Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Støtter Kræftens Bekæmpelse ❤️ fra 125 kr.
Minicruise til Oslo
Krydstogt

Minicruise til Oslo

Krydstogt med Oslobåden inkl. 2 overnatninger i kahyt

Krydstogt |

Minicruise til Oslo

Hvis du har brug for en lille getaway, men ikke har det store budget, så se lige her. Jeg har nemlig fundet et hyggeligt minicruise til Oslo! Norges hovedstad er en charmerede by med et venligt folkefærd (selvom de snakker sjovt deroppe). Oslo er omgivet af skøn natur og Oslofjorden, så selv hvis du ikke er til storbysrejser og shopping, er der masser af alternativer i byens baghave. Oslo er også leveringsdygtig i en lang række seværdigheder. Du kan bl.a. tage ud og se Operaen, skibakken Holmenkollen eller den hyggelige Aker Brygge. Og så er det jo bare skønt at forlade alle landkrabberne derhjemme og komme lidt ud at sejle! 🛳️

OBS: Med dette tilbud støtter du samtidig Kræftens Bekæmpelse og deres indsats for kræftramte børn, unge og deres pårørende ❤️

Minicruise til Oslo

Hele 2024

fra

125 kr.

🛳️ Sejl fra København (og Frederikshavn)

🏙️ Krydstogt + sightseeing i Oslo

💸 Superbillig getaway

Krydstogt med Oslobåden

125 kr.

Minicruise til Oslo

Jeg har fundet det hyggelige minicruise til Oslo hos DFDS.

Du kan booke minicruiset med afrejse fra København (længere nede linker jeg også til et krydstogt fra Frederikshavn).

Krydstogtet er strikket sammen således, at du tilbringer den første nat på færgen på vej til Oslo. Dagen efter ankommer du så til Oslo, hvor du har ca. tre-fire timer til at gå på opdagelse.

Den anden overnatning tilbringer du så igen på færgen på hjemrejsen fra Oslo til Danmark.

Hele rejsen indeholder således to overnatninger i kahyt og strækker sig over tre dage.

Mad ombord på færgen er ikke inkluderet. Derfor kan du enten selv medbringe mad til overfarten eller vælge at udforske færgens forskellige spisesteder (du kan også bestille forplejning under bookingen). Der er bl.a. pizza-, buffet- og steakrestauranter plus vinbar og café.

Alt i alt kan der ikke være tvivl om, at det nok skal blive et ualmindeligt hyggeligt minicruise til Oslo.

Minicruise til Oslo – priser og bestilling

Jeg har som sagt fundet dette minicruise til Oslo på DFDS’s egen hjemmeside.

Og de kører netop nu en kampagne med Kræftens Bekæmpelse, hvor du støtter en god sags tjeneste.

Du kan selv tilpasse tilbuddet i forhold til antal rejsende og valg af kahyt – priserne kan variere alt efter dine valg.

Ovenfor har jeg – blot som et eksempel – taget udgangspunkt i et krydstogt for fire personer med to overnatninger (tirsdag den 18. og onsdag 19. juni) i en 4-personers indvendig kahyt.

På disse datoer koster krydstogtet i alt 300 kr. (inkl. miljøafgift). Herudover kommer en donation på 50 kr. pr. person til Kræftens Bekæmpelse. Sammenlagt bliver totalprisen således 500 kr. – hvilket svarer til kun ca. 125 kr. pr. person.

Det er som sagt også muligt at tage på minikrydstogt til Norge med afgang fra Frederikshavn. Denne rute er dog ikke en del af kampagnen.

Miljøafgift fra 2024

Booker du færgeoverfarten i 2024, skal du være opmærksom på, at passagerer pålægges et miljøgebyr (ETS) på 50 kr. pr. person.

Tager du bilen med, pålægges der også et gebyr på 50 kr. for denne.

Du kan læse mere om gebyret på DFDS’ hjemmeside.

Minicruise til Oslo – rejsen i billeder

Først billeder fra båden – og herefter fra Oslo.

DFDS-færgen undervejs på et minicruise til Oslo

Minicruise til Oslo

Spaområdet på et minicruise til Oslo

Operahuset i hjertet af Oslo er et ikonisk stykke arkitektur. Som du måske kan ane på billedet herunder, kan du faktisk gå på taget! 

Et minicruise til Oslo kan f.eks. bruges til at opleve operaen i den norske hovedstad

Akrobaten er en 206 meter lang gangbro lavet af stål og glas. Broen ligger i det centrale Oslo (tæt på operaen) og er designet af L2 Architects.

Et minicruise til Oslo kan også bruges til at gå over Akrobaten

Det nye Munch-museum åbnede i foråret 2021 – hvor ser det flot ud! Det 13-etager store museum ligger ved havnefronten (tæt ved operaen) og udstiller en lang række af Edvard Munchs kunstværker.

Du kan også besøge Munch-museet på dit minicruise til Oslo

Leder du efter færgetransport til Oslo med bil, kan du tjekke dette Oslo-tilbud ud. Og hvis du er mere til natur end storby, kan du kigge nærmere på dette minicruise til Preikestolen.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Minicruise til OsloMinicruise til Oslo

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar