Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

407 kr.
Holsten Therme: Ophold for 4 personer fra kun 407 kr. p.p. inkl. 4* hotel i Hamborg, morgenmad og adgang til badelandet
Andet

Holsten Therme: Ophold for 4 personer fra kun 407 kr. p.p. inkl. 4* hotel i Hamborg, morgenmad og adgang til badelandet

Andet |

Holsten Therme: Ophold for 4 personer fra kun 407 kr. p.p. inkl. 4* hotel i Hamborg, morgenmad og adgang til badelandet

Længes du efter varmere himmelstrøg, men er budgettet lidt presset? Eller leder du bare efter en hyggelig getaway med familien? Så har jeg i dag fundet et godt tilbud på en ægte tropeferie – i Tyskland! Ja, den er god nok. Holsten Therme er et stort badeland ved Hamborg, hvor der både er plads til leg og afslapning i eksotiske omgivelser. De mange palmer, lagunen og den tropiske varme gør det næsten svært at tro, at man ikke befinder sig et sted i Caribien! I dag har jeg fundet et skønt tilbud for hele familien, som inkluderer hotelophold i skønne Hamborg, morgenmad og adgang til Holsten Therme 

Opholdet er således den perfekte kombination af sjov og spas i vandland plus shopping og sightseeing i storbyen!

OBS: Nu kan du også nøjes med kun at booke billetter til vandlandet, hvis du ikke har brug for hotel (eller selv vil finde et) 😉

Tropisk badeferie ved Hamborg

Hele året

fra

407 kr.

Ophold i tropisk badeland

fra

407 kr.

Badeland ved Hamborg – Holsten Therme

I dag har jeg fundet et skønt tilbud, som med garanti vil glæde både børn og voksne!

Der er nemlig tale om et lækkert tilbud, der både inkluderer hotelophold i Hamborg og adgang til det tropiske badeland Holsten Therme tæt ved Hamborg. Du kan faktisk også nøjes med at købe entrébilletter til badelandet, hvis du ikke ønsker et hotelophold.

I badelandet venter dig bl.a. en stor lagune med vandfald, tropisk regn og gejsere, en vandlegeplads med pirattema, en 25 meter lang pool, to store vandrutsjebaner med lyseffekter, et opvarmet wellness-bassin og meget, meget mere. Det bliver i hvert fald ikke kedeligt!

Inde på bookingsiden har du desuden mulighed for vælge mellem forskellige billetter til badelandet, alt efter om du ønsker tre timers adgang eller en hel dag i badelandet. Det er også muligt at købe billetter med eller uden sauna-adgang.

Badeland ved Hamborg – overnatning på hotel

Udover entré til badelandet kan tilbuddet som sagt også kombineres med en overnatning på et hotel i Hamborg.

Der er forskellige hoteller at vælge imellem, alt efter hvilken dato du vælger.

Du kan f.eks. vælge et ophold på Courtyard by Marriott Hamburg Airport (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Courtyard by Marriott Hamburg Airport ligger i et roligt område tæt på lufthavnen og minder stilmæssigt meget om et landsted. Værelserne har fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Hotellet ligger kun ca. 200 meter fra metrostationen Fuhlsbüttel Nord, hvorfra du kan komme til Hamborgs centrum på lidt over 20 minutter.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet på travelcircus.dk.

Inde på bookingsiden kan du indtaste antal gæster og vælge datoerne for dit ophold. Herefter kan du se alle ledige datoer.

Priserne varierer alt efter antal rejsende, antal overnatninger og rejsedatoer. Og der er selvfølgelig også forskel på priserne mellem de forskellige hoteller.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet et ophold for fire personer (2 voksne + 2 børn) fra lørdag den 13. januar til søndag den 14. januar.

På disse datoer koster et ophold på Courtyard by Marriott Hamburg Airport i alt 1.625 kr. inkl. heldags-entré til Holsten Therme – hvilket svarer til kun 407 kr. pr. person.

Holsten Therme: Ophold for 4 personer fra kun 407 kr. p.p. inkl. 4* hotel i Hamborg, morgenmad og adgang til badelandet

Transport

Har du bil, ligger Hamborg og Holsten Therme i dejlig køreafstand fra Danmark.

Men du kan også tage toget. Fra Flensborg tager det ca. 1 time at komme til Neumünster, hvorfra du kan tage et tog videre til Holsten Therme, hvilket tager ca. 40 minutter.

Billeder fra Holsten Therme

Badeland ved Hamborg

Badeland ved Hamborg

Badeland ved Hamborg

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Holsten Therme: Ophold for 4 personer fra kun 407 kr. p.p. inkl. 4* hotel i Hamborg, morgenmad og adgang til badelandetHolsten Therme: Ophold for 4 personer fra kun 407 kr. p.p. inkl. 4* hotel i Hamborg, morgenmad og adgang til badelandet

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar