Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Top 1% hotel (Tripadvisor) 🏆 fra 1.725 kr.
Hamborg-1080x1080
Spa

Spaophold i Hamborg

2 nætter på 5* spahotel i Hamborg inkl. spa-adgang og morgenmad

Spa |

Spaophold i Hamborg

Kender du det der med, at man en gang imellem bare trænger til selvforkælelse – og gerne i luksuriøse rammer? Hvis svaret er ja, så bliver du glad for det tilbud, jeg har fundet i dag. Der er tale om et spaophold i Hamborg. En kort køretur syd for grænsen og du lander på det lækreste, femstjernede spahotel lige i centrum af Hamborg.

I øvrigt vil jeg gerne advare dig på forhånd. Når du kommer til Hamborg, kan du hurtigt gå hen at blive forelsket. Hamborgs gader, og særligt havnen, er et af de hyggeligste steder, jeg har været – især om aftenen, når det hele er lyst op. Det er et syn, du ikke må snyde dig selv for.

Er du til shopping, sightseeing, museumsbesøg eller noget helt fjerde, så rummer Hamborg det hele! Og husk selvfølgelig at tage en tur ind til den kendte Reeperbahn, hvor barer, natklubber og diskoteker ligger side om side. Dét er en oplevelse! 😍

Wellness i Hamburg

fra

1.725 kr.

⭐ 5* luksushotel i centrum af Hamborg

🛀 Spaområde på 450 kvm med pool, dampbad og sauna

🏆 Det 5. bedste hotel i Hamborg og top 1% i verden (Tripadvisor)

Luksuriøst ophold i Hamborg

1.725 kr.

Spaophold i Hamborg

Et lækkert spaophold kræver et lækkert spahotel.

🏨 Og det femstjernede SIDE Design Hotel er i den grad et lækkert spahotel!

Hotellet scorer 4,5 ud af 5 på Tripadvisor og er blevet tildelt deres Travellers’ Choice 2024 – Best of the Best. Denne ære tildeles kun top-1 % af alle hoteller på verdensplan.

Og som en bonus er hotellet det 5. bedste i hele Hamborg ud af i alt 347 hoteller (Tripadvisor) 🏆

Med et ophold på SIDE kommer du til at bo på et af de flotteste hoteller i det centrale Hamborg – kun to metrostop fra Hamborg Hovedbanegård og i gåafstand til bl.a. Alstersøen og naturparken Planten un Blomen. 

Normalt bliver man indkvarteret på et af hotellets superflotte og yderst elegante superior-værelser, men med dette tilbud får du fornøjelsen af et deluxe-værelse med kingsize-seng.

Værelserne blev totalrenoveret så sent som i 2018 og er utroligt rummelige og komfortable. Så du kan virkelig se frem til at boltre dig i overdådige og luksuriøse rammer.

På toppen af hotellet finder man en smuk tagterrasse, hvor du kan nyde en drink eller to, og så fortjener det 450 kvadratmeter store spaområde også lidt spalteplads.

I spaområdet – som du har fri adgang til – finder du blandt andet en dejlig pool, jacuzzi, dampbad og sauna. Du kommer med andre ord ikke til at mangle noget her. Forestil dig at starte en dag med en tur i spaområdet. Det må vel være den ultimative morgen. Så er dagen ligesom skudt i gang!

Spaområdet har i øvrigt åbent helt til kl. 23.00 💆

Spaophold i Hamborg

Spaophold i Hamborg

Spaophold i Hamborg

Spaophold i Hamborg

Spaophold i Hamborg – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Take Offer.

De tilbyder lige nu en tur med 2-3 overnatninger inkl. morgenmad, spa-adgang, fri brug af minibar (ekskl. vin og champagne) mm.

Hvis du vælger 2 overnatninger, får du det hele til kun 1.725 kr. pr. person, men det koster kun 873 kr. pr. person ekstra at tilføje en ekstra overnatning, og så får du hele 3 nætter på et femstjernet luksushotel i Hamborg.

Tilbuddet kan indløses fra den 16. juni til den 31. august 2024.

Tilbuddet indeholder følgende:

  • 2 – 3 overnatninger på SIDE Design Hotel Hamburg
  • Ophold i flot deluxe-værelse med kingsize-seng 
  • Lækker morgenmad hver morgen 
  • Fri adgang til hotellets spa- og fitnessafdeling, som byder på hele 450 kvadratmeters ren forkælelse 
  • Sen check ud kl. 13.00
  • Fri brug af minibar (ekskl. vin og champagne) på ankomstdagen
  • 1 flaske vand på værelset
  • Medbring 1 barn under 6 år gratis, hvis barnet sover i forældrenes seng
  • Gratis Wi-Fi på hotellet
Spaophold i Hamborg – inspiration

Hvad kan man så bruge en weekendtur til Hamborg til? Ikke så lidt! Og uanset om du er mest i humør til en stille sejltur på Elben eller en guidet rundtur i det festlige St. Pauli-kvarter (mindst 18 år), så kan du finde sjove og billige oplevelser på getyourguide.dk. Du kan også finde rejsetips i min guide om rejser til Hamborg.

Hvis du mere til til helt og aldeles gratis oplevelser, kan du læse min artikel om de bedste gratis oplevelser i Hamborg.

Hvordan kommer jeg til Hamborg?

Fra den dansk-tyske grænse tager det ca. 2 timer i bil at køre til Hamborg. Alternativt kan du tage bus eller tog. Du kan f.eks. bestille busbilletter på flixbus.dk eller togbilletter på dsb.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Spaophold i HamborgSpaophold i Hamborg

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud