• 18 Aug 2023

  Holsten Therme: Ophold for 4 personer fra kun 379 kr. p.p. inkl. 4* hotel i Hamborg, morgenmad og adgang til badelandet

  Længes du efter varmere himmelstrøg, men er budgettet lidt presset? Eller leder du bare efter en hyggelig getaway med familien? Så har jeg i dag har fundet et godt tilbud på en ægte tropeferie – i Tyskland! Ja, den er god nok. Holsten Therme er et stort badeland ved Hamborg, hvor der både er plads til leg og afslapning i eksotiske omgivelser. De mange palmer, lagunen og den tropiske varme gør det næsten svært at tro, at man ikke befinder sig et sted i Caribien! I dag har jeg fundet et skønt tilbud for hele familien, som inkluderer hotelophold i skønne Hamborg, morgenmad og adgang til Holsten Therme 🏝

   

  Opholdet er således den perfekte kombination af sjov og spas i vandland plus shopping og sightseeing i storbyen!

   

  OBS: Nu kan du også nøjes med kun at booke billetter til vandlandet, hvis du ikke har brug for hotel (eller selv vil finde et) 😉

  Tropisk badeferie ved Hamborg
  Hele året
  fra379 kr.
  Ophold i tropisk badeland
  inkl. adgang til badeland, overnatning og morgenmad
  fra379 kr.
  Eksempel på et ophold på Holiday Inn Hamburg - City Nord
  Totalprisen for 2 voksne og 2 børn

  Badeland ved Hamborg – Holsten Therme

  I dag har jeg fundet et skønt tilbud, som med garanti vil glæde både børn og voksne!

   

  Der er nemlig tale om et lækkert tilbud, der både inkluderer hotelophold i Hamborg og adgang til det tropiske badeland Holsten Therme tæt ved Hamborg. Du kan faktisk også nøjes med at købe entrébilletter til badelandet, hvis du ikke ønsker et hotelophold.

   

  I badelandet venter dig bl.a. en stor lagune med vandfald, tropisk regn og gejsere, en vandlegeplads med pirattema, en 25 meter lang pool, to store vandrutsjebaner med lyseffekter, et opvarmet wellness-bassin og meget, meget mere. Det bliver i hvert fald ikke kedeligt!

   

  Inde på bookingsiden har du desuden mulighed for vælge mellem forskellige billetter til badelandet, alt efter om du ønsker tre timers adgang eller en hel dag i badelandet. Det er også muligt at købe billetter med eller uden sauna-adgang.

   

   

  Badeland ved Hamborg – overnatning på hotel

  Udover entré til badelandet kan tilbuddet som sagt også kombineres med en overnatning på et hotel i Hamborg.

   

  Der er forskellige hoteller at vælge imellem, alt efter hvilken dato du vælger.

   

  Som udgangspunkt er det firstjernede Holiday Inn Hamburg Nord (4 ud af 5 på Tripadvisor), som jeg faktisk selv har skrevet om en del gange, da det er et rigtig godt valg, hvis man rejser til Hamborg i bil.

   

  Dette familievenlige hotel ligger i udkanten af Hamborg. Fra den nærliggende Rübenkamp-station kan du dog tage S-Bahn’en ind til Hamborg Hovedbanegård på lidt over et kvarter.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på travelcircus.dk.

   

  Inde på bookingsiden kan du indtaste antal gæster og vælge datoerne for dit ophold. Herefter kan du se alle ledige datoer.

   

  Priserne varierer alt efter antal rejsende, antal overnatninger og rejsedatoer. Og der er selvfølgelig også forskel på priserne mellem de forskellige hoteller.

   

  I tilbudsboksen ovenfor har jeg – blot som et eksempel – fundet et ophold for fire personer (2 voksne + 2 børn) fra lørdag den 14. oktober til søndag den 15. oktober.

   

  På disse datoer koster et ophold på Holiday Inn Hamburg – City Nord i alt 1.516 kr. inkl. 3 timers entré til Holsten Therme – hvilket svarer til kun 379 kr. pr. person.

   

   

  Transport

  Har du bil, ligger Hamborg og Holsten Therme i dejlig køreafstand fra Danmark.

   

  Men du kan også tage toget. Fra Flensborg tager det ca. 1 time at komme til Neumünster, hvorfra du kan tage et tog videre til Holsten Therme, hvilket tager ca. 40 minutter.

   

   

  Billeder fra Holsten Therme

  Badeland ved Hamborg

  Badeland ved Hamborg

  Badeland ved Hamborg

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her
  Webview: false