Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 732 kr.
Skilandskaber-i-Norge-banner-1280-x-1280-1080x1080
Andet

Skiferie til Norge med færge fra kun 732 kr. p.p.

Andet |

Skiferie til Norge med færge fra kun 732 kr. p.p.

Lige så sjovt og fantastisk det er at stå på ski, lige så omkostningstung en post kan sådan en skiferie hurtigt blive i budgettet. Men frygt ej! Jeg har fundet et supergodt tilbud til dig! DFDS har lige nu et tilbud, hvor du kan tage på skiferie til Norge med færge – og få bilen med til halv pris. Lige nu er kursen i Norge tilmed meget lav, så der er mulighed for at få lidt mere skiferie for pengene! ❄️⛷️

Færge til Norge med DFDS

frem til 31. marts

fra

732 kr.

⛴️ Fra København og Frederikshavn

🧳 Ingen bagagebegrænsninger

🛏️ Overnatning på færgen

🚙 Tag bilen med

Skiferie til Norge

732 kr.

Skiferie til Norge med færge

Hvis ovenstående tilbud ikke kan lokke dig en tur på ski, så ved jeg ikke, hvad der kan! Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på en færgerejse til Norge med bil.

Udover at få bilen med inkluderer selve færgeoverfarten også en nat ombord, som du passende kan tilbringe i en hyggelig kahyt (du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige).

Her kan du snuppe et spil kort og læne dig tilbage, mens du sejler mod et mere hvidt og skivenligt vinterlandskab.

Og der er da ikke noget bedre end bare slappe af og nyde tanken om den forestående tur med spænding, sjov og nærvær.

Mad ombord er ikke inkluderet, men du kan vælge mellem forskellige hyggelige spisesteder på færgen. Du kan også pakke en god, gammeldags madpakke – det er helt op til dig selv!

Skiferie til Norge med færge – priser og bestilling

Jeg har fundet dette tilbud hos DFDS, og du kan både booke tilbuddet med afrejse fra Frederikshavn og København.

Du kan booke færgebilletterne frem til den 31. marts 2024

Tilbuddet kan desuden tilpasses i forhold til antal rejsende og valg af kahyt – priserne vil variere alt efter dine valg.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i færgebilletter for fire personer, hvor du sejler til Norge mandag den 19. februar og sejler hjem mandag den 26. februar (4-personers indvendig økonomikahyt).

På disse datoer koster færgebilletterne i alt 2.925 kr. – hvilket svarer til kun 732 kr. pr. person.

Denne pris inkluderer både et onlinebookingtillæg og miljøafgift.

Leder du i højere grad efter en smuttur til Oslo, kan du i stedet se nærmere på dette minicruise til Oslo.

Miljøafgift fra 2024

Her fra 2024 pålægger DFDS som noget nyt alle deres passagerer et miljøgebyr (ETS) på 50 kr. per person.

Tager du bilen med, pålægges der også et gebyr på 50 kr. for denne.

Du kan læse mere om gebyret på DFDS’ hjemmeside.

Gode skiområder i Norge

Når du først har sikret dig færgebilletterne, er næste skridt at finde et godt skiområde. Og i den forbindelse er Norge jo et rent slaraffenland! Jeg kommer her med nogle forskellige bud på gode skiområder i Sydnorge. Så skal I nemlig ikke bruge så lang tid i bilen, og I kan hurtigere komme ud og suse på pisterne!

Trysil

Når man siger godt skiområde i Norge, kan man næsten ikke undgå også at sige Trysil. Trysil er nemlig Norges største skiresort, hvor der er noget for hele familien. I Trysil finder du intet mindre end 31 skilifter, og du kan suse ned ad 68 pister!

Skiferie i Norge med færge

Hemsedal

Er du til fart og spænding, er Hemsedal lige noget for dig! Her finder du 21 skilifter med adgang til i alt 53 pister. Så det er bare at gå i gang! I Hemsedal finder du skipister, der udfordrer enhver skiløber, uanset om man er newbie eller ekspert! Hemsedal er også kendt for sin lange sæson, og du kan her nyde godt af ski-in/ski-out-konceptet, hvor skipisten bogstaveligtalt er lige uden for døren.

Skiferie i Norge med færge

Hafjell

Vil du have sne af olympisk kvalitet, skal du vælge Hafjell! Her får du 19 skilifter og intet mindre end 50 kilometer af forskellige skipister. Her er snegaranti, blandt andet med hjælp fra snekanoner, og du kan suse ned ad pisterne, som er klædt i god powder-sne. Desuden er der tre forskellige familieområder og en terrænpark, som er kendt for at være en af de bedste i verden!

Skiferie i Norge med færge

Kvitfjell

Er du til den længste sorte pist i Norge, og er du også lidt af en foodie? Så er Kvitfjell lige noget for dig! Her finder du 14 skilifter til i alt 33 pister. En af pisterne er den berømte lange sorte pist, hvor højdedifferencen er på mere end 800 meter. Der kan man vist roligt sige, at det går ned! Derudover er Kvitfjell kendt for at servere den bedste mad i Norges alpine skiområder. MUMS!

Skiferie i Norge med færge

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Skiferie til Norge med færge fra kun 732 kr. p.p.Skiferie til Norge med færge fra kun 732 kr. p.p.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud