31 okt 2017

Wellness i Skåne: 2 dage på Ystad SALTSJÖBAD til 699 kr. inkl. morgenmad og adgang til den eksklusive spa! ** UDSOLGT **

Jeg har i dag fundet et uforskammet lækkert tilbud til Sveriges måske mest populære badehotel – Saltsjöbad! Saltsjöbad er wellness-verdens svar på NOMA. Badehotellet i Ystad repræsenterer toppen af poppen inden for wellness og spa. Med et par dage på Saltsjöbad får du tid til rendyrket selvforkælelse og total afslapning i rolige og naturlige omgivelser ved Skånes smukke kyst.  

Sidst der var tilbud på wellness-ophold på Saltsjöbad, blev hotellet udsolgt på rekordtid! Først-til-mølle-princippet gælder!

** UDSOLGT ** Tilbuddet findes ikke længere.

Ultimativ selvforkælelse på Saltsjöbad
januar - marts
699 kr.
Ystad Saltsjöbad
inkl. morgenmad og spa-adgang
699 kr.

Travelbird har jeg som sagt fundet et tilbud på et af Nordens absolut lækreste badehoteller! Du kan få 1 eller 2 overnatning(er) på det 4* Ystad Saltsjöbad (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice Award). Ystad Saltsjöbad tilbyder dig det ypperste inden for wellness og en spa-oplevelse i særklasse.

Tilbuddet inkluderer 1 eller 2 overnatninger på hotellet inkl. morgenmad og adgang til det elegante og luksuriøse spa-område, der bl.a. omfatter opvarmet indendørs pool, boblebad, dampbad, sauna, relaxafdeling, undendørs varme kilder og et fitnessrum! Det mest vanvittige ved tilbuddet her er dog prisen på 699 kr. for 2 dage (dvs. 1 overnatning) og 1.399 kr. for 3 dage (dvs. 2 overnatninger)!

Jeg har f.eks. fundet tilbuddet til 699 kr. fra fredag den 19.01. til lørdag den 20.01. Men skynd dig fordi da er kun få ledige weekend-datoer.

Som altid med tilbud fra TravelBird kommer der et booking-gebyr på 150 kr. oveni prisen.

Du kan benytte dig af tilbuddet fra januar til og med marts, og i skrivende stund er der masser af billige datoer. Det ændrer sig med garanti hurtigt. I løbet af de tre måneder er der dog kun tre fredags-datoer, som vil være ideelle til en 3-dages weekendtur. Hvis du vil have en af dem, skal du uden tvivl være hurtigt ude! De tre fredags-datoer er den 05.01., den 19.01. og den 30.03.

** OPDATERING ** Det ser desværre ud, som om alle weekend-tur allerede er udsolgt – men der findes stadig mange andre datoer (også i f.eks. vinterferien og påsken!)

Transport til Ystad

Fra København kan du tage toget direkte til Ystad. Det er billigst at booke gennem den svenske jernbanes hjemmeside sj.se, hvor du kan få billetter til kun 172 svenske kroner (134 kr.) hver vej. Turen tager lidt over en time.

Hvis du har en bil, kan du køre fra København til Ystad på en times tid. Det koster 360 kr. at køre over Øresundsbroen, og 161 kr. hvis du har BroPas.

 

Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 kommentarer til Wellness i Skåne: 2 dage på Ystad SALTSJÖBAD til 699 kr. inkl. morgenmad og adgang til den eksklusive spa! ** UDSOLGT **

 1. Julie bang says:

  Var det ikke noget for dig

 2. Camilla says:

  Du må meget gerne holde øje med flere ystad-tilbud. Vi er flere der ikke var hurtige nok 🙂

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Camilla 🙂

   Ja, det gik bare hurtigt! Jeg skal nok fortsat holde øje med flere Ystad Saltsjöbad-tilbud og opdatere bloggen, hvis jeg finder noget 😉