• 26 okt 2020

  Hyggetur til Lübeck: 2 dage på et lækkert 4* spahotel fra kun 387 kr. inkl. morgenmad og gratis afbestilling

  Udenlandske rejsemål, som ikke frarådes af Udenrigsministeriet, kan efterhånden tælles på én hånd. Én af de destinationer, vi trods alt stadig må rejse til, er vores nordtyske naboer i Slesvig-Holsten. Og det er faktisk slet ikke så dårligt! I jagten på rejsetilbud til fjerne destinationer er det nemlig nemt at glemme de små perler, der ligger lige for næsen af os. Charmebomben Lübeck i Slesvig-Holsten er uden tvivl én af disse perler! Godt to timers kørsel fra den dansk-tyske grænse finder du den mest henførende by med charmerende gamle huse og idylliske gader! Lübeck er derfor et perfekt valg til et romantisk hotelophold eller en afslappende wellness-getaway i smukke, historiske omgivelser. Og i dag har jeg fundet et tilbud i wellnesskategorien!

  Spaophold i Lübeck
  oktober - november
  fra387 kr.
  Oplev hyggelige Lübeck
  inkl. hotelophold med overnatning, morgenmad og spa
  fra387 kr.
  OBS: Tryk på "Søg datoer" - så får du en overskuelig kalenderoversigt over ledige datoer 😉

  Hotelophold i Lübeck

  Til sådan en hyggetur som denne skal hotellet være i orden. Og det er dette hotel i hvert fald. Jeg har nemlig fundet et tilbud på det anmelderroste 4* Hotel Hanseatischer Hof (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Hotellet har en central beliggenhed i Lübeck – ganske tæt på Lübecks Hauptbahnhof (hovedbanegård). Hermed har du en god placering i byen, der tillader dig at besøge de fleste seværdigheder til fods.

   

  Hotel Hanseatischer Hof byder bl.a. på rene, komfortable værelser og et 2.700 kvadratmeter stort wellnessområde. Wellnessområdet er opdelt i to forskellige afdelinger – Bella Vita og Bella Deluxe. Førstnævnte afdeling (som byder på indendørs pool med massagestråler, sauna, dampbad m.m.) er inkluderet i tilbuddet uden ekstra omkostninger. Bella Deluxe skal du til gengæld betale for (60 euro pr. næse).

   

  Med en beliggenhed så tæt på Danmark har Hotel Hanseatischer Hof naturligvis haft sin del af danske gæster. Og en del af dem har anmeldt hotellet på TripAdvisor, hvor langt de fleste kvitterer med topkarakterer i form af 4’ere og 5’ere. Særligt beliggenheden tæt på banegården og den gamle bydel, de flotte værelser, personalets serviceniveau og mulighederne for wellness går igen i anmeldelserne.

   

  Tilbudsprisen for 1 nat (dvs. 2 dage) på det 4* Hotel Hanseatischer Hof er 774 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 387 kr. pr. person. Som du kan se fra kalenderoversigten herunder er der masser af ledige datoer resten af oktober og hele november!

  Du har desuden mulighed for gratis afbestilling frem til 2 dage inden ankomstdagen!

   

  OBS: hotelspecials.dk opkræver et servicegebyr på 59 kr. pr. reservation.

   

   

   

   

  Pakken indeholder (for 2 personer)

  • Opgradering til finere værelsestype
  • Morgenmad
  • Mindst 1 times senere udtjekning
  • Gratis afbestilling

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

   

  Transport til Lübeck

  Det nemmeste vil bestemt være at køre selv. Så hvis du har bil, tager det cirka to-tre timer fra grænsen. Hotellet tilbyder tilmed parkering (15 euro pr. dag). Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, så kan du nemt tage toget eller bussen (både fra Jylland og Sjælland). Hvis du overvejer bus, så vil jeg anbefale at kigge på Flixbus.

   

   

  Hotel Hanseatischer Hof

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Hyggetur til Lübeck: 2 dage på et lækkert 4* spahotel fra kun 387 kr. inkl. morgenmad og gratis afbestilling

  1. Sarah Pedersen says:

   Må man gerne rejse til Lübeck?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sarah 🙂

    Tak for din kommentar.

    Situationen i skrivende stund er således, at Udenrigsministeriet betegner hele Tyskland som et orange land. De fraråder derfor alle ikke-nødvendige rejser til hele landet. Samtidig har man fra tysk side lukket alle hoteller. Så lige nu er det ikke muligt at arrangere en rejse til Lübeck eller resten af Tyskland.

    Du kan dog være sikker på, at jeg følger situationen nøje. Og så snart det igen bliver muligt at rejse til Tyskland, kommer jeg helt sikkert til at skrive om rejsetilbud dertil (også til Lübeck) 😉

  2. Poul says:

   Hej
   Så vidt jeg kan se, både i jeres eksempel og på hotellets hjemmeside, så er prisen pr nat kr 778.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Poul 🙂

    Tak for din kommentar.

    Beløbbet på 778 kr. er totalprisen, som man betaler for et ophold for to personer. Så ved en rejse for to personer, kan man således nøjes med at betale 389 kr. pr. person 🙂

  Se hotel-tilbud her