• 25 jun 2019

  Hyggetur til Lübeck: 2 nætter på et anmelderrost 4* hotel midt i byen til kun 599 kr. inkl. morgenmad

  I jagten på gode rejsetilbud til fjerne destinationer er det nemt helt at glemme de små perler, der ligger lige for næsen af os. Charmebomben Lübeck er uden tvivl én af disse perler! Godt 2 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse og du befinder dig i den mest henførende by med flotte gamle huse og idylliske gader! Lübeck er derfor et perfekt valg til et romantisk hotelophold eller en afslappende getaway i smukke, historiske omgivelser. Lübeck er bare en betagende oplevelse!

  4* hotelophold i hjertet af Lübeck
  frem til 12.06. 2022
  599 kr.
  Oplev hyggelige Lübeck
  2 nætter på 4* hotel med morgenmad
  599 kr.

  Hotelophold i Lübeck

  Til sådan en hyggetur som denne skal hotellet være i orden. Og det er dette hotel i hvert fald. Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på det anmelderroste 4* H+ Hotel Lübeck. H+ Hotel Lübeck ligger i midt i Lübeck – mellem byens banegård og den charmerende gamle bydel. Hermed har du en noget nær ideel placering i byen, der tillader dig at besøge de fleste seværdigheder til fods. Hotellet byder desuden på rene, komfortable værelser med højhastighedsinternet og gulvvarme på badeværelserne.

   

  Med en beliggenhed så tæt på Danmark har H+ Hotel Lübeck naturligvis haft sin del af danske gæster. Og en del af dem har anmeldt hotellet på TripAdvisor, hvor langt de fleste kvitterer med topkarakterer i form af 4’ere og 5’ere. Særligt beliggenheden tæt på banegård og den gamle bydel, de flotte værelser, personalets serviceniveau og de gratis parkeringspladser går igen i anmeldelserne.

   

  Prisen for 2 nætter (dvs. 3 dage) på det 4* H+ Hotel Lübeck er 1.198 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen således kun 599 kr. pr. person.

   

  Tilbuddet her er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på Take Offer modtager et værdibevis med en vejledning til, hvordan du booker opholdet. Det er i øvrigt værd at bemærke, at indløsningsperioden strækker sig helt frem til d. 12.06. 2022! Og det er muligt med ankomst alle ugens dage forudsat at hotellet er ledigt (dog ikke på helligdage og specielle events så som nytår). Tilbuddet slutter om 9 dage.

   

  Tilbuddet inkluderer:

  • Ophold på det 4-stjernede H+ Hotel Lübeck City Centre
  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • Stor, daglig morgenmadsbuffet på hotellet
  • Fri adgang til hotellets sauna-område
  • Gratis parkering på hotellet (afhænger af ledighed)
  • Opholdet er muligt med ankomst helt frem til d. 12. juni 2022!

   

  OBS: Fortrydelsesretten frafalder 14 dage efter køb.

   

  OBS: Der må forventes færre ledige datoer i weekender og højsæsonsperioder og der tages forbehold for udsolgte datoer. Din voucher er gældende 3 år. Der vil dog være udsolgte perioder i begyndelsen af ankomstperioden, da værelserne bookes hurtigt. Book derfor dit ophold i god tid.

   

  Transport til Lübeck

  Det nemmeste vil helt klart være at køre selv. Så hvis du har en bil, tager det som sagt kun lidt over 2 timer fra grænsen. Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, kan du også nemt tage toget eller bussen (både fra Jylland og Sjælland). Hvis du vil med bus, så kan jeg anbefale dig at kigge forbi f.eks. Flixbus.

   

  H+ Hotel Lübeck

  Lübeck

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Nico | @hansegang (@eskimo) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Marcus (@mawiegrafie) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Elisa Hassert (@elisahassertph) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her