Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 704 kr.
Enjoy-Resorts-Roemoe-banner-1280-x-1280-1080x1080
Andet

Wellness- og familieferie ved Vadehavet

2 nætter i 4-personers feriebolig på Rømø inkl. entré til 2.600 m2 stort wellnessområde

Andet |

Wellness- og familieferie ved Vadehavet

Er du klar til en lille getaway med vennerne eller familien, hvor hygge og wellness står øverst på dagsordenen? Så har jeg fundet det helt perfekte sted til dig! På Rømø finder du skøn natur og rendyrket ø-idyl – her er nogle af Skandinaviens bredeste sandstrande og det fuglerige Vadehav. Midt i al den maritime skønhed kan du udforske den rømøske natur med gåture, ridning langs kysten, kajaksejlads eller måske windsurfing. Når du så har fået nok af den friske luft, kan du slappe af – enten i din hyggelige ferielejlighed eller i resortets 2.600 m2 store wellnesscenter

OBS: Jeg har herunder lavet et eksempel for en familie på 2 voksne og 2 børn.

Hyggelig familieferie på Rømø

fra

704 kr.

👨‍👩‍👧‍👦 Familievenligt resort lige ved Vadehavet

💦 Adgang til 2.600 kvm stort wellnessafdeling

🏠 Hyggelige lejligheder

Wellness og afslapning på Rømø

704 kr.

Wellnessresort på Rømø

I dag har jeg fundet et lækkert tilbud til det dejlige Enjoy Resorts Rømø (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Resortet ligger midt i naturen med udsigt til klitter og marskland. Og det brusende hav ligger kun små 10 minutters gang fra resortet.

Under dit ophold på Enjoy Resorts Rømø kommer du til at bo i en hyggelig feriebolig/-hytte. For at være helt præcis er der tale om ganske nye og moderne rækkehuse med terrasse på hver side af boligen.

Indenfor finder du en masse praktiske faciliteter som internet, pejs, ovn, kaffemaskine, opvaskemaskine, vaskemaskine osv. Så du kommer i hvert fald ikke til at mangle noget 😉

Skøn natur og hyggelige feriehuse er en rigtig god start. Men der er faktisk endnu flere gode grunde til at tage en tur til Enjoy Resorts Rømø.

F.eks. har resortet et kæmpestort, indbydende wellnesscenter på 2.600 kvadratmeter! Og det har du fri entré til under dit ophold! Her kan du bl.a. nyde spabad, saunaer, dampbade, saltvandskar, svedkamre, terapibade og fitness. Det er også muligt at booke diverse behandlinger (mod gebyr).

Wellness er ikke altid så børnevenligt, men børn kan heldigvis hygge sig i resortets lille badeland, hvor der er pool, spabad og børnepool.

Herudover findes der en række andre sjove aktiviteter for hele familien – bl.a. bowling, golf, billard, legepladser og mulighed for cykelleje (en rigtig god måde at opleve lokalområdet).

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet på Trivago, hvor du kan finde billige ophold – både hverdage og weekender.

Jeg har f.eks. fundet et ophold i weekenden fra fredag den 15. marts til søndag den 17. marts. På disse datoer koster en firpersoners bolig i alt 2.815 kr.

Ved en rejse for fire personer bliver prisen således kun 704 kr. pr. person.

Vil du gerne afsted senere på året, stiger priserne lidt (ca. 1.700 kr. pr. nat i april og maj, mens juni og juli ligger omkring 1.900 – 2.000 kr. pr. nat).

Billeder fra Enjoy Resorts Rømø

Enjoy Resorts Rømø - jacuzzi

Enjoy Resorts Rømø - ferielejlighed

Enjoy Resorts Rømø - legerum

Enjoy Resorts Rømø - svømmehal med jacuzzi

Enjoy Resorts Rømø - bowling

Enjoy Resorts Rømø - wellnessafdeling


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Wellness- og familieferie ved VadehavetWellness- og familieferie ved Vadehavet

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud