Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

fra 976 kr.
Danmarks største spa: Spaophold på 4* Alsik Hotel fra kun 976 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad & spa-adgang
Spa

Danmarks største spa: Spaophold på 4* Alsik Hotel fra kun 976 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad & spa-adgang

Spa |

Danmarks største spa: Spaophold på 4* Alsik Hotel fra kun 976 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad & spa-adgang

Er du typen, der elsker et afstressende (og helst også luksuriøst) spa- og wellnessophold? Så fik Danmark i 2019 et nyt luksushotel, der bragede ind på hotel-, spa- og gourmetscenen med tårnhøje ambitioner. Nærmere bestemt er der tale om det firstjernede Alsik Hotel & Spa i Sønderborg. Og Alsik Hotel er ikke bare et “almindeligt” spahotel. Det luksuriøse, arkitekttegnede hotel er i langt højere grad en wellness-mastodont. Alsik er nemlig indehaver af Danmarks suverænt største spa. Lægger man alle spaområderne sammen, udgør hotellets spa-afdeling i alt et 4.500 kvadratmeter stort wellness-himmerige! Så trænger du til en dansk masterclass i wellness, så venter Alsik Hotel på dig i hyggelige Sønderborg! ✨

OBS: Jeg har i dette eksempel selv lagt 295 kr. pr. person oven i prisen. Således får du prisen for et hotelophold med morgenmad plus adgang til en række spafaciliteter.

Spaophold på Alsik Hotel & Spa

976 kr.

🌟 Nyt og moderne hotel

💦 Danmarks største spaområde

Wellness i Danmarks største spa

Tilbud på Alsik Hotel

Ovenfor har jeg fundet et lækkert hotelophold på det moderne Alsik Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023). Og dette ophold har du i den grad mulighed for at forvandle til et luksuriøst spa- og wellnessophold.

Tilbuddet ovenfor er som udgangspunkt et helt almindeligt hotelophold med overnatning og morgenmad. På hotellet kan du så vælge og vrage mellem diverse pool-, spa- og wellnessfaciliteter – men spa-adgang skal altså tilkøbes ved siden af. For hotelgæster starter spapriserne fra 295 kr. pr. person.

Jeg har i dette eksempel selv lagt 295 kr. pr. person oven i prisen. Således får du prisen for et hotelophold med morgenmad plus adgang til en række spafaciliteter. 

Som jeg fik nævnt i introen, har hele projektet omkring Alsik Hotel været drevet af et ualmindeligt højt ambitionsniveau. Ellers bygger man ikke et arkitekttegnet luksushotel i Sønderborg, der har Danmarks med afstand største spa.

Og netop spafaciliteterne er nok et godt sted at starte. Alsik Nordisk Spa & Wellness tilbyder nemlig mere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser. Spafaciliteterne fylder som sagt 4.500 kvadratmeter – fordelt på fire etager! Paradis findes altså på jord – og hvem havde troet, at det ville ligge i Sønderborg?

Spaen er imidlertid ikke det eneste område, hvor Alsik Hotel brillerer med et tårnhøjt niveau. Hotellets gastronomiske afdeling, der består af tre restauranter, er lige så forrygende. Hotellet har bl.a. allieret sig med mesterkokken Jesper Koch, som er en af dommerne fra den populære Masterchef-serie. Den karismatiske kok har udviklet og driver alle hotellets tre restauranter. Det borger altså for en vis kvalitet.

Med dette tilbud er morgenmad på Restaurant Alsik inkluderet. Hotellets to andre restauranter hedder i øvrigt Freia og Syttende. Og særligt sidstnævnte tilbyder en ægte gourmetoplevelse, hvis du skulle være til den slags. Syttende modtog i slutningen af 2021 sin første Michelin-stjerne (og har siden bevaret stjernen)!

Priser og bestilling

Hotelopholdet

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Trivago. Der kan du booke ophold på Alsik Hotel fra kun 1.361 kr. pr. nat på en lang række datoer – både hverdage og weekender.

Entré til spaen koster 295 kr. for hotelgæster i hverdagen og 345 kr. i weekenden. Du kan booke din spaoplevelse på hotellet eller på Alsiks hjemmeside. Hvis du vil være sikker på at kunne få adgang til spaen under dit ophold, kan det være en god idé at booke på forhånd.

F.eks. kan du booke et topersoners ophold fra mandag den 25. marts til tirsdag den 26. marts. På disse datoer koster et dobbeltværelse i alt 1.361 kr. inkl. morgenmad. Prisen ender således på kun 681 kr. pr. person. Og lægger man spa-entré (295 kr.) oveni, ender man med en pris på 976 kr. pr. person.

Spafaciliteterne

Udover selve hotelopholdet kan du også tilkøbe entré til et hav af forskellige spafaciliteter.

Jeg har som sagt medregnet prisen for entré til “Alsik Spa Pool“. Dette område indeholder bl.a. indendørs swimmingpool, aurora cave, hot tub, udendørs infinity-saltvandspool, foot lounge, steam bath, panorama-sauna m.m.

Billeder fra Alsik Hotel

Alsik Hotel

Alsik Hotel

Alsik Hotel

Alsik Hotel

Alsik Hotel


Transport til Sønderborg

Har du en bil, er det selvfølgelig klart nemmest at køre til Sønderborg. Herudover kan du også sagtens tage bussen eller toget til Sønderborg – f.eks. kan du lede efter bus- og togbilletter hos hhv. Flixbus og DSB.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Danmarks største spa: Spaophold på 4* Alsik Hotel fra kun 976 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad & spa-adgangDanmarks største spa: Spaophold på 4* Alsik Hotel fra kun 976 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad & spa-adgang

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar