Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Gratis afbestilling ✔️ fra 541 kr.
Jacyz-Hotel-Resort-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Spa

Spaophold på Jacy’z Hotel & Resort

Inkl. overnatning, spa-adgang og morgenmad

Spa |

Spaophold på Jacy’z Hotel & Resort

Elsker du at kombinere storbyferie med lidt spaforkælelse? Så skal du prøve det nye, firstjernede Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg. Hold nu op, det ser fantastisk ud! Men det kan umuligt komme som nogen overraskelse. Folkene bag Jacy’z er nemlig de samme folk, der i forvejen står bag nogle af Skandinaviens allerbedste sparesorter (Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad, Fyri Resort, Marienlyst Strandhotel m.fl.). Jacy’z er imidlertid deres hidtil største satsning. Så du kan med rette glæde dig til at opdage Göteborgs nyeste hotel. Og i dag har jeg endda fundet en billig, men luksuriøs pakke med både overnatning, spa-adgang og morgenmad! ✨

Spaophold på Jacy’z i Göteborg

maj og juni

fra

541 kr.

Fra folkene bag bl.a. Ystad Saltsjöbad og Falkenberg Strandbad

💦🍹 Rooftop poolklub med opvarmet pool, musik og cocktails

🍽️ Inkl. morgenmad

Spaophold på Jacy’z Hotel & Resort

541 kr.

Spaophold på Jacy’z Hotel & Resort

Göteborg er ikke bare blevet et sparesort rigere. Göteborg er blevet et landmærke rigere.

Jacy’z Hotel & Resort er nemlig flyttet ind i en nybygget skyskraber, der rager over 100 meter op i det göteborgske bybillede. Sveriges næststørste by har således fået en ny attraktion og en markant tilføjelse til sin skyline.

Bag det imponerende højhus’ blankpolerede glasfacade gemmer sig 27 etager, hvor du kan se frem til et ualmindeligt lækkert hotelophold. Jacy’z byder bl.a. på et misundelsesværdigt udvalg af forskellige barer og restauranter m.m. Og spritnye hotelværelser i et højhus med glasfacade kan vel næsten også kun betyde, at du får udsigt for alle pengene.

Jacy’z største attraktion kan der dog ikke herske nogen tvivl om. Det er den spektakulære Pachanga Pool Club i toppen af bygningen. Helt oppe på de øverste etager bliver du budt velkommen indenfor på en virkelig cool rooftop poolklub.

Inspirationen er hentet direkte fra Miami, og South Beach-stemningen er da heller ikke til at tage fejl af. At dømme ud fra billederne er Pachanga Pool Club et sted, du ikke har lyst til at forlade. Du kan slænge dig i solsengene, mens du nyder DJ’ens musik og en kølig cocktail.

Poolklubben har selvfølgelig også en lille, opvarmet swimmingpool (så husk badebukser). Og melder sulten sig, kan du til enhver tid bestille mad og drikkevarer – måske en hummerrulle eller pokésalat kunne friste?

Jo, jo, Pachanga Pool Club skal nok tage sig godt af dig og dine venner – og det samme gælder i øvrigt Göteborg, der er Sveriges næststørste by 😉

Så hvis du leder efter din næste nordiske storby-getaway med mulighed for lidt spa-afslapning, skal du da helt klart besøge Jacy’z Hotel & Resort i hyggelige Göteborg!

Spaophold på Jacy’z Hotel & Resort – priser & bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos HotelSpecials.

Der kan du booke et ophold på Jacy’z Hotel & Resort, som indeholder overnatning, spa-adgang og morgenmad.

Tilbuddet kan bookes på udvalgte datoer i maj og juni.

Prisen for et topersoners ophold er i alt 1.081 kr. – hvilket svarer til kun 541 kr. pr. person.

Lige nu er er også en håndfuld ledige weekenddatoer i juni – men de ryger nok hurtigt!

Spaophold på Jacy’z Hotel & Resort

OBS: HotelSpecials smider et ekspeditionsgebyr på 79 kr. pr. reservation oveni.

Billeder fra Jacy’z Hotel & Resort

Jacy'z Hotel & Resort - hotelfacade

Jacy'z Hotel & Resort - hotelfacade

Jacy'z Hotel & Resort - hotelfacade

Jacy'z Hotel & Resort - poolklub

Jacy'z Hotel & Resort - poolklub

Jacy'z Hotel & Resort - poolklub

Jacy'z Hotel & Resort - poolklub

Jacy'z Hotel & Resort - værelse

Transport til Göteborg

Fra Sjælland: Har du bil til rådighed, kan du bare indstille GPS’en og køre afsted. Fra København kan man køre til Göteborg på under 4 timer.

Hvis du foretrækker offentlig transport, kan du også sagtens tage bussen. F.eks. har Flixbus flere daglige afgange på ruten mellem København og Göteborg. Busturen tager typisk et sted mellem fire og fem timer, og du kan booke billet på flixbus.dk.

Fra Jylland: Tager du turen fra Jylland, kan du hoppe på færgen fra Frederikshavn til Göteborg. Du kan booke billetter på stenaline.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Spaophold på Jacy’z Hotel & ResortSpaophold på Jacy’z Hotel & Resort

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud