Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

I skolernes sommerferie ☀️ fra 615 kr.
Lubeck-Slesvig-Holsten-Tyskland-banner-1280-x-1280-1080x1080
Storbyferie

Hyggetur til Lübeck

Ophold på 5* Radisson-hotel med swimmingpool i midtbyen

Storbyferie |

Hyggetur til Lübeck

I jagten på rejsetilbud til fjerne destinationer er det nemt at glemme de små perler, der ligger lige for næsen af os. Og charmebomben Lübeck i Slesvig-Holsten er uden tvivl én af disse perler! Godt to timers kørsel fra den dansk-tyske grænse finder du den mest henførende by med charmerende gamle huse og idylliske gader! En rejse til Lübeck er derfor et perfekt valg til en romantisk og hyggelig getaway i smukke, historiske omgivelser 😍🎒

Hotelophold i Lübeck

året rundt

fra

615 kr.

Femstjernet hotel

📍 Central beliggenhed

💦 Indendørs pool

Hotelophold i Lübeck

615 kr.

Rejse til Lübeck – hotel

Til sådan en kort tur som denne ville det være rart med et godt hotel med en central beliggenhed.

Og lige netop den kombination får du på det femstjernede Radisson Blu Senator Hotel (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2024).

Hotellet har en fantastisk beliggenhed i Lübeck – lige ved Travefloden i Innenstadt og lige ved siden af Holstentorplatz!

Dermed får du en af de allerbedste beliggenheder i byen, hvilket tillader dig at besøge alle Lübecks seværdigheder til fods.

Herudover tilbyder Radisson Blu Senator Hotel rigtig fine og komfortable værelser på 26 kvadratmeter. Det er vel også det, man ville forvente af et femstjernet Radisson-hotel.

Som en prikken over i’et kan du endda se frem til en afslappende dukkert i hotellets opvarmede indendørs pool og en tur i sauna. Når du har travet igennem Lübecks mange fine gader, er der vel næppe noget bedre end en tur i baljen efterfulgt af en omgang sauna?

Jeg synes i hvert fald, at det lyder mega-lågsus! 😉

Med en beliggenhed så tæt på Danmark har hotellet naturligvis haft sin andel af danske gæster. Og en del af dem har anmeldt hotellet på Tripadvisor, hvor langt de fleste kvitterer med topkarakterer i form af 4’ere og 5’ere.

Særligt beliggenheden midt i Innenstadt, de flotte værelser og personalets serviceniveau går igen i anmeldelserne.

Priser og bestilling

Jeg har fundet ovenstående tilbud hos Trivago.

Du kan booke et ophold på Radisson Blu Senator til priser fra 1.200 – 1.400 kr. pr. nat i mange weekender – og også i skolernes sommerferie.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet et topersoners ophold fra lørdag den 13. juli til søndag den 14. juli. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 1.329 kr. Prisen ender således på kun 615 kr. pr. person.

Du skal naturligvis også være velkommen til selv at gå på jagt efter drømmehotellet i Lübeck, hvis du foretrækker et andet hotel.

Rejse til Lübeck - hotel

Rejse til Lübeck - hotel

Rejse til Lübeck - indendørs swimmingpool

Rejse til Lübeck - hotelværelse

Vil du gerne inspireres yderligere, kan du se flere rejser til Tyskland.

Rejse til Lübeck – transport

Det nemmeste vil bestemt være at køre selv. Så hvis du har bil, tager det cirka to-tre timer fra grænsen.

Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, så kan du nemt tage toget eller bussen (både fra Jylland og Sjælland). Fra København er det også muligt at tage en Flixbus til Lübeck.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hyggetur til LübeckHyggetur til Lübeck

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud