• 13 jan 2022

  Luksuriøs spaoplevelse på Marienlyst Strandhotel: Spaophold fra kun 999 kr. p.p. inkl. overnatning, 3-retters menu, adgang til strandspaen, morgenbuffet m.m.

  Så har jeg fundet noget til dig, der bare har brug for lidt selvforkælelse! Turen går til Danmarks måske bedste spahotel – Marienlyst Strandhotel – der med en eventyrlig beliggenhed helt ud til Øresund og wellnessfaciliteter i topklasse har status som et af de mere eksklusive spahoteller herhjemme. Denne status er kun blevet styrket, efter hotellet åbnede sin nye strandspa, der byder på mere end 20 forskellige spafaciliteter og oplevelser – både ude og inde! Så har du brug for et afslappende wellnessophold med fokus på luksus og velvære, så har jeg fundet tilbuddet til dig! ✨😍

   

  Der er i øvrigt et begrænset antal ledige værelser på hver dato – så skynd dig, hvis du er interesseret!

  Wellness i eventyrlige omgivelser
  Udvalgte datoer i januar og februar
  fra999 kr.
  Spaophold på Marienlyst Strandhotel

  Wellnessophold på Marienlyst Strandhotel

  Jeg har netop fundet et specialtilbud på en wellness- og spaoplevelse i særklasse. Perfekt til et par bekymringsfrie dage i allerlaveste gear, hvor du ikke fokuserer på andet end selvforkælelse og egne behov (det må man gerne en gang imellem).

   

  Tilbuddet er et ophold på det berømte og luksuriøse Marienlyst Strandhotel (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2021). Med i prisen får du bl.a. en overnatning i et dobbeltværelse, en 3-retters menu på Marienlyst Restaurant, en stor morgenbuffet og adgang til den superlækre strandspa.

   

  Herudover er der en del ekstra “småting”, der bidrager til at fuldende opholdet, og som er med til at sætte prikken over i’et. F.eks. at du under opholdet låner badekåber, og at du har mulighed for at nyde en afternoon tea – det viser bare, at der virkelig er kræset for hver en detalje 😉

   

  Strandspaen fortjener også et lille afsnit for sig selv. Der er nemlig tale om en ny spa-afdeling med over 20 forskellige spafaciliteter, der bl.a. omfatter varmebassiner, boblebade, strandsauna med direkte adgang til Øresund, saltterapi, yogahold, fitness, loungeområder og en udsigtsterrasse. Strandspaen genvandet titlen som “Årets Spa” ved Danish Beauty Award 2020.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på takeoffer.dk. Du kan booke et topersoners ophold på udvalgte datoer direkte inde på Takeoffer.

   

  Der er ledige datoer i januar og februar, og samtlige datoer koster 999 kr. pr. person.

   

   

  Hvad er inkluderet

  • Ophold på Marienlyst Strandhotel
  • Check ind kl. 16.00 og check ud kl. 11.00
  • Klassisk Afternoon Tea (serveres fra kl. 14:00-16:00 før check ind)
  • Entré til hotellets lækre strand-spa på afrejsedagen fra kl. 06.00 til kl. 11.00 (aldersbegrænsning på 16 år)
  • Lån af badekåbe og slippers
  • 1 overnatning i superior-værelse
  • Køkkenchefens 3-retters middag serveret i Restaurant Marienlyst (mellem kl. 19.00 – 20.30)
  • Morgenmad i Restaurant Marienlyst fra kl. 7.00
  • Gratis Wi-Fi
  • Fri parkering
  • Ankomst er muligt på udvalgte datoer. Du vælger din dato i købsprocessen.

   

   

  Check ind- og ud-tider på hotellet og i spa-afdelingen: 

  • Check ind på værelset fra kl. 16.00.
  • Check ud af værelset senest kl. 11.00.
  • Adgang til Marienlyst Strandspa på afrejsedagen fra kl. 06.00 – 11.00.

   

   

  Hvordan kommer man til Marienlyst Strandhotel

  Marienlyst Strandbad ligger i den nordlige del af Helsingør, og der er gratis parkering ved hotellet. Hvis du vil dertil med offentlig transport, så kan du tage toget til Helsingør. Derfra er det 1,5 km til Marienlyst Strandhotel. Der kører regelmæssigt busser fra Helsingør station direkte til hotellet (turen tager omkring 7-10 minutter).

   

   

  Marienlyst Strandhotel

  Marienlyst Strandhotel

  Marienlyst Strandhotel

  Marienlyst Strandhotel

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  12 kommentarer til Luksuriøs spaoplevelse på Marienlyst Strandhotel: Spaophold fra kun 999 kr. p.p. inkl. overnatning, 3-retters menu, adgang til strandspaen, morgenbuffet m.m.

  1. Kasper Sørensen says:

   Øv nåede ikke tilbuddet.
   Mon der er et lignende et andet sted på Marienlyst strandhotel?
   Eller måske det kommer igen snart?
   Er lidt ny i “deal” verdenen

   • Rejsespejder says:

    Hej Kasper, det kan du tro! Marienlyst har løbende udsalg – og jeg opdaterer denne artikel løbende med de bedste tilbud :).

  2. Jeanett says:

   Jeg vil gerne ankomme 4. maj til denne pris med 3 veninder. Kan det lade sig gøre?

  3. Ann says:

   Er det muligt at få 3 Pers værelse

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Ann 🙂

    Takeoffer skriver, at “Der kan maksimum bo 2 voksne på et værelse.” Så det tvivler jeg på :/

  4. Rikke says:

   Hvad betyder det, at datoerne er lukkede? Kan jeg booke ind den 23/2 med afrejse den 24/2, når den 24/2 står som lukket?

   • Rejsespejder says:

    Hej Rikke,

    godt spørgsmål :). Jeg er ret sikker på at det er ankomstdatoen de mener. Men jeg prøver lige at få et svar til dig i morgen :).

   • Rejsespejder says:

    Hej Rikke,

    så har jeg fundet ud af det :). Som jeg skrev i går, betyder det at man ikke kan ankomme på den dato. Så du kan godt booke opholdet d. 23. :).

  5. Cathrine Møller says:

   Hej Rejsespejder!

   Jeg forstår ikke helt hvordan bookingen fungerer. Hvis jeg går ind på takeoffer og bestiller, får jeg bare et ophold i den givne periode lagt i kurven – jeg skal ikke selv vælge en dato derinde. Skal man så efter sit køb hos Takeoffer, kontakte Strandhotellet og bestille en dag? Og så sige man har betalt hos Takeoffer?

   • Rejsespejder says:

    Hej Cathrine,

    ja, lige præcis. Og Takeoffer giver også 14 dages fortrydelsesret, så, hvis du efterfølgende slet ikke kan finde en dato, der passer, kan du får dine penge tilbage :).

  Se tilbud her