• 01 Mar 2023

  Comwell Borupgaard: Spaophold på 4* spahotel fra kun 1374 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad

  Leder du efter dansk luksus? No problem. Danmark gemmer faktisk på adskillige luksus- og spahoteller, som i den grad ved, hvordan man skruer et helstøbt hotelophold sammen. Ét af de allerbedste hoteller i denne kategori er det eksklusive Comwell Borupgaard i Nordsjælland. Comwell Borupgaard blev nemlig kåret som ”Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne” ved Danish Travel Awards i 2019. Så lige netop her kan du roligt forvente et spaophold på et højt niveau – med wellness-barren sat tårnhøjt! ✨🇩🇰

  Sjællands bedste hotelophold
  fra1.374 kr.
  Spaophold på Comwell Borupgaard
  inkl. overnatning, spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad
  fra1.374 kr.
  Totalprisen for et 2-personers ophold pr. nat

  Hotelophold på Comwell Borupgaard

  Med titlen som “Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne” (2019) ved du bare, at du har noget godt i vente på Comwell Borupgaard. Så er du et rigtigt luksusdyr med en forkærlighed for hotelophold med mulighed for spaoplevelser, skal du blot læne dig tilbage nu – dette ophold er lige noget for dig 😉

   

  Comwell Borupgaard skiller sig positivt ud på flere områder. Først er der hotellets flotte, historiske udseende. Comwell-hotellet har til huse i en idyllisk herregård i nordsjællandske Snekkersten, og Comwell-kæden har med dette hotel ramt plet i forhold til bygningens flotte, historiske ydre i ægte herregårdsstil. At du tilmed har den skønneste, nordsjællandske natur lige omkring dig, trækker i øvrigt heller ikke ned.

   

  Når du så bevæger dig indenfor, skifter hotellet karakter. Her mødes du af en superelegant, moderne og luksuriøs indretning. Comwell Borupgaard har en behagelig og harmonisk stemning, der både formår at være afslappende og elegant på én og samme tid. Den elegante hotelindretning går desuden igen på værelserne. Alle standard double-værelser er indrettet i en moderne, nordisk stil og har store badeværelser – perfekt til et afslappende ophold.

   

  Når nu tilbuddet er med spa-adgang, vil du helt sikkert også gerne høre lidt om spafaciliteterne. Her skuffer det nordsjællandske Comwell-hotel altså heller ikke! I hotellets wellness & spa-afdeling (AquaSpa), kan du og din partner forkæle jer selv med alverdens spafaciliter – både ude og inde! Indendørsområdet byder bl.a. på varmvandspool (32 grader), boblebad (38 grader), sauna og dampbad. Og udenfor er der bl.a. parksauna, hot tubs (38 grader) og varm- og koldvandsbrusere. Comwell Borupgaard skilter i øvrigt også med, at du som gæst kan nyde Danmarks første brechelbath (hvad det så end er 😅).

   

  I øvrigt skal det siges, at Comwell Borupgaard ligger tæt ved togstationen i Snekkersten. Herfra har du en kun ca. 40-minutters togtur ind til København.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet til Comwell Borupgaard på hotelspecials.dk. Prisen for et topersoners ophold varierer alt efter datoen. Du kan på udvalgte datoer finde ophold fra kun 2.748 kr. pr. nat – dvs. kun 1.374 kr. pr. person. Weekenddatoer koster ofte mellem 3.100 og 4.200 kr. pr. nat for to personer.

   

  I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. linket til et topersoners ophold fra mandag den 20. marts til tirsdag den 21. januar. På disse datoer kan du få et værelse fra kun 1.374 kr. pr. person inkl. spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad.

   

   

  Billeder fra Comwell Borupgaard

  Comwell Borupgaard

  Comwell Borupgaard

  Comwell Borupgaard

  Comwell Borupgaard

  Comwell Borupgaard

  Comwell Borupgaard

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Comwell Borupgaard: Spaophold på 4* spahotel fra kun 1374 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad

  Se tilbud her
  Webview: false