• 18 Sep 2023

  Sveriges nyeste hotel- og sparesort: Spaophold på Jacy’z Hotel & Resort fra kun 562 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang og morgenmad

  Elsker du at kombinere storbyferie med lidt spaforkælelse? Så har Sverige fået et spritnyt hotelresort – det firstjernede Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg. Og hold nu op, det ser fantastisk ud! Men det kan umuligt komme som nogen overraskelse. Folkene bag Jacy’z er nemlig de samme folk, der i forvejen står bag nogle af Skandinaviens allerbedste sparesorter (Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad, Fyri Resort, Marienlyst Strandhotel m.fl.). Jacy’z er imidlertid deres hidtil største satsning. Så du kan med rette glæde dig til at opdage Göteborgs nyeste hotel. Og i dag har jeg endda fundet en billig, men luksuriøs pakke med både overnatning, spa-adgang og morgenmad! 🇸🇪✨

  Spaophold på Jacy'z i Göteborg
  oktober - januar
  fra562 kr.
  Spaophold på Jacy'z Hotel & Resort
  inkl. overnatning, spa-adgang og morgenmad
  562 kr.

  Spaophold på Jacy’z Hotel & Resort

  Göteborg er ikke bare blevet et sparesort rigere. Göteborg er blevet et landmærke rigere.

   

  Jacy’z Hotel & Resort er nemlig flyttet ind i en nybygget skyskraber, der rager over 100 meter op i det göteborgske bybillede. Sveriges næststørste by har således fået en ny attraktion og en markant tilføjelse til sin skyline.

   

  Bag det imponerende højhus’ blankpolerede glasfacade gemmer der sig 27 etager, hvor du kan se frem til et ualmindeligt lækkert hotelophold. Jacy’z byder bl.a. på et misundelsesværdigt udvalg af forskellige barer og restauranter m.m. Og spritnye hotelværelser i et højhus med glasfacade kan vel næsten også kun betyde, at du får udsigt for alle pengene.

   

  Jacy’z største attraktion kan der dog ikke herske nogen tvivl om. Det er den spektakulære Pachanga Pool Club i toppen af bygningen. Helt oppe på de øverste etager bliver du budt velkommen indenfor på en virkelig cool rooftop poolklub.

   

  Inspirationen er hentet direkte fra Miami, og South Beach-stemningen er da heller ikke til at tage fejl af. At dømme ud fra billederne er Pachanga Pool Club et sted, du ikke har lyst til at forlade. Du kan slænge dig i solsengene, mens du nyder DJ’ens musik og en kølig cocktail.

   

  Poolklubben har selvfølgelig også en lille, opvarmet swimmingpool (så husk badebukser). Og melder sulten sig, kan du til enhver tid bestille mad og drikkevarer – måske en hummerrulle eller pokésalat kunne friste?

   

  Jo, jo, Pachanga Pool Club skal nok tage sig godt af dig og dine venner – og det samme gælder i øvrigt Göteborg, der er Sveriges næststørste by 😉

   

  Så hvis du leder efter din næste nordiske storby-getaway med mulighed for lidt spa-afslapning, skal du da helt klart besøge Jacy’z Hotel & Resort i hyggelige Göteborg!

   

   

  Spaophold på Jacy’z Hotel & Resort – priser & bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet hos HotelSpecials.

   

  De kører lige nu en SpaWeek-kampagne!

   

  Det betyder, at du kan booke topersoners spaophold til skarpe priser!

   

  I oktober, november, december og januar kan du booke spaophold fra i alt 1.124 kr. (inkl. spa-adgang og morgenmad) – dvs. kun 562 kr. pr. person!

   

  OBS: Som kampagnenavnet afslører, varer kampagnen kun ugen ud! Vær desuden opmærksom på, at der er et ekspeditionsgebyr på 79 kr.

   

   

  Billeder fra Jacy’z Hotel & Resort

  Jacy'z Hotel & Resort

  Jacy'z Hotel & Resort

  Jacy'z Hotel & Resort

  Jacy'z Hotel & Resort

  Jacy'z Hotel & Resort

  Jacy'z Hotel & Resort

   

  Transport til Göteborg

  Fra Sjælland: Har du bil til rådighed, kan du bare indstille GPS’en og køre afsted. Fra København kan man køre til Göteborg på under 4 timer.

   

  Hvis du foretrækker offentlig transport, kan du også sagtens tage bussen. F.eks. har Flixbus flere daglige afgange på ruten mellem København og Göteborg. Busturen tager typisk et sted mellem fire og fem timer, og du kan booke billet på flixbus.dk.

   

  Fra Jylland: Tager du turen fra Jylland, kan du hoppe på færgen fra Frederikshavn til Göteborg. Du kan booke billetter på stenaline.dk.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  18 kommentarer til Sveriges nyeste hotel- og sparesort: Spaophold på Jacy’z Hotel & Resort fra kun 562 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang og morgenmad

  1. Marie says:

   Jeg har købt tilbuddet her til den 26 januar, men jeg kan via deres hjemmeside ikke se om de tilbyder behandlinger så som massage, ved du ol de gær det?

  2. Joe says:

   Hvad indgår i spa-adgang. og hvad koster det at kommer op i pool området om aften?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Joe 🙂

    Tak for din kommentar.

    Spa-adgangen gælder (så vidt jeg kan se) til Pachanga Pool Club. Og adgangen for dette tilbud indeholder et tidsrum om eftermiddagen og tidlig aften (kl. 15.00 – 19.00).

    På hotellets hjemmeside kan jeg se, at en “evening session” koster 395 svenske kroner (ca. 264 kr.), hvis man ikke er hotelgæst. Om der er rabat fro hotelgæster, skal jeg ikke kunne sige. Og det kan måske kræve, at man reserverer tid på forhånd.

    Hvis du vil være helt sikker, kan du evt. også kontakte hotellet 🙂

  3. Thomas bondesen says:

   Er det muligt at leje 2 værelser til 5 voksne ? Det ligner det kun er muligt med 3 værelser til 6 personer

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Thomas 🙂

    Tak for din kommentar.

    Tilbuddet gælder desværre kun for et 2-personers ophold, så det er ikke muligt at være mere end to personer pr. værelse.

  4. Klaus says:

   Der er jo ingen ledige pladser i november og december så indlægget på Facebook er intet værd

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Klaus 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg er ikke helt klar over, hvad du hentyder til. Opslaget fra Facebook (fra fredag den 11.11.) nævner intet om hverken november eller december?

  5. Awal says:

   Hej kan ikke finde nogle billige ophold i november til 1625 kr Først i December

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Awal 🙂

    Tak for din kommentar.

    Priserne på dette tilbud har ændret sig lidt undervejs. Men som det ser ud lige nu, ser det ud til, at de billigste ophold ligger i december, som du selv skriver 🙂

  6. Casper says:

   KAn det passe at tilbuddet er slut? Jeg kunne ikke finde de nævnte priser i går og heller ikke i dag?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Casper 🙂

    Tak for din kommentar.

    Prisen er desværre steget. Jeg tror måske, at tilbuddene til ca. 500 kr. må have været en fejl. For det var meget billigt og er nu forsvundet.

    Men man kan stadig finde enkelte ophold fra ca. 811 kr. pr. person 🙂

  7. Nicoline says:

   Hej,
   Jeg kan ikke finde nedenstående pris på hjemmesiden. Jeg har forsøgt at scrolle siden igennem et par gange uden held – kan du hjælpe? 🙂

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Nicoline 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg kan desværre se, at prisen er steget. Det billigste ophold, de har lige nu, koster i alt 1.618 kr. – så 809 kr. pr. person. Det er rigtig ærgerligt, men det sker nogle gange, at priserne pludselig stiger

  8. Annemette says:

   Hej, jeg vil gerne gøre brug at dette tilbud, men jeg kan ikke finde datoer… den siger den ikke kan finde noget der passer. Kan du hjælpe mig med hvilke datoer der er ledige?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Annemette 🙂

    Tak for din kommentar.

    Når du klikker dig ind på tilbudssiden, skal du scrolle lidt ned til tilbuddet, der er markeret med teksten “SpaWeek”. Hvis du så klikker på knappen “Søg datoer”, bliver du vist en meget overskuelig kalenderoversigt over alle ledige datoer 😉

    Og bare lige som en venlig reminder: Tilbuddet står til at udløbe i dag, så du skal nok ikke vente alt for længe med at booke 😉

  9. Lasse says:

   Når der står at spa adgang er inkluderet, betyder det så ubegrænset adgang til Pachanga Pool Club?

   • Rejsespejder_amp says:

    Hej Lasse 🙂

    Tak for din kommentar.

    HotelSpecials oplyser, at tilbuddet inkluderer daglig indgang til spaen og adgang til deres relax(spa)-afdeling, og jeg går ud fra, at der henvises til Pachanga Pool Club. Men vil du gerne være på den sikre side, opfordrer jeg dig til at henvende dig til HotelSpecials for at høre nærmere. Du kan kontakte dem på mail: [email protected].

    Jeg håber, det kan være en hjælp 🙂

  Se tilbud her
  Webview: false