01 okt 2018

Wellness i Skåne: 2 dage på Ystad SALTSJÖBAD til kun 649 kr. inkl. morgenmad og adgang til den eksklusive spa!

Jeg har i dag fundet et uforskammet lækkert tilbud til Sveriges måske mest populære badehotel – Ystad Saltsjöbad! Ystad Saltsjöbad er wellness-verdens svar på NOMA. Badehotellet i Ystad repræsenterer toppen af poppen inden for wellness og spa. Med et par dage på Saltsjöbad får du masser af tid til rendyrket selvforkælelse og total afslapning i rolige og naturlige omgivelser ved Skånes smukke kyst.

 

Sidst der var tilbud på wellness-ophold på Saltsjöbad, blev hotellet udsolgt på rekordtid. Så først-til-mølle-princippet gælder!

 

** OPDATERING ** Tilbuddet til 649 kr. er desværre udsolgt. Men du kan stadig booke det til den alm. pris (1.232 kr.).

Ultimativ selvforkælelse på Ystad Saltsjöbad
slut-oktober - februar
649 kr.
Ystad Saltsjöbad
inkl. morgenmad og adgang til spaområdet
649 kr.
For at få en oversigt over alle ledige datoer skal du klikke på "Søg datoer"

Tilbud på Ystad Saltsjöbad

Så er der tilbud på et af Nordens absolut lækreste badehoteller! Du kan få et luksuriøst wellness-ophold på det 4* Ystad Saltsjöbad (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice Award). Dette berømte badehotel tilbyder dig det ypperste inden for wellness og en spa-oplevelse i særklasse.

 

Tilbuddet inkluderer mellem 1 og 5 overnatninger på hotellet inkl. morgenmad og adgang til det elegante og luksuriøse spa-område, der bl.a. omfatter opvarmet indendørs pool, boblebad, dampbad, sauna, relaxafdeling, undendørs varme kilder og et fitnessrum! Det mest vanvittige ved tilbuddet er dog prisen på 649 kr. for 2 dage (dvs. 1 overnatning)! Og du kan som sagt sagtens bestille et længere ophold. Det er muligt at finde tilbuddet fra slutningen af oktober til og med februar – og du kan faktisk også komme billigt afsted i vinterferien (både uge 7 og 8)!

 

Jeg har f.eks. fundet tilbuddet til 649 kr. pr. person i vinterferien (uge 7) fra mandag den 11.02. til tirsdag den 12.02. Men skynd dig – for de gode datoer ryger nok hurtigt.

 

OBS! Tilbuddet gælder fra i dag (01.10.) og frem til den 07.10.

 

 

Transport til Ystad

Fra København kan du tage toget direkte til Ystad. Det er billigst at booke gennem den svenske jernbanes hjemmeside sj.se, hvor du kan få billetter til kun 172 svenske kroner (134 kr.) hver vej. Turen tager lidt over en time.

 

Hvis du har en bil, kan du køre fra København til Ystad på en times tid. Det koster 360 kr. at køre over Øresundsbroen, og 161 kr. hvis du har BroPas.

 

 

Hotel-indtryk

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 kommentarer til Wellness i Skåne: 2 dage på Ystad SALTSJÖBAD til kun 649 kr. inkl. morgenmad og adgang til den eksklusive spa!

 1. Julie bang says:

  Var det ikke noget for dig

 2. Camilla says:

  Du må meget gerne holde øje med flere ystad-tilbud. Vi er flere der ikke var hurtige nok 🙂

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Camilla 🙂

   Ja, det gik bare hurtigt! Jeg skal nok fortsat holde øje med flere Ystad Saltsjöbad-tilbud og opdatere bloggen, hvis jeg finder noget 😉

 3. Emma says:

  Hej
  Er alle tilbud allerede udsolgt?

 4. Kim Sørensen says:

  Kære Rejsespejder

  Tilbuddet fremgår ikke af linket? Her er prinsen fra 2.500 kr. pr. nat?

 5. Isabell says:

  Hej, gælder prisen stadig? Synes ikke rigtigt jeg kan finde den pris du nævner 🙂 tak

 6. Emma says:

  Hej

  Gælder tilbuddet på nogle datoer for 3 personers værelse?

  • Rejsespejder says:

   Hej Emma,
   jeg har lige tjekket på deres hjemmeside. Tilbuddet gælder kun for et 2 personers værelse. Et 3 personers værelse koster omkring 3.500 kr. (dvs. ca. 1.200 kr. pr. person), så det kan bedre betale sig at købe 2 værelser med tilbuddet og så splejse prisen :).

 7. Louise says:

  Super tilbud, men jeg synes ikke jeg kan finde det på hjemmesiden? 🙂

 8. Kathrine Juul says:

  Hej
  Jeg har også problemer med at få tilbuddet til at virke. Lige gyldig hvilken weekend (lørdag-søndag) jeg vælger, koster værelset 2600-2900 kr.

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Kathrine 🙂

   Det er (desværre) fordi, der ikke er flere ledige weekenddatoer tilbage. Du kan få det fulde overblik over de resterende tilbudsdatoer, hvis du klikker på den knap, jeg har tegnet en pil til i tilbudsboksen (“søg datoer”) 🙂

Se hotel-tilbud her