Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 249 kr.
Landal-banner
Andet

Familieferie i Landal GreenParks: Ophold med 2 eller 3 overnatninger i en 4-6-personers hytte fra i alt 1.495 kr. (dvs. fra kun 249 kr. p.p.)

Andet |

Familieferie i Landal GreenParks: Ophold med 2 eller 3 overnatninger i en 4-6-personers hytte fra i alt 1.495 kr. (dvs. fra kun 249 kr. p.p.)

Her får du lige alletiders idé til en smadderhyggelig miniferie! For at være helt præcis drejer det sig om en skøn familieferie i en Landal-park. Landal-kæden råder over seks sjove ferieparker i Jylland plus en enkelt på Fyn, og hver feriepark byder på et væld af indendørs og udendørs aktiviteter – både for store og små. Nogle af parkerne har endda også deres eget tropiske badeland! Så hvorfor ikke samle hele familien eller venneflokken til en hyggelig miniferie i skønne omgivelser!  ‍ ‍ ‍

Hyggelig familieferie i en Landal GreenPark

28. august 2023 – 4. februar 2024

fra

249 kr.

Ophold i en Landal GreenPark

249 kr.

Billig familieferie på et Landal-resort

Hvis jeg selv skal sige det, så har Landal nogle af Danmarks hyggeligste ferieresorter. Derfor er det fedt, at du lige nu kan finde et superbilligt tilbud på Take Offer.

Tilbuddet indeholder et ophold med 2 eller 3 overnatninger på enten Landal Seawest, Søhøjlandet, Fyrklit, Rønbjerg eller Grønhøj Strand.

Hytterne har plads til mellem fire og seks personer (Fyrklit maks. fire), og priserne er som følger:

 • 2 overnatninger i feriehus: 1.495,-
 • 3 overnatninger i feriehus: 1.746,-

 

Hvis I f.eks. er en flok på seks personer afsted på et tonætters ophold, ender I altså med en pris på kun 249 kr. pr. næse. Det er da en billig miniferie!

Tilbuddet kan indløses i perioden fra 28. august og helt frem til 4. februar 2024.

Tilbuddet indeholder

 • 2 eller 3 overnatninger på enten:
  • Landal Fyrklit
  • Landal Søhøjlandet
  • Landal Seawest
  • Landal Rønbjerg eller 
  • Landal Grønhøj Strand
 • Ophold i hus med plads op til 6 personer
 • Gratis Wi-Fi og parkering
 • Inkl. linnedpakke bestående af lagen, hovedpudebetræk og dynebetræk
 • Gratis adgang til badeland på Landal Seawest, Søhøjlandet og Rønbjerg ved valg af disse parker
 • Gratis adgang til indendørs pool på Landal Fyrklit og Landal Grønhøj Strand ved valg af en af disse to parker
 • Gratis adgang til sportshal, samt flere inden- og udendørs aktiviteter (Landal Fyrklit har dog ikke sportshal)
 • Ophold er muligt alle ugens dage i perioden fra d. 28. august 2023 – 4. februar 2024

OBS: El, vand og varme er ikke inkluderet, og skal derfor betales efter forbrug ved afrejse.

Ferieparkerne

Første punkt på dagsordenen må være at finde ud af, hvilken feriepark du helst vil besøge. Og der er som sagt syv forskellige i Danmark (denne gang kan du dog “kun” vælge mellem tre): Ebeltoft, Grønhøj Strand, Søhøjlandet, Rønbjerg, Seawest, Fyrklit og Middelfart. Ferieparkerne varierer ift. faciliteter, og deres geografiske beliggenhed kan selvfølgelig også have betydning for, hvilken park du ender med at vælge.

Familieferie i Landal GreenParks: Ophold med 2 eller 3 overnatninger i en 4-6-personers hytte fra i alt 1.495 kr. (dvs. fra kun 249 kr. p.p.)

Seawest, Søhøjlandet og Rønbjerg byder alle tre på tropiske vandlande og vil derfor være gode bud, hvis dit yndlingsoutfit er badebukser og svømmebriller.

Ebeltoft ligger helt ude på den sydlige del af Danmarks næsetip, og her er du tæt på både Kattegat og det naturskønne område ved Mols Bjerge (og 40 minutters kørsel fra Djurs Sommerland).

Grønhøj Strand ligger, som navnet antyder, tæt på stranden og det brusende Vesterhav (og kun 15 minutters kørsel fra forlystelsesparken Fårup Sommerland).

Ikke langt fra Grønhøj Strand finder du Landal Fyrklit. I lighed med Grønhøj Strand får du her en feriepark direkte i det smukkeste klitlandskab ved Skagerrak. Ferieparken byder på både indendørs og udendørs pool – og nogle forrygende solnedgange!

Ferieparken i Middelfart ligger smukt placeret tæt på både hav og skov, og herfra kan du bl.a. besøge Hindsgavl Dyrehave eller tage på hvalsafari i Lillebælt. Feriepark Middelfart har også både udendørs og indendørs pool.

Uanset hvilket resort du vælger, får du under alle omstændigheder de perfekte rammer til en sjov familieferie. Så det skal nok blive hyggeligt!

Billeder + video fra Landal-ferieparker

Hvor skal turen gå hen?  Herunder kan du få et lidt bedre indtryk af de forskellige ferieparker 😉

Seawest

Landal

Ebeltoft

Landal

Grønhøj Strand

Landal

Søhøjlandet

Landal

Rønbjerg

Landal

Middelfart

Landal

Fyrklit

Familieferie i Landal GreenParks: Ophold med 2 eller 3 overnatninger i en 4-6-personers hytte fra i alt 1.495 kr. (dvs. fra kun 249 kr. p.p.)

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Familieferie i Landal GreenParks: Ophold med 2 eller 3 overnatninger i en 4-6-personers hytte fra i alt 1.495 kr. (dvs. fra kun 249 kr. p.p.)Familieferie i Landal GreenParks: Ophold med 2 eller 3 overnatninger i en 4-6-personers hytte fra i alt 1.495 kr. (dvs. fra kun 249 kr. p.p.)

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud