• 12 maj 2022

  Luksuriøs spaoplevelse på Marienlyst Strandhotel: Spaophold fra kun 1.848 kr. p.p. inkl. overnatning, 3-retters middag, adgang til strandspaen, morgenbuffet m.m.

  Så har jeg fundet noget til dig, der bare har brug for lidt selvforkælelse! Turen går til Danmarks måske bedste spahotel – Marienlyst Strandhotel – der med en eventyrlig beliggenhed helt ud til Øresund og wellnessfaciliteter i topklasse har status som et af de mere eksklusive spahoteller herhjemme. Denne status er kun blevet styrket, efter hotellet åbnede sin nye strandspa, der byder på mere end 20 forskellige spafaciliteter og oplevelser – både ude og inde! Så har du brug for et afslappende wellnessophold med fokus på luksus og velvære, så har jeg fundet tilbuddet til dig! ✨😍

   

  OBS: Vil du gerne afsted fra 22.05.-23.05. eller 12.06.-13-06., har Take Offer et godt tilbud på et lignende spaophold.

  Wellness i eventyrlige omgivelser
  fra1.848 kr.
  Spaophold på Marienlyst Strandhotel
  1.848 kr.

  Wellnessophold på Marienlyst Strandhotel

  Jeg har netop fundet et tilbud på en wellness- og spaoplevelse i særklasse. Perfekt til et par bekymringsfrie dage i allerlaveste gear, hvor du ikke fokuserer på andet end selvforkælelse og egne behov (det må man gerne en gang imellem).

   

  Tilbuddet er et spaophold på det berømte og luksuriøse Marienlyst Strandhotel (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2021). Med i prisen får du bl.a. en overnatning i et dobbeltværelse, en 5-retters menu på hotellets restaurant, en stor morgenbuffet og adgang til den superlækre strandspa.

   

  Strandspaen fortjener også et lille afsnit for sig selv. Der er nemlig tale om en ny spa-afdeling med over 20 forskellige spafaciliteter, der bl.a. omfatter varmebassiner, boblebade, strandsauna med direkte adgang til Øresund, saltterapi, yogahold, fitness, loungeområder og en udsigtsterrasse. Strandspaen genvandet titlen som “Årets Spa” ved Danish Beauty Award 2020.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet hos Truestory. Her kan du lige nu booke et topersoners ophold med overnatning, treretters middag, morgenmad og spa-adgang.

   

  Prisen for opholdet afhænger af din ankomstdag:

   

  Søndag – torsdag: 3.695 kr. for to personer – dvs. 1.848 kr. pr. person

  Fredag: 4.095 kr. for to personer – dvs. 2.048 kr. pr. person

  Lørdag: 4.395 kr. for to personer – dvs. 2.198 kr. pr. person

   

   

  Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i superior-dobbeltværelse med havudsigt
  • 3-retters menu i Salon Marienlyst
  • Entré til Strandspa med indendørs og udendørs faciliteter
  • Lån af badekåbe, slippers og 1 ekstra håndklæde
  • Stor morgenbuffet
  • Fri WI-FI
  • Fri entré til Casino Marienlyst
  • Gratis parkering

   

   

  Hvordan kommer man til Marienlyst Strandhotel

  Marienlyst Strandbad ligger i den nordlige del af Helsingør, og der er gratis parkering ved hotellet. Hvis du vil dertil med offentlig transport, så kan du tage toget til Helsingør. Derfra er det 1,5 km til Marienlyst Strandhotel. Der kører regelmæssigt busser fra Helsingør station direkte til hotellet (turen tager omkring 7-10 minutter).

   

   

  Marienlyst Strandhotel

  Marienlyst Strandhotel

  Marienlyst Strandhotel

  Marienlyst Strandhotel

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  13 kommentarer til Luksuriøs spaoplevelse på Marienlyst Strandhotel: Spaophold fra kun 1.848 kr. p.p. inkl. overnatning, 3-retters middag, adgang til strandspaen, morgenbuffet m.m.

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  2. Kasper Sørensen says:

   Øv nåede ikke tilbuddet.
   Mon der er et lignende et andet sted på Marienlyst strandhotel?
   Eller måske det kommer igen snart?
   Er lidt ny i “deal” verdenen

   • Rejsespejder says:

    Hej Kasper, det kan du tro! Marienlyst har løbende udsalg – og jeg opdaterer denne artikel løbende med de bedste tilbud :).

  3. julie says:

   hej rejsespejder..
   der står i tilbuddet at der er adgang til spa på afrejsedagen mellem 6-11? betyder det at man ikke kan komme i spaen på ankomstdagen?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Julie 🙂

    Tak for din kommentar 🙂

    Ja, sådan forstår jeg i hvert fald tilbuddet. En del spasteder har indført tidsordninger for deres spafaciliteter, så de bedre kan kontrollere, at der ikke kommer for mange gæster i spaen på samme tid. Og dette tror jeg fortsætter, så længe corona-situationen er, som den er.

  4. Jeanett says:

   Jeg vil gerne ankomme 4. maj til denne pris med 3 veninder. Kan det lade sig gøre?

  5. Ann says:

   Er det muligt at få 3 Pers værelse

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Ann 🙂

    Takeoffer skriver, at “Der kan maksimum bo 2 voksne på et værelse.” Så det tvivler jeg på :/

  6. Rikke says:

   Hvad betyder det, at datoerne er lukkede? Kan jeg booke ind den 23/2 med afrejse den 24/2, når den 24/2 står som lukket?

   • Rejsespejder says:

    Hej Rikke,

    godt spørgsmål :). Jeg er ret sikker på at det er ankomstdatoen de mener. Men jeg prøver lige at få et svar til dig i morgen :).

   • Rejsespejder says:

    Hej Rikke,

    så har jeg fundet ud af det :). Som jeg skrev i går, betyder det at man ikke kan ankomme på den dato. Så du kan godt booke opholdet d. 23. :).

  7. Cathrine Møller says:

   Hej Rejsespejder!

   Jeg forstår ikke helt hvordan bookingen fungerer. Hvis jeg går ind på takeoffer og bestiller, får jeg bare et ophold i den givne periode lagt i kurven – jeg skal ikke selv vælge en dato derinde. Skal man så efter sit køb hos Takeoffer, kontakte Strandhotellet og bestille en dag? Og så sige man har betalt hos Takeoffer?

   • Rejsespejder says:

    Hej Cathrine,

    ja, lige præcis. Og Takeoffer giver også 14 dages fortrydelsesret, så, hvis du efterfølgende slet ikke kan finde en dato, der passer, kan du får dine penge tilbage :).

  Se tilbud her