• 16 nov 2018

  Europas mest luksuriøse spa: 1 overnatning på Falkenberg Strandbad til kun 544 kr. inkl. morgenmad og fri adgang til spaområdet

  Er du klar på et afslappende wellness-ophold på “Europas mest luksuriøse spa”? Hvis ikke du allerede har gættet det, så er der selvfølgelig tale om Falkenberg Strandbad i Sydsverige, som i 2017 blev tildelt den prestigefyldte pris som Europas mest luksuriøse spa af rejsetesterne hos World Luxury Awards! Så pak din taske og nyd et par dage ved vandet i naturområdet Halland, og forkæl dig selv i det store og luksuriøse spaområde!

  Oplev et paradis af velvære
  december - februar
  544 kr.
  2 dage på Falkenberg Strandbad
  inkl. morgenmad og adgang til spa
  544 kr.
  OBS! Du skal klikke på "Søg datoer" for at få det fulde overblik over alle de ledige datoer!

  Tilbud på Falkenberg Strandbad

  Jeg i dag fundet et rigtigt lækkert tilbud i wellness- og spakategorien. Og hvem elsker ikke den slags tilbud?

   

  Du kan få et afslappende wellnessophold på 2 dage (dvs. 1 nat) på det luksuriøse Falkenberg Strandbad (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Certificate of Excellence). Opholdet inkluderer både morgenmad og – vigtigst af alt – fri adgang til spa-afdelingen begge dage!

   

  Falkenberg Strandbad ligger helt ud til sandstrand og hav, og der er gratis wi-fi og parkering på hotellet. Værelserne er indrettet i skandinavisk badehotelsstil og emmer af ro og afslapning. Og så er der selvfølgelig det elegante spa-område, hvor du får luksus for alle pengene! Hotellets TripAdvisor-side flyder i den grad over med den ene positive anmeldelse efter den anden, så du har virkelig noget at se frem til!

   

  Det er kun muligt at booke tilbuddet til denne pris frem til den 23. november. Lige nu er der rigtig mange ledige datoer. De fleste af dem er i hverdagene, men du kan dog godt finde enkelte weekenddatoer – f.eks. kan du få et superattraktivt weekendophold mellem jul og nytår fra lørdag den 29.12. til søndag den 30.12. til kun 1.087 kr. Det svarer altså til en pris på kun 544 kr. pr. person ved en rejse for 2!

   

  Du bør være opmærksom på, at der kommer et servicegebyr på 59 kr. oven i prisen.

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • 1 overnatning på Falkenberg Strandbad
  • Ophold i strandard dobbeltværelse
  • Adgang til hotellets spa-afdeling (The Retreat Club) begge dage: pool, varm pool og sauna
  • Stor, lækker morgenbuffet næste morgen
  • Gratis wi-fi
  • Gratis udendørs parkering

   

  OBS! Spaområdet har en aldersgrænse på 16 år. Herudover skal opholdet være booket senest den 23.11.

   

   

  Transport til Falkenberg Strandbad

  Hotellet ligger ca. 2 timer i bil fra København. Kommer du fra Jylland, kan du tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg, og derfra har du mindre end en time til Falkenberg. Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, så er det også muligt at tage et tog fra f.eks. København (eller Göteborg) til Falkenberg Station.

   

  Fra Københavns hovedbanegård kan du tage toget direkte til Falkenberg. Turen tager ca. 2,5 timer. Jeg vil helt klart anbefale, at du booker dine billetter hos sj.se fremfor DSB. Det plejer både at være billigere og meget nemmere!

   

  Fra Göteborg kan du også tage toget direkte til Falkenberg. Herfra tager det kun 50 minutter. Kommer du fra Nordsjælland, kan du desuden overveje at tage færgen til Helsingborg og derfra videre til Falkenberg. Det er ca. 1 times kørsel fra Helsingborg til Falkenberg.

   

   

  Hotel-indtryk

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Europas mest luksuriøse spa: 1 overnatning på Falkenberg Strandbad til kun 544 kr. inkl. morgenmad og fri adgang til spaområdet

  1. Kristoffer Jensen says:

   Super fedt tilbud! Som jeg kan se, så tjekker man ind kl. 15 og ud kl. 11 dagen efter. Kan man mon bruge spaen ud over de tidspunkter, eller skal det også presses ind i det tidsrum?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kristoffer 🙂

    Ja, ikke 😉

    Det er et godt spørgsmål. Hvis du vil være helt sikker ift. tidspunkterne, kan du evt. skrive en mail til [email protected] 😉

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej igen Kristoffer 🙂

    Jeg kontaktede selv Falkenberg, og de fortalte mig, at spaen holder åbent til kl. 00.00. Så førstedagen er burde der stadig være masser af tid til spa, selvom man først tjekker ind kl. 15. Den efterfølgende dag må du bruge spaen frem til kl. 14.00, selvom du er tjekket ud 🙂

  Se tilbud her