• 04 mar 2020

  Danmarks største spa: ophold på det nye 4* Hotel Alsik fra kun 1.095 kr. inkl. overnatning, spa-adgang, 2-retters menu, morgenmad m.m.

  Er du typen, der elsker et afstressende (og helst også luksuriøst) spa- og wellnessophold? Så fik Danmark i 2019 et nyt luksushotel, der bragede ind på hotel-, spa- og gourmetscenen med tårnhøje ambitioner. For at være helt præcist er der tale om det 4-stjernede Hotel Alsik i Sønderborg. Hotel Alsik er ikke bare et spahotel. Det luksuriøse og arkitekttegnede hotel er i langt højere grad en wellness-mastodont. Hotel Alsik er nemlig indehaver af Danmarks suverænt største spa. Lægger man alle spaområderne sammen, udgør hotellets spa-afdeling i alt et 4.500 kvadratmeter stort wellness-himmerige! Så trænger du til en (dansk) masterclass i wellness, venter Hotel Alsik på dig i hyggelige Sønderborg!

  Spaophold på Hotel Alsik
  1.095 kr.
  Wellness i Danmarks største spa
  inkl. overnatning, 2-retters middag, morgenmad og spa-adgang
  1.095 kr.

  Tilbud på Hotel Alsik

  Ovenfor har jeg fundet et superlækkert spa- og wellnessophold på det nybyggede og superflotte Hotel Alsik.

   

  Som jeg fik nævnt i introen, har hele projektet omkring Hotel Alsik været et drevet af et ualmindeligt højt ambitionsniveau. Ellers bygger man heller ikke et arkitekttegnet luksushotel, der har Danmarks med afstand største spa. Og netop spafaciliteterne er nok et godt sted at starte. Alsik Nordisk Spa & Wellness tilbyder nemlig flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser. Spafaciliteterne er som sagt fordelt på 4.500 kvadratmeter – og ligger faktisk på fire forskellige etager! Med så stor en wellnessafdeling siger det sig selv, at du har nærmest uanede muligheder. Tilbuddet her inkluderer adgang til spaens forskellige poolområder. Ønsker du diverse behandlinger eller lignende, kan der være gebyrer.

   

  Spaen er imidlertid ikke det eneste område, hvor Hotel Alsik brillerer med et højt niveau. Hotellets gastronomiske afdeling, der består af tre restauranter, er lige så forrygende. Bl.a. har hotellet allieret sig med mesterkokken Jesper Koch (en af dommerne fra den populære Masterchef-serie), der har udviklet og leder alle hotellets tre restauranter. Med dette tilbud får du en gratis 2-retters menu på Restaurant Alsik. Hotellets to andre restauranter hedder i øvrigt Freia og Syttende. Og særligt sidstnævnte tilbyder en ægte gourmetoplevelse!

   

  Jeg har fundet dette tilbud hos duglemmerdetaldrig.dk. Tilbuddet inkluderer bl.a. én overnatning (med ankomst søndag, mandag, onsdag eller torsdag), adgang til spaens poolområder, morgenmad og en 2-retters menu på Restaurant Alsik. Alt dette får du til en pris på 2.190 kr. – det vil sige kun 1.095 kr. pr. person ved et ophold for to personer.

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Overnatning i skønt dobbeltværelse med udsigt (med ankomst søndag, mandag, onsdag eller torsdag)
  • Adgang til spaens poolområder
  • 20% rabat på valgfri 60 minutters behandling
  • ”Nordic Glow” – Dit personlige Alsik Spa Kit med wellness-produkter
  • Fri adgang til Fitness & Yoga Studio
  • Adgang til Vitaminbar i Nordisk Spa
  • Køkkenchefens udvalgte 2-retters menu i Restaurant Alsik
  • Stor morgenbuffet
  • Lån af badekåbe & slippers under dit ophold
  • Gratis wi-fi

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Video og billeder fra Hotel Alsik

  (Se spafaciliteterne ca. 1 minut og 30 sekunder inde i videoen)

   

  Transport til Sønderborg

  Har du en bil, er det selvfølgelig klart nemmest at køre til Sønderborg. Herudover kan du også sagtens tage bussen eller toget til Sønderborg – f.eks. kan du lede efter bus- og togbilletter hos hhv. Flixbus og DSB.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Danmarks største spa: ophold på det nye 4* Hotel Alsik fra kun 1.095 kr. inkl. overnatning, spa-adgang, 2-retters menu, morgenmad m.m.

  1. Niels says:

   Bliver desværre altid så skuffet når jeg opdager at du deler prisen op pr person. Så lukker jeg bare det hele ned og forsvinder igen. Ville være langt mere interesseret hvis lokketilbuddene var den reelle pris, som hotellerne altid gør. Så ville jeg ikke føle mig ført bag lyset.

   Ellers nogle rigtige fede tilbud, og god side.

   Vh Niels

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Niels 🙂

    Først og fremmest, så er jeg glad for at høre, du synes om Rejsespejders side. Tusind tak for det!

    Dernæst er jeg selvfølgelig rigtig ked af at høre, det er den oplevelse, du får, når du ser mine tilbud. Men stort set alle mine rejseeksempler tager udgangspunkt i en rejse for 2 personer, hvor prisen bliver udregnet pr. person. Dette er også det mest almindelige i rejsebranchen. I langt de fleste tilfælde er det dog også muligt at tilpasse rejsen til solorejsende – prisen vil dog næsten altid stige en smule. Langt de fleste hoteller tilbyder nemlig dobbeltværelser som deres mindste værelser. Når man rejser alene, er man derfor nødt til at betale hele prisen for et dobbeltværelse, hvorimod man normalt vil være to om at dele den udgift.

    Jeg håber, det giver mening, ellers må du endelig sige til 🙂

  2. Martin says:

   Det ligner lidt samme tilbud du kan få via alsiks hjemmeside???

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Martin,

    Tak for din kommentar. 🙂

    Du har helt ret. Alsik Hotel har samme gode tilbud, som jeg har skrevet om i artiklen. På den side jeg henviser til, kan du købe det specifikke tilbud som en gave, hvilket Alsik Hotel ikke giver mulighed for på deres egen hjemmeside. 🙂

  Se tilbud her