• 15 okt 2019

  Juletur til Lübeck: 2 dage på et anmelderrost 4* wellnesshotel fra kun 370 kr. inkl. morgenmad

  I jagten på gode rejsetilbud til fjerne destinationer er det nemt helt at glemme de små perler, der ligger lige for næsen af os. Charmebomben Lübeck er uden tvivl én af disse perler! Godt to timers kørsel fra den dansk-tyske grænse og du befinder dig i den mest henførende by med flotte gamle huse og idylliske gader. Lübeck er derfor et perfekt valg til en romantisk getaway eller et afslappende hotelophold i smukke, historiske omgivelser. Og du kan især glæde dig til Lübeck i december, hvor byens populære julemarked spreder julestemning i hele byen!

  4* hotelophold i Lübeck
  oktober, november og december
  fra370 kr.
  Oplev hyggelige Lübeck
  2 dage på 4* wellnesshotel med morgenmad
  370 kr.
  OBS: Sørg for, at du finder tilbuddet med et deluxe-værelse. Herefter kan du vælge mellem 2 tilbud: VIP Upgrade Special med datoer i oktober og november eller Julemarked Special med datoer i slut-november og december

  Hotelophold i Lübeck

  Til sådan en hyggetur som denne skal hotellet være i orden. Og det er dette hotel i hvert fald. Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på det anmelderroste 4* Hotel Hanseatischer Hof. Hotellet har en central beliggenhed i Lübeck – ganske tæt på Lübecks hauptbahnhof. Hermed har du en noget nær ideel placering i byen, der tillader dig at besøge de fleste seværdigheder til fods. Hotellet byder desuden på rene, komfortable værelser og et 1.500 kvadratmeter stort wellnessområde med både pool og sauna.

   

  Med en beliggenhed så tæt på Danmark har Hotel Hanseatischer Hof naturligvis haft sin del af danske gæster. Og en del af dem har anmeldt hotellet på TripAdvisor, hvor langt de fleste kvitterer med topkarakterer i form af 4’ere og 5’ere. Særligt beliggenheden tæt på banegård og den gamle bydel, de flotte værelser, personalets serviceniveau og mulighederne for wellness går igen i anmeldelserne.

   

  Tilbudsprisen for 1 nat (dvs. 2 dage) på det 4* Hotel Hanseatischer Hof starter fra 740 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 370 kr. pr. person. Vær obs på, at hotelspecials.dk opkræver et servicegebyr på 69 kr. pr. reservation.

   

  OBS: Som jeg har forsøgt at forklare i tilbudsboksen ovenfor, skal du være opmærksom på, at der er to forskellige tilbud (VIP Upgrade Special og Julemarked Special). Begge tilbud indeholder fuldstændig det samme, og de har den samme frapris. Den eneste forskel mellem tilbuddene er, at du med VIP Upgrade-tilbuddet kan booke et ophold fra oktober til og med den 24. november, mens du med Julemarked-tilbuddet kan booke et ophold fra den 25. november til og med den 28. december. Det er i øvrigt muligt at vælge mellem forskellige værelser, og jeg anbefaler, at du vælger tilbuddet med et deluxe-værelse – så har du nemlig flest weekenddatoer at vælge imellem.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til Lübeck

  Det nemmeste vil helt klart være at køre selv. Så hvis du har en bil, tager det som sagt kun lidt over 2 timer fra grænsen. Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, kan du også nemt tage toget eller bussen (både fra Jylland og Sjælland). Hvis du vil med bus, så kan jeg anbefale dig at kigge forbi f.eks. Flixbus.

   

   

  Hotel Hanseatischer Hof

   

   

  Lübeck

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Nico | @hansegang (@eskimo) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Marcus (@mawiegrafie) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Elisa Hassert (@elisahassertph) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Juletur til Lübeck: 2 dage på et anmelderrost 4* wellnesshotel fra kun 370 kr. inkl. morgenmad

  1. Sanne says:

   Hej. Er det ikke muligt at vælge 3 personer på 1 værelse til juletiden i Lübeck?
   Mvh Sanne

  2. Poul says:

   Hotellet kræver 109 kr i gebyr pr booking. Det er lidt for smart, synes jeg

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Poul 🙂

    Hotelspecials opkræver et servicegebyr pr. booking, når du bestiller dette tilbud. Dette gebyr er dog “kun” ca. 59 kr.

  3. Christian Liwendahl says:

   Var dernede i sidste måned, men på dette tidspunkt var det billigere at bestille via hotels.com. Poolen er lille, og for dem som ikke ved det går tyskere nøgne i sauna (mænd og kvinder). Godt udvalg til morgenmads buffeten og så laver de gode cocktails i baren. Hvis man synes det er langt at gå kan man også leje el-løbehjul via app på mobilen (nærmeste sted er nok banegården). lidt mad på “kartoffel keller Lübeck” kan anbefales, medmindre at man hader kartofler

  4. Manja hansen says:

   Er det 2 eller 3 nætter på forsiden siger 3 nætter næste siger 2??

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Manja 🙂

    Det er hhv. 2 nætter og 3 dage. Jeg kan godt se, at det kan blive lidt forvirrende, at der på Facebook står 3 dage og i artiklen 2 nætter. Men 2 nætter svarer til 3 dage 😉

  5. Kennet says:

   Hej Rejsespejder

   Tak for nogle mega-gode rejsetips!☀️
   Til info er prisen 740 kr. PR nat, når man kommer ind på siden!

   Mvh Kennet

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kennet 🙂

    Tak for din kommentar og rosende ord 😉

    Jeg har udregnet prisen pr. person ved en rejse for 2. Hvis man ser bort fra servicegebyret, koster et dobbeltværelse med morgenmad til 2 voksne i alt 1.478 kr. for 2 nætter. Denne pris er man dog to om at dele, og derfor ender man med en pris på knap 740 kr. pr. person for 2 nætter 🙂

  Se hotel-tilbud her