• 13 jan 2022

  Wellness på Kurhotel Skodsborg: Spaophold fra kun 1.149 kr. p.p. inkl. overnatning, 3-retters middag, spa-adgang, morgenmad m.m.

  Hvis selvforkælelse, afslapning, wellness og skønne omgivelser står højt på din ønskeliste, så har jeg fundet det perfekte spaophold for dig – et lækkert 2-dages ophold på det dejlige Kurhotel Skodsborg. Her får du rolige omgivelser med udsigt til Øresund og Dyrehavens grønne skov. Og selv hvis natur ikke kan få dig helt op at ringe, så er jeg sikker på, at selve Kurhotel Skodsborg kan. Her kan du nemlig se frem til at slappe af i det hotellets prisvindende spa-afdeling. Opholdet indeholder bl.a. spa-adgang og 3-retters middag – og sluttes selvfølgelig af med en god omgang morgenmad med udsigt over smukke Øresund ✨🇩🇰

  Spaophold på Kurhotel Skodsborg
  frem til 30. april 2022
  fra1.149 kr.
  Sommerophold på Kurhotel Skodsborg
  inkl. spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad

  Wellnessophold på Kurhotel Skodsborg

  Der er skruet op for luksus og velvære med dette spaophold på det firstjernede Kurhotel Skodsborg (4 ud af 5 på Tripadvisor). Her er både de ydre og indre rammer på plads.

   

  Udenfor omgiver den smukkeste natur hotellet. Skov, strand og hav dominerer det omkringliggende landskab, så elsker du at gå ture i naturen, får du altså en forrygende beliggenhed.

   

  Indenfor bliver du mødt af et moderne og internationalt spahotel. Indretningen er elegant og luksuriøs, og værelserne byder på gedigne materialer og et stilrent design.

   

  Kurhotel Skodsborg har også egen restaurant. Den hedder Brasserie Carl, og her serveres der lækker bistromad. Restauranten kan du i øvrigt glæde dig til at opleve på egen hånd, da dette tilbud inkluderer både morgenmad og en 3-retters middag på netop Brasserie Carl.

   

  Og så er der spa-afdelingen! Den fortjener altså også lidt opmærksomhed. Her kan du nemlig komme helt ned i gear. Vær dog opmærksom på, at der er en aldersgrænse på 15 år. Spafaciliteterne inkluderer bl.a. sauna, saltgrotte, infrarød varme, dampbad, et 21 meter langt svømmebassin, udendørs jacuzzi og koldtvandskar (til ægte vikinger!).

   

   

  Priser og bestilling

  Tilbuddet ovenfor har jeg fundet på takeoffer.dk. Der er tale om et hverdagsophold, som du kan benytte med ankomst på søndage, mandage, tirsdage, onsdage og torsdage. Prisen er 1.149 kr. pr. person for et topersoners ophold.

   

   

  Opholdet inkluderer (pr. person)

  • Ophold på Kurhotel Skodsborg
  • 1 overnatning i flot standard dobbeltværelse
  • Fri adgang til Kurhotel Skodsborgs spa-afdeling og fitness (aldersgrænse: 15 år)
  • 3-retters middag serveret i Brasserie Carl
  • Badekåbe og slippers på værelset
  • Lækker morgenmad med udvalgte delikatesser i Brasserie Carl
  • Pudemenu, samt allergivenlige puder og dyner på værelset
  • Adgang til Kurhotel Skodsborgs private badebro og strand
  • Gratis Wi-Fi
  • Fri parkering
  • Ankomst er muligt søndag – torsdag frem til d. 30. april 2022.

   

  OBS: Opholdet skal bookes via et link, som du modtager i dit værdibevis. Bookes der via telefon / mail vil der blive pålagt et offlinegebyr på 150 kr. pr. reservation.

   

   

  Kurhotel Skodsborg

  Kurhotel Skodsborg Kurhotel Skodsborg Kurhotel Skodsborg Kurhotel Skodsborg

   

  Transport

  Du finder Kurhotel Skodsborg på adressen Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg. Hotellet ligger omkring 20 km fra centrum af København. Hvis ikke du har bil til rådighed, kan du fra Københavns Hovedbanegård tage et tog til Skodborg St., hvorfra du har 550 meter til hotellet.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  20 kommentarer til Wellness på Kurhotel Skodsborg: Spaophold fra kun 1.149 kr. p.p. inkl. overnatning, 3-retters middag, spa-adgang, morgenmad m.m.

  1. Nadia says:

   Kan man købe et tilbud for tre personer?

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Nadia.
    Tak for din kommentar 🙂

    Ud fra hvad jeg kan læse mig frem til, kan man kun købe opholdet i “par” – altså 2, 4 eller 6. Hvis du kun vil booke til tre, kan man gøre det direkte hos Kurhotel Skodsborg, men desværre ikke til de samme billige priser pr. person.

  2. Dennis says:

   Hey Rejsespejder!
   Er hotellet kæledyrsvenligt? Vi har en meget lille hund som vi rigtig gerne ville ha med hvis muligt

   Fed side btw! Vi elsker den ✌

   • Rejsespejder says:

    Hej Dennis,
    mange tak for dine pæne ord om Rejsespejder!
    Så vidt jeg kan se burde det være muligt i følge deres hjemmeside, hvor der står “Kæledyr må gerne medbringes efter anmodning”. Så prøv evt. at ringe til dem inden du booker – og så burde det nok køre :).

  3. sus says:

   Hej, hvordan bestiller jeg til en enkel person og ikke to :)?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sus 🙂

    Tak for din kommentar.

    Take Offer skriver desværre, at det ikke er muligt at bo på enkeltværelse i forbindelse med dette tilbud, og at tilbuddet gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

    I stedet kan du overveje booke et ophold til en enkelt person på Trivago: https://rejsespejder.dk/go/201124/

    Sådan en ophold vil typisk indeholde en overnatning og spa-adgang. Resten af de ting, som Take Offers tilbud indeholder, skal dog tilkøbes ved siden af. 🙂

  4. Mads says:

   Hej Rejsespejder, kender du til om der er nogen restriktioner i forhold til spaadgang m.v. i disse corona tider?

  5. Sousan says:

   Hej. Vi er to der vil afsted, men vi vil gerne have et værelse hver. Hvordan kan jeg bestille to værelser uden det bliver til 4 pers i alt? I to nætter med havudsigt.

  6. Sara says:

   Kan man få to overnatninger?

   • Rejsespejder says:

    Desværre er det kun muligt at booke 1 overnatning. Men du kan i princippet købe 2 pakker, og på den måde bestille 2 overnatninger.

  7. Sara says:

   Hej. Kan man ikke bestille to værelser med havudsigt? I så fald, hvordan?

  8. Susie Jensen says:

   Hvornår udløber tilbudet?

   • Rejsespejder says:

    Hej Susie, det ved jeg faktisk ikke – men der er allerede omkring 500 der har købt det og som regel plejer TakeOffer at have omkring 600 pakker når de har et tilbud til Skodsborg.

  9. Bono says:

   Hvad indbefatter en pudemenu?

  10. Paivi Nielsen says:

   Det ser dejlig ud

  11. Charlotte Lehde Tillman says:

   Ja tak til gode tilbud

  Se tilbud her