•  

   

 • 27 Mar 2023

  Spaophold i Hamborg: 3 dage på 5* luksushotel fra kun 1.650 kr. p.p. inkl. spa-adgang og morgenmad

  Kender du det der med, at man en gang imellem bare trænger til selvforkælelse – og gerne i luksuriøse rammer? Hvis svaret er ja, så bliver du glad for det tilbud, jeg har fundet i dag. Der er tale om et spaophold i skønne Hamborg. En kort køretur syd for grænsen og du lander på det lækreste, femstjernede spahotel lige i centrum af Hamborg. Og det er lige netop dér, du skal bo. Her er hygge og afslapning i højsædet, og din eneste opgave er at læne dig tilbage og nyde, at du kan koble af fra hverdagens gøremål. At du oven i hatten har muligheden for at gøre det på et fabelagtigt hotel, gør da bare det hele meget bedre! ✨🛍️

   

  I øvrigt vil jeg gerne advare dig på forhånd. Når du kommer til Hamborg, kan du hurtigt gå hen at blive forelsket. Hamborgs gader, og særligt havnen, er et af de hyggeligste steder, jeg har været – især om aftenen, når det hele er lyst op. Det er et syn, du ikke må snyde dig selv for. Er du til shopping, sightseeing, museumsbesøg eller noget helt fjerde, så rummer Hamborg det hele! Og husk selvfølgelig at tage en tur ind til den kendte Reeperbahn, hvor barer, natklubber og diskoteker ligger side om side. Dét er en oplevelse!

  Wellness i Hamborg
  1. april - 30. april + 1. juli - 31. august
  1.650 kr.
  Luksuriøst spaophold i Hamborg
  inkl. 2 overnatninger, morgenmad og spa-adgang

  Spaophold i Hamborg

  Et lækkert spaophold kræver et lækkert spahotel. Og det femstjernede SIDE Design Hotel er i den grad et lækkert spahotel!

   

  SIDE-hotellet scorer 4,5 ud af 5 på Tripadvisor og er blevet tildelt deres Travellers’ Choice 2022 – Best of the Best. Denne ære tildeles kun top-1 % af alle hoteller på verdensplan.

   

  Med et ophold på SIDE kommer du til at bo på et af de flotteste hoteller i det centrale Hamborg – kun to metrostop fra Hamborg Hovedbanegård og i gåafstand til bl.a. Alstersøen og naturparken Planten un Blomen.

   

  Normalt bliver du indkvarteret på et af hotellets superflotte og yderst elegante superior-værelser, men med dette tilbud får du faktisk nøglerne til et deluxe-værelse. Værelserne blev totalrenoveret så sent som i 2018 og er utroligt rummelige og komfortable. Så du kan virkelig se frem til at boltre dig i overdådige og luksuriøse rammer.

   

  Det 450 kvadratmeter store spaområde fortjener også lidt spalteplads. I spaområdet finder du blandt andet en dejlig pool, jacuzzi, dampbad og sauna – du kommer med andre ord ikke til at mangle noget her. Forestil dig at starte en dag med en tur i spaområdet. Det må vel være den ultimative morgen, er du ikke enig? Så er dagen ligesom skudt i gang!

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet hos Take Offer.

   

  Tilbuddet er skruet sammen således, at du booker et værdibevis på et tonætters spaophold på SIDE Design Hotel.

   

  Værdibeviset kan så indløses med ankomst alle ugens dage i perioderne 1. april til 30. april og igen fra 1. juli til 31. august.

   

  Spaopholdet koster i alt 3.300 kr. – dvs. kun 1.650 kr. pr. person.

   

  Og denne pris er vel at mærke inklusive to overnatninger i deluxe-værelse, fri spa-adgang, morgenmad og fri brug af minibaren (ekskl. vin og champagne)!

   

   

  Tilbuddet indeholder

  • 2 overnatninger på SIDE Design Hotel Hamburg
  • Ophold i flot deluxe-værelse med kingsize-seng
  • Lækker morgenmad hver morgen
  • Fri adgang til hotellets spa- og fitnessafdeling, som byder på hele 450 kvadratmeters ren forkælelse
  • Sen check ud kl. 13.00
  • Fri brug af minibar (ekskl. vin og champagne)
  • 1 flaske vand på værelset
  • Medbring 1 barn under 6 år gratis, hvis barnet sover i forældrenes seng
  • Gratis wi-fi på hotellet
  • Ankomst er muligt alle ugens dage fra d. 1. april – 30. april og igen fra d. 1. juli – 31. august 2023

   

  OBS: Der skal betales turist- og kulturskat direkte til hotellet ved ankomst. Beløbet varierer.

   

  OBS: Der tages forbehold for udsolgte datoer.

   

   

  Spaophold i Hamborg – billeder

  Spaophold i Hamborg Spaophold i Hamborg Spaophold i Hamborg Spaophold i Hamborg

   

  Spaophold i Hamborg – inspiration

  Hvad kan man så bruge en weekendtur til Hamborg til? Ikke så lidt! Og uanset om du er mest i humør til en stille sejltur på Elben eller en guidet rundtur i det festlige St. Pauli-kvarter (mindst 18 år), så kan du finde sjove og billige oplevelser på getyourguide.dk.

   

  Hvis du mere til til helt og aldeles gratis oplevelser, kan du læse min artikel om de bedste gratis oplevelser i Hamborg.

   

  Hvordan kommer jeg til Hamborg

  Fra den dansk-tyske grænse tager det ca. 2 timer i bil at køre til Hamborg. Alternativt kan du tage både bus eller tog. Du kan f.eks. bestille busbilletter på flixbus.dk eller togbilletter på dsb.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  19 kommentarer til Spaophold i Hamborg: 3 dage på 5* luksushotel fra kun 1.650 kr. p.p. inkl. spa-adgang og morgenmad

  Se tilbud her