Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 880 kr.
Comwell-Borupgaard-Sjaelland-Danmark-banner
Hotel

Comwell Borupgaard: Spaophold på 4* spahotel fra kun 880 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad

Hotel |

Comwell Borupgaard: Spaophold på 4* spahotel fra kun 880 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad

Leder du efter dansk luksus? No problem. Danmark gemmer faktisk på adskillige luksus- og spahoteller, som i den grad ved, hvordan man skruer et helstøbt hotelophold sammen. Ét af de allerbedste hoteller i denne kategori er det eksklusive Comwell Borupgaard i Nordsjælland. Comwell Borupgaard blev nemlig kåret som ”Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne” ved Danish Travel Awards i 2019. Så lige netop her kan du roligt forvente et spaophold på et højt niveau – med wellness-barren sat tårnhøjt! 

Sjællands bedste hotelophold

fra

1.939 kr.

Spaophold på Comwell Borupgaard

880 kr.

Hotelophold på Comwell Borupgaard

Med titlen som “Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne” (2019) ved du bare, at du har noget godt i vente på Comwell Borupgaard (4 ud af 5 på Tripadvisor). Så er du et rigtigt luksusdyr med en forkærlighed for hotelophold med mulighed for spaoplevelser, skal du blot læne dig tilbage nu – dette ophold er lige noget for dig 

Comwell Borupgaard skiller sig positivt ud på flere områder. Først er der hotellets flotte, historiske udseende. Comwell-hotellet har til huse i en idyllisk herregård i nordsjællandske Snekkersten, og Comwell-kæden har med dette hotel ramt plet i forhold til bygningens flotte, historiske ydre i ægte herregårdsstil. At du tilmed har den skønneste, nordsjællandske natur lige omkring dig, trækker i øvrigt heller ikke ned.

Når du så bevæger dig indenfor, skifter hotellet karakter. Her mødes du af en superelegant, moderne og luksuriøs indretning. Comwell Borupgaard har en behagelig og harmonisk stemning, der både formår at være afslappende og elegant på én og samme tid. Den elegante hotelindretning går desuden igen på værelserne. Alle standard double-værelser er indrettet i en moderne, nordisk stil og har store badeværelser – perfekt til et afslappende ophold.

Når nu tilbuddet er med spa-adgang, vil du helt sikkert også gerne høre lidt om spafaciliteterne. Her skuffer det nordsjællandske Comwell-hotel altså heller ikke! I hotellets wellness & spa-afdeling (AquaSpa), kan du og din partner forkæle jer selv med alverdens spafaciliter – både ude og inde! Indendørsområdet byder bl.a. på varmvandspool (32 grader), boblebad (38 grader), sauna og dampbad. Og udenfor er der bl.a. parksauna, hot tubs (38 grader) og varm- og koldvandsbrusere. Comwell Borupgaard skilter i øvrigt også med, at du som gæst kan nyde Danmarks første brechelbath (hvad det så end er ).

I øvrigt skal det siges, at Comwell Borupgaard ligger tæt ved togstationen i Snekkersten. Herfra har du en kun ca. 40-minutters togtur ind til København.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet til Comwell Borupgaard på godream.dk.

Tilbuddet inkluderer overnatning, spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad for to personer.

Normalt koster opholdet i alt 2.199 kr. for to personer. Men lige nu kører Go Dream en Black Friday-kampagne, hvor du med rabatkoden “BF2023” kan få 20% rabat på flere oplevelser. Med rabatten fratrukket ender du med en pris på i alt 1.760 kr. for to personer – det bliver til kun 880 kr. pr. person.

Værdibeviset kan anvendes fra søndag til torsdag og er gyldigt indtil den 28. februar 2027.

OBS: Black Friday-kampagnen kører frem til den 27. november.

Billeder fra Borupgaard

Comwell Brorupgaard

Comwell Borupgaard Lounge

Comwell Borupgaard værelse

Comwell Borupgaard Pool

Comwell Borupgaard Boblebad

Comwell Borupgaard Sauna

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!Comwell Borupgaard: Spaophold på 4* spahotel fra kun 880 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang, 3-retters middag og morgenmadComwell Borupgaard: Spaophold på 4* spahotel fra kun 880 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud