Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Også billig i sommerferien! fra 724 kr.
Bretterbude-Busum-Slesvig-Holsten-Tyskland-banner-1280-x-1280-1080x1080
Hotel

Nordtysk wellness i Büsum

2 nætter på nyt wellnesshotel lige ved havet inkl. morgenmad og spa-adgang

Hotel |

Nordtysk wellness i Büsum

Trænger du til en lille hygge-getaway, er Nordtyskland lige sagen. Hele Slesvig-Holsten gemmer på populære ferieoplevelser, og i dag vil jeg præsentere dig for en ny nordtysk charmetrold! Den hedder Büsum og ligger helt ude ved Nordsøen og det smukke Vadehav. Og her har du simpelthen alle ingredienserne til en charmerende miniferie med maritime undertoner i billedskønne omgivelser. Büsum byder bl.a. på smukke strande, idylliske sandklitter og et hyggeligt havnemiljø med små, traditionelle fiskerbåde. Det bedste af det hele er dog, at jeg i dag har fundet et billigt tilbud på et nyt wellnesshotel! 🌊

Wellnessophold i Büsum

hele 2024

fra

724 kr.

🤩 Hyggelig getaway tæt på Danmark

Nyt hotel lige ved havet

🍽️ Inkl. morgenmad og wellness-faciliteter

Nordtysk wellness ved Nordsøen

Wellness i Büsum

Hav, strand og havn – lyder det ikke allerede rigtig, rigtig hyggeligt?

Jo, det gør.

Og hvis du gerne vil opleve tyske Büsum om foråret, i de livlige sommermåneder eller måske i efterårsferien, så skal du helt klart kigge nærmere på dette tilbud på Bretterbude Büsum (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

Bretterbude Büsum er et nybygget wellnesshotel, der åbnede i december 2022. Og her kan du glæde dig til et nyt og moderne hotelophold.

Værelserne på hotellet, der findes i tre forskellige størrelser (13, 17 og 20 kvm.), kombinerer på fornemste vis kreativ indretning og hyggelig atmosfære.

Herudover kan du også se frem til en lækker beliggenhed ved havet! Lige uden for hotellet har du den populære havlagune Perlebucht, hvor der i sommermånederne er gang i den med alverdens vandsportsaktiviteter og badende godtfolk.

Udover moderne værelser og en førsteklasses beliggenhed vil du også blive forkælet med en velanrettet morgenbuffet hver morgen. Brød, bagværk, frisk frugt og grønt, krydret pålæg og ost, pølser og fyldige æggeanretninger – akkompagneret af en varm kop kaffe – er vel den perfekte start på en hvilken som helst dag.

Sidst, men ikke mindst, inkluderer tilbuddet adgang til hotellets indbydende wellness-oase. Her står spa-menuen bl.a. på udendørs pool, finsk sauna, afslapningsrum, dampbad – og evt. en omgang massage (gebyr).

Wellness i Büsum – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor hos Travelcircus.

Der kan du booke billige ophold på Bretterbude Büsum (mindst 2 nætter) til skarpe priser.

Priserne varierer alt efter dato og årstid, men prisniveauet er generelt virkelig lavt.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet et topersoners ophold fra onsdag den 15. maj til fredag den 17. maj.

På disse datoer koster et lille 2-personers værelse i alt 1.448 kr. Prisen ender således på kun 724 kr. pr. person inkl. morgenmad og adgang til wellness.

Billeder fra hotellet

Büsum

Büsum

Büsum

Büsum

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Nordtysk wellness i BüsumNordtysk wellness i Büsum

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud