• 25 jan 2023

  Hyggetur til Lübeck: 4* hotelophold i midtbyen fra kun 480 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad og gratis afbestilling

  I jagten på rejsetilbud til fjerne destinationer er det nemt at glemme de små perler, der ligger lige for næsen af os. Og charmebomben Lübeck i Slesvig-Holsten er uden tvivl én af disse perler! Godt to timers kørsel fra den dansk-tyske grænse finder du den mest henførende by med charmerende gamle huse og idylliske gader! En rejse til Lübeck er derfor et perfekt valg til en romantisk og hyggelig getaway i smukke, historiske omgivelser 🇩🇰 🇩🇪

  Hotelophold i Lübeck
  fra480 kr.
  Oplev hyggelige Lübeck
  f.eks. det centrale 4* ATLANTIC Hotel Lübeck
  fra480 kr.

  Rejse til Lübeck – hotel

  Til sådan en kort hyggetur som denne ville det være rart med et godt og centralt hotel.

   

  Og lige netop den kombination får du med det firstjernede ATLANTIC Hotel Lübeck (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Hotellet har en fantastisk central beliggenhed i Lübeck – midt inde i Innenstadt. Dermed har du en af de allerbedste beliggenheder i byen, hvilket tillader dig at besøge alle Lübecks seværdigheder til fods.

   

  Herudover tilbyder ATLANTIC Hotel Lübeck rigtig fine og komfortable værelser på 27 kvadratmeter.

   

  Med en beliggenhed så tæt på Danmark har ATLANTIC Hotel Lübeck naturligvis haft sin andel af danske gæster. Og en del af dem har anmeldt hotellet på Tripadvisor, hvor langt de fleste kvitterer med topkarakterer i form af 4’ere og 5’ere.

   

  Særligt beliggenheden midt i den gamle bydel, de flotte værelser og personalets serviceniveau går igen i anmeldelserne.

   

   

  Rejse til Lübeck – priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på Trivago.

   

  Der kan du booke ophold på ATLANTIC Hotel Lübeck til priser, der typisk ligger mellem ca. 900 kr. og 1.200 kr. pr. nat inkl. gratis afbestilling og morgenmad. Også i mange weekender!

   

  Jeg har f.eks. fundet et topersoners ophold fra lørdag den 25. marts til søndag den 26. marts. På disse datoer koster et ophold i alt 960 kr. – dvs. kun 480 kr. pr. person.

   

   

   

  Rejse til Lübeck – transport

  Det nemmeste vil bestemt være at køre selv. Så hvis du har bil, tager det cirka to-tre timer fra grænsen. Hotellet tilbyder tilmed parkering i garage for kun 12 euro pr. dag.

   

  Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, så kan du nemt tage toget eller bussen (både fra Jylland og Sjælland). Fra København er det også muligt at tage en Flixbus til Lübeck.

   

   

  Corona og Tyskland

  Der er p.t. ingen restriktioner ifm. indrejse i Tyskland.

   

  OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Hyggetur til Lübeck: 4* hotelophold i midtbyen fra kun 480 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad og gratis afbestilling

  Se hotel-tilbud her