilbuddet i foregårs…
   Tror du der kommer lign tilbud igen snart? Vi skal afsted fra 26.-27. juni med to voksne og fire (muligvis fem) børn.
   Håber at høre fra dig

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Christina 🙂

    Øv, hvor surt :/

    Heide Park plejer i hvert fald at komme med lignende tilbud i løbet af sæsonen, så mon ikke der kommer et andet tilbud a la dette på et lidt senere tidspunkt. Jeg vil i hvert fald holde godt øje! Og hvis de kommer med et nyt tilbud, kan du være sikker på, at jeg skriver om det her på bloggen 😉

  2. Maria says:

   – fortsættelse –
   Og lige nu er der last minute deal til 109 euro – indeholder den pakke egentligt ikke det samme, blot billigere egentligt?

  3. Maria says:

   Hej – hvad med evt. tourbånd eller lign for at prøve forlystelserne? Eller er det inkl i entréen til selve parken?
   Vh. Maria

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Maria,
    Alle forlystelserne er inkluderet i entréen til parken 🙂
    Med hensyn til last minute deal, så er der det samme inkluderet. Dog gælder den deal kun i noget af april og de første par dage i maj 🙂

  4. Beckie says:

   Hej
   Er det fortsat muligt at booke tilbuddet?
   Mvh
   Beckie

  5. Qamar says:

   Når jeg forsøger at booke så får jeg en pris for 2 nætter til 522 for 1 voksen og 2 børn på 15 og 6 år fra d. 14. til 16. Juni 2019, hvilket giver en regning på 3 915 danske kroner. Er det mig eller synes du også at det lyder for dyrt i forhold til det tilbud du henviser til?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Qamar,
    Tilbuddet jeg skriver om er for en overnatning og 2 dage i parken 🙂
    Hvis jeg søger på de datoer du skriver og med 1 voksen og 2 børn, så får jeg en pris på 386 euro (2.881 kr.), dvs. 960 kr. pr. person 🙂
    Du kan se et screenshot af det her. Du må endelig sige til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  6. Malthe says:

   Hej,
   Kan man ikke benytte tilbuddet, hvis man er 4 voksne?
   Jeg synes prisen bliver helt ændret, hvis man tager det.

   • Rejsespejder says:

    Hej Malthe,
    du kan sagtens benytte tilbud med 4 voksne. Så hedder prisen 191 Euro på de billigste datoer – dvs. 47,75 Euro (356 kr.) pr. person og dermed endnu billigere end i eksemplet. Så grunden prisen ændrer sig er fordi det er totalprisen for alle 4 personer.
    Men, hvis jeg var jer vil jeg helt klart anbefale at betale de ekstra 80 kr. pr. mand og så får 2 hytter :).

  7. Mia says:

   Synes siden skriver error. Er der mon udsolgt ?
   Hilsen Mia

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mia 🙂

    Tilbuddet udløb desværre den 28.02. :/

    Men jeg vil helt sikkert holde øje med lignende tilbud og opdatere bloggen, så snart der kommer et nyt godt tilbud til Heide Park 😉

  8. Jonas says:

   Hej Rejsespejder.
   Jeg synes deres bestillingsside er lidt mærkelig. Man skal skrive sine oplysninger, og efterfølgende skal man skrive fornavn og efternavn på gæster. Men der er kun plads til at skrive én – også selvom jeg har valgt 3 adults.
   Når jeg så trykker more rooms, så får jeg mulighed for at udfylde 2 guests, men så sker der noget mærkeligt i betalingssektionen.
   Har du prøvet lignende?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jonas,
    Det lyder underligt 🙁 Det er lang tid siden jeg selv har prøvet at bestille et ophold – den gang var det til 2 personer og jeg oplevede ikke nogle problemer med det.
    Der er andre der har skrevet, at de ikke synes siden er særlig brugervenlig med hensyn til at booke til flere værelser osv. Jeg synes du skal prøve at kontakte Heide Park – jeg er sikker på, at de kan hjælpe dig 🙂

  9. fie says:

   Kan man godt få opbevaret sit bagage, så man kan tage i parken tidligt på ankomstdagen og tidligt på den dag man checker ud?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Fie,
    Da jeg selv var afsted, så havde jeg bare tasken til at stå i bilen – der er parkering lige uden for Holiday Campen (hvor indgangen til parken også er) 🙂

  10. Gitte says:

   Hej
   Jeg har booket 3 værelser med 9 personer i alt, og når jeg så klikker ok til betaling, får jeg kun en Zimmerbuchung på 163,5 euro, hvilket kun svarer til et af værelserne ?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Gitte,
    Der er desværre flere der har oplevet samme problem – jeg ved ikke om det er Heide Parks bookingsystem der driller lidt. Men du kan enten prøve at tage kontakt til Heide Park eller lave 3 separate bookinger 🙂

  11. Ida says:

   Hej,
   Jeg kan ikke finde tilbuddet til denne pris længere. Nu koster det fra 137,8 euro?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Ida 🙂

    Jeg kan nu stadig finde en masse datoer til 54,5 euro pr. person. Hvilke datoer kigger du på?

    Og vær obs på, at du senest skal booke tilbuddet i dag, da det udløber i morgen.

    • Ida says:

     Jeg kiggede på d. 15-16. juli – og nu er de der igen til 109. Meget mystisk da både min kæreste og jeg kun kunne finde de datoer til 150 euro i alt i går 🙂 Men tak!

  12. Anton says:

   Hej. Hvorfor kan jeg ikke finde dette tilbud når jeg går ind fra Heide park hjemmeside?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Anton,
    Hvis du følger linket i artiklen, så burde du kunne se tilbuddet med det samme 🙂 Det fungerer i hvert fald fint for mig både via computer og telefon.
    Du må endelig sige til, hvis du stadig oplever problemer med at se tilbuddet 🙂

  13. Suzann says:

   Hej – er det muligt at få billige billetter i Påsken.
   Synes ikke jeg kan se det.

  14. Sara says:

   Hej 🙂

   Jeg kan ikke se, om jeg betaler med det samme, eller om det først trækkes, når vi ankommer?!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sara 🙂

    Jeg går da ud fra, at pengene trækkes med det samme. Men hvis du vil være helt sikker, kan du altid kontakte Heide Park 🙂

  15. Camilla says:

   Jeg har lige booket. Det er lidt spøjst,- man får kun den bilige pris hvis man er 2 voksne, fx 2 voksne og 1 barn =163 euro, mens 1 voksen og 2 børn 183 euro??

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Camilla 🙂

    Ja, det lyder lidt spøjst. I det tilfælde ville jeg nok vælge at booke det ene barn som voksen 😉

  16. Tina says:

   Hejsa… Vi vil gerne til Heide Park i sommerferien 2019, men kan ikke få de priser frem som du nævner :-/ Vi er 2 v og 2 b på 8 og 10 år. Vi kan tage afsted fra d 1/7 til 10/-19.

   Mvh Tina.

  17. Hanse says:

   Er det med aftensmad begge dage ?
   Det er jo 2 dage i Heide park, eller er det bare med mad den ene dag ?

  18. Julie says:

   Hej 🙂
   Skal man booke en p-plads nede ved hytterne eller er der automatisk garanteret en når man booker?
   Vh Julie

  19. Helle says:

   er det køjesenge i hytterne til 4 voksne??

   • Rejsespejder says:

    Hej Helle,
    ja det er køjesenge i hytterne til 4 personer. Så jeg vil anbefale at booke 2 hytter, når det er 4 voksne 🙂 . Prisen er den samme 🙂 .

  20. Valentina says:

   Hejsa
   Ville bare høre om denne tilbud gælder også i april/maj måned?
   Det så feeedt

  21. Tommy Ditlevsen says:

   Hej.
   Ved du om der også kommer et tilbud i 2019 til Heidepark, med all inc ?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Tommy,
    Det skal der nok komme – jeg kan ikke helt sige præcis hvornår det kommer dog, men så snart der kommer et, så skriver jeg om det 🙂

  22. Eva Andersen says:

   Hej igen Er lidt i tvivl, er der dyner? Så vi bare skal betræk med. Tusind tak for hjælp,Vi glæder os til opholdet…. Vh. Eva.

  23. Eva Andersen says:

   Vi er kommet lidt i tvivl, er det sengetøj eller sengelinned…?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Eva 🙂

    Du skal selv have sengetøj/sengelinned (de er vel synonymer) med, men det er også muligt at tilkøbe lån af dette (4,5 euro pr. person) i parken. Og lån af håndklæder koster 1,50 euro, hvis du ikke medbringer dit eget.

    • Eva Andersen says:

     Hej igen. Er stadig lidt i tvivlEr der dyner?Så vi bare skal have betræk med. Tusind tak for hjælp….. vi glæder os til besøget.Vh. Eva

  24. Alice Ustrup says:

   Hvordan er forholdene når man er fast kørestols bruger
   Er der mange forlystelser man ikke må komme op i når man
   er fast kørestols bruger
   Venlig hilsen
   Alice Ustrup

  25. Jan says:

   Vi har prøvet at bestille 2 huse. Men når vi skal betale er beløbet kun på det ene hus. Hvad gør vi forkert?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jan 🙂

    Jeg har også hørt fra andre, at der er lidt problemer med bookingsiden, når man gerne vil booke 2 huse. I kan måske kontakte Heide Park eller som nødløsning lave 2 separate bookinger.

  26. Marianne says:

   Jeg kan ikke forstå tilbuddet, som jo lød helt fantastisk. Men du skriver 2 nætter for 405 pr person. Når jeg forsøger at booke får jeg den dobbelte pris altså 218 euro – der er jo noget, der ikke helt hænger sammen. Vi er fire der gerne vil afsted og det beløber sig til 436 euro – hvilket jeg synes er noget dyrt, iforhold til det nævnte tilbud. Håber meget du kan hjælpe mig. Mvh Marianne

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Marianne 🙂

    Prisen på 406 kr. pr. person er for 1 overnatning, hvilket svarer til 2 dage (dagen du ankommer, og dagen du rejser hjem). Hvis du booker 2 nætter, får du sammenlagt 3 dage.

    Håber det giver mening – ellers må du sige til 🙂

  27. Niels says:

   Hjemmesiden fejler når man klikker videre til kreditkortbetaling, når der er to hytter i kurven – ikke når der kun er én. Ærgerligt, når man gerne vil booke to hytter ved siden af hinanden

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Niels 🙂

    Ja, det er da godt nok træls… Som “nødløsning” kan i evt. lave to separate bookinger.

  28. Randi Jespersen says:

   Kan man ikke bestille 2 værelser når vi er 6 personer der skal afsted?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Randi 🙂

    Jo, det burde man kunne ved at trykke på den røde knap “more rooms” længere nede på bookingsiden. Men nogle har oplevet problemer med det, så måske er I nødt til at lave to separate bookinger.

  29. Karina Hansen says:

   Har problemer med at taste børns alder, den går væk hver gang. Kan se nederst på alders linjen, at der er 12 år med. Har 2 på 12 og 1 på 15 år.
   Hvornår skal børn betale voksenpris?

   MVh Karina

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Karina 🙂

    Jeg har lige selv prøvet, og jeg kan godt taste børns alder ind (du kan se et screenshot her: https://ibb.co/cyioJb).

    Først valgte jeg et “4-bed wooden hut without bathroom” og efterfølgende 1 adult og 3 children. Herefter fik jeg lov at indtaste børnenes alder uden problemer.

