• 20 nov 2020

  Danmarks største spa: Spaophold på det nye 4* Alsik Hotel fra kun 1.095 kr. inkl. overnatning, spa-adgang, 2-retters menu, morgenmad m.m.

  Er du typen, der elsker et afstressende (og helst også luksuriøst) spa- og wellnessophold? Så fik Danmark i 2019 et nyt luksushotel, der bragede ind på hotel-, spa- og gourmetscenen med tårnhøje ambitioner. Nærmere bestemt er der tale om det firstjernede Alsik Hotel & Spa i Sønderborg. Og Alsik Hotel er ikke bare et “almindeligt” spahotel. Det luksuriøse og arkitekttegnede hotel er i langt højere grad en wellness-mastodont! Alsik er nemlig indehaver af Danmarks suverænt største spa. Lægger man alle spaområderne sammen, udgør hotellets spa-afdeling et 4.500 kvadratmeter stort wellness-himmerige! Så trænger du til en dansk masterclass i wellness, venter Alsik Hotel på dig i hyggelige Sønderborg!

  Spaophold på Alsik Hotel & Spa
  1.095 kr.
  Wellness i Danmarks største spa
  inkl. overnatning, 2-retters middag, morgenmad og spa-adgang
  1.095 kr.

  Tilbud på Alsik Hotel

  Ovenfor har jeg fundet et superlækkert spa- og wellnessophold på det nybyggede Alsik Hotel.

   

  Som jeg fik nævnt i introen, har hele projektet omkring Alsik Hotel været drevet af et ualmindeligt højt ambitionsniveau. Ellers bygger man heller ikke et arkitekttegnet luksushotel i Sønderborg, der har Danmarks med afstand største spa. Og netop spafaciliteterne er nok et godt sted at starte. Alsik Nordisk Spa & Wellness tilbyder nemlig mere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser. Spafaciliteterne fylder som sagt 4.500 kvadratmeter – fordelt på fire forskellige etager! Paradis findes altså – og hvem havde troet, at det ville ligge i Sønderborg? Tilbuddet ovenfor inkluderer adgang til spaens forskellige poolområder. Ønsker du diverse behandlinger eller adgang til bestemte spaområder, kan der være gebyrer.

   

  Spaen er imidlertid ikke det eneste område, hvor Alsik Hotel brillerer med et tårnhøjt niveau. Hotellets gastronomiske afdeling, der består af tre restauranter, er lige så forrygende. Hotellet har bl.a. allieret sig med mesterkokken Jesper Koch, som er en af dommerne fra den populære Masterchef-serie. Den karismatiske kok har udviklet og driver alle hotellets tre restauranter. Det borger altså for en vis kvalitet. Med dette tilbud får du en gratis 2-retters middag på Restaurant Alsik. Hotellets to andre restauranter hedder i øvrigt Freia og Syttende. Og særligt sidstnævnte tilbyder en ægte gourmetoplevelse, hvis du skulle være til den slags!

   

  Jeg har fundet dette tilbud på duglemmerdetaldrig.dk. Tilbuddet inkluderer bl.a. én overnatning (med ankomst søndag, mandag, onsdag eller torsdag), adgang til spaens poolområder, morgenmad og en 2-retters menu på Restaurant Alsik. Alt dette får du til en pris på 2.190 kr. – det vil sige kun 1.095 kr. pr. person ved et ophold for to personer.

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Overnatning i skønt dobbeltværelse med udsigt, med ankomst søndag, mandag, onsdag eller torsdag.
  • Adgang til Alsik Spa Pool områder
  • 20% rabat på valgfri 60 minutters behandling
  • ”Nordic Glow” – Dit personlige Alsik Spa Kit med wellness-produkter
  • Fri adgang til Fitness & Yoga Studio
  • Køkkenchefens udvalgte 2-retters menu i Restaurant Alsik
  • Stor morgenbuffet i Restaurant Alsik (Se mere under “Vigtig viden”)
  • Lån af Badekåbe & slippers under dit ophold
  • Gratis WiFi

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Billeder fra Alsik Hotel

  Hotel Alsik

  Hotel Alsik

  Hotel Alsik

   

  Transport til Sønderborg

  Har du en bil, er det selvfølgelig klart nemmest at køre til Sønderborg. Herudover kan du også sagtens tage bussen eller toget til Sønderborg – f.eks. kan du lede efter bus- og togbilletter hos hhv. Flixbus og DSB.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  16 kommentarer til Danmarks største spa: Spaophold på det nye 4* Alsik Hotel fra kun 1.095 kr. inkl. overnatning, spa-adgang, 2-retters menu, morgenmad m.m.

  1. HENNY says:

   Kan man få dette tilbud til 1.095 pr. person f.eks. fredag -Lørdag og Lørdag -Søndag

   Hilsen Henny Lund-Sørensen

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Henny 🙂

    Tak for din kommentar.

    Dette tilbud gælder (desværre) kun med ankomst søndag, mandag, onsdag eller torsdag. Men hvis der på et tidspunkt kommer et tilbud med weekenddatoer, skal jeg nok skrive om det her på bloggen 😉

  2. Ida says:

   Hej

   Ved du hvornår dette tilbud udløber? Jeg tænker ift. at købe tilbuddet og ikke at benytte det

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Ida 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det har efterhånden været der et godt stykke tid, så mon ikke det holder noget tid endnu 😉

  3. Lonnie says:

   Hej

   JEg synes ikke det er muligt at booke opholdet til den pris jeg havde forventet i dette tilbud

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Lonnie

    Tak for dit spørgsmål 🙂

    Duglemmerdetaldrig er åbenbart ved at lave en opdatering på deres hjemmeside, så priserne på nogle af deres oplevelser er forkerte (da opholdet gerne skal stå til 2.190 kr. for 2 personer). Jeg har snakket med dem og de oplyser, at priserne igen skulle være i orden i løbet af dagen. Så prøv eventuelt at kigge igen i aften eller i morgen tidlig 🙂

  4. Marianne says:

   Hej,
   Kan se på deres hjemmeside at man skal checke ud kl. 11. Kan man benytte spa området efter at man har checket ud?

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Marianne

    Tak for dit spørgsmål 🙂

    Det er jeg faktisk lidt i tvivl om. Jeg vil anbefale, at du prøver at kontakte hotellet direkte for at høre, om du må bruge spa’en efter check-ud 😀

  5. Martin says:

   Samme pris som på Alsiks hjemmeside, så ikke det vilde tilbud.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Tak for din kommentar.

    Det er rigtigt, at prisen er den samme på Alsiks hjemmeside. Dette tilbud (synes jeg) har dog den lille fordel, at den også nemt kan gives som gave 😉

  6. Hans says:

   Hej Rejsespejder

   ved du om tilbuddet også kan benyttes i efterårsferien (uge 42)?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Hans 🙂

    Tak for din kommentar.

    Så vidt jeg kan se, står der intet om lukkede datoer på bookingsiden. Men hvis du kun har efterårsferien i tankerne (og ikke ville kunne bruge opholdet på andre datoer), ville det nok være en god idé at høre duglemmerdetaldrig, før du booker.

  7. Nina says:

   Hey det ser mega lækkert ud, men kan man booke mere en en nat? 🙂

  8. Niels says:

   Bliver desværre altid så skuffet når jeg opdager at du deler prisen op pr person. Så lukker jeg bare det hele ned og forsvinder igen. Ville være langt mere interesseret hvis lokketilbuddene var den reelle pris, som hotellerne altid gør. Så ville jeg ikke føle mig ført bag lyset.

   Ellers nogle rigtige fede tilbud, og god side.

   Vh Niels

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Niels 🙂

    Først og fremmest, så er jeg glad for at høre, du synes om Rejsespejders side. Tusind tak for det!

    Dernæst er jeg selvfølgelig rigtig ked af at høre, det er den oplevelse, du får, når du ser mine tilbud. Men stort set alle mine rejseeksempler tager udgangspunkt i en rejse for 2 personer, hvor prisen bliver udregnet pr. person. Dette er også det mest almindelige i rejsebranchen. I langt de fleste tilfælde er det dog også muligt at tilpasse rejsen til solorejsende – prisen vil dog næsten altid stige en smule. Langt de fleste hoteller tilbyder nemlig dobbeltværelser som deres mindste værelser. Når man rejser alene, er man derfor nødt til at betale hele prisen for et dobbeltværelse, hvorimod man normalt vil være to om at dele den udgift.

    Jeg håber, det giver mening, ellers må du endelig sige til 🙂

  Se tilbud her