Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.095 kr.
Design-uden-navn-35-1080x1080
Spa

Wellness på Kurhotel Skodsborg

Spaophold inkl. overnatning, spa-adgang, afternoon tea, aftensmad, morgenmad m.m.

Spa |

Wellness på Kurhotel Skodsborg

Hvis selvforkælelse, afslapning, wellness og skønne omgivelser står højt på din ønskeliste, så har jeg fundet det perfekte spaophold for dig – et lækkert spaophold på Kurhotel Skodsborg.

Her får du rolige omgivelser med udsigt til Øresund og Dyrehavens grønne skov. Og selv hvis natur ikke kan få dig helt op at ringe, så er jeg sikker på, at selve Kurhotel Skodsborg kan. Her kan du nemlig se frem til at slappe af i hotellets prisvindende spa-afdeling.

Opholdet indeholder bl.a. spa-adgang, afternoon tea, lækker aftensmad, og så sluttes det hele selvfølgelig af med en god omgang morgenmad med udsigt over smukke Øresund ✨

Wellness på Kurhotel Skodsborg

fra

1.095 kr.

Dansk luksus-wellness

🌳 Naturskønne omgivelser ved Øresund

🍽️ Gastronomiske forkælelser

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

1.095 kr.

Wellnessophold på Kurhotel Skodsborg

Der er skruet op for luksus og velvære med dette spaophold på det firstjernede Kurhotel Skodsborg (4 ud af 5 på Tripadvisor). Her er både de ydre og indre rammer på plads.

Udenfor omgiver den smukkeste natur hotellet. Skov, strand og hav dominerer det omkringliggende landskab, så elsker du at gå ture i naturen, får du altså en forrygende beliggenhed.

Indenfor bliver du mødt af et moderne og internationalt spahotel. Indretningen er elegant og luksuriøs, og værelserne byder på gedigne materialer og et stilrent design.

Kurhotel Skodsborg har også egen restaurant. Den hedder Brasserie Carl, og her serveres der lækker bistromad. Restauranten kan du i øvrigt glæde dig til at opleve på egen hånd, da dette tilbud inkluderer både aften- og morgenmad, der netop serveres på Brasserie Carl. Herudover indeholder tilbuddet også en såkaldt ‘Nordic Afternoon Tea’ mellem 14.00 og 16.00.

Og så er der spa-afdelingen! Den fortjener altså også lidt opmærksomhed. Her kan du nemlig komme helt ned i gear. Vær dog opmærksom på, at der er en aldersgrænse på 15 år. Spafaciliteterne inkluderer bl.a. sauna, saltgrotte, infrarød varme, dampbad, et 21 meter langt svømmebassin, udendørs jacuzzi og koldtvandskar (til ægte vikinger!).

Tilbuddet indeholder

  • Spaophold på Kurhotel Skodsborg
  • 1 overnatning i flot dobbeltværelse
  • Fri adgang til Kurhotel Skodsborgs spa-afdeling (fra kl. 15.00) og fitness (aldersgrænse: 15 år)
  • 2 serveringer i Brasserie Carl pr. person (inkl. vand)
  • Lækker morgenmad med udvalgte delikatesser i Brasserie Carl
  • Gratis wi-fi
  • Morgenkåbe, slippers og allergivenlig pudemenu på værelset
  • Fri parkering efter registrering i receptionen
  • Nordic Afternoon Tea mellem 14.00 og 16.00

Priser og bestilling

Tilbuddet ovenfor har jeg fundet hos True Story.

Der kan du lige nu booke et spaophold med overnatning, spa-adgang, aftensmad med 2 serveringer i restauranten og morgenmad til kun 1.095 kr. pr. person.

Opholdet kan bruges alle hverdage (mandag – torsdag), og der er check-in kl. 15.00 (check-out kl. 11.00).

Du kan også opgradere dit ophold til pakke 2, der inkluderer en 3-retters middag i Brasserie Carl, hotellets restaurant. Vælger du denne pakke, er det muligt at ankomme om søndagen. Her stiger prisen stiger til 1.350 kr. pr. person.

Du kan også gå all-in og vælge den helt store pakke med 2 overnatninger. Her er det muligt at ankomme mellem lørdag og torsdag, og du får serveret en lækker 3-retters menu begge dage. Morgenmad, spa-adgang m.m. er naturligvis også inkluderet begge dage.

Prisen for den store pakke med 2 overnatninger og 3-retters middag begge dage ender på 1.725 kr. pr. person. Du kan booke i boksen herunder.

*Vær opmærksom på, at den store pakke skal bookes inden d. 31. maj, og du kan benytte opholdet i juli 2024.

Særpris: 2-dages spaophold

1.725 kr.

Kurhotel Skodsborg

Solopgang ved Kurhotel Skodsborg

Spaområdet på Kurhotel Skodsborg

Spaområdet på Kurhotel Skodsborg

Spaområdet på Kurhotel Skodsborg

Spaområdet på Kurhotel Skodsborg

Værelse på Kurhotel Skodsborg

Vil du gerne se flere gode tilbud på wellnessophold, kan du smutte forbi min side om spatilbud.

Transport

Du finder Kurhotel Skodsborg på adressen Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg. Hotellet ligger omkring 20 km fra centrum af København. Hvis ikke du har bil til rådighed, kan du fra Københavns Hovedbanegård tage et tog til Skodborg St., hvorfra du har 550 meter til hotellet.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Wellness på Kurhotel SkodsborgWellness på Kurhotel Skodsborg

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud