11 okt 2018

Europas mest luksuriøse spa: 1 overnatning på Falkenberg Strandbad til kun 625 kr. inkl. morgenmad og fri adgang til spaområdet

Er du klar på et afslappende wellness-ophold på “Europas mest luksuriøse spa”? Hvis ikke du allerede har gættet det, så er der selvfølgelig tale om Falkenberg Strandbad i Sydsverige, som i 2017 blev tildelt den prestigefyldte pris som Europas mest luksuriøse spa af rejsetesterne hos World Luxury Awards! Så pak din taske og nyd et par dage ved vandet i naturområdet Halland, og forkæl dig selv i det store og luksuriøse spaområde!

Oplev et paradis af velvære
10. oktober - 31. marts
625 kr.
2 dage på Falkenberg Strandbad
inkl. morgenmad og adgang til spa
625 kr.

Tilbud på Falkenberg Strandbad

Jeg i dag fundet et rigtigt lækkert tilbud i wellness- og spakategorien. Og hvem elsker ikke den slags tilbud?

 

Du kan få et afslappende wellnessophold på 2 dage (dvs. 1 nat) på det luksuriøse Falkenberg Strandbad (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Certificate of Excellence). Opholdet inkluderer både morgenmad og – vigtigst af alt – fri adgang til spa-afdelingen begge dage!

 

Falkenberg Strandbad ligger helt ud til sandstrand og hav, og der er gratis wi-fi og parkering på hotellet. Værelserne er indrettet i skandinavisk badehotelsstil og emmer af ro og afslapning. Og så er der selvfølgelig det elegante spa-område, hvor du får luksus for alle pengene! Hotellets TripAdvisor-side flyder i den grad over med den ene positive anmeldelse efter den anden, så du har virkelig noget at se frem til!

 

Det er muligt at benytte sig af tilbuddet fra den 10. oktober til den 31. marts. Du bør være opmærksom på, at takeoffer har inddelt tilbuddet i 2 ankomstperioder. Det betyder sådan set blot, at du kan booke opholdet i hverdage (søndag – torsdag) til kun 625 kr. pr. person (1.249 kr. i alt), mens weekendophold (fredag – lørdag)  koster 725 kr. pr. person (1.449 kr. i alt).

 

Takeoffer oplyser desuden, at du kan tjekke hotellets ledighed her, før du køber værdibeviset.

 

 

Tilbuddet inkluderer

  • 1 overnatning på Falkenberg Strandbad
  • Ophold i strandard dobbeltværelse
  • Adgang til hotellets spa-afdeling (The Retreat Club) begge dage: pool, varm pool og sauna
  • Stor, lækker morgenbuffet næste morgen
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis udendørs parkering

 

OBS! Spaområdet har en aldersgrænse på 16 år. Herudover skal opholdet være booket senest den 26.10.

 

 

Transport til Falkenberg Strandbad

Hotellet ligger ca. 2 timer i bil fra København. Kommer du fra Jylland, kan du tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg, og derfra har du mindre end en time til Falkenberg. Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, så er det også muligt at tage et tog fra f.eks. København (eller Göteborg) til Falkenberg Station.

 

Fra Københavns hovedbanegård kan du tage toget direkte til Falkenberg. Turen tager ca. 2,5 timer. Jeg vil helt klart anbefale, at du booker dine billetter hos sj.se fremfor DSB. Det plejer både at være billigere og meget nemmere!

 

Fra Göteborg kan du også tage toget direkte til Falkenberg. Herfra tager det kun 50 minutter. Kommer du fra Nordsjælland, kan du desuden overveje at tage færgen til Helsingborg og derfra videre til Falkenberg. Det er ca. 1 times kørsel fra Helsingborg til Falkenberg.

 

 

Hotel-indtryk

 

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se tilbud her