• 13 okt 2021

  Hyggetur til Lübeck: Spaophold fra kun 387 kr. p. p. inkl. overnatning, morgenmad og gratis afbestilling

  I jagten på rejsetilbud til fjerne destinationer er det nemt at glemme de små perler, der ligger lige for næsen af os. Og charmebomben Lübeck i Slesvig-Holsten er uden tvivl én af disse perler! Godt to timers kørsel fra den dansk-tyske grænse finder du den mest henførende by med charmerende gamle huse og idylliske gader! Lübeck er derfor et perfekt valg til et romantisk hotelophold eller en afslappende wellness-getaway i smukke, historiske omgivelser. Og i dag har jeg fundet et tilbud i wellnesskategorien!

  Spaophold i Lübeck
  oktober - december
  fra387 kr.
  Oplev hyggelige Lübeck
  inkl. hotelophold med overnatning, spa og gratis afbestilling
  fra387 kr.
  OBS: Tryk på "Søg datoer" - så får du en overskuelig kalenderoversigt over ledige datoer 😉

  Hotelophold i Lübeck

  Til sådan en kort hyggetur som denne ville det være rart med et godt, centralt hotel til billige penge (dine monetos skal jo bruges på shopping). Og lige netop den kombination får du med det firstjernede Hotel Hanseatischer Hof (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Hotellet har en central beliggenhed i Lübeck – ganske tæt på Lübecks Hauptbahnhof (hovedbanegård). Dermed har du en god placering i byen, der tillader dig at besøge de fleste seværdigheder til fods.

   

  Hotel Hanseatischer Hof byder bl.a. på rene, komfortable værelser og et 2.700 kvadratmeter stort wellnessområde. Wellnessområdet er opdelt i to forskellige afdelinger – Bella Vita og Bella Deluxe. Førstnævnte afdeling (som byder på indendørs pool med massagestråler, sauna, dampbad m.m.) er inkluderet i tilbuddet uden ekstra omkostninger. Bella Deluxe skal du til gengæld betale ekstra for (60 euro pr. næse).

   

  Med en beliggenhed så tæt på Danmark har Hotel Hanseatischer Hof naturligvis haft sin andel af danske gæster. Og en del af dem har anmeldt hotellet på Tripadvisor, hvor langt de fleste kvitterer med topkarakterer i form af 4’ere og 5’ere. Særligt beliggenheden tæt på banegården og den gamle bydel, de flotte værelser, personalets serviceniveau og mulighederne for wellness går igen i anmeldelserne.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på hotelspecials.dk. Her har du mulighed for at booke forskellige tilbud – som alle inkluderer gratis afbestilling.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i deres “Særtilbud”, der inkluderer overnatning, morgenmad og gratis afbestilling. Med dette tilbud koster et dobbeltværelse 774 kr. pr. nat – dvs. kun 387 kr. pr. person.

   

  Og som du kan se, er der p.t. masser af ledige datoer i de kommende måneder 😉

   

   

  OBS: HotelSpecials opkræver et ekspeditionsgebyr på 59 kr. pr. reservation.

   

   

  Transport til Lübeck

  Det nemmeste vil bestemt være at køre selv. Så hvis du har bil, tager det cirka to-tre timer fra grænsen. Hotellet tilbyder tilmed parkering (15 euro pr. dag). Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, så kan du nemt tage toget eller bussen (både fra Jylland og Sjælland). Fra København er det også muligt at tage en Flixbus til Lübeck.

   

   

  Hotel Hanseatischer Hof

  Lübeck

  Lübeck

   

   

  Corona og Tyskland

  Det nordlige Tyskland er i øjeblikket grøn. Tyskland ændrede dog deres indrejseregler fra den 01.08.2021. Som rejsende fra Danmark skal du derfor medbringe én af følgende:

   

  • Negativ covid-19-test. Testen kan enten være en kviktest (maks. 48 timer gammel) eller PCR-test (maks. 72 timer)
  • Bevis for overstået infektion med Covid-19 i form at en positiv PCR-test, der er min. 28 dage og maks. seks måneder gammel
  • Bevis for fuld vaccination (14 dage efter 2. stik)

   

  På mange hoteller i Tyskland skal du ved check-in kunne vise en negativ coronatest (maks. 48 timer) eller et vaccinationsbevis (hvor sidste stik er mere end 14 dage siden).

   

  Du kan læse nærmere og holde dig opdateret om corona-situationen og -restriktioner på Udenrigsministeriets rejsevejledning om Tyskland og deres corona-side om Tyskland.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Hyggetur til Lübeck: Spaophold fra kun 387 kr. p. p. inkl. overnatning, morgenmad og gratis afbestilling

  1. Sarah Pedersen says:

   Må man gerne rejse til Lübeck?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sarah 🙂

    Tak for din kommentar.

    Situationen i skrivende stund er således, at Udenrigsministeriet betegner hele Tyskland som et orange land. De fraråder derfor alle ikke-nødvendige rejser til hele landet. Samtidig har man fra tysk side lukket alle hoteller. Så lige nu er det ikke muligt at arrangere en rejse til Lübeck eller resten af Tyskland.

    Du kan dog være sikker på, at jeg følger situationen nøje. Og så snart det igen bliver muligt at rejse til Tyskland, kommer jeg helt sikkert til at skrive om rejsetilbud dertil (også til Lübeck) 😉

  2. Poul says:

   Hej
   Så vidt jeg kan se, både i jeres eksempel og på hotellets hjemmeside, så er prisen pr nat kr 778.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Poul 🙂

    Tak for din kommentar.

    Beløbbet på 778 kr. er totalprisen, som man betaler for et ophold for to personer. Så ved en rejse for to personer, kan man således nøjes med at betale 389 kr. pr. person 🙂

  Se hotel-tilbud her