• 30 aug 2019

  Splinternyt ski-resort i Norge: Ophold på et 4* resort i Hemsedal fra kun 401 kr. inkl. morgenmad

  Så er jeg faldet over et meget lækkert tilbud! I dag har jeg nemlig fundet en tur til Norges nyeste ski-resort. Fyri Resort i Hemsedal åbner sine døre for første gang omkring jul i år – og lige nu har de et vildt åbningstilbud. Resortet har samme ejer som Ystad Saltsjöbad og Falkenberg Strandbad – to af Europas bedste spa-hoteller – så man ved at kvaliteten af dette resort også bliver i verdensklasse. Og så er Hemsedal bare et skønt sted, som sidste år blev kåret “Norges bedste skisportsted” for 10. år i træk. Så hvis du leder efter en luksus-skioplevelse midt i Norges smukke bjerg- og skovområder er det lige en tur til dig!

  Smuttur til Norge
  januar - maj 2020
  fra401 kr.
  Ophold på det 4* Fyri Resort
  inkl. morgenmad
  fra401 kr.
  OBS: Hvis du klikker på "Søg datoer", bliver du vist en kalenderoversigt med alle de ledige datoer
  Du kan booke op til 5 nætter, og det er muligt at ankomme i perioden januar - maj 2020.

  Ophold på Fyri Resort

  Kun 3 timer fra Oslo finder du det superlækre nye 4* Fyri Resort, som ligger i Hemsedalens skiområde. Hvis ikke du har hørt om Hemsedal før, så er det helt klart et Nordens – og efter min mening – Europas skønneste skiområder!

   

  Fyri Resort åbner omkring jul 2019 og lige nu kører de med et åbningstilbud, hvor du kan booke et dobbeltværelse til kun 802 kr. pr. nat (dvs. 401 kr. pr. person), som ligger noget under deres normalpris på 1.145 kr. Du kan booke op til 5 nætter gennem dette tilbud, og så er der også morgenmad inkluderet i prisen.

  Tilbuddet gælder t.o.m. d. 29. september og der findes datoer fra januar til maj 2020. Så det er helt perfekt til en lille skitur til Norge eller endda en forårstur til den smukke natur omkring Hemsedal!

   

   

  Transport til Fyri Resort

  Fyri Resort ligger ca. 200 km nordvest for Oslo. Der findes forskellige måder at komme derop. Du kan f.eks. tage færgen fra Hirtshals til Kristiansand, eller fra Frederikshavn til Oslo. Alternativt sejler Oslobåden fra København direkte til Oslo.

  Alternativt kan du selvfølgelig flyve fra både Aalborg, Billund (begge med SAS til omkring 1.000 kr. tur/retur), og København (SAS og Norwegian fra omkrign 600 kr.).

  Hvis du tager til Norge med din egen bil tager det ca. 3 timer fra Oslo (og ca. 6 timer fra Kristiansand) til Hemsedal.

  Flyver du eller tager du færgen uden egen bil findes der gode transportmuligheder videre til Hemsedal. Fra Oslos lufthavn kører der en transportbus direkte til Hemsdal. Transferbussen kører på fredage og søndage. Prisen for bussen tur/retur koster omrking 634 kr. (850 kr.). Ankommer du på andre dage eller vil du afsted fra Oslos midtby kan du læse meget mere om de forskellige andre transportmuligheder på hemsedal.com.

   

   

  Fyri Resort

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Splinternyt ski-resort i Norge: Ophold på et 4* resort i Hemsedal fra kun 401 kr. inkl. morgenmad

  1. Martin says:

   Tusind tak for svar – sætter lige en alarm

  2. Martin jacobsen says:

   Hej med jer og tak for alle de fantastiske tilbud 🙂
   Jeg er på udkig efter en skiferie i Sverige eller Norge for 4 voksne og 5 børn 1,5,7,7 og ni pr fra den 28 dec til 2 jan ca. Kan i hjælpe

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Martin 🙂

    Tusind tak for din kommentar. Det sætter jeg meget pris på 🙂

    Jeg kan desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler lige pt. Men det lyder rigtig fedt med en skiferie henover jul og nytår! Problemet er bare, at den periode er en af årets absolut travleste og dyreste rejseperioder – men du kan tro, jeg gerne holder øje med gode tilbud i den nævnte periode, og hvis jeg finder noget godt, så skal jeg nok skrive om det på bloggen med det samme.

    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

  3. Thomas Ginge says:

   Lidt øv man ikke kan vælge 2 voksne og 2 børn :-/

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Thomas 🙂

    Ja, det ser desværre ikke ud til, der findes ledige værelser til 2 voksne og 2 børn. Du kan evt. vælge 2 værelser med 1 voksen pr. barn. Det ser i hvert fald ud til, der er en masse ledige datoer, hvis du vælger den mulighed 🙂

  Se hotel-tilbud her