• 17 Mar 2023

  Wellness- og familieferie ved Vadehavet: 2 nætter i feriebolig på Rømø fra kun 743 kr. p.p. inkl. entré til 2.600 m2 stort wellnessområde

  Er du klar til en lille getaway med vennerne eller familien, hvor hygge og wellness står øverst på dagsordenen? Så har jeg fundet det helt perfekte sted til dig! På Rømø finder du skøn natur og rendyrket ø-idyl – her er nogle af Skandinaviens bredeste sandstrande og det fuglerige Vadehav. Midt i al den maritime skønhed kan du udforske den rømøske natur med gåture, ridning langs kysten, kajaksejlads eller måske windsurfing. Når du så har fået nok af den friske luft, kan du slappe af – enten i din hyggelige ferielejlighed eller i resortets 2.600 m2 store wellnesscenter! 

  Afslappende familieferie på Rømø
  fra743 kr.
  Wellness og afslapning på Rømø
  inkl. entré til spaområde
  743 kr.
  OBS: Da hytterne har fire sovepladser, har jeg udregnet prisen pr. person ved en rejse for fire personer (to voksne + to børn)

  Wellnessresort på Rømø 2

  I dag har jeg fundet et lækkert tilbud til det dejlige Enjoy Resorts Rømø (4 ud af 5 på Tripadvisor). Resortet ligger midt i naturen med udsigt til klitter og marskland. Og det brusende hav ligger kun små 10 minutters gang fra resortet.

   

  Under dit ophold på Enjoy Resorts Rømø kommer du til at bo i en hyggelig feriebolig/-hytte. For at være helt præcis er der tale om ganske nye og moderne rækkehuse med terrasse på hver side af boligen. Indenfor finder du en masse praktiske faciliteter som internet, pejs, ovn, kaffemaskine, opvaskemaskine, vaskemaskine osv. Så du kommer i hvert fald ikke til at mangle noget 😉

   

  Skøn natur og hyggelige feriehuse er en rigtig god start. Men der er faktisk endnu flere gode grunde til at tage en tur til Enjoy Resorts Rømø. F.eks. har resortet et kæmpestort, indbydende wellnesscenter på 2.600 kvadratmeter! Og det har du fri entré til under dit ophold! Her kan du bl.a. nyde spabad, saunaer, dampbade, saltvandskar, svedkamre, terapibade og fitness. Det er også muligt at booke diverse behandlinger (mod gebyr).

   

  Wellness er ikke altid så børnevenligt, men børn kan heldigvis hygge sig i resortets lille badeland, hvor der er pool, spabad og børnepool. Herudover findes der en række andre sjove aktiviteter for hele familien – bl.a. bowling, golf, billard, legepladser og mulighed for cykelleje (en rigtig god måde at opleve lokalområdet).

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på Momondo, hvor du kan finde billige ophold (både hverdag og weekend).

   

  Priserne for 2-nætters ophold ligger generelt ret stabilt omkring 2.900-3.400 kr. for en firpersoners bolig med to soveværelser.

   

  Jeg har f.eks. fundet et ophold i weekenden fra fredag den 12. maj til søndag den 14. maj. På disse datoer koster en firpersoners bolig i alt 2.970 kr. inkl. gratis afbestilling. Ved en rejse for fire personer bliver prisen således kun 743 kr. pr. person.

   

   

  Billeder fra Enjoy Resorts Rømø

  Rømø

  Rømø

  Rømø

  Rømø

  Rømø

  Rømø

  Rømø Rømø

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Wellness- og familieferie ved Vadehavet: 2 nætter i feriebolig på Rømø fra kun 743 kr. p.p. inkl. entré til 2.600 m2 stort wellnessområde

  Se tilbud her