Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Gratis afbestilling ✔️ fra 728 kr.
bbcb05d1d2a261de23d82931531d52c1
Spa

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Spaophold inkl. overnatning, spa-adgang og morgenbuffet

Spa |

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Er du klar på et afslappende wellnessophold på et af Europas mest luksuriøse spahoteller? Hvis ikke du allerede har gættet det (og det har du, for du har jo læst overskriften), så er der selvfølgelig tale om Falkenberg Strandbad i Sydsverige, som i 2017 blev tildelt den prestigefyldte pris som Europas mest luksuriøse spa af rejsetesterne hos World Luxury Awards!

Så pak tasken og forbered dig på en omgang selvforkælelse i fantastiske omgivelser! Udover spaforkælelse kan du i øvrigt se frem til at blive forkælet med billig shopping. Den svenske krone er nemlig ikke for godt kørende – og det skal da udnyttes. Spa og shopping i Sydsverige er vel også noget nær den perfekte getaway! ✨

Spaophold på Falkenberg Strandbad

fra august og et år frem

fra

728 kr.

Et af Sveriges mest anmelderroste spahoteller

💦 Adgang til spa- og wellnessfaciliteter

🍽️ Inklusive morgenbuffet

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Tilbud på Falkenberg Strandbad

Glæd dig! Jeg har netop fundet et rigtig lækkert tilbud i wellness- og spakategorien, og hvem kan sige nej til den slags?

Tilbuddet indeholder et skønt spaophold med overnatning på det herlige Falkenberg Strandbad (4,5 ud af 5 på Tripadvisor), hvor du kan glæde dig til at blive forkælet på den helt store klinge.

Falkenberg Strandbad ligger helt ud til sandstrand og hav, og der er gratis wi-fi og parkering på hotellet. Og kigger man på hotellets Tripadvisor-side, flyder den over med den ene positive anmeldelser efter den anden.

Værelserne er indrettet i skandinavisk badehotelsstil og emmer af ro og afslapning. Udover flotte, komfortable værelser er Falkenberg Strandbad også kendt for sit lækre spaområde, hvor du får velvære for alle pengene!

Hvad angår wellnessfaciliteterne, så kan du bl.a. glæde dig til Falkenbergs superelegante, grønne pooloase – The Retreat Club. Her kan du nyde både udendørs og indendørs pools, en dampende sauna og sågar et champagne-boblebad!

Herudover er der også orangeri og bar, hvor du kan holde væskebalancen ved lige med et indbydende udvalg af lækre drinks.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos HotelSpecials.

De tilbyder lige nu særpriser på en masse datoer fra slutningen af august og et år frem (t.o.m. juli næste år).

Det betyder, at du kan booke et topersoners spaophold med overnatning, spa-adgang, gratis afbestilling og morgenmad fra i alt 1.455 kr. – hvilket svarer til kun 728 kr. pr. person.

Tilbuddet inkluderer

 • Overnatning i flot dobbeltværelse
 • Spa-adgang
 • Morgenmad
 • Gratis afbestilling
 • Gratis wi-fi
 • Fri parkering

OBS: Spa-afdelingen er ikke tilgængelig for personer under 13 år. 

Falkenberg Strandbad – billeder
Spaophold på Falkenberg Strandbad

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Værelse på Falkenberg Strandbad

Hotellet Falkenberg Strandbad

Spaphold på Falkenberg Strandbad

Ophold på Falkenberg Strandbad

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Vil du gerne se flere wellnesstilbud, kan du smutte forbi min side om tilbud på spaophold.

Transport til Falkenberg Strandbad

Hotellet ligger ca. to timers kørsel fra København.

Kommer du fra Jylland, kan du tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg, og derfra har du mindre end en time til Falkenberg.

Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, så er det også muligt at tage et tog fra f.eks. København (eller Göteborg) til Falkenberg Station.

Fra Københavns hovedbanegård kan du tage toget direkte til Falkenberg. Turen tager ca. 2,5 timer. Jeg vil helt klart anbefale, at du booker dine billetter hos sj.se fremfor DSB. Det plejer både at være billigere og meget nemmere.

Fra Göteborg kan du også tage toget direkte til Falkenberg. Herfra tager det kun 50 minutter. Kommer du fra Nordsjælland, kan du desuden overveje at tage færgen til Helsingborg og derfra videre til Falkenberg. Det er ca. en times kørsel fra Helsingborg til Falkenberg.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Spaophold på Falkenberg StrandbadSpaophold på Falkenberg Strandbad

Kommentarer (6)

 1. F

  Finn Bak

  Hej. Var på to dages ophold i nov. 2023 – ok mad, ok vær., venligt og imødekommende personale. At Falkenberg skulle være Europas mest luksuriøse spa vil jeg dog stille stort spørgsmål ved, se Trustpilot inden i evt. booker

  23. jan 2024 kl. 12:42
  1. s

   soeren

   Hej Finn 🙂

   Tak for din feedback 🙂

   Man skal selvfølgelig passe på med at tillægge denne slags “awards” al for stor betydning. For man vil altid kunne diskutere, om det ene eller andet spahotel er det lækreste – og det er svært at sammenligne spahoteller på tværs af antal stjerner og prisklasser.

   Dog skal man også passe på med at tillægge Trustpilot for stor betydning. På Trustpilot har Falkenberg nemlig “kun” fået 42 anmeldelser, hvilket er et ret spinkelt grundlag.

   Hvis man i stedet kigger på en lang række andre sider, ser billedet markant anderledes ud.

   Falkenberg får f.eks. 8,4 ud af 10 på Booking.com (174 anmeldelser), 4,5 ud af 5 på Tripadvisor (4.783 anmeldelser), 9 ud af 10 på Hotels.com (215 anmeldelser), 8,8 på HotelSpecials (155 anmeldelser), 8,8 ud af 10 på Trivago (736 anmeldelser) og 4,4 ud af 5 på Google (4.125 anmeldelser). Og det er alle virkeligt flotte anmeldelser 🙂

   24. jan 2024 kl. 8:59
 2. F

  Finn Bak

  Hej Soeren.
  Vil blot være ærgelig over andre der bruger 8-9000,- D.kr på denne lidt lunkne oplevelse. Taler ikke om hvad jeg synes er mest lækker – tænker f.eks på antal sauna, der var ‘en lille bitte ! Ingen saunahytten. Der var en enkelt dampkabine du med ekstra betaling kunne få adgang til i 90 min ! Har været på mange spahoteller i Dk og Nordtyskland som Falkenberg ikke når til anklerne

  12. feb 2024 kl. 18:28
  1. s

   soeren

   Hej Finn 🙂

   Jeg er helt enig med dig i, at prisen altid vil påvirke ens forventninger. Jo mere man betaler, jo større forventninger. Og hvis man har lagt 8.000-9.000 kr., så kan jeg sagtens sætte mig ind i, at man forventer noget ekstraordinært.

   Men med dette tilbud får du både overnatning, spa-adgang og morgenmad fra under 600 kr. pr. person 😉

   Hvis du i øvrigt har anbefalinger til særligt gode spahoteller her i Danmark eller Nordtyskland, må du endelig sige til – så er jeg lutter øren 😀

   13. feb 2024 kl. 8:32
 3. F

  Finn Bak

  Hej Rejsespejder.
  Du efterspørger gode SPA hoteller i DK eller Nordtyskland.
  Vil i den forbindelse gerne fremhæve A-Rosa på Sylt, der virkelig er et internationalt hotel på de fleste parametre. Har flere gange fundet tilbud med overdådig 1/2 pension til kr. 1200,00 p.p., incl adgang til virkelig lækkert spa- og Wellness område.
  Mvh. Finn

  11. apr 2024 kl. 10:03
  1. s

   soeren

   Hej Finn 🙂

   Tak for din anbefaling.

   Jeg har enkelte gange før skrevet om A-ROSA Sylt, men jeg vil da til at holde ekstra godt øje med tilbud på netop det resort 😉

   12. apr 2024 kl. 8:33

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud