• 28 jul 2020

  Hyggetur til Lübeck: 3 dage på et centralt 4* hotel til kun 599 kr. inkl. morgenmad

  Trænger du til et hyggeligt og romantisk getaway? Du behøves ikke at søge til de fjerne lande for at komme væk fra hverdagen, for vi har en overset perle næsten lige for næsen af os. Charmebomben Lübeck er uden tvivl en perle af en destination! Godt og vel 2 timers kørsel den dansk-tyske grænse befinder du dig i den herlige by med flotte gamle huse og idylliske gader. Lübeck er et skønt pusterum fra hverdagens stress og jag i dets smukke omgivelser.

  4* hotelophold i hjertet af Lübeck
  August 2020 - juli 2023
  fra599 kr.
  Oplev hyggelige Lübeck
  2 nætter på 4* hotel med morgenmad
  fra599 kr.

  Hotelophold i Lübeck

  På sådan et getaway som dette, så skal alt være i orden. Jeg har i dag fundet et rigtig godt tilbud, som lever op til det på det 4* H+ Hotel Lübeck City Centre. Hotellet har en skøn placering mellem den historiske gamle bydel og Lübecks centralstation, så du kommer til at bo cetralt, og i gåafstand til diverse seværdigheder. Hotellet byder desuden på moderne og komfortable værelser, aircondition, wi-fi, morgenmad og adgang til sauna.

   

  Med en belligenhed så tæt på Danmark, så har Hotel Lübeck City Centre haft en del danskere som gæster. De fleste af dem kvitterer med topkarakterer i form af 4’ere og 5’ere. Det der særligt bliver rost er de lydisolerede værelser, pæne og rene værelser, god morgenmadsbuffet og ikke mindst den centrale placering.

  Tilbudsprisen for 3 dage på det 4* Hotel Lübeck City Centre er 1.198 kr. inkl. morgenmad. Dvs. 599 kr. pr. person. Tilbuddet gælder oveni købet i 3 år!

   

  Pakken indeholder (for 2 personer):

  • Ophold på det 4-stjernede H+ Hotel Lübeck City Centre
  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • Stor, daglig morgenmadsbuffet på hotellet
  • Fri adgang til hotellets sauna-område
  • Gratis parkering på hotellet (afhængig af ledighed)
  • Opholdet er muligt med ankomst fra d. 1. august 2020 – 25. juli 2023.

   

  Mundbind-tilbud

  I Tyskland skal der bæres mundbind i det offentlige rum (f.eks. i butikker, lufthavne, osv.) og faktisk har jeg fundet et ret godt tilbud på dem på Downtown.dk. Her kan du få 50 CE-godkendte mundbind til kun 279 kr.!

  Se tilbud her

   

  Transport til Lübeck

  Det nemmeste vil bestemt være at køre selv, så hvis du har bil så tager det som nævnt cirka 3 timer fra grænsen. Hotellet tilbyder gratis parkering, så det skal du ikke engang tænke på. Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, så kan du nemt tage toget eller bussen (Både fra Jylland og Sjælland). Hvis du overvejer bus, så vil jeg anbefale at kigge på Flixbus.

   

   

  H+ Hotel Lübeck City Centre

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Hyggetur til Lübeck: 3 dage på et centralt 4* hotel til kun 599 kr. inkl. morgenmad

  1. Poul says:

   Hej
   Så vidt jeg kan se, både i jeres eksempel og på hotellets hjemmeside, så er prisen pr nat kr 778.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Poul 🙂

    Tak for din kommentar.

    Beløbbet på 778 kr. er totalprisen, som man betaler for et ophold for to personer. Så ved en rejse for to personer, kan man således nøjes med at betale 389 kr. pr. person 🙂

  Se hotel-tilbud her