• 26 jul 2021

  Storbyferie i Hamborg: Hotelophold på 5* hotel fra kun 562 kr. pr. person inkl. overnatning og pool-adgang

  Så er jeg faldet over et rigtig skarpt tilbud til en af mine absolutte yndlingsstorbyer. Turen går til smukke Hamborg! Tysklands næststørste by leverer storbyferie til billige penge – og så slipper du endda for at booke flybilletter. Hamborg ligger nemlig kun en relativ kort køretur fra den dansk-tyske grænse. Og i Hamborg har du en verden af muligheder. Du kan eksempelvis tage på et minikrydstogt på Elben eller se den famøse Spiecherstadt. Shopping og restaurantbesøg er også oplagte aktiviteter. Men du bestemmer selvfølgelig selv!

  Miniferie til Hamborg
  fra562 kr.
  Hotelophold i Hamborg
  inkl. overnatning og adgang til pool
  fra562 kr.

  Hotel i Hamborg

  Hamborg er en ægte storby, så udvalget af hoteller er naturligvis ikke helt ringe (for nu at sige det mildt). Og se nu bare, hvad jeg i dag har fundet!

   

  Du kan booke et ophold på det anmelderroste, femstjernede Hotel Le Meridien Hamburg (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) til en skarp pris! Jeg har det selv sådan, at man selvfølgelig ikke skal stirre sig blind på et hotels antal af stjerner, men har det fem stjerner, er der jo heller ikke grund til at klage, vel?

   

  Hotel Le Meridien Hamburg ligger ganske centralt ved den store sø Außenalster i det centrale St. Gerorge-kvarter. Ikke så langt fra hotellet har du endda hovedbanegården, så hvis du rejser med tog, er transporten videre til hotellet ligestil.

   

  Værelserne på hotellet er 30 kvadratmeter store, meget rummelige og ret luksuriøse. De er naturligvis lydisolerede og udstyret med aircondition og wi-fi.

   

  Herudover har Le Meridien også et 450 kvadratmeter stort spaområde med opvarmet pool, dampbad, sauna og fitnesscenter og dampbad. Poolområdet skulle være gratis for hotelgæster, men du har også mulighed for at bestille behandlinger og massage. Muligheden for at kombinere storbyferie med wellness er altid god at have i baghånden!

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på Trivago. Her kan du booke et topersoners weekendophold fra lørdag den 11.  september til søndag den 12. september til 1.123 kr. i alt – dvs. kun 562 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger ganske stabilt omkring 1.100-1.300 kr. pr. nat – både i weekender og hverdage.

   

   

  Transport til Hamborg

  Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil at nå til Hamborg, og hotellet tilbyder som nævnt gratis parkering (afhængig af ledighed). Alternativt kan du tage bussen – du kan f.eks. bestille billet på flixbus.dk

   

   

  Billeder fra hotellet

  Weekend Hamborg

  Billig rejse til Hamborg

  Storbyferie i Hamborg

  Weekendtur til Hamborg

   

   

  Oplevelser i Hamborg

  Uanset om du er mest i humør til en stille sejltur på Elben eller en guidet rundtur i det festlige St. Pauli-kvarter (mindst 18 år), så kan du finde sjove og billige oplevelser på getyourguide.dk. Og vil du gerne have bud på gratis oplevelser, kan du smutte forbi min guide om Hamborgs bedste gratis oplevelser.

  Ture og aktiviteter

   

  Corona og Tyskland

  Tyskland er i øjeblikket grøn. Danmark er dog kategoriseret som et risikoland i Tysklands øjne. Du kan dog stadig rejse ind i Tyskland uden karantæne. Du skal blot huske at registrere dig på www.einreiseanmeldung.de. Herudover skal du selvfølgelig også huske dit coronapas.

   

  Ift. check-in på tyske hoteller har det længe været et krav, at du skulle fremvise en negativ coronatest. Dette skal du ikke længere, hvis du er tidligere smittet eller færdigvaccineret. Hvis ikke du er vaccineret endnu, skal du vise en negativ coronatest ved check-in (og igen efter 72 timer, men med dette tilbudt er du nok smuttet hjem igen).

   

  Du kan læse nærmere og holde dig opdateret om corona-situationen og -restriktioner på Udenrigsministeriets rejsevejledning om Tyskland og deres corona-side om Tyskland.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  15 kommentarer til Storbyferie i Hamborg: Hotelophold på 5* hotel fra kun 562 kr. pr. person inkl. overnatning og pool-adgang

  1. Jessica says:

   Hej

   Tak for en masse spændende tips på rejser 🙂 Ved du om man får godkendt sin registrering med det samme, at man registrere sig for at undgå karantæne? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jessica 🙂

    Tak for din kommentar – og de pæne ord 😉

    På de tyske myndigheders FAQ står der, at man vil modtage en PDF-fil, efter man har udfyldt registreringen. Jeg kunne forestille mig, at denne PDF sendes helt automatisk, så snart du er færdig med registreringen 🙂

  2. Lars says:

   Kan man anvende det alle ugen dage ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Lars,
    ja, det kan anvendes på alle dage (så længe der er ledige værelser selvfølgelig 🙂 )

  3. Dogus says:

   Hvad gør man med hensyn til p pladser?

   • Rejsespejder says:

    Ifølge TakeOffer er der gratis parkeringpladser foran hotellet. Nu kender jeg lidt til området der – der er en del kontorbygninger m.fl. i nærheden, så i weekenden plejer det at være forholdsvis nemt at finde noget. Rejser du dog i hverdagene bliver det at være lidt mere vanskeligt (i hvert fald i tidsrummet 8 til 17).

  4. Tobias says:

   Hvad er prisen? For engang skyld så
   Håber jeg prisen passer

  5. Gitte says:

   I Jem og Fix får du 50 stk medicinske CE-godkendte mundbind for 129 kr!

  6. Frederik says:

   Hej Rejsespejder 🙂

   Ved du hvordan det fungerer med at køre dertil selv og deres miljømærkat? Det er en lille peugeot 107 fra 2011. Jeg kunne umiddelbart ikke lige få overblik over det. Der står fx at “lette køretøjer er undtagede fra kravet”.

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Frederik
    Du kan købe et miljømærkat for 10£ på samtlige tankstationer i Tyskland 🙂

  7. Martin says:

   Så vidt jeg kan se, så har de samme tilbud til 99 euro pr. person, på hotellets egen hjemmeside.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Jo, det har du ret i – godt spottet. Det må være et helt nyt tilbud. Jeg var nemlig selv inde på hotellets hjemmeside, da jeg skrev denne artikel, og der var intet tilbud på daværende tidspunkt. 🙂

  Se hotel-tilbud her