06 feb 2018

Wellness- og gourmetophold i Thy til kun 799 kr. inkl. 4-retters menu, morgenmad og adgang til Sydthy Kurbad

Har du brug for at finde roen og sætte tempoet helt ned? Så behøver du faktisk ikke at rejse langt så langt væk – du behøver blot at vende blikket mod Danmarks nordvestlige hjørne, hvor naturskønne Thy ligger – side om side med det brusende Vesterhav. Her kan du nemlig komme på et lækkert wellness-ophold med 4-retters gourmetmiddag og samtidig nyde Nationalparken Thys uforlignelige natur i al sin vindblæste skønhed!

I skrivende stund er der tilmed mulighed for ophold i vinterferien – både uge 7 og 8 – og påskeferien!

Kurophold i Sydthy
februar - maj
799 kr.
Selvforkælelse, gourmet og kurbad i Thy
inkl. adgang til Sydthy Kurbad, morgenmad og 4-retters menu
799 kr.

travelbird.dk har jeg fundet et rigtig fint tilbud til enhver, der gerne vil på en romantisk getaway eller have et pusterum fra dagligdagens stress og jag uden at skulle rejse til Langbortistan. Du kan nemlig få 1 eller 2 nætter på det flotte Hotel Thinggaard (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“) i Hurup lige ved nationalparken Thy.

Foruden 1 eller 2 nætter på Hotel Thinggaard inkluderer tilbuddet også morgenmad, en hel dags adgang til det lækre Sydthy Kurbad og en 4-retter gourmet-middag med lokale råvarer på hotellet.

Sydthy Kurbad fortjener dog lidt mere spalteplads. Det er nemlig et stort wellnesscenter lige ved siden af hotellet. Her finder du et 36 grader varmt massagebassin med stjernehimmel, forskellige saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, varmebænk med fodbad, koldtvandsrum, 2 infrarøde kabiner, udendørs spa og meget mere! Og skal du virkelig forkæle dig selv, kan du tilkøbe professionelle massage- og skønhedsbehandlinger (sørg dog for at booke i god tid). Du bør være opmærksom på, at Sydthy Kurbad har en aldersgrænse på 18 år. Dog kan børn fra 12 år komme ind hver tirsdag ifølge med en voksen.

Du kan f.eks. finde et påskeophold fra d. 27.03. til den 28.03. til 799 kr. pr. person (i alt 1.598 kr.). Men der findes mange andre datoer fra februar (også i vinterferien) til maj på stort set alle ugens dage (undtagen søndag og mandag). Hvis du vælger en lørdag som ankomstdag, bliver opholdet en smule dyrere. Her ligger prisen på 1.109 kr. pr. person. For 2 overnatninger skal du betale hhv. 1.599 kr. og 1.909 kr. pr. person.

Som altid med tilbud fra Travelbird kommer der et bookinggebyr oven i prisen (49 kr.).

 

Tilbuddet inkluderer

 • Hotel Thinggaard: 1 eller 2 overnatninger, med morgenmad
 • 1 hel dags adgang til Sydthy Kurbad inkl. lån af håndklæder samt gratis frugt og isvand
 • 4-retters menu med lokale råvarer på Hotel Thinggaard
 • Kaffe, te og kakao på værelset
 • Morgenmadsbuffet

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 kommentarer til Wellness- og gourmetophold i Thy til kun 799 kr. inkl. 4-retters menu, morgenmad og adgang til Sydthy Kurbad

 1. Ole S. Rask says:

  Super

 2. Else strøm says:

  Hvor længe varer tilbuddet? Jeg skal være sammen med mit strikkehold (12 personer) iaften og vi leder netop efter sådan et ophold .

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Else 🙂

   Tilbuddet gælder kun denne uge – så I skal helt sikkert ikke vente alt for længe med at bestille, hvis I vil afsted 🙂

 3. Majken says:

  Det Sydthy kurbad du skriver om , er det med i tilbudet til de 799,-

  Og hvornår udløber tilbudet , søndag.?

 4. Jonas says:

  Er det ikk muligt at komme i uge 51??

 5. Kamilla says:

  Hvor længe gælder tilbudet. Kan se der før er skrevet at det slutter i november, men det kan da ikke være rigtigt, kan det?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Kamilla 🙂

   Nogle af disse tilbud kommer i perioder. Sidst jeg skrev om dette tilbud var i november. Og der gjaldt tilbuddet kun i en tidsbegrænset periode 🙂

   Hvor længe det gælder nu er jeg ikke helt klar over.

 6. sara says:

  Er der stadig kun 1*4 retters menu med, selvom man bestiller til 2? Eller bliver du så automatisk til 2 ?

 7. Mette says:

  Hvis man bestiller 2 overnatninger er der så stadig kun mad til den ene aften og kun 1 x adgang til badet? Så det kun er en ekstra overnatning man får oveni?