• 28 okt 2019

  Wellness på Kurhotel Skodsborg: 1 overnatning med 3-retters middag, morgenmad og spa-adgang fra kun 1.100 kr.

  Hvis selvforkælelse, afslapning, spa og skønne omgivelser står højt på din ønskeliste, så har jeg fundet det perfekte for dig – et ophold på det dejlige 4* Kurhotel Skodsborg. Her får du rolige omgivelser med udsigt til Øresund og Dyrehavens grønne skov. Hvis natur ikke kan få dig helt op at ringe, er jeg sikker på, at selve Kurhotel Skodsborg kan. Her kan du slappe af i hotellets prisvindende spaafdeling, nyde en 3-retters middag og opholdet sluttes selvfølgelig af med en god omgang morgenmad og udsigt over smukke Øresund.

  Spa-ophold på Kurhotel Skodsborg
  november - februar
  fra1.100 kr.
  Afslapning på Kurhotel Skodsborg
  inkl. spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad
  1.100 kr.

  Wellnessophold på Kurhotel Skodsborg

  Der er skruet op for luksus og velvære med dit ophold på 4* Kurhotel Skodsborg. Her er både de ydre og indre rammer på plads med den smukkeste natur lige uden for hotellet, og inden for bliver du mødt af et moderne og internationalt spahotel. Her kan du komme helt ned i gear med afslapning i hotellet spa-afdeling (med aldersgrænse på 15 år). Her er der blandt andet sauna, saltgrotte, infrarød varme, dampbad, svømmebassin, udendørs jacuzzi og hvis du er en ægte viking, så skal du da næsten hoppe i koldtvandskaret.

   

  Hvis det kolde vand ikke er nok til at få pulsen op, kan du både benytte dig af det dejlige fitnesscenter eller deltage i nogle af de mange holdtræninger (blandt andet yoga, cykling, bodytoning og crossfit), der finder sted under dit ophold.

   

  På dette ophold bliver du også forkælet med en skøn 3-retters middag, og om morgenen venter der et lækkert morgenbord med alt, hvad hjertet begærer.

   

  Opholdet inkluderer (pr. person)

  • 1 overnatning på Kurhotel Skodsborg
  • Ophold i standard dobbeltværelse
  • Fri adgang til Kurhotel Skodsborgs spa-afdeling, samt adgang til fitnessfaciliteter (aldersgrænse: 15 år)
  • 3-retters middag serveret i The Brasserie
  • Fri deltagelse i alle holdtræninger under opholdet
  • Badekåbe og slippers på værelset
  • Lækkert morgenbord med udvalgte delikatesser i The Brasserie med kig til solopgang over Øresund
  • Pudemenu, samt allergivenlige puder og dyner på værelset
  • Gratis Wi-Fi
  • Fri parkering
  • Ankomst er muligt frem til d. 28. februar 2020.  

   

  OBS: I købsprocessen vælger du, om du ønsker at ankomme på en søndag, fra mandag – torsdag eller på en fredag. Ankomst lørdag er ikke muligt.
  OBS: Lukkede datoer: 24. og 31. december 2019.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til Kurhotel Skodsborg

  Du finder Kurhotel Skodsborg på adressen Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg. Hotellet ligger omkring 20 km fra centrum af København. Hvis du står uden bil, kan du fra Københavns hovedbanegård (hvor det er muligt at tage tog til fra f.eks. Jylland og Fyn) tage et tog til ”Skodborg St.”, hvorfra du har 550 meter til hotellet.

   

   

  Kurhotel Skodsborg

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Wellness på Kurhotel Skodsborg: 1 overnatning med 3-retters middag, morgenmad og spa-adgang fra kun 1.100 kr.

  1. Charlotte Lehde Tillman says:

   Ja tak til gode tilbud

  Se tilbud her