• 25 nov 2021

  Europas mest luksuriøse spa: Spaophold på Falkenberg Strandbad fra kun 1.148 kr. p.p. inkl. 3-retters middag, morgenmad og spa-adgang

  Er du klar på et afslappende wellness-ophold på “Europas mest luksuriøse spa”? Hvis ikke du allerede har gættet det, så er der selvfølgelig tale om Falkenberg Strandbad i Sydsverige, som i 2017 blev tildelt den prestigefyldte pris som Europas mest luksuriøse spa af rejsetesterne hos World Luxury Awards! Pak din taske, og gør klar på en ren og skær omgang selvforkælelse i fantastiske omgivelser!

  Selvforkælelse på Falkenberg Strandbad
  januar - marts
  fra1.148 kr.
  Spaophold på Falkenberg Strandbad
  inkl. overnatning, morgenmad, 3-retters menu og adgang til spa

  Tilbud på Falkenberg Strandbad

  Glæd dig! Jeg har netop fundet et rigtig lækkert tilbud i wellness- og spakategorien, og hvem kan sige nej til det?

   

  Tilbuddet indeholder et skønt spaophold med overnatning på det herlige Falkenberg Strandbad, hvor du kan glæde dig til at blive forkælet på den helt store klinge.

   

  Falkenberg Strandbad ligger helt ud til sandstrand og hav, og der er gratis wi-fi og parkering på hotellet. Værelserne er indrettet i skandinavisk badehotelsstil og emmer af ro og afslapning. Udover flotte, komfortable værelser er Falkenberg Strandbad også kendt for sit lækre spaområde, hvor du får luksus for alle pengene! Og kigger man på hotellets Tripadvisor-side flyder den over med den ene positive anmeldelse efter den anden.

   

  For lige kort at vende tilbage til wellnessfaciliteterne, så kan du bl.a. glæde dig til Falkenbergs superelegante, grønne pooloase – The Retreat Club. Her kan du nyde både udendørs og indendørs pools, en dampende sauna og sågar et champagne boblebad! Herudover er der også orangeri og bar, hvor du kan holde væskebalancen ved lige med et indbydende udvalg af lækre drinks.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på Takeoffer. Det er muligt at booke topersoners ophold på udvalgte datoer i januar, februar og marts.

   

  Priserne kan variere en lille smule alt efter ankomstdato, men de billigste ophold koster kun 1.148 kr. pr. person (dvs. 2.296 kr. i alt).

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • 1 overnatning på Falkenberg Strandbad
  • Ophold i lækkert standard dobbeltværelse
  • Valgfri 3-retters middag på Restaurant Famille (serveres i tidsrummel mellem kl. 18.00 – 21.30)
  • Adgang til hotellets spa-afdeling, The Retreat Club begge dage (på ankomstdagen fra 14-19 og på afrejsedagen fra 9-14) herunder:
   • Opvarmede indendørs og udendørs pools
   • Champagne-boblebad
   • Indendørs sauna med havudsigt
   • 600 kvm frodig oase med lækre afslapningssenge både inde og ude
   • Orangeri med åben ild
   • Badekåbe, hjemmesko og fri adgang til håndklæder
   • Retreat-bar med mulighed for at købe espresso, smoothies og cocktails
   • Omklædningsrum med sæbe, shampoo og balsam fra Essential
  • Stor, lækker morgenmad næste morgen
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis udendørs parkering
  • Check ind på hotellet fra kl. 14.00 / Check ud senest kl. 10.00
  • Ankomst er muligt på udvalgte datoer fra januar – marts 2022. I købsboksen vælger du din ankomstdato. 
  • OBS: Fortrydelsesretten frafalder ved køb, da du vælger din ankomstdato direkte i købsprocessen.

   

  OBS: Spa-afdelingen er ikke tilgængelig for personer under 16 år.

   

   

  Transport til Falkenberg Strandbad

  Hotellet ligger ca. 2 timer i bil fra København. Kommer du fra Jylland, kan du tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg, og derfra har du mindre end en time til Falkenberg. Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, så er det også muligt at tage et tog fra f.eks. København (eller Göteborg) til Falkenberg Station.

   

  Fra Københavns hovedbanegård kan du tage toget direkte til Falkenberg. Turen tager ca. 2,5 timer. Jeg vil helt klart anbefale, at du booker dine billetter hos sj.se fremfor DSB. Det plejer både at være billigere og meget nemmere!

   

  Fra Göteborg kan du også tage toget direkte til Falkenberg. Herfra tager det kun 50 minutter. Kommer du fra Nordsjælland, kan du desuden overveje at tage færgen til Helsingborg og derfra videre til Falkenberg. Det er ca. 1 times kørsel fra Helsingborg til Falkenberg.

   

   

  Falkenberg Strandbad

  Falkenberg Strandbad

  Falkenberg Strandbad

  Falkenberg Strandbad

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  23 kommentarer til Europas mest luksuriøse spa: Spaophold på Falkenberg Strandbad fra kun 1.148 kr. p.p. inkl. 3-retters middag, morgenmad og spa-adgang

  1. Carina says:

   Tak for svar

  2. Carina says:

   Hej. Er det korrekt forstået, at man kan tilkøbe deres IVORY-pakke for 417 sek? Altså omregnet til ca 316,- dk.
   Jeg syntes at der står 695,- sek når jeg er inde og kikke.
   Det ser virkelig lækkert ud 🙂
   Hilsen Carina

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Carina 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg har snakket med Take Offer, og det viste sig, at prisen er 695 SEK, som Falkenberg selv oplyser på deres hjemmeside. Det skulle gerne være rettet på Take Offers tilbudsside nu 😉

  3. Lars says:

   Hej Rejsespejder,

   Du havde i start december også et tilbud som skulle være hele januar på falkenberg, hvor der også var 3- retters middag med i, hvor finder jeg dette?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lars 🙂

    Det tilbud er desværre udløbet. Tilbud til Falkenberg (og andre spahoteller) er meget ofte tidsbegrænset – ligesom dette tilbud. Til gengæld er det min erfaring, at pakketilbuddet med 3-retters middag med jævne mellemrum kommer på tilbud. Og næste gang jeg finder sådan et tilbud, vil jeg helt sikkert skrive om det igen 😉

  4. Matias says:

   Hej! Er også vildt glad for din side og de fede tilbud! Synes dog det kan være lidt svært at gennemskue med disse spa steder. Nu står der fri asgang til spa området, jeg går ud fra det bare er et pænt pool område? Der er ingen behandling inkluderet, vel?

   Jeg har vildt svært ved at finde ud af hvad priserne for behandlinger er og hvilke behandlinger der findes. Kan du hjælpe med dette?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mathias 🙂

    Tak for din kommentar – og hvor er jeg glad for at høre, at du synes om min side 😉

    Jeg vil give dig ret i, at det med spahoteller kan være svært at gennemskue, hvad spadelen egentligt indeholder, og hvad man selv skal betale ekstra for. I dette tilbud får du gratis entré til deres spaområde, der netop er en superflot pool-oase (lufttemperaturen er 25 grader, og vandet er 33 grader) 😉 Hvis man ønsker spa-behandlinger, skal man selv betale. Med dette tilbud får du dog 20 % rabat på deres Ivory-behandling.

    Ift. udvalget af spa-behandlinger er der en del at vælge imellem. Her kan jeg anbefale, at du kigger på Falkenbergs hjemmeside, hvor du kan få et overblik over deres forskellige behandlinger og priser 😉

    https://www.strandbaden.se/the-retreat-club/spa-behandlingar/

  5. Jesper says:

   Hej rejsespejder!
   Elsker din side 🙂
   Kan ikke finde den pris du beskriver, det er pris pr person!
   VH Jesper

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jesper 🙂

    Mange tak for de fine ord. Dette tilbud koster i alt 2.099 kr. Men denne pris er for 2 personer. Og da jeg som udgangspunkt altid bruger pr.-person-priser, har jeg divideret den totale pris med to, hvilket giver 1.050 kr. Dette er således den pris, man hver især skal betale for tilbuddet 😉

  6. Heidi Mary says:

   Hej
   Hvis jeg vil booke to værelser og to nætter (fredag den 11.9 til søndag den 13.9 2020) er det så muligt?
   I givet fald hvordan?
   … kan ikke gøre det via det link der er

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Heidi 🙂

    Indløsningsperioden for dette tilbud er frem til den 15. december, så du kan desværre ikke booke hotellet i den periode med dette tilbud.

    Så vidt jeg kan se, er det heller ikke muligt at booke to nætter med dette tilbud. Så skulle du nok købe tilbuddet to gange og booke to sammenhængende nætter separat. Men du kan evt. forhøre dig hos Takeoffer 🙂

  7. Karina says:

   Kan man overnatte tre voksne på samme værelse.

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Karina 🙂

    Ja, det kan man godt. Hvis du går ind på tilbuddet og vælger fanen med “Det med småt”, kan du under “Praktisk info” læse mere om betingelserne for 3 voksne på samme værelse.

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål 🙂

  8. Lone says:

   Kan man tilkøbe middag om aftenen ?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lone 🙂

    Så vidt jeg kan se, kan du ikke gøre det igennem tilbuddet her. Men du kan jo overveje selv at reservere en middag på restauranten, når du har booket opholdet 🙂

  9. Mathilde says:

   Kan man tilkøbe afbestilling?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mathilde 🙂

    Det behøver du skam ikke – gratis afbestilling er allerede inkluderet i tilbuddet (frem til kl. 18.00 én dag før ankomst) 😉

    Du kan se et screenshot her: https://ibb.co/5LpkzrW

  10. Rikke says:

   Må man have et barn med og må det komme med i spa?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Rikke,
    Du må gerne have et barn med på selve hotellet, men spa-afdelingen er ikke tilgængelig for personer under 16 år 🙂

  11. Kristoffer Jensen says:

   Super fedt tilbud! Som jeg kan se, så tjekker man ind kl. 15 og ud kl. 11 dagen efter. Kan man mon bruge spaen ud over de tidspunkter, eller skal det også presses ind i det tidsrum?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kristoffer 🙂

    Ja, ikke 😉

    Det er et godt spørgsmål. Hvis du vil være helt sikker ift. tidspunkterne, kan du evt. skrive en mail til [email protected] 😉

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej igen Kristoffer 🙂

    Jeg kontaktede selv Falkenberg, og de fortalte mig, at spaen holder åbent til kl. 00.00. Så førstedagen er burde der stadig være masser af tid til spa, selvom man først tjekker ind kl. 15. Den efterfølgende dag må du bruge spaen frem til kl. 14.00, selvom du er tjekket ud 🙂

  Se tilbud her