• 22 okt 2018

  Wellness ved Vadehavet: 2 nætter i egen feriebolig til 4-6 personer på Rømø til 2.059 kr. i alt

  Er du klar til en lille getaway med familien eller vennerne? Så har jeg fundet det helt perfekte sted til dig! På Rømø finder du skøn natur og rolige omgivelser – her er nogle af Skandinaviens bredeste sandstrande og Vadehavet. Dette giver dig rig mulighed at udforske den dejlige natur med gåture, ridning langs kysten, kajak eller måske windsurfing. Når du har fået nok af den friske luft, så kan du slappe af i enten jeres skønne ferielejlighed foran pejsen, ved resortets poolområde eller det 2.600 m2 store wellnesscenter. Hvis du trænger til nogle dage væk fra hverdagens stress og jag, hvor du kan komme helt ned i gear i de mest idylliske omgivelser, så er det Rømø du skal tage til.

  Afslapning på Rømø
  oktober - december 2019
  fra2.059 kr.
  Wellness og badeferie på Rømø
  kr.

  Pakketilbud til Rømø

  I dag har jeg fundet et lækkert tilbud til dejlige Enjoy Resorts Rømø (4 ud af 5 på TripAdvisor). Resortet ligger midt i naturen med udsigt til klitter og marskland og havet tæt på med kun 10 minutters gang til stranden. For de voksne findes der et 2.600 m2 wellnesscenter med blandt andet spabad, saunaer, dampbade, saltvandskar, svedkamre, terapibade og fitness. Det er også muligt at få diverse behandlinger (mod gebyr). På resortet findes der også et lille ”badeland” med pool, spabad og børnepool. Herudover er der også aktiviteter såsom bowling, golf, billard, legepladser og mulighed for at leje cykler og opleve noget af området på denne måde.

   

  Med et ophold på Enjoy Resorts Rømø kommer du til at bo i en luksus feriebolig. Boligen er indrettet på 2 etager med skønne faciliteter som f.eks. opvaskemaskine, vaskemaskine, pejs, gratis WiFi og enten altan eller terrasse. Det perfekte sted til ren afslapning med hele familien eller en vennegruppe. Ferieboligerne har plads til enten 4 eller 6 personer.

   

  Du kan booke dette tilbud med 2, 3, 4, 5, 7, 10 eller helt op til 14 nætter. Der findes datoer allerede fra oktober og så helt frem til december 2019! Det er også muligt at rejse i weekender uden ekstra gebyr.

  Hvis du gerne vil booke 2, 3 eller 4 nætter, så kan du dette fra januar 2019. En feriebolig til 4 personer koster fra 2.059 kr., dvs. 515 kr. pr. person og for en feriebolig til 6 personer skal du af med 373 kr. pr. person (samlet pris fra 2.239 kr.).

  Hvis man er færre end 6 personer, kan man selvfølgelig også bruge tilbuddet – prisen gælder pr. hus!

  Tilbuddet inkluderer:

  • Enjoy Resorts Rømø: 2, 3, 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
  • Uden forplejning
  • Slutrengøring
  • Fri afbenyttelse af fitnessfaciliteter
  • Gratis adgang til indendørs poolområde
  • 2x fiske-spabehandlinger (kun ved bookinger med ankomst frem til den 02.01.19)
  • Fri adgang til wellnessområdet

   

  Som med ethvert andet TravelBird-tilbud kommer der et bookinggebyr (49 kr.) oveni. Du bør være opmærksom på, at el, vand og varme ikke er inkluderet, men betales efter forbrug ved afrejse. Udover dette er det også obligatorisk at betale for sengelinned.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Wellness ved Vadehavet: 2 nætter i egen feriebolig til 4-6 personer på Rømø til 2.059 kr. i alt

  1. Lotte says:

   Må man have hund med i ferieboligen?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lotte,

    Travelbird skriver i deres informationsafsnit nederst på siden, at: “Det er muligt at medbringe 1 hund (eller mindre kæledyr) for 350 DKK per bolig per ophold (betales på resortet). Kontakt venligst vores kundeservice.” 🙂

  Se tilbud her