• 20 apr 2022

  Sjællands bedste hotel: Ophold på Comwell Borupgaard fra kun 477 kr. p.p. inkl. overnatning og morgenmad

  Leder du efter dansk luksus? No problem. Danmark gemmer faktisk på adskillige luksus- og spahoteller, som i den grad ved, hvordan man skruer et helstøbt hotelophold sammen. Ét af de allerbedste hoteller i denne kategori er det eksklusive Comwell Borupgaard i Nordsjælland. Comwell Borupgaard blev nemlig kåret som ”Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne” ved Danish Travel Awards i 2019. Så lige netop her kan du roligt forvente et hotelophold på et højt niveau – med wellness-barren sat tårnhøjt! ✨🇩🇰

   

  Og lige nu kan du finde superlave priser på ophold i juli! Så hvis du leder efter et supplement til ferien sydpå, kunne det snildt være et lækkert ophold på Comwell Borupgaard!

  Sjællands bedste hotelophold
  fra477 kr.
  Hotelophold på Comwell Borupgaard
  inkl. overnatning og morgenmad
  fra477 kr.
  953 kr. er totalprisen for et 2-personers ophold inkl. morgenmad (1 nat)

  Hotelophold på Comwell Borupgaard

  Med titlen som “Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne” (2019) ved du bare, at du har noget godt i vente på Comwell Borupgaard. Så er du et rigtigt luksusdyr med en forkærlighed for hotelophold med mulighed for spaoplevelser, skal du blot læne dig tilbage nu – dette ophold er lige noget for dig 😉

   

  Comwell Borupgaard skiller sig positivt ud på flere områder. Først er der hotellets flotte, historiske udseende. Comwell-hotellet har til huse i en idyllisk herregård i nordsjællandske Snekkersten, og Comwell-kæden har med dette hotel ramt plet i forhold til bygningens flotte, historiske ydre i ægte herregårdsstil. At du tilmed har den skønneste, nordsjællandske natur lige omkring dig, trækker i øvrigt heller ikke ned.

   

  Når du så bevæger dig indenfor, skifter hotellet karakter. Her mødes du af en superelegant, moderne og luksuriøs indretning. Comwell Borupgaard har en behagelig og harmonisk stemning, der både formår at være afslappende og elegant på én og samme tid. Den elegante hotelindretning går desuden igen på værelserne. Alle standard double-værelser er indrettet i en moderne, nordisk stil og har store badeværelser – perfekt til et afslappende ophold.

   

  Tilbuddet ovenfor er som udgangspunkt uden spa-adgang. Men på hotellet kan du jo vælge at tilkøbe spa-adgang. Hvis du gør det, vil du helt sikker også gerne høre lidt om spafaciliteterne. Her skuffer det nordsjællandske Comwell-hotel altså heller ikke! I hotellets wellness & spa-afdeling (AquaSpa), kan du og din partner forkæle jer selv med alverdens spafaciliter – både ude og inde! Indendørsområdet byder bl.a. på varmvandspool (32 grader), boblebad (38 grader), sauna og dampbad. Og udenfor er der bl.a. parksauna, hot tubs (38 grader) og varm- og koldvandsbrusere. Comwell Borupgaard skilter i øvrigt også med, at du som gæst kan nyde Danmarks første brechelbath (hvad det så end er 😅).

   

  I øvrigt skal det siges, at Comwell Borupgaard ligger tæt ved togstationen i Snekkersten. Herfra har du en kun ca. 40-minutters togtur ind til København.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på min egen nye hotelsøgeside, som er lavet i samarbejde med KAYAK – den må du endelig tjekke ud, hvis du står og mangler et hotel.

   

  Her kan du booke ophold på Comwell Borupgaard til priser, der ofte ligger omkring 900-1.000 kr. pr. nat i hverdagene – også i juli!

   

  I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet et ophold fra mandag den 4. juli til tirsdag den 5. juli. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 953 kr. inkl. morgenmad. Prisen ender således på kun 477 kr. pr. person.

   

   

  Billeder fra Comwell Borupgaard

  Comwell Borupgaard

  Comwell Borupgaard

  Comwell Borupgaard

  Comwell Borupgaard

  Comwell Borupgaard

  Comwell Borupgaard

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Sjællands bedste hotel: Ophold på Comwell Borupgaard fra kun 477 kr. p.p. inkl. overnatning og morgenmad

  Se tilbud her