• 22 dec 2019

  Storbyferie + spaophold: 2 nætter på et fremragende 4* spa-hotel i Berlin fra kun 813 kr. inkl. fly, morgenmad og spa-adgang

  Storbyferie og afslappende spaophold i én og samme rejse? Kan det nu passe? Ja, det kan det faktisk! I dag har jeg nemlig fundet den perfekte kombination mellem shoppingfyldt storbyferie og rendyrket spa-afslapning! Du kan nemlig komme billigt til fortryllende Berlin, hvor du kan tilbringe nogle dage på et af byens bedste 4* spa-hoteller. Det er en ren win-win! Glæd dig til en masse hygge, afslapning og nogle virkelig luksuriøse omgivelser!

  Storbyoplevelser og spa i Berlin
  januar - marts
  fra813 kr.
  Billund og København
  Berlin
  Billige fly til Berlin
  150 kr.
  Fra Billund
  Fra København
  Ophold på det 4* Centrovital Hotel Berlin
  inkl. morgenmad og spa-adgang
  663 kr.
  Når du booker, så husk at klikke på "Søg datoer" i stedet for at taste datoerne ind selv - så er du nemlig sikker på at finde det rigtige tilbud
  Hotel
  663 kr.
  Fly
  150 kr.
  Total (pr.person)
  813 kr.

  Hotelophold i Berlin

  På hotelspecials.dk kan du lige nu booke et miniophold for 2 personer til virkelig billige penge! Det er et ophold på det uforskammet lækre 4* Centrovital Hotel Berlin.  Og jeg vil gerne allerede nu advare mod stærke billeder længere nede. Der er risiko for en gevaldig overdosis af rendyrket luksus!

   

  Tilbuddet inkluderer 2 nætter på det superfine hotel (du kan selvfølgelig vælge flere, hvis du vil), morgenmad og adgang til deres kæmpe store spa. Centrovital har etableret sig som et hotel med et helt særligt fokus på wellness. Hotellet har derfor et stort, indbydende spa-område (Centrovital Day SPA) med 6 saunaer, en stor opvarmet indendørs pool og et moderne fitnesscenter, som hotellets gæster frit kan benytte sig af. Der tilbydes desuden et udvalg af forskellige massagebehandlinger mod gebyr.

   

  Hotellet ligger i Spandau i den vestlige del af Berlin, men du kan nemt og hurtigt komme til centrum via u-bahnen. Der er godt 1 km til Altstadt Spandau, hvor du kan tage u-bahnen til f.eks. Adenauerplatz tæt på den kendte handelsgade Kurfürstendamm. Denne tur tager mindre end 30 minutter.

   

  Prisen for 2 nætter fra fredag den 21. februar til søndag den 23. februar er 1.326 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 663 kr. pr. person. Vær obs på, at hotelspecials.dk opkræver et servicegebyr på 99 kr. pr. reservation.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Billige fly til Berlin

  Uanset om du bor på Sjælland eller Jylland, kan du flyve billigt til Berlin fra enten Billund eller København. Fra december til marts kan du finde virkelig billige billetter til den tyske hovedstad, hvis du flyver med Ryanair. I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billige billetter med Ryanair til en weekendtur i februar fra fredag den 21. februar til søndag den 23. februar til kun 150 kr.!

   

  Du kan også sagtens flyve fra København. Herfra er easyJet eller Norwegian typisk billigst med billetter fra omkring 270 – 700 kr. både i weekender og i hverdage.

   

  Når du flyver med Ryanair, må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Vil du gerne have mere bagage med, kan du evt. læse min miniguide om Ryanairs bagageregler. Flyver du med easyJet fra København, må du som udgangspunkt medbringe håndbagage, der overholder dimensionerne 56 x 45 x 25 cm.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 21.02. –23.02. – nedenfor er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen). Du kan finde afgange i hverdage til nogenlunde samme priser.

  Nedenunder kan du se en del afgange med billige billietter. Jeg har haft fokus på billige weekenddatoer. Men du kan selvfølgelig også finde datoer til lignende priser i hverdagene.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  • 03.01. – 05.01. – WE
  • 10.01. – 12.01. – WE
  • 17.01. – 19.01. – WE
  • 24.01. – 26.01. – WE
  • 07.02. – 09.02. – WE
  • 14.02. – 16.02. – WE
  • 21.02. – 24.02. – WE
  • 06.03. – 08.03. – WE
  • 13.03. – 15.03. – WE
  • 20.03. – 22.03. – WE
  • Og mange flere

   

  Fra København

  • 10.01. – 13.01. – WE
  • 17.01. – 19.01. – WE
  • 24.01. – 26.01. – WE
  • 31.01. – 03.02. – WE
  • 07.02.- 10.02. – WE
  • 14.02. – 16.02. – i vinterferien (uge 7)
  • 21.02. – 23.02. – WE
  • 06.03. – 08.03. – WE
  • 20.03. – 22.03. – WE
  • Og mange flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er ret nemt at komme fra Schönefeld Lufthavn til Centrovital. Du kan nemlig tage toget direkte fra lufthavnen til Spandau, hvorfra du har en gåtur på godt 1 km til hotellet (man kan også tage bussen). Turen tager ca. 1 time og koster omkring 100 kr.

   

   

  Centrovital Hotel Berlin

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  13 kommentarer til Storbyferie + spaophold: 2 nætter på et fremragende 4* spa-hotel i Berlin fra kun 813 kr. inkl. fly, morgenmad og spa-adgang

  1. Henriette says:

   Hej Rejsespejder, ved du noget om, om man kan booke til 3 personer på samme værelse, og få samme tilbud?
   Skal man evt prøve at skrive til hotellet??

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Henriette 🙂

    I kan godt booke et værelse til 3 personer (så skal I blot ændre “antal rejsende” inde på hotelspecials.dk og trykke “tjek tilgængelighed”). Så kan man booke et tilbud til 1.405 kr. for et værelse til 3 (altså en billigere pr.-person-pris end til 2 personer). Det er dog uden morgenmad, og det fremgår heller ikke eksplicit, at spa-adgang er inkluderet. Så vidt jeg kan se på fx booking.com, har alle gæster dog gratis adgang til wellness-faciliteterne, men hvis du vil være helt sikker, kan du evt. kontakte hotelspecials 😉

  2. Vibeke says:

   de ændre heller ikke i forhold til at jeg rejser alene, så tænker at det værelses pris uanset om du er 1 eller 2?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Vibeke,
    Jeg har kigget lidt på det, og det ser ud til at prisen på hotelværelset er den sammen om du bor 1 eller 2 personer på værelset 🙂

  3. Rikke says:

   Er alle SPA ophold i Tyskland tekstil fri? Det kunne være rart hvis det stod i artiklerne for de pågældende rejser

  4. Isabella says:

   Æv, jeg er for sent ude!
   Kan man finde noget lignede det her tilbud?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Isabella 🙂

    Artiklen her er desværre tilbage fra november, så du er desværre lidt sent ude :/ Fly kan man tit finde billigt til Berlin, men hotelprisen her var superbillig.

    Men jeg skal nok holde et vågent øje med lignende tilbud fremover 😉

    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

  5. Lærke says:

   Hej,

   Først og fremmest tak for en fantastisk blog/app/facebook side. Den bliver flittigt brugt.
   Dette tilbud er det stadig gældende? eller kan det passe flybilletterne er steget ret meget?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lærke 🙂

    Mange tak for de pæne ord! 🙂

    Artiklen er fra november, så det kan desværre godt passe, at flyene (og også hotellet) er steget en del.

    Dog kan du stadig finde billige fly til Berlin, selvom weekendafgangene nok er blevet dyrere. Du kan få et overblik, hvis du klikker på søg-feltet inde på skyscanner og vælger “hele måneden” og herefter “billigste måned” 😉

  6. Hakan says:

   Hej. Kan du finde et god tilbud til mig fra d.05.01 til 07.01
   Med denne og hotel og fly. Har kigget men forgæves desværre.

  7. Kasper Petersen says:

   Hej og tak. Det virker nu:) Har du erfaringer med at bestille hotel på HRS? Og hvordan er de?

   • Rejsespejder says:

    Hej Kasper,

    det er jeg glad for at høre :). HRS fungerer super fint. Det er en af de største tyske rejse-virksomheder (med over 1.500 medarbejdere). Så dem kan man godt stole på :).

  se fly se hotel