Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Oplagt i påskeferien🐥 fra 802 kr.
Lalandia-banner-1080x1080
Andet

Familieophold i Lalandia

To nætter i et hyggeligt feriehus inkl. gratis adgang til vandland!

Andet |

Familieophold i Lalandia

Savner du idéer til børnevenlige familieophold? Så tror jeg, at rigtig mange børn i hvert fald vil stemme for en tur til Lalandia! 🌴 Lalandia-resorterne i Billund, Rødby og Søndervig er nogle af Danmarks mest populære ferieresorter. Og særligt de imponerende tropiske vandlande kan fyre op under især børns begejstring! 👨‍👩‍👧‍👦

Tænk i øvrigt lige på, hvor mange huslige pligter du som forælder kan få hjælp til, hvis du lokker med et Lalandia-ophold. Og hvis man skal være helt ærlig, så kunne det da også (selv for os voksne) være hyggeligt at forlade de vante, hjemlige omgivelser til fordel for en hyggelig feriebolig i Lalandia. Gratis adgang til et varmt, tropisk vandland lyder faktisk heller ikke så tosset! 🌊

Herunder har jeg fundet tilbud til alle tre Lalandia-resorter i Danmark – og det kan endda bookes i påsken og skolernes sommerferie til gode priser!

OBS: Hvis du leder efter påskeferie, kan du også tjekke min artikel om påskerejser ud.

Sjov og spas i Lalandia

fra

802 kr.

🌊💦 Skandinaviens største vandland

👨‍👩‍👧‍👦 Garanteret familiehygge

🌴🥥 Tropisk ferie året
rundt

Ophold i Lalandia Søndervig

912 kr.

Lalandia Søndervig

Det nyeste skud på Lalandia-stammen ligger i Søndervig – helt ude ved vestkystens vindblæste vidder. Og man må bare sige, at den jyske vestkyst kan et eller andet, når det kommer til ferier. Naturen, havet, klitterne og den friske luft skaber bare fantastiske rammer for en hyggelig ferie. Så ingen klager herfra i forhold til beliggenheden! ✨

Skønne sandstrande og hyggelige Søndervig er altså en god start på et familieophold. Men du skal naturligvis også glæde dig til Lalandia!

Resortet i Søndervig er som sagt det nyeste skud på stammen, og resortet åbnede i 2022. Alt er således nyt og moderne.

Resortets absolut største attraktion er naturligvis det store tropiske badeland – Aquadome – hvor mange timers vandsjov i verdensklasse venter!

Aquadomen byder på et sandt vandhimmerige for børn (og barnlige sjæle) i alle aldre. Mærk suset i den enorme Tornado-vandrutsjebane, prøv kræfter med surfing i WaveSurf og sus afsted i de hurtige beach racers! 🌊🏄‍♀️

De mindste gæster er der naturligvis også tænkt på. Lalandia Søndervig har nemlig også en Aqua Splash Playground og lavvandede børne- og juniorbassiner med mindre vandrutsjebaner.

Heldigvis har Lalandia også taget højde for, at en del af gæsterne er voksne mennesker. Og i det udendørs område vil særligt den opvarmede hot pool med massagedyser nok tiltrække den ældre del af badelandets gæster (aka forældrene).

Udover Aquadomen byder Lalandia Søndervig også på en lang række andre fede faciliteter – bl.a. Monky Tonky Land (gratis for boende gæster), padel og Click and go high-klatring. Resortet har også et glimrende udvalg af restauranter og spisemuligheder.

Feriehytterne er – ligesom alt andet – også spritnye. Derfor kan I som familie se frem til nye, stilrene feriehuse med god plads til alle. Der findes en lang række forskellige huse, så du kan uden tvivl finde én, der passer til din familie. Active 4-husene har f.eks. plads til fire personer og byder på to værelser, et køkken-alrum og bad.Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Trivago. Som sagt er der mange forskellige feriehuse at vælge mellem, og prisen afhænger selvfølgelig af den pågældende feriehytte og antallet af overnatninger.

Jeg har for eksempel fundet et tonætters ophold for fire personer (2 voksne + 2 børn) fra fredag den 12. april til søndag den 14. april. På disse datoer koster et Active 4-hus i alt 3.648 kr. Ved et ophold for 4 personer bliver prisen således kun 912 kr. pr. person.

Prisen inkluderer gratis adgang til Aquadome, adgang til Monky Tonky Land og slutrengøring. Sengelinned, håndklæder og energiforbrug er til gengæld ikke inkluderet i prisen.

Familieophold i Lalandia

Familieophold i Lalandia

Familieophold i Lalandia
Lalandia Billund

Ophold i Lalandia Billund

1.075 kr.

Søndervig er ikke det eneste Lalandia-resort i Jylland. Billund har også et Lalandia-resort. I forhold til Søndervig er beliggenheden ikke så naturskøn eller tæt på strand.

Men det gør faktisk heller ikke så meget. Som overnattende gæst i Lalandia Billund har du nemlig gratis adgang til Billund-resortets Aquadome! 😍

Ligesom med vandlandet i Søndervig kan du her se frem til et tropelignende paradis med alverdens faciliteter. For bare at nævne et lille udpluk finder du bl.a. aktivitetsbassin, grottebassin, bølgebassin, vandrutsjebaner, vandkanoner, børneafdeling samt spa og sauna til de voksne!

Herudover er der masser af andre sjove aktiviteter i resortets Winter World (skibakke, skøjtebane, kælkebakke m.m.), Monky Tonky Land (gratis for overnattende gæster), sportshal og bowlingcenter! Vær dog opmærksom på, at disse aktiviteter typisk koster et entrégebyr. Lalandia Billund tilbyder ligesom Lalandia Søndervig et alsidigt udvalg af restauranter.

Feriehusene i Lalandia Billund minder også meget om dem i Søndervig (selvom de ikke er lige så nye). I Billund kan du finde hytter med plads til alt fra 4 til 8 personer. Hytterne har privat badeværelse, gratis wi-fi og et køkken med det mest grundlæggende udstyr (bl.a. køleskab, ovn, komfur og opvaskemaskine).


Priser og bestilling

Jeg har for eksempel fundet et tonætters ophold for fire personer (2 voksne + 2 børn) fra fredag den 12. april til søndag den 14. april. På disse datoer koster en Classic Plus-4 feriebolig (4 personer) i alt 4.298 kr. Ved et ophold for 4 personer bliver prisen således kun 1.075 kr. pr. person. 😉Lalandia Rødby

Lalandia Rødby

802 kr.

Det sidste Lalandia-resort hedder Lalandia Rødby og ligger på Lolland. Her får du et resort med en naturskøn beliggenhed tæt ved sandstrand og Østersøen. 😎

Selvom stranden kun ligger en kort gåtur væk, så tænker jeg, at du nok hellere vil bade i det tropiske vandland frem for Østersøen. Som gæst i Lalandia Rødby har du nemlig gratis adgang til resortets Aquadome.

Derinde venter troperne – eller det, der ligner – med palmer, 30 graders varme og en række opvarmede bassiner, vandrutsjebaner og vandaktiviteter.

Mens børn og andre krudtugler nok vil brænde det meste af deres krudt af i bølgebassiner og vandrutsjebaner, så kan forældre i stedet slappe lidt af i en strandstol eller stresse ud i en spa. Naturligvis er der også en stille og rolig vandoase for de 0-5-årige. Kort sagt er der noget for alle!

Det hele behøver dog ikke kun at handle om vand. Lalandia Rødby kan også underholde på andre områder – f.eks. er der bowlingbane, skøjtebane, minigolf, klatrevæg og andre sportsaktiviteter.

I modsætning til vandlandet, som er gratis for resortgæster, vil disse aktiviteter typisk koste et entrégebyr. Som overnattende gæst har du dog også gratis entré til Monky Tonky Land.

Lalandia Rødby byder i øvrigt også på et flot udvalg af forskellige restauranter, så selv de mest kræsne børn skal nok finde noget, de kan lide. 😉

I forhold til resortets boliger er der tale om simple men hyggelige feriehytter. Du skal altså ikke forvente den store luksus. Til gengæld har hytterne stort set alt, du måtte have brug for. Der er f.eks. privat badeværelse, gratis wi-fi og et køkken med det mest grundlæggende udstyr (bl.a. køleskab, ovn, komfur og opvaskemaskine).

Feriehusene findes desuden i forskellige størrelser med alt fra 3 til 9 sengepladser. Så mon ikke der er en hytte, der passer til din familie eller vennegruppe.Priser og bestilling

Jeg har for eksempel fundet et tonætters ophold for fire personer (2 voksne + 2 børn) fra fredag den 12. april til søndag den 14. april. På disse datoer koster en Comfort 4-feriebolig (4 personer) i alt 3.208 kr. Ved et ophold for 4 personer bliver prisen således kun 802 kr. pr. person.Billeder fra resorterne i Rødby og Billund

Familieophold i Lalandia

Familieophold i Lalandia

Familieophold i LalandiaHvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Familieophold i LalandiaFamilieophold i Lalandia

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud