• 02 aug 2022

  Europas mest luksuriøse spa: Spaophold på Falkenberg Strandbad fra kun 643 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad og spa-adgang

  Er du klar på et afslappende wellness-ophold på “Europas mest luksuriøse spa”? Hvis ikke du allerede har gættet det, så er der selvfølgelig tale om Falkenberg Strandbad i Sydsverige, som i 2017 blev tildelt den prestigefyldte pris som Europas mest luksuriøse spa af rejsetesterne hos World Luxury Awards! Pak din taske, og gør klar på en ren og skær omgang selvforkælelse i fantastiske omgivelser! ✨🇸🇪

  Selvforkælelse på Falkenberg Strandbad
  september - december
  fra643 kr.
  Spaophold på Falkenberg Strandbad
  inkl. overnatning, morgenmad, spa-adgang og gratis afbestilling
  643 kr.
  1.285 kr. er totalprisen for et 2-personers ophold

  Tilbud på Falkenberg Strandbad

  Glæd dig! Jeg har netop fundet et rigtig lækkert tilbud i wellness- og spakategorien, og hvem kan sige nej til den slags?

   

  Tilbuddet indeholder et skønt spaophold med overnatning på det herlige Falkenberg Strandbad (4,5 ud af 5 på Tripadvisor), hvor du kan glæde dig til at blive forkælet på den helt store klinge.

   

  Falkenberg Strandbad ligger helt ud til sandstrand og hav, og der er gratis wi-fi og parkering på hotellet. Og kigger man på hotellets Tripadvisor-side flyder den over med den ene positive anmeldelse efter den anden.

   

  Værelserne er indrettet i skandinavisk badehotelsstil og emmer af ro og afslapning. Udover flotte, komfortable værelser er Falkenberg Strandbad også kendt for sit lækre spaområde, hvor du får luksus for alle pengene!

   

  For lige kort at vende tilbage til wellnessfaciliteterne, så kan du bl.a. glæde dig til Falkenbergs superelegante, grønne pooloase – The Retreat Club. Her kan du nyde både udendørs og indendørs pools, en dampende sauna og sågar et champagne boblebad! Herudover er der også orangeri og bar, hvor du kan holde væskebalancen ved lige med et indbydende udvalg af lækre drinks.

   

  Bookingsiden (HotelSpecials) oplyser, at man har spa-adgang kl. 19.00 – 00.00 på ankomstdagen og kl. 08.00 – 10.00 på afrejsedagen.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på HotelSpecials. De kører lige nu et Spa Special-tilbud.

   

  Det betyder, at du kan finde en masse gode tilbud på spaophold i september, oktober, november og december. Dog desværre ikke i weekender. Til gengæld er der i skrivende stund ledige datoer i efterårsferien (uge 42).

   

  Et topersoners ophold koster i alt 1.285 kr. – dvs. kun 643 kr. pr. person. Opholdet er inklusive overnatning, morgenmad, spa-adgang og gratis afbestilling.

   

  OBS: HotelSpecials opkræver et servicegebyr på 79 kr. pr. reservation.

   

   

  Falkenberg Strandbad

  Falkenberg Strandbad

  Falkenberg Strandbad

  Falkenberg Strandbad

   

   

  Transport til Falkenberg Strandbad

  Hotellet ligger ca. 2 timer i bil fra København. Kommer du fra Jylland, kan du tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg, og derfra har du mindre end en time til Falkenberg. Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, så er det også muligt at tage et tog fra f.eks. København (eller Göteborg) til Falkenberg Station.

   

  Fra Københavns hovedbanegård kan du tage toget direkte til Falkenberg. Turen tager ca. 2,5 timer. Jeg vil helt klart anbefale, at du booker dine billetter hos sj.se fremfor DSB. Det plejer både at være billigere og meget nemmere.

   

  Fra Göteborg kan du også tage toget direkte til Falkenberg. Herfra tager det kun 50 minutter. Kommer du fra Nordsjælland, kan du desuden overveje at tage færgen til Helsingborg og derfra videre til Falkenberg. Det er ca. 1 times kørsel fra Helsingborg til Falkenberg.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  32 kommentarer til Europas mest luksuriøse spa: Spaophold på Falkenberg Strandbad fra kun 643 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad og spa-adgang

  1. Pingback:Billige rejser, fly og all-inclusive ferier – Rejsespejder

  Se tilbud her