• 24 nov 2019

  Familieferie til Landal-resort: 2-3 nætter i en hytte til 4-6 personer fra kun 1.495 kr. (249 kr. pr. person)

  Her får du lige en kandidat til årets julegaveidé. For at være helt præcis drejer det sig om en “julegave-deal” til den hyggeligste familieferie på et Landal-resort! Landal råder over fem fede ferieparker forskellige steder i Jylland, og hver feriepark byder på et væld af både indendørs og udendørs aktiviteter – både for store og små. Nogle af parkerne har endda også tropiske badelande! Så hvorfor ikke give en ven eller et familiemedlem årets bedste julegave og muligheden for at samle hele familien eller venneflokken til en lækker ferie i skønne omgivelser!

  Familietur til et Landal-resort
  frem til 2. oktober 2020
  fra249 kr.
  Julegave-deal til et Landal-resort
  inkl. 2-3 overnatninger
  fra 249 kr.

  Billig familieferie på et Landal-resort

  I dag har jeg fundet det perfekte julegavetilbud i form af et gavebevis til et miniophold i en af Landals skønne ferieparker. Du kan booke en hytte med plads til mellem 4 og 6 personer, og du kan selv vælge, om det skal være et ophold på 2 eller 3 nætter.

   

  Et ophold på 2 nætter koster 1.495 kr., mens et ophold på 3 nætter koster 1.695 kr. Disse priser gælder for alle Landals ferieparker. Så hvis I f.eks. er en flok på 6 personer afsted, ender I altså med en pris på kun 249 kr. og 283 kr. pr. næse for hhv. 2 og 3 nætter. Det er da en billig familieferie! Og fordi Landals julegave-deals er gyldige helt frem til den 2. oktober 2020, er der masser af tid til at finde de rette datoer.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Ferieparkerne

  Når du har booket Landals julegave-deal, må første punkt på dagsordenen være at finde ud af, hvilken feriepark du helst vil besøge. Og der er som sagt fem forskellige parker i Danmark: Ebeltoft, Grønhøj Strand, Søhøjlandet, Rønbjerg og Seawest. Ferieparkerne varierer ift. faciliteter, og deres geografiske beliggenhed kan selvfølgelig også have betydning for, hvilken park du ender med at vælge.

   

   

  Søhøjlandet, Seawest og Rønbjerg byder alle tre på et tropisk vandland og vil derfor være gode bud, hvis dit yndlingsoutfit er badebukser og svømmebriller. Ebeltoft ligger helt ude på den sydlige del af Danmarks næsetip, og her er du således tæt på både Kattegat og det naturskønne område ved Mols Bjerge (og 40 minutters kørsel fra Djurs Sommerland). Grønhøj Strand ligger, som navnet antyder, tæt på stranden, og fra denne park har du kun 15 minutters kørsel til forlystelsesparken Faarup Sommerland, der helt sikkert vil begejstre både børn og voksne!

   

  Uanset hvilket resort du vælger, får du under alle omstændigheder perfekte rammer til en sjov familieferie. Det kan ikke undgå at blive hyggeligt!

   

  OBS! Du bør være opmærksom på, at Landals priser er inklusive slutrengøring, adgang til badeland, udvalgte aktiviteter og wi-fi. Dog er el, vand og varme ikke inkluderet – det betales efter forbrug ved afrejse.

   

   

  Billeder fra Landals ferieparker

   

  Seawest

   

  Ebeltoft

   

  Grønhøj Strand

   

  Søhøjlandet

   

  Rønbjerg

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her