• 22 sep 2022

  Sveriges nyeste sparesort: Spaophold på Jacy’z Hotel & Resort fra kun 1.014 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad

  Så er der dæleme gode nyheder til alle spa- og wellnessentusiaster! Sverige får om lidt et spritnyt sparesort – det firstjernede Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg. Og hold nu op, det ser FANTASTISK ud! Men det kan umuligt komme som nogen overraskelse. Folkene bag Jacy’z er nemlig de samme folk, der i forvejen står bag nogle af Skandinaviens allerbedste sparesorter (Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad, Fyri Resort, Marienlyst Strandhotel m.fl.). Og faktisk siger de, at Jacy’z er deres hidtil største satsning! Så du kan med rette have tårnhøje forventninger til Göteborgs nyeste spaperle.

   

  Jacy’z Hotel & Resort holder Grand Opening i novemberog du skal med! 🇸🇪✨

   

  **OPDATERING** Artiklen indeholdt førhen et kampagnetilbud, som nu er udløbet. Jeg linker derfor nu et andet spatilbud. Det nye tilbud er lidt dyrere, men inkluderer også 3-retters middag (hvilket det tidligere tilbud ikke gjorde).

  Spaophold på Jacy'z i Göteborg
  november - juni
  1.014 kr.
  Spaophold på Jacy'z Hotel & Resort
  inkl. overnatning, spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad
  1.014 kr.
  Totalprisen for 2 personer

  Spaophold på Jacy’z Hotel & Resort

  Göteborg er ikke bare blevet et sparesort rigere. Göteborg er blevet et landmærke rigere.

   

  Jacy’z flytter nemlig ind i et nybygget højhus, der rager over 100 meter op i det göteborgske bybillede. Sveriges næststørste by har således fået en ny attraktion og en markant tilføjelse til sin skyline.

   

  Bag det imponerende højhus’ blankpolerede glasfacade gemmer der sig 27 etager, hvor du kan se frem til et ualmindeligt lækkert ophold. Jacy’z kommer bl.a. til at byde på et misundelsesværdigt udvalg af forskellige barer og restauranter m.m. Og spritnye hotelværelser i et højhus med glasfacade kan vel næsten også kun betyde, at du får komfort og udsigt for alle pengene.

   

  Jacy’z allerstørste attraktion kan der dog ikke herske nogen tvivl om. Det bliver uden tvivl den spektakulære Pachanga Pool Club. Denne topattraktion finder du naturligvis i toppen af bygningen. Helt oppe på 27. og 28. etage bliver du budt velkommen indenfor på en af de mest cool rooftop poolklubber, du har været på!

   

  Inspirationen er hentet direkte fra Miami, og South Beach-stemningen er da heller ikke til at tage fejl af. Og at dømme ud fra billederne bliver Pachanga Pool Club et sted, du ikke har lyst til at forlade. Du kan slænge dig i solsengene, mens du nyder DJ’ens musik og en kølig cocktail i hånden. Poolklubben har selvfølgelig også en stor, flot, opvarmet swimmingpool (så husk badebukser). Og melder sulten sig, kan du til enhver tid bestille mad og drikkevarer – måske en hummerrulle eller pokésalat kunne friste?

   

  Jo, jo, Pachanga Pool Club skal nok tage sig godt af dig og dine venner 😉

   

  Så hvis du leder efter din næste nordiske spa-getaway, så skal du da helt klart en tur til Jacy’z i hyggelige Göteborg! Så må du selv vurdere, om det kan slå Ystad og de andre skandinaviske sparesorter.

   

   

  Spaophold på Jacy’z Hotel & Resort – priser & bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på HotelSpecials.dk. De kører lige nu et Spapakke Deluxe-tilbud. Det betyder, at du kan finde en masse gode tilbud på spaophold helt fra november til juni.

   

  Et topersoners ophold med én overnatning, spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad kan bookes fra 2.027 kr. – dvs. kun 1.014 kr. pr. person.

   

  OBS: HotelSpecials opkræver et servicegebyr på 79 kr. pr. reservation.

   

   

  Video og billeder fra hotellet

  Jacy'z Hotel & Resort

  Jacy'z Hotel & Resort

  Pachanga Pool Club på Jacy'z Hotel & Resort

  Pachanga Pool Club på Jacy'z Hotel & Resort

  Pachanga Pool Club på Jacy'z Hotel & Resort

  Værelserne på Jacy'z Hotel & Resort

   

  Transport til Göteborg

  Bor du på Sjælland, og har du bil til rådighed, kan du bare indstille GPS’en og køre afsted. Fra København kan man køre til Göteborg på under 4 timer.

   

  Hvis du foretrækker offentlig transport, kan du også sagtens tage bussen. Flixbus har f.eks. flere daglige afgange på ruten mellem de to skandinaviske storbyer. Busturen tager typisk et sted mellem fire og fem timer, og du kan booke billet på flixbus.dk.

   

  Tager du turen fra Jylland, kan du tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg. Du kan booke billetter på stenaline.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Sveriges nyeste sparesort: Spaophold på Jacy’z Hotel & Resort fra kun 1.014 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad

  1. Annemette says:

   Hej, jeg vil gerne gøre brug at dette tilbud, men jeg kan ikke finde datoer… den siger den ikke kan finde noget der passer. Kan du hjælpe mig med hvilke datoer der er ledige?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Annemette 🙂

    Tak for din kommentar.

    Når du klikker dig ind på tilbudssiden, skal du scrolle lidt ned til tilbuddet, der er markeret med teksten “SpaWeek”. Hvis du så klikker på knappen “Søg datoer”, bliver du vist en meget overskuelig kalenderoversigt over alle ledige datoer 😉

    Og bare lige som en venlig reminder: Tilbuddet står til at udløbe i dag, så du skal nok ikke vente alt for længe med at booke 😉

  2. Lasse says:

   Når der står at spa adgang er inkluderet, betyder det så ubegrænset adgang til Pachanga Pool Club?

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Lasse 🙂

    Tak for din kommentar.

    HotelSpecials oplyser, at tilbuddet inkluderer daglig indgang til spaen og adgang til deres relax(spa)-afdeling, og jeg går ud fra, at der henvises til Pachanga Pool Club. Men vil du gerne være på den sikre side, opfordrer jeg dig til at henvende dig til HotelSpecials for at høre nærmere. Du kan kontakte dem på mail: [email protected].

    Jeg håber, det kan være en hjælp 🙂

  Se tilbud her