• 06 mar 2020

  Hyggetur til Lübeck: 2 dage på et anmelderrost 4* hotel til kun 389 kr. inkl. morgenmad

  I jagten på gode rejsetilbud til fjerne destinationer er det nemt helt at glemme de små perler, der ligger lige for næsen af os. Charmebomben Lübeck er uden tvivl én af disse perler! Godt to timers kørsel fra den dansk-tyske grænse og du befinder dig i den mest henførende by med flotte gamle huse og idylliske gader. Lübeck er derfor et perfekt valg til en romantisk getaway eller et afslappende hotelophold i smukke, historiske omgivelser.

  4* hotelophold i Lübeck
  marts - juni
  fra389 kr.
  Oplev hyggelige Lübeck
  2 nætter på 4* hotel med morgenmad
  fra389 kr.
  OBS: Hvis du klikker på "Søg datoer", bliver du vist en kalenderoversigt med alle de ledige datoer

  Hotelophold i Lübeck

  Til sådan en hyggetur som denne skal hotellet være i orden. Og det er dette hotel i hvert fald. Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på det anmelderroste 4* Hotel Hanseatischer Hof. Hotellet har en central beliggenhed i Lübeck – ganske tæt på Lübecks hauptbahnhof. Hermed har du en noget nær ideel placering i byen, der tillader dig at besøge de fleste seværdigheder til fods. Hotellet byder desuden på rene, komfortable værelser og et 1.500 kvadratmeter stort wellnessområde med både pool og sauna.

   

  Med en beliggenhed så tæt på Danmark har Hotel Hanseatischer Hof naturligvis haft sin del af danske gæster. Og en del af dem har anmeldt hotellet på TripAdvisor, hvor langt de fleste kvitterer med topkarakterer i form af 4’ere og 5’ere. Særligt beliggenheden tæt på banegård og den gamle bydel, de flotte værelser, personalets serviceniveau og mulighederne for wellness går igen i anmeldelserne.

   

  Tilbudsprisen for 2 dage på det 4* Hotel Hanseatischer Hof er 778 kr. inkl. morgenmad. Dvs. 389 kr. pr. person. Du kan finde tilbuddet i både april maj og juni. Og i marts kan du finde det til 815 kr. (408 kr. pr. person).

   

  OBS! HotelSpecials opkræver et servicegebyr på 59 kr. pr. reservation.

   

   

  Transport til Lübeck

  Det nemmeste vil helt klart være at køre selv. Så hvis du har en bil, tager det som sagt kun lidt over 2 timer fra grænsen. Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, kan du også nemt tage toget eller bussen (både fra Jylland og Sjælland). Hvis du vil med bus, så kan jeg anbefale dig at kigge forbi f.eks. Flixbus.

   

   

  Hotel Hanseatischer Hof

   

   

  Lübeck

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Nico | @hansegang (@eskimo) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Marcus (@mawiegrafie) den

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Hyggetur til Lübeck: 2 dage på et anmelderrost 4* hotel til kun 389 kr. inkl. morgenmad

  1. Poul says:

   Hej
   Så vidt jeg kan se, både i jeres eksempel og på hotellets hjemmeside, så er prisen pr nat kr 778.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Poul 🙂

    Tak for din kommentar.

    Beløbbet på 778 kr. er totalprisen, som man betaler for et ophold for to personer. Så ved en rejse for to personer, kan man således nøjes med at betale 389 kr. pr. person 🙂

  Se hotel-tilbud her