Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.419 kr.
Fyri-Resort-Hemsedal-Norge-banner-1280-x-1280-1080x1080
Weekendophold

Luksusophold på Fyri Resort – moderne ski- og sparesort i Hemsedal

3-5 dage inkl. halvpension og spa-adgang

Weekendophold |

Luksusophold på Fyri Resort – moderne ski- og sparesort i Hemsedal

Hvad siger du til en tur til et af Norges bedste ski-/sparesorter? Fyri Resort i Hemsedal åbnede dørene for første gang i 2019 – og blot ét år senere blev stedet kåret som Norges bedste skihotel. Der er altså tale om et ualmindeligt flot resort i en ualmindeligt flot del af Norge! Fyri Resort har desuden samme ejere som Ystad Saltsjöbad og Falkenberg Strandbad – to af Europas allerbedste spahoteller. Derfor kan du være sikker på, at kvaliteten er tårnhøj. Samtidig er Hemsedal et utroligt skønt område, som faktisk bl.a. er blevet kåret som Norges bedste skisportssted 10 år i træk. Men selv uden for skisæsonen er Hemsedalen fantastisk. Så hvis du leder efter en luksuriøst spaophold i skøn natur – så er det her lige et tilbud for dig! ✨

Luksusophold i Norge

april – december

fra

1.419 kr.

Nyt og moderne sparesort i smukke omgivelser

🍽️ Halvpension inkluderet i opholdet

💦 Adgang til spafaciliteterne

Ophold på det 4* Fyri Resort

Tilbud på Fyri Resort

Kun tre timers kørsel fra Oslo finder du det lækre firstjernede Fyri Resort, som ligger i Hemsedal. Hvis ikke du har hørt om Hemsedal før, er det helt klart et af Nordens – og efter min mening – Europas skønneste ski- og naturområder!

Fyri Resort har skabt noget nær den perfekte “bjergoase” i de norske fjelde. Fyri er nemlig et resort, der er lige så smukt om vinteren som om sommeren. Det er et sted, hvor skov- og sneklædte fjelde danner de smukkeste rammer om din ferie – og giver dig perfekte muligheder for vandreture, cykelture, løbeture, skiture og flere andre aktiviteter. Derfor egner resortet sig perfekt til en getaway uanset årstid.

Udover Fyri resorts gennemførte stil og luksuriøse design har resortet endnu et es i ærmet – et forrygende lækkert spaområde i form af den 1.000 kvadratmeter store Spa Club (aldersgrænse på 16 år). Her har de hentet inspiration fra nogle af de hippeste steder i Dolomitterne, Miami og St. Tropez. Alligevel har de formået at skabe noget helt unikt og originalt – se bare billederne længere nede!

I Spa Club’en kan du bl.a. nyde 36 grader varme swimmingpools året rundt – både udendørs og indendørs – åben pejs, bordtennisbord og diverse fitnessfaciliteter. Alt sammen i gennemført eksklusive omgivelser.

På den gastronomiske front kan du også glæde dig til et ophold på Fyri Resort. Hotellet har nemlig to restauranter – Roa Matbar og Liv Bistro. Roa Matbar ligger i lobbyen, mens Liv Bistro har en prægtig beliggenhed på resortets øverste etage med en blændende udsigt over de omkringliggende fjelde og dale.

Nu hvor jeg både har nævnt resortets Spa Club og restauranter, så er det da vist også på sin plads at nævne, at dette tilbud både indeholder spa-adgang og halvpension (morgenmad og 2-retters menu/buffet).

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Risskov Bilferie.

Tilbuddet kan tilpasses i forhold til både rejselængde og antal rejsende. Inde på bookingsiden kan du vælge mellem 3, 4 og 5 dage, og det er muligt at booke værelser til 1-4 personer.

Priserne varierer naturligvis alt efter rejselængde og antal rejsende.

En topersoners rejse på 3 dage (dvs. 2 nætter) med halvpension koster f.eks. mellem 1.419 og 1.749 kr. pr. person (weekender er typisk dyrere end hverdage).

For ophold med både halvpension og spa-adgang er dette dejligt billige priser!

Tilbuddet indeholder

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 2 x 2-retters menu/buffet
  • 2 x pool klub dagspas
  • Gratis parkering

Billeder fra Fyri Resort

Fyri Resort

Fyri Resort

Fyri Resort

Fyri Resort

Fyri Resort

Fyri Resort

Fyri Resort

Fyri Resort

Fyri Resort

Transport til Fyri Resort

Fyri Resort ligger ca. 200 km nordvest for Oslo. Ift. transporten derop har du lidt forskellige muligheder.

Det mest nærliggende (hvis du har bil) ville være at køre bilen ombord på en færge og så køre/sejle derop.

Og frem til den 3. april kan du faktisk få din bil med på færgen helt gratis! Det kan du læse om i min artikel om ferie i Norge med færge 😉

Fra Oslo er der ca. 3 timers kørsel til Hemsedal.

Alternativt kan du selvfølgelig flyve til Oslo fra både Aalborg, Billund og København. Fra Aalborg og Billund kan du flyve med SAS, hvis billetter ofte koster fra ca. 1.000 kr. tur/retur. Fra København har du også mulighed for at flyve med Norwegian, der typisk sælger billetter fra ca. 600 kr. tur/retur.

Flyver du, eller tager du færgen uden egen bil, findes der også offentlige transportmuligheder fra Oslo videre til Hemsedal. Du kan læse mere om dine transportmuligheder mellem Oslo Lufthavn og Hemsedal på hemsedal.com.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Luksusophold på Fyri Resort - moderne ski- og sparesort i HemsedalLuksusophold på Fyri Resort - moderne ski- og sparesort i Hemsedal

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud