• 21 nov 2018

  Storbyferie + spaophold: 2 dage på et fremragende 4* spa-hotel i Berlin til kun 717 kr. inkl. morgenmad og fly

  Storbyferie og afslappende spaophold i én og samme rejse? Kan det nu passe? Ja, det kan det faktisk! I dag har jeg nemlig fundet den perfekte kombination mellem shoppingfyldt storbyferie og rendyrket spa-afslapning! Du kan nemlig komme billigt til fortryllende Berlin, hvor du kan tilbringe nogle dage på et af byens bedste 4* spa-hoteller. Det er en ren win-win!

  Storbyoplevelser og spa i Berlin
  december - marts
  717 kr.
  Billund og København
  Berlin
  Hotel i Berlin
  f.eks. det 4* Centrovital Hotel Berlin
  639 kr.
  OBS! For at få det bedste overblik over de ledige datoer skal du klikke på "søg datoer" inde på bookingsiden
  Billige fly til Berlin
  78 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel
  639 kr.
  Fly
  78 kr.
  Total (pr.person)
  717 kr.

  Hotel i Berlin

  Hvis du gerne vil vide, hvorfor du skal på lige netop denne rejse, så skal du blot tage et kig på det hotel, jeg har fundet! Jeg nemlig faldet over det uforskammet lækre 4* Centrovital Hotel Berlin (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Og jeg vil gerne allerede nu advare mod stærke billeder længere nede. Der er risiko for en gevaldig overdosis af rendyrket luksus!

   

  Centrovital har etableret sig som et hotel med et helt særligt fokus på wellness. Hotellet har derfor et stort, indbydende spa-område (Centrovital Day SPA) med 6 saunaer, en stor opvarmet indendørs pool og et moderne fitnesscenter, som hotellets gæster frit kan benytte sig af. Der tilbydes desuden et udvalg af forskellige massagebehandlinger mod gebyr.

   

  Hotellet ligger i Spandau i den vestlige del af Berlin, men du kan nemt og hurtigt komme til centrum via u-bahnen. Der er godt 1 km til Altstadt Spandau, hvor du kan tage u-bahnen til f.eks. Adenauerplatz tæt på den kendte handelsgade Kurfürstendamm. Denne tur tager mindre end 30 minutter.

   

  Prisen for 2 nætter på et dobbeltværelse i en weekend på dette herlige hotel er 590 kr. pr. person ved en rejse for 2. Herudover kommer der et mindre servicegebyr på 99 kr. oveni, så prisen ender på 639 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Berlin, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  OBS! For at få det bedste overblik over de ledige datoer skal du klikke på “søg datoer” inde på bookingsiden.

   

   

   

   

  Billige fly til Berlin

  Uanset om du bor på Sjælland eller Jylland, kan du flyve billigt til Berlin fra enten Billund eller København. Fra december til marts kan du finde rigtigt billige billetter til den tyske hovedstad. I hele Januar koster billetterne faktisk under 100 kr. med Ryanair fra Billund – både i hverdage og weekender! I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billige billetter til en weekendtur i starten af januar fra fredag den 04.01. til søndag den 06.01. til kun 78 kr.!

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75 kr. ekstra pr. vej.

   

  Du kan også sagtens flyve fra København. Herfra er easyJet eller Norwegian typisk billigst med billetter til under 400 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 04.01. – 06.01. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 12.12. – 14.12.
  • 17.12. – 19.12.
  • 04.01. – 06.01.
  • 11.01. – 13.01.
  • 18.01. – 20.01.
  • 25.01. – 27.01.
  • 01.02. – 03.02.
  • 08.02. – 10.02.
  • 15.02. – 17.02.
  • 01.03. – 03.03.
  • 08.03. – 10.03.
  • 15.03. – 17.03.
  • 22.03. – 24.03.
  • Og mange flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er ret nemt at komme fra Schönefeld Lufthavn til Centrovital. Du kan nemlig tage toget direkte fra lufthavnen til Spandau, hvorfra du har en gåtur på godt 1 km til hotellet (man kan også tage bussen). Turen tager ca. 1 time og koster omkring 100 kr.

   

  Fra Tegel Lufthavn er turen endnu nemmere, da denne lufthavn ligger betydeligt tættere på. Her skal du først med lufthavnsbussen (f.eks. X9) ind til Jakob-Kaiser-Platz, hvor du kan skifte til et tog, der kører til Spandau.

   

   

  Centrovital Hotel Berlin

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  20 kommentarer til Storbyferie + spaophold: 2 dage på et fremragende 4* spa-hotel i Berlin til kun 717 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Helle stensgaard says:

   Kan ikke komme ind på tilbudet m kombineret fly og hotel. (23-25 nov)hvordan kommer jeg ind hvis jeg vil bestille?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Helle,
    Tak fordi du skriver – nu har jeg opdateret linket, så du skulle gerne kunne komme ind på hotel-linket 🙂 Du booker hotel og fly separat. Artiklen er en måned gammel, så det kan godt være at nogle af flypriserne og de billige datoer har ændret sig en smule. Du må endelig sige til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  2. Vibeke says:

   de ændre heller ikke i forhold til at jeg rejser alene, så tænker at det værelses pris uanset om du er 1 eller 2?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Vibeke,
    Jeg har kigget lidt på det, og det ser ud til at prisen på hotelværelset er den sammen om du bor 1 eller 2 personer på værelset 🙂

  3. Rikke says:

   Er alle SPA ophold i Tyskland tekstil fri? Det kunne være rart hvis det stod i artiklerne for de pågældende rejser

  4. Erik Grønvall says:

   hej

  5. Isabella says:

   Æv, jeg er for sent ude!
   Kan man finde noget lignede det her tilbud?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Isabella 🙂

    Artiklen her er desværre tilbage fra november, så du er desværre lidt sent ude :/ Fly kan man tit finde billigt til Berlin, men hotelprisen her var superbillig.

    Men jeg skal nok holde et vågent øje med lignende tilbud fremover 😉

    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

  6. Lærke says:

   Hej,

   Først og fremmest tak for en fantastisk blog/app/facebook side. Den bliver flittigt brugt.
   Dette tilbud er det stadig gældende? eller kan det passe flybilletterne er steget ret meget?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lærke 🙂

    Mange tak for de pæne ord! 🙂

    Artiklen er fra november, så det kan desværre godt passe, at flyene (og også hotellet) er steget en del.

    Dog kan du stadig finde billige fly til Berlin, selvom weekendafgangene nok er blevet dyrere. Du kan få et overblik, hvis du klikker på søg-feltet inde på skyscanner og vælger “hele måneden” og herefter “billigste måned” 😉

  7. Hakan says:

   Hej. Kan du finde et god tilbud til mig fra d.05.01 til 07.01
   Med denne og hotel og fly. Har kigget men forgæves desværre.

  8. Naja Gry says:

   Kan det passe, at tilbuddet ikke længere er gældene? Mvh Naja

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Naja 🙂

    Fly- og hotelpriserne er steget på nogle af datoerne. Men du kan i skrivende stund stadig finde rejsen til omkring 585 kr. fx 19.01. – 21.01. og 16.02. – 18.02. 😉

    Men du skal nok ikke vente alt for længe, hvis du gerne vil afsted til den pris! 🙂

  9. Martin says:

   Jeg forstår ikke den pris på hotel. Jeg får det til 851 kr pr nat, når jeg trykker på tilbuddet. Totalpris for værelset er 1.791 kr.

  10. Kasper Petersen says:

   Hej! Hvor finder du tilbuddet til hotellet? Når jeg ryger ind på Triwago, koster de 800-og noget per nat.
   Tak:)

   • Rejsespejder says:

    Hej Kasper,
    det kan godt være at det allerede var udsolgt på dine datoer. Men jeg har opdateret links’erne nu og det må meget gerne virke nu :).

    • Kasper Petersen says:

     Hej og tak. Det virker nu:) Har du erfaringer med at bestille hotel på HRS? Og hvordan er de?

     • Rejsespejder says:

      Hej Kasper,

      det er jeg glad for at høre :). HRS fungerer super fint. Det er en af de største tyske rejse-virksomheder (med over 1.500 medarbejdere). Så dem kan man godt stole på :).

  se fly se hotel