    Jeg kunne desuden se, at man som den højeste alder for et barn kunne vælge 15 år, så jeg går stærkt ud fra, at det er grænsen 😉

  30. Lene E. Jensen says:

   Send gerne info /oplysninger På forhånd tusind tak Vh. Lene E.Jensen

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lene 🙂

    Som udgangspunkt skulle alle de nødvendige informationer gerne stå i artiklen eller på bookingsiden, når du har klikket dig videre via linket i artiklen.

    Hvis du har nogle specifikke spørgsmål, skal du dog altid være velkommen til at stille dem her, på Facebook eller i en mail til [email protected] 🙂

  31. Matias says:

   Hej Rejsespejder,

   Min vennegruppe og jeg, har netop booket et ophold i starten af April. Vi betalte for en 4-pers. hytte med PayPal.
   Det eneste vi har modtaget er en kvittering fra PayPal med at transaktionen er gået igennem og vi har fået et bookingnummer. Er dette det eneste vi skal bruge?

   Jeg efterlyser lidt en bekræftigelse-mail med oplysninger om at vi har booket for 4 pers. og vi har all inclusive mm.

   Tak for at finde dette gode tilbud!

   Med venlig hilsen,

   • Rejsespejder says:

    Hej Matias,

    ja – det er desværre det eneste man får fra dem. Men som skrevet i artiklen skal du blot medbringe den og så får man sin hytte osv. :).

  32. Jespet says:

   Hvad gør man hvis vi er 4 voksne og 1 barn? Syntes ikke jeg kan se man kan vælge 2 hygger?

   • Rejsespejder says:

    Hej Jesper,

    det ser ud, som om det er en fejl i deres system. Kan heller ikke vælge 2 hytter :/. Så jeg tror du vil være nød til at lave 2 seperate bookinger.

    • Jesper says:

     Kan man så være sikker på de to hytter ligger ved siden af hinanden?

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Jesper 🙂

      Jeg har fundet ud af, at du længere nede på bookingsiden kan klikke på en rød knap, der hedder “more rooms”. Hvis du klikker på den, kan du scrolle op og vælge værelse, antal personer og datoer igen. Du får lige et screenshot af knappen her: https://ibb.co/hpWfGw

      Hvorvidt det så garanterer, at værelserne ligger ved siden af hinanden, ved jeg ikke. Men jeg kunne forestille mig, at der er størst chance for det på denne måde 🙂

  33. Bo Hejle. says:

   Hej

   Min hustru handicappet og bruger mini crosser.
   Hvordan fungerer parken, inkl hytte i denne henseende.

   • Rejsespejder says:

    Hej Bo,
    jeg ved ikke, hvad en mini crosser er, men parken er handicapvenlig. Og der findes i både parken og Holiday Camp handicaptoiletter. Men der findes ikke nogle specielle hytter til handicappede gæster.

  34. Ditte says:

   Hej Rejsespejder,

   Må man have hunde i parken og i hytten?

   Det er små hunde under 10 kg. + de fælder ikke.

   • Rejsespejder says:

    Hej Ditte,

    så har jeg fundet et svar til dig :). Man må godt tage hunde med (både i parken og hytten). Det koster dog 7,50 Euro (ca. 56 kr.) pr. nat (som skal betales ved ankomsten).

  35. Trine says:

   Hvad er prisen i påsken evt fra fredag til søndag
   Og hvad er der af all inclusive tilbud i ugerne 31,32 for 1 voksen 1 barn på 9.

   • Rejsespejder says:

    Hej Trine,

    du kan se ledige datoer og priserne ved at gå ind på linken ovenfor “se tilbud her”.

  36. Thomas says:

   Hej. Vi har overvejet at booke 2 hytter d. 22 og 23 september, og vil høre hvis man gør det har man så adgang til parken begge dage hvis man kommer tidligt fredag og tjekker tidligt ud lørdag.?

   Mvh Thomas

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Thomas,
    Du har adgang til parken fra den åbner på ankomstdagen og hele dagen fra kl. 09:30 (en halv time før parken åbner for offentligheden) på din afrejsedag 🙂

    • Thomas says:

     Okay så adgang til park begge dage? Men er det sidste dag idag tilbudet gælder?

     • Rejsespejder_AP says:

      Lige præcis 🙂 Ja, hvis du skal have det til prisen som vist i artiklen ovenfor, så skal du booke det i dag inden kl. 18:00 🙂

      • Thomas says:

       Okay Men har du en guide til hvordan man booker da jeg synes det er lidt forvirrende derinde

       • Rejsespejder_AP says:

        I artiklen ovenfor kan du se en “guide” via de screenshots jeg har lagt op 🙂 Du skal bare indtaste, hvor mange personer I rejser og så finde den dag du gerne vil afsted – klikke på den og klikke på datoen efter. Du kan evt. også tilvælge sengetøj osv., hvis du vil tilkøbe lidt længere nede på siden – ellers er det bare at booke og så betale 🙂

      • Thomas says:

       Okay jeg prøver og kigger på det når jeg kommer hjem, men er der buffe begge dage? Og hvad mener de når der står inkl 1 Big trip? Kan man så kun køre en tur i en af de stor rutsjebaner eller kan man prøve alt hele tiden?

       • Rejsespejder_AP says:

        Når du ankommer får du en voucher til en lille frokost i parken – det er op til dig om du bruger den på ankomst- eller afrejsedagen. Så er der aftenbuffet om aftenen på din ankomstdag samt gratis sodavand fra kl. 14:00 – 23:00 og snacks. På din afrejse dato er der morgenmad 🙂 Alle forlystelserne er inkluderet i indgangen til parken – så du kan prøve løs alt det du vil 🙂

      • Thomas says:

       Jeg skal til at betale for en tur til heide park for 7 mennekser men da jeg sætter mine oplysninger ind så er der kun 2 felter under jeg kan skrive gæster ind i, burde der ikke være 6 felter, har booket 2 hytter.

     • Thomas says:

      Hej. Hvordan kan det være det blir 424kr pr person når man booker en hytte til 1 voksen og 3 børn og 434kr for 1 voksen og 2 børn i en anden hytte?

      • Thomas says:

       Altså pr person

      • Rejsespejder_AP says:

       Hej Thomas,
       Det er lidt svært for mig at sige når jeg ikke kan se din booking – kan det være du har tilvalgt håndklæde, sengetøj eller lignende? For prisen skulle gerne (indtil i går d. 29.08. kl. 18:00) være 52 euro pr. person 🙂 Med hensyn til dit andet spørgsmål, så tror jeg bare det har noget at gøre med Heide Parks bookingsystem – men du kan altid skrive til dem direkte for at være helt sikker, men jeg tror nu ikke det er noget problem 🙂 Jeg håber du fik booket dit ophold i går mens tilbuddet stadig var gældende 🙂

  37. Vicky says:

   sorry…jeg mente at prisen er 208 euro for 2 voksne og 2 børn i en hytte (det samme som special deal 😉

  38. Vicky says:

   Hejsa

   Jeg kan ikke finde ud af hvad forskellen på “super camp special” (den som du reklamere for) og last minute deal er? Begge priser er 72 euro for en overnatning? Vi har kigget på en søndag/mandag i efterårsferien. Der kan ikke vælges (eller er udsolgt) deres “super deal” men vi kan godt vælge last minute??? Begge dele ser ud til at være all inclusive (dvs. med de samme “ting” inkluderet) og i en hytte uden toilet. Ved derudover heller ikke hvor meget last deal der er her 2 måneder før.
   Et ekstra spørgsmål er, hvordan fungere det men morgenmad og aftensmad når man nu sover i hytter – er der en buffet et sted eller?

   Mvh. Vicky Lund

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Vicky,
    Det ser ud til, at du sagtens kan booke det du har kigget på – men kan godt forstå, at det virker lidt forvirrende ! 🙂
    Morgenmad og aftensmad er buffet og bliver serveret på “Holiday Camp” området lige ved hytterne – det er også her du får gratis sodavand fra 14:00 – 23:00 og snacks 🙂

  39. Tina says:

   Hej. vi vil gerne 4 personer afsted, men når vi booker og har trykket 4 personer, så kan vi kun taste en adresse + navn, og så 2 navne mere, går det eller skal de ha alle 4 navne derinde?

   mvh Tina

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Tina,
    Jeg er sikker på, at det ikke er noget problem med de 3 navne – men hvis du vil være helt sikker, så vil jeg anbefale dig at kontakte Heide Park direkte 🙂

  40. Thomas says:

   Brug for lidt hjælp. Vi er 2 voksende og 3 børn der gerne vil finde en pris på 2 boliger da vi jo ikke kan være i en og kan ikke finde en rigtig pris på hjemmesiden da jeg synes den er lidt forvirrende

   • Rejsespejder says:

    Hej Thomas,
    enig med dig. Deres booking-system er forvirrende. Jeg glemt at skrive under “praktisk info” at man, faktisk bare kan bestille til voksne istedet for børn. Så dvs. at du booker én hytte til 2 voksne og den anden hytte til 3 voksne. Så passer det også med prisen :). Og det har ikke givet problemer før at gøre det på den måde (jeg tror det er bare en “fejl” i deres system at en hytte med 1 voksen og 1 barn koster mere end 2 voksne). Håber det giver mening, ellers skriver du bare igen :).

  41. Katrine says:

   Hej, 

   Hvis man bestiller træhytten og får 2-dags billet med? Gælder billetterne så til både den dag man ankommer fra parken åbner til den dag man rejser til parken lukker? 27-28 jun?
   Hvornår er inchecking og udchecking i træhytten?
    

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Katrine,
    Lige præcis, hvis du booker hytten følger der en 2-dages billet med, der gælder 2 dage – den dag I ankommer og dagen efter 🙂 Check-in er kl. 16:00, men du kan sagtens dukke op i receptionen fra morgenen af og få dine billetter til parken, mad osv. – du har bare ikke adgang til hytten før kl. 16:00. Jeg mener, at check-ud er kl. 10:00, men I har adgang til parken fra kl. 09:30 🙂 Rigtig god tur til jer!

  42. Katrine says:

   Hej, 

   Hvis man bestiller træhytten og får 2-dags billet med? Gælder billetterne så til både den dag man ankommer fra parken åbner til den dag man rejser til parken lukker? f.eks. d. 26. juni til d. 27. juni?
   Hvornår er inchecking og udchecking i træhytten?
    

  43. Emma says:

   Når man kommer det ned skal man så vise sin booking nr. I parken eller på campingpladsen?:)

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Emma,

    På vej ned til campingpladsen (hvor du også kan parkere) viser du dit bookingnummer til en “vagt”, og så sender han/hun dig videre ned til campingområdet. Der viser du også dit nummer i receptionen, så får du diverse billetter udleveret og så er du klar til at smutte i parken, der ligger en meget lille gåtur fra selve receptionen 🙂

  44. Fatih says:

   Hej jeg har booket en rejser til imorgen men har ikke fået nogen bekræftelse på det. Hvordan kan det være? 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Fatih,

    Har du ikke modtaget noget som helst på mail? Du skulle gerne have fået en mail med et bookingnr. – det er bare den mail du skal medbringe (på din telefon eller udprintet) og vise. Så får du billetter osv. dernede 🙂

  45. Sas says:

   Når jeg vil book fra den 26 til den 28 for 2 bliver det en hel anden pris??? Hjælp 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sas,

    Det er fordi du prøver at booke 2 overnatninger – tilbuddet til de 386 kr. gælder for 1 overnatning (dvs. 2 dage) 🙂 Du må endelig skrive, hvis du stadig ikke kan få det til at virke 🙂

  46. Mirnes Alibasic says:

   Hej hvordan ser det ud med hvis man tilkøber billetter til Heide park for (33euro), gælder det så for begge dage, eller skal man købe den for (2-Tageskarte billet for 48euro) ?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mirnes,

    Tænker du på det 2 dages ophold på det 4* hotel? For der gælder entrébilletten du tilkøber 1 dag og hvis du køber 2-dages entré gælder indgangen 2 dage 🙂

  47. Chris says:

   Hej,

   Hvis man bestiller værelse fra d. 26-27 juni og 1-dags entré – hvilken dag glælder entréen så?

   d. 26, hvor man tjekker ind kl. 16 eller d. 27. hvor man tjekker ud 10.00?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Chris,

    Tænker du på det 4* hotel? For så bestemmer du selv, da du selv tilkøber entré (prisen på dette er indregnet i den samlet pris jeg har oplyst) – så om du vil bruge dagen dernede d. 26. eller ankomme lidt senere d. 26. og så have hele d. 27. i parken, det er op til dig 🙂

  48. Sas says:

   Hej.

   Jeg vil høre om man kan ringe til et sted hvor de snakker dansk og book det lækre tilbud på heidi park? Da jeg er dårlig til engelsk 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sas,

    Det tror jeg desværre ikke er muligt. Men hvis der er noget du er i tvivl om vedr. tilbuddet, så kan du bare skrive her. Du skal bare booke til, hvor mange personer I er (man kan max være 4 personer i en hytte) og så vælge ankomstdato i kalenderen 🙂

  49. Lasse says:

   Jeg har lige købt tilbuddet, men har kun modtaget en tekstmail med mit bookingnummer. Ingenting om at det er all inclusive eller andet.

   Er dette normalt? Vil bare lige høre inden jeg skriver til dem.

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Lasse,
    Ja dette er normalt 🙂 Når du kommer derned skal du have din booking med (enten udskrevet eller på telefonen) og så får du din nøgle til værelset, spise billetter, og entre billetter 🙂

  50. Christian H says:

   Hej med jer! 

   Nu står der "værelser uden bad". Er der ingen muligheder for et bad på anden dagen så? 🙂 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Christian,

    Jo, det er lige som på en campingplads. Der er super fine toiletforhold og badefaciliteter på selve stedet – så der er rig mulighed for at tage en skyller inden en hel dag med sjov i parken 🙂

  51. Ditte says:

   Hvordan fungere det med børn? Vi har en på 4 mdr og en på 3 år- hvad koster det?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Ditte,

    Du kan taste ind, hvor mange børn og hvilken alder de har via bookingsiden. Jeg har lige prøvet at gøre det og det ser ud til at koste 156 euro – 1.160 kr. for jer alle 4, eller 290 kr. pr. person 🙂 Du kan evt. se et screenshot her 🙂

  52. Laila says:

   Er der nogle gode tilbud i uge 28?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Laila,

    Hvis du kigger i artiklen under “3-dages ophold på 4* hotel”, så burde du kunne finde nogle dage i uge 28 🙂

  53. Emma says:

   Hej rejsespejder

   hvordan tilføjer man flere værelser hvis vi nu gerne vil 5 afsted? 🙂 

   Mvh

   Emma

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Emma,

    Hvis du scroller lidt længere ned på bookingsiden, vil du i højre side se en kasse med totalbeløb og der er også en knap, der hedder “more rooms” – klik på den og så kan du tilføje et værelse mere (du kan se et screenshot af det her) 🙂

  54. lars navntoft says:

   Hej Rejsespejder!

   Ved du hvornår check-out er? 🙂

   Mvh
   Lars Navntoft

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Lars,

    Jeg mener, at det er kl. 10:00 🙂 Du har tidlig adgang til parken fra kl. 09:30, så du kan evt. checke ud noget før og bruge hele dagen der 🙂

  Se tilbud her