Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Gratis afbestilling ✅ fra 657 kr.
Hamburg-Hotel-Europaischer-banner-2-1080x1080
Storbyferie

Weekendtur til Hamborg

Ophold på centralt 4* hotel inkl. spa-adgang og morgenmad

Storbyferie |

Weekendtur til Hamborg

Så er jeg faldet over et rigtig skarpt tilbud til en af mine absolutte yndlingsstorbyer. Du skal nemlig afsted på en weekendtur til Hamborg! Tysklands næststørste by leverer storbyferie til billige penge – og så slipper du endda for at booke flybilletter. Hamborg ligger nemlig kun en kort køretur fra den dansk-tyske grænse. Og i Hamborg har du en verden af muligheder. Du kan eksempelvis tage på et minikrydstogt på Elben eller se den famøse Speicherstadt. Shopping og restaurantbesøg er også oplagte aktiviteter. Men du bestemmer selvfølgelig selv – herunder har jeg i hvert fald fundet en lækker, lille weekendtur til Hamborg! 🛍️

Ophold i Hamborg

fra

657 kr.

🛍️ Den perfekte weekendtur tæt på Danmark

Centralt firstjernet hotel

🤽‍♂️ Inklusive spa-adgang og morgenmad

Hotelophold i Hamborg

657 kr.

Weekendtur til Hamborg

Hamborg er en ægte storby, så udvalget af hoteller er naturligvis ikke helt ringe. Og faktisk kan du tit finde gode hoteltilbud til billige penge.

Se nu bare det hotel, jeg har fundet i dag. Her får du et anmelderrost firstjernet hotel i det centrale Hamborg fra under 700 kr. pr. person inklusive morgenmad og spa-adgang!

Endda i juli ☀️

For at være helt præcis drejer det sig om Europäischer Hof Hamburg (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Dette hotel ligger centralt i Hamborgs St. Georg-kvarter på Kirchenallee – små 100 meter fra Hamborgs Hauptbahnhof.

St. Georg-kvarteret er i øvrigt et levende og farverigt område af Hamborg, hvor du kan gå på opdagelse blandt bydeles mange gallerier, butikker, restauranter og barer.

Hotellet er det perfekte valg for en weekendtur til Hamborg, hvor pris, komfort og forkælelse går hånd i hånd. Du kan ovenikøbet forkæle dig selv med en tur i hotellets spa- og poolområde eller tilkøbe en massage.

I kraft af sin centrale beliggenhed og fine faciliteter fungerer Europäischer Hof Hamburg glimrende som base for en weekendtur til Hamborg.

Hotellets værelser har en god størrelse og er fine ift. prisen. De er naturligvis udstyret med både fladskærm, wi-fi og komfortable senge.

Og når sulten melder sig, kan du enten tage ind til centrum på de mange restauranter eller benytte hotellets egen restaurant og bar.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Trivago.

I tilbudsboksen har jeg f.eks. fundet et weekendophold fra lørdag den 6. juli til søndag den 7. juli. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 1.313 kr. inkl. spa-adgang, morgenmad og gratis afbestilling. Prisen ender således på kun 657 kr. pr. person. 😍

Priserne kan variere en del afhængig af dato. Og hvis hotellet skulle være meget dyrt på dine foretrukne datoer, skal du naturligvis også være velkommen til selv at gå på jagt efter drømmehotellet i Hamborg.

Weekendtur til Hamborg

Weekendtur til Hamborg

Weekendtur til Hamborg

Weekendtur til Hamborg

Weekendtur til Hamborg

Transport til Hamborg

Fra den dansk-tyske grænse tager det ca. 2 timer i bil at køre til Hamborg.

Alternativt kan du tage både bus eller tog. Du kan f.eks. bestille busbilletter på flixbus.dk eller togbilletter på dsb.dk.

Oplevelser i Hamborg

Hvad kan man så bruge en weekendtur til Hamborg til? Ikke så lidt! Og uanset om du er mest i humør til en stille sejltur på Elben eller en guidet rundtur i det festlige St. Pauli-kvarter (mindst 18 år), så kan du finde sjove og billige oplevelser på getyourguide.dk.

Vil du gerne have bud på gratis oplevelser i den tyske storby, kan du også smutte forbi min guide om Hamborgs bedste gratis oplevelser.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendtur til HamborgWeekendtur til Hamborg

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar