• 25 okt 2021

  Storbyferie i Hamborg: Hotelophold på 5* hotel fra kun 665 kr. p.p. inkl. overnatning og spa-adgang

  Så er jeg faldet over et rigtig skarpt tilbud til en af mine absolutte yndlingsstorbyer. Turen går til smukke Hamborg! Tysklands næststørste by leverer storbyferie til billige penge – og så slipper du endda for at booke flybilletter. Hamborg ligger nemlig kun en relativ kort køretur fra den dansk-tyske grænse. Og i Hamborg har du en verden af muligheder. Du kan eksempelvis tage på et minikrydstogt på Elben eller se den famøse Spiecherstadt. Shopping og restaurantbesøg er også oplagte aktiviteter. Men du bestemmer selvfølgelig selv!

  Miniferie i Hamborg
  november - januar
  fra665 kr.
  Hotelophold i Hamborg
  f.eks. 5* Hotel Le Meridien
  fra665 kr.

  Ophold i Hamborg

  I dag har jeg fundet et superfedt tilbud på et ophold på det anmelderroste Hotel Le Meridien Hamburg (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Hamborg er en ægte storby, så udvalget af hoteller er naturligvis ikke helt ringe (for nu at sige det mildt). Og se nu bare, hvad jeg i dag har fundet!

   

  Du kan booke et ophold på det anmelderroste, femstjernede Hotel Le Meridien Hamburg til en skarp pris! Jeg har det selv sådan, at man ikke nødvendigvis skal stirre sig blind på et hotels antal af stjerner – men har hotellet fem stjerner, er der jo heller ikke grund til at klage, vel?

   

  Hotel Le Meridien Hamburg ligger ganske centralt ved den store sø Außenalster i det centrale St. Gerorge-kvarter. Ikke så langt fra hotellet har du endda hovedbanegården, så hvis du rejser med tog, er transporten videre til hotellet lige til.

   

  Værelserne på hotellet er 30 kvadratmeter store, meget rummelige og ret luksuriøse. De er naturligvis lydisolerede og udstyret med aircondition, wi-fi og den slags.

   

  Herudover har Le Meridien også et 450 kvadratmeter stort spaområde med opvarmet pool, dampbad, sauna og fitnesscenter. Poolområdet skulle være gratis for hotelgæster, men du har også mulighed for at bestille behandlinger og massage. Muligheden for at kombinere storbyferie med wellness er altid god at have i baghånden!

   

  Jeg har fundet tilbuddet på Trivago. Her kan du booke et topersoners weekendophold fra lørdag den 20.  november til søndag den 21. november til 1.330  kr. i alt – dvs. kun 665 kr. pr. person.

   

  Prisniveauet for lignende ophold ligger ganske stabilt omkring 1.300-1.600 kr. pr. nat – både i weekender og hverdage.

   

   

  Transport til Hamborg

  Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil at nå til Hamborg, og hotellet tilbyder som nævnt gratis parkering (afhængig af ledighed). Alternativt kan du tage bussen – du kan f.eks. bestille billet på flixbus.dk

   

   

  Billeder fra hotellet

  HamborgHamborgHamborgHamborg

   

   

  Oplevelser i Hamborg

  Uanset om du er mest i humør til en stille sejltur på Elben eller en guidet rundtur i det festlige St. Pauli-kvarter (mindst 18 år), så kan du finde sjove og billige oplevelser på getyourguide.dk. Og vil du gerne have bud på gratis oplevelser, kan du smutte forbi min guide om Hamborgs bedste gratis oplevelser.

  Ture og aktiviteter

   

  Corona og Tyskland

  Som rejsende fra Danmark skal du medbringe én af følgende ved indrejse:

   

  • Negativ covid-19-test. Testen kan enten være en kviktest (maks. 48 timer gammel) eller PCR-test (maks. 72 timer)
  • Bevis for overstået infektion med Covid-19 i form at en positiv PCR-test, der er min. 28 dage og maks. seks måneder gammel
  • Bevis for fuld vaccination (14 dage efter 2. stik)

   

  På mange hoteller i Tyskland skal du ved check-in kunne vise en negativ coronatest (maks. 48 timer) eller et vaccinationsbevis (hvor sidste stik er mere end 14 dage siden).

   

  Du kan læse nærmere og holde dig opdateret om corona-situationen og -restriktioner på Udenrigsministeriets rejsevejledning om Tyskland og deres corona-side om Tyskland.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  15 kommentarer til Storbyferie i Hamborg: Hotelophold på 5* hotel fra kun 665 kr. p.p. inkl. overnatning og spa-adgang

  1. Jessica says:

   Hej

   Tak for en masse spændende tips på rejser 🙂 Ved du om man får godkendt sin registrering med det samme, at man registrere sig for at undgå karantæne? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jessica 🙂

    Tak for din kommentar – og de pæne ord 😉

    På de tyske myndigheders FAQ står der, at man vil modtage en PDF-fil, efter man har udfyldt registreringen. Jeg kunne forestille mig, at denne PDF sendes helt automatisk, så snart du er færdig med registreringen 🙂

  2. Lars says:

   Kan man anvende det alle ugen dage ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Lars,
    ja, det kan anvendes på alle dage (så længe der er ledige værelser selvfølgelig 🙂 )

  3. Dogus says:

   Hvad gør man med hensyn til p pladser?

   • Rejsespejder says:

    Ifølge TakeOffer er der gratis parkeringpladser foran hotellet. Nu kender jeg lidt til området der – der er en del kontorbygninger m.fl. i nærheden, så i weekenden plejer det at være forholdsvis nemt at finde noget. Rejser du dog i hverdagene bliver det at være lidt mere vanskeligt (i hvert fald i tidsrummet 8 til 17).

  4. Tobias says:

   Hvad er prisen? For engang skyld så
   Håber jeg prisen passer

  5. Gitte says:

   I Jem og Fix får du 50 stk medicinske CE-godkendte mundbind for 129 kr!

  6. Frederik says:

   Hej Rejsespejder 🙂

   Ved du hvordan det fungerer med at køre dertil selv og deres miljømærkat? Det er en lille peugeot 107 fra 2011. Jeg kunne umiddelbart ikke lige få overblik over det. Der står fx at “lette køretøjer er undtagede fra kravet”.

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Frederik
    Du kan købe et miljømærkat for 10£ på samtlige tankstationer i Tyskland 🙂

  7. Martin says:

   Så vidt jeg kan se, så har de samme tilbud til 99 euro pr. person, på hotellets egen hjemmeside.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Jo, det har du ret i – godt spottet. Det må være et helt nyt tilbud. Jeg var nemlig selv inde på hotellets hjemmeside, da jeg skrev denne artikel, og der var intet tilbud på daværende tidspunkt. 🙂

  Se hotel-tilbud her