Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Også i skolernes sommerferie! fra 1.399 kr.
Billeder-til-artikel-8-7
Weekendophold

Rejse til Norge: 3-4 dage på et anmelderrost 4* ski- og sparesort fra kun 1.399 kr. p.p. inkl. morgenmad og 3-retters middag

Weekendophold |

Rejse til Norge: 3-4 dage på et anmelderrost 4* ski- og sparesort fra kun 1.399 kr. p.p. inkl. morgenmad og 3-retters middag

Hvad siger du til en lækker sommer-/efterårs-/vintergetaway til et af Norges bedste spa- og skiresorter, hvor du kan slappe af i naturskønne omgivelser? Og så kun halvanden times kørsel fra Oslo. Det lyder i mine ører rigtig lækkert! Og lige nu kan du finde billige ophold på resortet Norefjell Ski & Spa. Dette resort har i mange år høstet titlen som Norges førende sparesort. Du kan derfor forvente et ophold udover det sædvanlige. Med en rejse til Norge er du også altid garanteret gode oplevelser og smuk natur. Hvis det lyder som noget for dig, så har jeg herunder fundet alletiders tilbud til dig – som endda også kan bookes til tilbudspris i skolernes sommerferie!  ✨

Getaway til Norge på Norefjell Ski & Spa

juni til december

fra

1.399 kr.

Ophold på Norefjell Ski & Spa

Rejse til Norge – tilbud på Norefjell Ski & Spa

Kun halvanden times kørsel fra Oslo finder du det firstjernede Norefjell Ski & Spa (4 ud af 5 på Tripadvisor), som er et hotel i topklasse.

Dette norske ski- og sparesort blev nemlig kåret som Norway’s leading Spa & Resort i både 2010 og 2011 og hvert år fra 2015 til 2020 af World Travel Awards. Så mange priser taler vist sit tydelige sprog.

Som du sikkert kan fornemme på alle de priser, så er Norefjells spa-afdeling en af Norges allerbedste. Du har bl.a. mulighed for diverse behandlinger, og spaområdet byder på faciliter som “eventbruser”, fodbade, baderum, boblebad m.m. Spa-adgang er ikke inkluderet i tilbuddet, men kan tilkøbes på hotellet. Entré til spaen koster 390 norske kroner (ca. 265 danske kroner).

Når du befinder dig på et hotel midt i den norske fjeldnatur, siger det sig selv, at du har masser af muligheder for en række udendørs aktiviteter – vandreture, cykelture osv. Og hvis du rejser i en periode, hvor skisæsonen er skudt i gang, kan du også bruge opholdet til en herlig skiferie.

Norefjell Ski og Spa byder også på gastronomiske oplevelser, der nok skal tilfredsstille enhver. På resortet finder du to forskellige restauranter. Restaurant 815 fokuserer på brug af sunde og friske råvarer, som er med til at skabe kvalitetsmåltider, hvor smagsoplevelser er i fokus. Derudover åbnede resortets anden restaurant, Matbaren, i 2021. Matbaren er er i højere grad for familier og tilbyder en enklere menu. Tilbuddet ovenfor inkluderer bl.a. en 3-retters middag på ankomstdagen (som ofte vil være på Restaurant 815).

Rejse til Norge – priser og bestilling

Tilbuddet er fundet hos Risskov Bilferier.

Tilbuddet kan tilpasses i forhold til både rejselængde og antal rejsende. Med dette tilbud kan man komme afsted i enten 3 eller 4 dage (dvs. 2 eller 3 nætter).

Priserne varierer naturligvis alt efter rejselængde og antal rejsende. En topersoners rejse på 3 dage (dvs. 2 nætter) kan f.eks. koste mellem 1.399 kr. og 1.549 kr. pr. person.

Tilbuddet inkluderer

3 dage

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 1 x 3-retters menu/buffet
  • Gratis parkering
  • Gratis internet

4 dage

  • 3 overnatninger
  • 3 x morgenbuffet
  • 1 x 3-retters menu/buffet
  • Gratis parkering
  • Gratis internet

Rejse til Norge – billeder fra Norefjell Ski & Spa

Rejse til Norge: 3-4 dage på et anmelderrost 4* ski- og sparesort fra kun 1.399 kr. p.p. inkl. morgenmad og 3-retters middag Rejse til Norge

Rejse til Norge Rejse til Norge Rejse til Norge Rejse til Norge Rejse til Norge Rejse til Norge

Transport til Norefjell Ski & Spa

Når det kommer til transport til selve resortet, har du forskellige muligheder. Du kan både flyve, køre og/eller tage færgen.

BIL: Med en rejse som denne vil de fleste nok foretrække at køre i egen bil. Hvis du fortrækker at køre, kan du sagtens køre hele vejen. Fra København vil turen til Oslo tage omkring 10 timer.

BIL/FÆRGE: Fra Jylland vil det nok være nemmest at tage færgen til enten Kristiansand eller Oslo. Hvis du f.eks. sejler fra Hirtshals med Color Line, så er du i Kristiansand på kun 3,5 time, hvorefter der venter dig en 4,5 times køretur omringet af Norges smukke natur.

Du kan også sejle med Oslobåden hos DFDS fra enten Frederikshavn eller København. Dette tager dog lidt længere tid. Disse færger er lidt langsommere, og du vil derfor tilbringe natten ombord og dernæst være i Oslo dagen efter afgang. Det tager ca. 10 timer fra Frederikshavn og ca. 17 timer fra København. Derefter venter der dig kun en 1,5 times kørsel, indtil du er på resortet.

FLY: Hvis du vil med fly, så er der rig mulighed for at flyve direkte til Oslo fra København (billigst), Billund eller Aalborg med f.eks. SAS eller Norwegian. Derefter er der mulighed for at du kan leje en bil i lufthavnen for så at køre 1,5 time til resortet.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Norge: 3-4 dage på et anmelderrost 4* ski- og sparesort fra kun 1.399 kr. p.p. inkl. morgenmad og 3-retters middagRejse til Norge: 3-4 dage på et anmelderrost 4* ski- og sparesort fra kun 1.399 kr. p.p. inkl. morgenmad og 3-retters middag

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud