• 20 mar 2019

  Påskeferie på Landal-resort: 2 nætter i en hytte til 4-6 personer fra kun 309 kr. pr. person

  Påsken nærmer sig, og hvis du endnu ikke har fundet ud af, hvad du skal lave, så lad mig hjælpe dig! Du kan f.eks. invitere venner og/eller familie på en tur til et Landal-resort! Landal råder over fem lækre ferieparker forskellige steder i Jylland, og hver feriepark byder på et væld af både indendørs og udendørs aktiviteter – både for store og små! Nogle af parkerne har endda også tropiske badelande! Så hvorfor ikke udnytte påsken som en mulighed for at samle familien eller venneflokken til et par dages sjov og hygge!

  Familietur til et Landal-resort
  året rundt
  fra309 kr.
  2 nætter på et Landal-resort
  fra 309 kr.
  OBS: Du skal selv udfylde søgefelterne, når du klikker dig videre

  Billig familieferie på et Landal-resort

  Første punkt på dagsordenen er at finde ud af, hvilken feriepark du helst vil besøge. Og der er som sagt fem forskellige i Danmark: Ebeltoft, Grønhøj Strand, Søhøjlandet, Rønbjerg og Seawest.

   

  Ferieparkerne varierer ift. faciliteter, og deres geografiske beliggenhed kan selvfølgelig også have betydning for, hvilken park du ender med at vælge.

   

  Søhøjlandet, Seawest og Rønbjerg byder alle tre på tropiske vandlande og vil derfor være gode bud, hvis dit yndlingsoutfit er badebukser og svømmebriller. Ebeltoft ligger helt ude på den sydlige del af Danmarks næsetip, og du er således tæt på både Kattegat og det naturskønne område ved Mols Bjerge (og 40 minutters kørsel fra Djurs Sommerland, som dog først åbner i maj). Grønhøj Strand ligger, som navnet antyder, tæt på stranden, og fra denne park har du kun 15 minutters kørsel til forlystelsesparken Faarup Sommerland, der helt sikkert vil begejstre både børn og voksne! (Faarup åbner desuden 2019-sæsonen den 18.04. – så virkelig god timing!).

   

  Uanset hvilket resort du vælger, får du under alle omstændigheder perfekte rammer til en sjov familietur. Det kan ikke undgå at blive hyggeligt!

   

  Priserne på de forskellige ferieparker varierer lidt. Ovenfor har jeg taget udgangspunkt i den billigste pris, som du finder på Landal Ebeltoft. Her kan du i påsken booke en 4-6 personers feriebolig i 2 nætter fra lørdag den 20.04. til mandag den 22.04. til kun 1.854 kr. Hvis man er 6 personer afsted, ender man derfor med en pris på kun 309 kr. pr. person. Det er da en billig påskeferie!

   

  OBS! Du bør være opmærksom på, at Landals priser er inklusive slutrengøring, adgang til badeland, udvalgte aktiviteter og wi-fi. Dog er el, vand og varme ikke inkluderet – det betales efter forbrug ved afrejse. Herudover er der et reservationsgebyr på 205 kr. pr. reservation og et obligatorisk sengelinned til 60 kr. pr. person.

   

   

  Billeder fra Landals ferieparker

   

  Seawest

   

  Ebeltoft

   

  Grønhøj Strand

   

  Søhøjlandet

   

  Rønbjerg

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her