• 08 aug 2019

  Familieferie til Landal-resort: 2-4 nætter i en hytte til 4-6 personer fra 1.248 kr. (208 kr. pr. person)

  Find telefonen frem og gør dig klar til at ringe til venner og/eller familie for at bede dem om at rydde kalenderen en af de kommende weekender. Når du har læst denne artikel, har du nemlig fået den bedste idé til en miniferie! For at være helt præcis drejer det sig om en perfekt familieferie på et Landal-resort! Landal råder over fem fede ferieparker forskellige steder i Jylland, og hver feriepark byder på et væld af både indendørs og udendørs aktiviteter – både for store og små! Nogle af parkerne har endda også tropiske badelande! Så hvorfor ikke skyde efteråret i gang med at samle familien eller venneflokken til en lækker ferie i skønne omgivelser!

  Familietur til et Landal-resort
  august - december
  fra208 kr.
  Familieferie på et Landal-resort
  inkl. 2-4 overnatninger
  fra 208 kr.
  OBS: Inde på bookingsiden står der 2 personer (dette er en fejl) - man betaler for et helt hus som kan rumme 4-6 personer

  Billig familieferie på et Landal-resort

  På siden takeoffer.dk har jeg netop fundet dette lækre tilbud på et miniophold på en af Landals skønne ferieparker. Du kan booke en hytte med plads til mellem 4 og 6 personer til kun 1.248 kr. Denne pris gælder for alle Landals ferieparker. Hvis I f.eks. er en flok på 6 personer afsted, ender I altså med en pris på kun 208 kr. pr. næse. Det er da en billig miniferie! Tilbuddet gælder i perioden 12. august til 22. december (med undtagelse af efterårsferien).

   

   

  Ferieparkerne

  Når du har booket takeoffers værdibevis, må første punkt på dagsordenen være at finde ud af, hvilken feriepark du helst vil besøge. Og der er som sagt fem forskellige i Danmark: Ebeltoft, Grønhøj Strand, Søhøjlandet, Rønbjerg og Seawest. Ferieparkerne varierer ift. faciliteter, og deres geografiske beliggenhed kan selvfølgelig også have betydning for, hvilken park du ender med at vælge.

   

   

  Søhøjlandet, Seawest og Rønbjerg byder alle tre på tropiske vandlande og vil derfor være gode bud, hvis dit yndlingsoutfit er badebukser og svømmebriller. Ebeltoft ligger helt ude på den sydlige del af Danmarks næsetip, og her er du således tæt på både Kattegat og det naturskønne område ved Mols Bjerge (og 40 minutters kørsel fra Djurs Sommerland). Grønhøj Strand ligger, som navnet antyder, tæt på stranden, og fra denne park har du kun 15 minutters kørsel til forlystelsesparken Faarup Sommerland, der helt sikkert vil begejstre både børn og voksne!

   

  Uanset hvilket resort du vælger, får du under alle omstændigheder perfekte rammer til en sjov familieferie. Det kan ikke undgå at blive hyggeligt!

   

  OBS! Du bør være opmærksom på, at Landals priser er inklusive slutrengøring, adgang til badeland, udvalgte aktiviteter og wi-fi. Dog er el, vand og varme ikke inkluderet – det betales efter forbrug ved afrejse.

   

   

  Info om tilbuddet (pr. hus)

  • 2, 3 eller 4 overnatninger på Landal Seawest, Landal Søhøjlandet, Landal Rønbjerg, Landal Grønhøj Strand eller Landal Ebeltoft
  • Ophold i hus med plads til 4-6 personer
  • Gratis sengetøjspakke
  • Gratis Wi-Fi og parkering
  • Gratis adgang til badeland
  • Gratis adgang til sportshal og flere aktiviteter
  • Ankomst er muligt alle ugens dage i perioden fra d. 12. august – 22. december 2019 (med sidste afrejsedag d. 22.12.19.)
  • PSST: Legeland på Seawest og Rønbjerg er også inkluderet i prisen.

   

  OBS: Ankomst er ikke muligt fra d. 11. oktober – 20. oktober (efterårsferien).

   

   

  Billeder fra Landals ferieparker

   

  Seawest

   

  Ebeltoft

   

  Grønhøj Strand

   

  Søhøjlandet

   

  Rønbjerg

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her