• 18 jan 2020

  Splinternyt skiresort i Norge: 2 dage på et 4* resort i Hemsedal fra kun 408 kr. inkl. morgenmad

  Hvad siger du til en tur til et af Norges nyeste skiresorter? Fyri Resort i Hemsedal åbnede dørene for første gang omkring jul sidste år – og lige nu kører hotelspecials.dk et tidsbegrænset tilbud på netop dette resort. Fyri har samme ejere som Ystad Saltsjöbad og Falkenberg Strandbad – to af Europas bedste spahoteller – og så ved man bare, at kvaliteten bliver tårnhøj. Samtidig er Hemsedal et utroligt skønt område, som faktisk sidste år blev kåret som “Norges bedste skisportsted” for 10. år i træk. Så hvis du leder efter en luksuriøs skioplevelse – eller en hyggelig getaway i skøn natur – så er det her lige en tur for dig!

  Smuttur til Norge
  januar - november
  fra408 kr.
  Ophold på det 4* Fyri Resort
  inkl. morgenmad
  fra408 kr.
  OBS: Hvis du klikker på "Søg datoer", bliver du vist en kalenderoversigt med alle de ledige datoer

  Tilbud på Fyri Resort

  Kun tre timers kørsel fra Oslo finder du det spritnye og superlækre 4* Fyri Resort, som ligger i Hemsedal. Hvis ikke du har hørt om Hemsedal før, er det helt klart et af Nordens – og efter min mening – Europas skønneste skiområder!

   

  Lige nu kan du på hotelspecials.dk finde et tidsbegrænset tilbud på Fyri Resort. Det betyder, at du kan booke et dobbeltværelse fra kun 815 kr. pr. nat (dvs. 408 kr. pr. person) inkl. morgenmad. Denne pris ligger et godt stykke under deres normalpris på 1.145 kr. pr. nat.

   

  Til sommer (omkring juni 2020) åbner Fyri Resort også deres 1.000 kvadratmeter store Spa Club, der både vil byde på svømmebassiner, liggestole, et udvalg af restauranter og barer plus et område, hvor du kan spille bl.a. bordtennis og billard.

   

  Der findes i skrivende stund ledige datoer fra januar til november 2020. Så det er helt perfekt til en lille skitur, en forårstur eller en sommeferie i den smukke natur omkring Hemsedalen!

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til Fyri Resort

  Fyri Resort ligger ca. 200 km nordvest for Oslo. Ift. transporten derop har du lidt forskellige muligheder. Du kan f.eks. tage færgen fra Hirtshals til Kristiansand eller fra Frederikshavn til Oslo. Alternativt sejler Oslobåden fra København direkte til Oslo.

   

  Alternativt kan du selvfølgelig flyve til Oslo fra både Aalborg, Billund og København. Fra Aalborg og Billund kan du flyve med SAS, hvis billetter ofte koster fra ca. 1.000 kr. tur/retur. Fra Købehavn har du også mulighed for at flyve med Norwegian, der typisk sælger billetter fra ca. 600 kr. tur/retur.

   

  Hvis du tager til Norge med din egen bil, tager det ca. 3 timer fra Oslo (og ca. 6 timer fra Kristiansand) til Hemsedal.

   

  Flyver du, eller tager du færgen uden egen bil, findes der gode transportmuligheder fra Oslo videre til Hemsedal. Du kan læse mere om dine transportmuligheder mellem Oslo Lufthavn og Hemsedal på hemsedal.com.

   

   

  Fyri Resort

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Splinternyt skiresort i Norge: 2 dage på et 4* resort i Hemsedal fra kun 408 kr. inkl. morgenmad

  1. Martin says:

   Tusind tak for svar – sætter lige en alarm

  2. Martin jacobsen says:

   Hej med jer og tak for alle de fantastiske tilbud 🙂
   Jeg er på udkig efter en skiferie i Sverige eller Norge for 4 voksne og 5 børn 1,5,7,7 og ni pr fra den 28 dec til 2 jan ca. Kan i hjælpe

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Martin 🙂

    Tusind tak for din kommentar. Det sætter jeg meget pris på 🙂

    Jeg kan desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler lige pt. Men det lyder rigtig fedt med en skiferie henover jul og nytår! Problemet er bare, at den periode er en af årets absolut travleste og dyreste rejseperioder – men du kan tro, jeg gerne holder øje med gode tilbud i den nævnte periode, og hvis jeg finder noget godt, så skal jeg nok skrive om det på bloggen med det samme.

    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

  3. Thomas Ginge says:

   Lidt øv man ikke kan vælge 2 voksne og 2 børn :-/

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Thomas 🙂

    Ja, det ser desværre ikke ud til, der findes ledige værelser til 2 voksne og 2 børn. Du kan evt. vælge 2 værelser med 1 voksen pr. barn. Det ser i hvert fald ud til, der er en masse ledige datoer, hvis du vælger den mulighed 🙂

  Se hotel-tilbud her