Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Flash sale ⚡ fra 740 kr.
Centrovital-Hotel-Berlin-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Spa

Storbyferie og spaophold i Berlin

3 dage på et lækkert 4* spahotel inkl. spa-adgang og morgenmad

Spa |

Storbyferie og spaophold i Berlin

Storbyferie og afslappende spaophold i én og samme rejse? Kan det nu passe? Ja, det kan det faktisk!

I dag har jeg nemlig fundet den perfekte kombination mellem shoppingfyldt storbyferie og rendyrket spa-afslapning. Du kan nemlig komme på et billigt spaophold i Berlin på et af byens bedste firstjernede spahoteller. Det er jo ren win-win!

Så glæd dig til en masse hygge, afslapning og luksuriøse omgivelser i den tyske hovedstad 😍

Storbyoplevelser og spaophold i Berlin

fra

740 kr.

🏙️🧖 Storbyferie kombineret med spa-afslapning

💦 Spa-adgang inkluderet i prisen

🍽️ Inkl. morgenmad

Ophold på det 4* Centrovital Hotel Berlin

Spaophold i Berlin – hotel

Hvor i Berlin finder man et godt spahotel? Det gør man bl.a. i Spandau i det vestlige Berlin.

Her ligger det firstjernede Centrovital Hotel Berlin (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Centrovital har etableret sig som et hotel med et helt særligt fokus på wellness.

Hotellet har derfor et stort, indbydende spaområde (Centrovital Day SPA) med seks saunaer, en stor opvarmet indendørs pool og et moderne fitnesscenter, som hotellets gæster frit kan benytte sig af.

Der tilbydes desuden et udvalg af forskellige massagebehandlinger mod gebyr.

Hotellet ligger som sagt i Spandau i den vestlige del af Berlin, så du er et stykke fra centrum. Heldigvis kan du nemt og hurtigt komme ind til centrum via U-bahnen.

Der er godt en kilometer til Altstadt Spandau, hvor du kan tage U-bahnen til f.eks. Adenauerplatz tæt på den kendte handelsgade Kurfürstendamm. Denne tur tager mindre end 30 minutter.

Spaophold i Berlin – Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Travelcircus.

⏰ De kører lige nu et 2-ugers flash sale på Centrovital Hotel Berlin!

Det betyder, at du kan booke et topersoners ophold fra kun 370 kr. pr. person pr. nat. Så hvis du har brug for en storby-spa-getaway i løbet af sommeren, så har du altså muligheden lige nu 😍

Der er billige datoer i både juli og august (og senere), så der skulle være rig mulighed for at trække stikket til fordel for en skøn spaoplevelse 🧖

I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet et topersoners ophold fra mandag den 19. august til onsdag den 21. august.

På disse datoer koster et topersoners spaophold i alt 1.480 kr. Prisen ender således på kun 740 kr. pr. person inkl. morgenmad og wellness-adgang.

OBS: SPA- og saunaområdet vil være lukket fra 18.07.2024 til og med 01.08.2024 på grund af vedligeholdelsesarbejde.

Spaophold i Berlin

Spaophold i Berlin

Spaophold i Berlin

Spaophold i Berlin

Spaophold i Berlin

Spaophold i Berlin – transport

Når du skal til Berlin, er der forskellige transportmuligheder, du kan benytte dig af.

Fly fra København kan du finde hos bl.a. easyJet, Norwegian, Eurowings og SAS på alle ugens dage året rundt. Og prisniveauet for returbilletter ligger ofte mellem ca. 500 og 1.000 kr.

Fly fra Billund har Ryanair været nødt til at aflyse deres direkte rute til Berlin, så der er på nuværende tidspunkt desværre ingen direkte ruter til den tyske hovedstad.

Berlin Lufthavn (BER) er velforbundet til det meste af Berlin – og naturligvis også centrum. Så der er adskillige bus- og togforbindelser ind til centrum. Faktisk har lufthavnen sin egen togstation, der ligger lige under Terminal 1. Fra denne station kan du f.eks. komme ind til centrum med togene FEX, RE 7, RB 14 og RB 22. Herfra kan du så tage et tog videre til Spandau, hvor hotellet ligger.

BUS: Det er også en mulighed at tage bussen til Berlin.

Her kan du f.eks. køre med Flixbus direkte fra København, Aarhus, Vejle og Kolding. Fra Jylland tager det mellem ca. 7 og 9 timer og fra København ca. 12 timer. Fra Jylland koster det ca. 200 kr. pr. vej og fra København ca. 280 kr. pr. vej. Hvis du vil se afgangene, kan du finde dem på flixbus.dk.

TOG: En tredje mulighed er at tage et tog til Berlin.

En togtur fra København til Berlin tager mellem ca. 7 og 7,5 timer. Det er en markant billigere løsning at booke togbilletter gennem Deutsche Bahn end gennem DSB. Hos Deutsche Bahn kan du finde billige retur-togbilletter fra København helt ned til ca. 45 euro, som svarer til ca. 335 kr.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Storbyferie og spaophold i BerlinStorbyferie og spaophold i Berlin

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud