• 17 mar 2021

  Wellnessophold i Thy: Spaophold fra kun 999 kr. inkl. overnatning, 4-retters middag, morgenmad og adgang til Sydthy Kurbad

  Har du brug for at finde roen og sætte tempoet helt ned? Så behøver du faktisk ikke at rejse så langt væk. Du behøver blot at vende blikket mod Danmarks nordvestlige hjørne, hvor naturskønne Thy ligger side om side med det brusende Vesterhav. Her kan du komme på et lækkert wellnessophold med bl.a. 4-retters middag og adgang til Sydthy Kurbad. Samtidig får du den perfekte mulighed for at nyde Nationalparken Thys uforlignelige natur i al sin vindblæste skønhed!

  Spa og gourmet i Thy
  frem til 30. januar 2022
  fra999 kr.
  Selvforkælelse i Thy
  inkl. adgang til Sydthy Kurbad, morgenmad og 4-retters menu
  999 kr.

  Wellness- og gourmetophold i Thy

  I dag har jeg fundet et tilbud til enhver, der gerne vil på en romantisk getaway eller have et pusterum fra dagligdagens stress og jag uden at skulle rejse til Langbortistan. Du kan nemlig få et afstressende spaophold på det flotte Hotel Thinggaard (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice Award) i Hurup lige ved Nationalparken Thy.

   

  Foruden én nat på Hotel Thinggaard inkluderer tilbuddet også morgenmad, en hel dags adgang til det lækre Sydthy Kurbad og en 4-retters middag i restauranten. Hvor forkælet har man lige lov at være?!

   

  Sydthy Kurbad fortjener dog lidt mere spalteplads. Kurbadet er nemlig et stort wellnesscenter, der ligger lige ved siden af hotellet. Her finder du bl.a. et 36 grader varmt massagebassin med stjernehimmel, forskellige saunaer, dampbad, oplevelsesbrusere, varmebænk med fodbad, koldtvandsrum, to infrarøde kabiner, udendørs spa og meget mere! Og skal du virkelig forkæle dig selv, kan du tilkøbe professionelle massage- og skønhedsbehandlinger (sørg dog for at booke i god tid). Du bør være opmærksom på, at Sydthy Kurbad har en aldersgrænse på 18 år.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Take Offer. Her kan du booke et topersoners ophold på Hotel Thinggaard fra kun 1.998 kr. Det svarer til kun 999 kr. pr. person. Denne pris er vel at mærke inklusive overnatning, 4-retters middag på hotellets restaurant, morgenmad og adgang til Sydthy Kurbad 😉

   

  Du kan indløse opholdet helt frem til den 30. januar 2022, og ankomst er mulig alle ugens dage – vær dog obs på tillæg (læs mere nedenfor).

   

   

  Pakken indeholder (pr. person)

  • 1 overnatning på Hotel Thinggaard
  • Ophold i dobbeltværelse med fladskærm med kabel-tv
  • Søde bobler – 1 flaske Moscato d´asti på værelset
  • Kokkens hjemmelavede sødt til hygge på værelset
  • 4-retters gourmetmiddag med indslag af lokale råvarer i hotellets restaurant (kan også bestilles som vegansk)
  • 1 entré til det afslappende Sydthy Kurbad
  • Gratis frugt og isvand i Kurbadet
  • Gratis håndklæder i Kurbadet
  • Stor, lækker morgenbuffet
  • Gratis kaffe/te/varm chokolade på værelset
  • Gratis Wi-Fi
  • Fri parkering
  • Ankomst er muligt alle ugens dage frem til d. 30. januar 2022.

   

  OBS: Sydthy Kurbad har lukket om mandagen og lørdag er inddelt i to hold. Bemærk, at hotellet holder søndagslukket i april, samt fra oktober til og med januar.

   

  OBS: Der skal betales et weekend/sæsontillæg på 300 kr. pr. person pr. nat ved overnatning fredag og lørdag, samt alle dage i uge 13, d. 13. maj, hele juli, hele august og i uge 35, 36, 37 og 42.

   

   

  Sydthy Kurbad

  Thy Thy Thy Thy

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  17 kommentarer til Wellnessophold i Thy: Spaophold fra kun 999 kr. inkl. overnatning, 4-retters middag, morgenmad og adgang til Sydthy Kurbad

  1. Andreas Wittrup says:

   Der står de holder lukket om mandag og lørdagen. Kan man så ikke bestille en overnatning fra fredag-lørdag?

  2. Oliver Emil says:

   Vil de udendørs bade også være åben ved slut november?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Oliver Emil,
    Jeg kan finde det her på deres hjemmeside “Åbningstider i kurbadshaven: Spa, sauna og vildmarksbad er tændt hver dag. Svedetipien er tændt torsdag og lørdag”. Så det ser ud til, at der er åbent udenfor altid 🙂

  3. Mette says:

   Hvis man bestiller 2 overnatninger er der så stadig kun mad til den ene aften og kun 1 x adgang til badet? Så det kun er en ekstra overnatning man får oveni?

  4. sara says:

   Er der stadig kun 1*4 retters menu med, selvom man bestiller til 2? Eller bliver du så automatisk til 2 ?

  5. Kamilla says:

   Hvor længe gælder tilbudet. Kan se der før er skrevet at det slutter i november, men det kan da ikke være rigtigt, kan det?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kamilla 🙂

    Nogle af disse tilbud kommer i perioder. Sidst jeg skrev om dette tilbud var i november. Og der gjaldt tilbuddet kun i en tidsbegrænset periode 🙂

    Hvor længe det gælder nu er jeg ikke helt klar over.

  6. Jonas says:

   Er det ikk muligt at komme i uge 51??

  7. Majken says:

   Det Sydthy kurbad du skriver om , er det med i tilbudet til de 799,-

   Og hvornår udløber tilbudet , søndag.?

  8. Else strøm says:

   Hvor længe varer tilbuddet? Jeg skal være sammen med mit strikkehold (12 personer) iaften og vi leder netop efter sådan et ophold .

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Else 🙂

    Tilbuddet gælder kun denne uge – så I skal helt sikkert ikke vente alt for længe med at bestille, hvis I vil afsted 🙂

  9. Ole S. Rask says:

   Super

  Se tilbud her