26 apr 2018

Europas mest luksuriøse spa: 2 dage på Falkenberg Strandbad til kun 625 kr. inkl. morgenmad og fri adgang til spa’et

Er du klar på et afslappende wellness-ophold på “Europas mest luksuriøse spa”? Hvis ikke du allerede har gættet det, så er der selvfølgelig tale om Falkenberg Strandbad i Sydsverige, som i 2017 blev tildelt den prestigefyldte pris som Europas mest luksuriøse spa af rejsetesterne hos World Luxury Awards! Så pak din taske og nyd et par dage ved vandet i naturområdet Halland, og forkæl dig selv i det store og luksuriøse spaområde!

Oplev et paradis af velvære
indtil 31.07.
625 kr.
Wellness-ophold på Falkenberg Strandbad
inkl. morgenmad og fri spa-adgang
625 kr.

takeoffer.dk har jeg i dag fundet et rigtigt lækkert tilbud i wellness- og spakategorien. Og hvem elsker ikke den slags tilbud?

Du kan få et afslappende 2-dagesophold (dvs. 1 nat) på det luksuriøse Falkenberg Strandbad (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Certificate of Excellence). Opholdet inkluderer både morgenmad og – vigtigst af alt – fri adgang til spa-afdelingen begge dage!

Falkenberg Strandbad ligger helt ud til sandstrand og hav, og der er gratis wifi og parkering på hotellet. Værelserne er indrettet i skandinavisk badehotelsstil og emmer af ro og afslapning. Og så er der selvfølgelig det elegante spa-området, hvor du får luksus for alle pengene! Hotellets TripAdvisor-side flyder i den grad over med den ene positive anmeldelse efter den anden, så du har virkelig noget at se frem til!

Det er muligt at benytte tilbuddet fra nu og indtil den 31. juli. Du bør være opmærksom på, at takeoffer har inddelt tilbuddet i 2 ankomstperioder. Det betyder sådan set blot, at du før den 11. juli kan du booke opholdet i hverdage (søndag – torsdag) til 625 kr. pr. person (1.249 kr. i alt), og at weekender (fredag – lørdag) og hverdage efter den 11. juli koster 725 kr. pr. person (1.449 kr. i alt). Tilbuddet slutter om 2 uger (den 10. maj).

Takeoffer oplyser desuden, at du kan tjekke hotellets ledighed her, før du køber.

 

Tilbuddet inkluderer

  • 1 overnatning på Falkenberg Strandbad
  • Ophold i standard-dobbeltværelse
  • Adgang til hotellets spa-afdeling (The Retreat Club) begge dage: pool, varm pool og sauna
  • Stor, lækker morgenbuffet næste morgen
  • Gratis wi-fi
  • Gratis udendørs parkering

 

OBS! Spaområdet har en aldersgrænse på 16 år, og opholdet skal bookes senest den 12. maj.

 

Hvordan kommer jeg til Falkenberg Strandbad

Hotellet ligger ca. 2 timer i bil fra København. Kommer du fra Jylland, kan du tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg, og derfra har du mindre end en time til Falkenberg. Hvis du ikke har mulighed for at køre selv, så er det også muligt at tage et tog fra f.eks. København til Falkenberg Station og det samme fra Göteborg.

Fra Københavns hovedbanegård kan du tage toget direkte til Falkenberg. Turen tager ca. 2,5 timer. Jeg vil helt klart anbefale, at du booker dine billetter hos sj.se fremfor DSB. Det plejer både at være billigere og meget nemmere!

Fra Göteborg kan du også tage toget direkte til Falkenberg. Herfra tager det kun 50 minutter. Kommer du fra Nordsjælland, kan du desuden overveje at tage færgen til Helsingborg og derfra videre til Falkenberg. Det er ca. 1 times kørsel fra Helsingborg til Falkenberg.

 

Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se tilbud her