• 03 jun 2019

  Wellness i Skåne: 2 dage på Ystad SALTSJÖBAD til kun 632 kr. inkl. morgenmad og adgang til den eksklusive spa!

  Jeg har i dag fundet et uforskammet lækkert tilbud til Sveriges måske mest populære badehotel – Ystad Saltsjöbad! Ystad Saltsjöbad er wellness-verdens svar på NOMA. Badehotellet i Ystad repræsenterer toppen af poppen inden for wellness og spa. Med et par dage på Saltsjöbad får du masser af tid til rendyrket selvforkælelse og total afslapning i rolige og naturlige omgivelser ved Skånes smukke kyst.

   

  Sidst der var tilbud på wellnessophold på Ystad Saltsjöbad, blev hotellet udsolgt på rekordtid. Så først-til-mølle-princippet gælder!

  Ultimativ selvforkælelse på Ystad Saltsjöbad
  august - november
  632 kr.
  Ystad Saltsjöbad
  inkl. morgenmad og spa-adgang
  632 kr.
  OBS! Sørg for at klikke på "søg datoer" - så får du en kalenderoversigt med alle de ledige datoer

  Tilbud på Ystad Saltsjöbad

  Så er der tilbud på et af Nordens absolut lækreste badehoteller! Du kan få et luksuriøst wellnessophold på det 4* Ystad Saltsjöbad. Dette berømte badehotel tilbyder dig det ypperste inden for wellness og en spaoplevelse i særklasse.

   

  Tilbuddet inkluderer 1 overnatning (dvs. 2 dage) på hotellet inkl. morgenmad og adgang til det elegante og luksuriøse spaområde. Her finder du bl.a. en opvarmet indendørs pool, boblebad, dampbad, sauna, relax-afdeling, udendørs varme kilder og et fitnessrum!

   

  Det mest vanvittige ved tilbuddet er dog prisen på 1.264 kr. – hvilket svarer til 632 kr. pr. person! (Plus et servicegebyr på 79 kr. pr. reservation). Lige nu er det muligt at finde ledige datoer fra august – november. Men skynd dig – for mange af datoerne ryger nok hurtigt. Desværre er der ingen weekenddatoer.

   

  Transport til Ystad

  Fra København kan du tage toget direkte til Ystad. Det er billigst at booke gennem den svenske jernbanes hjemmeside sj.se, hvor du kan få billetter til kun 172 svenske kroner (134 kr.) hver vej. Turen tager lidt over en time.

   

  Hvis du har en bil, kan du køre fra København til Ystad på en times tid. Det koster 360 kr. at køre over Øresundsbroen, og 161 kr. hvis du har BroPas.

   

  Ystad Saltsjöbad

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  28 kommentarer til Wellness i Skåne: 2 dage på Ystad SALTSJÖBAD til kun 632 kr. inkl. morgenmad og adgang til den eksklusive spa!

  1. Liv says:

   Og hvad gør man med bagage hvis udtjekning er klokken 11 men man har adgang til spa til klokken 15?

  2. Liv says:

   Hej,

   Har man også adgang til spaen på afrejsedagen, når man skal tjekke ud klokken 11? For ellers kan man da ikke nå særlig meget, hvis man først kommer klokken 15 dagen i forvejen

   Og er det kun bestemte steder man har adgang til eller er det både inde og ude spa? 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Liv,
    Jeg har fundet dette på hotellets hjemmeside: “Adgang til Spa i forbindelse med overnatningspakken er fra klokken 15.00 på ankomstdagen til klokken 14.00 på afrejsedagen. Du har adgang til den træning, der tilbydes under dit ophold hos os. Du bedes reservere træning i god tid ved at sende en mail til [email protected].”. Med hensyn til bagagen, så er jeg sikker på, at du kan stille det ved hotellets reception (men du må hellere høre dem ad) og hvis du er i bil, så kan du jo smide tasken derud 🙂

  3. Cathrine says:

   Er det muligt at dette tilbud kan købes hvis man de 3 pers? Eller gælder det kun for 2

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Cathrine,
    Tilbuddet til denne pris gælder kun for 2 personer. Jeg kan dog se, at det sagtens kan lade sig gøre at tage afsted 3 personer, her bliver prisen dog lidt en anden.
    Hvis du scroller lidt ned på tilbudssiden, så kommer der et tilbud på et “Superior Dobbeltværelse”, hvor der er plads til 3 🙂

  4. Clara says:

   Hej. Der står ind- og udtjekning klokken hhv. 15 og 11. Betyder det, man kun kan anvende spaområdet i tiden derimellem?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Clara,
    Jeg har fundet dette på Ystad Saltsjöbads egen hjemmeside: “Adgang til Spa i forbindelse med overnatningspakken er fra klokken 15.00 på ankomstdagen til klokken 14.00 på afrejsedagen. Du har adgang til den træning, der tilbydes under dit ophold hos os. Du bedes reservere træning i god tid ved at sende en mail til [email protected].” 🙂

  5. Hanne says:

   Har du lyst?
   Kys, Per

  6. saf says:

   Hej jeg har købt dette tilbud, men jeg kan ikke finde tog tilbuddet på deres side

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej med dig,
    Hvis du går ind på den her side, så burde du kunne booke din togbillet der 🙂 Du skal blot skrive, at du rejser fra København og du skal til Ystad og hvornår du skal afsted. Derefter kan du finde den togbillet/tid, der passer dig bedst og booke. Jeg håber det giver mening, ellers siger du bare til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  7. Kathrine Juul says:

   Hej
   Jeg har også problemer med at få tilbuddet til at virke. Lige gyldig hvilken weekend (lørdag-søndag) jeg vælger, koster værelset 2600-2900 kr.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kathrine 🙂

    Det er (desværre) fordi, der ikke er flere ledige weekenddatoer tilbage. Du kan få det fulde overblik over de resterende tilbudsdatoer, hvis du klikker på den knap, jeg har tegnet en pil til i tilbudsboksen (“søg datoer”) 🙂

  8. Louise says:

   Super tilbud, men jeg synes ikke jeg kan finde det på hjemmesiden? 🙂

  9. Emma says:

   Hej

   Gælder tilbuddet på nogle datoer for 3 personers værelse?

   • Rejsespejder says:

    Hej Emma,
    jeg har lige tjekket på deres hjemmeside. Tilbuddet gælder kun for et 2 personers værelse. Et 3 personers værelse koster omkring 3.500 kr. (dvs. ca. 1.200 kr. pr. person), så det kan bedre betale sig at købe 2 værelser med tilbuddet og så splejse prisen :).

  10. Isabell says:

   Hej, gælder prisen stadig? Synes ikke rigtigt jeg kan finde den pris du nævner 🙂 tak

  11. Kim Sørensen says:

   Kære Rejsespejder

   Tilbuddet fremgår ikke af linket? Her er prinsen fra 2.500 kr. pr. nat?

  12. Emma says:

   Hej
   Er alle tilbud allerede udsolgt?

  13. Camilla says:

   Du må meget gerne holde øje med flere ystad-tilbud. Vi er flere der ikke var hurtige nok 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Camilla 🙂

    Ja, det gik bare hurtigt! Jeg skal nok fortsat holde øje med flere Ystad Saltsjöbad-tilbud og opdatere bloggen, hvis jeg finder noget 😉

  14. Julie bang says:

   Var det ikke noget for dig

  Se hotel-tilbud her