• 09 jan 2020

  Wellness i Nordjylland: med overnatning, morgenmadsbuffet og fri adgang til et 2.700 m2 stort spaområde fra kun 498 kr.

  Hvad siger du til at trække stikket ud et par dage og nyde et miniophold med spa, selvforkælelse og ro? Så har jeg fundet det helt rette til dig! Du skal tilbringe et par dage på et hotel, der er indehaver af et af Danmarks største spaområder! Herudover har du kun 5 minutter til smukke Kattegat, hvor du kan få masser af frisk luft og ro. Så tag endelig kæresten eller vennen under armen og drag mod wellness, spa og ro i Nordjylland.

  Spaophold på Hotel Viking
  januar - december
  fra498 kr.
  Hotel Viking Aqua Spa & Wellness
  inkl. spa-adgang og morgenmad
  fra498 kr.
  Det er nemmest at se priserne på de forskellige datoer ved at klikke på "SØG DATOER" inde på bookingsiden

  Wellnessophold på Danmarks største spahotel

  I dag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på et spa- og wellnessophold i Nordjylland, nærmere bestemt Hotel Viking Aqua Spa & Wellness. Hotellet ligger kun 300 meter fra smukke Kattegat i Sæby og er den stolte indehaver af Danmarks næststørste spa- og wellnessområde på hele 2.700 m2! Der er med andre ord masser af plads til rendyrket selvforkælelse. På de mange kvadratmeter finder du bl.a. en stor spa på tagterrassen, hvor du kan nyde den smukke udsigt over havet. Du kan også besøge wellnessafdelingen, der tilbyder en række superbehagelige wellnessbehandlinger (mod gebyr). Tilbuddet inkluderer også morgenmad.

   

  Et ophold med 1 overnatning (dvs. 2 dage) koster i alt 995 kr., hvilket svarer til 498 kr. pr. person ved et ophold for 2. Der er i skrivende stund ledige datoer resten af året. Priserne varierer en smule. Ophold fra søndag til torsdag er typisk de billigste (fra 498 kr. pr. person), mens fredage og lørdage er lidt dyrere.

   

  OBS: Nu skriver jeg, at fraprisen på et ophold er 498 kr. pr. person. Men faktisk kan du fra juni booke ophold fra kun 398 kr. pr. person (795 kr. i alt). Så hvis du godt kan lide at booke lang tid i forvejen, kan du med fordel gøre det i dette tilfælde. Herudover skal du også være obs på, at du faktisk kan finde ledige datoer i mange ferier – f.eks. vinterferien, påsken, sommerferien og efterårsferien 😉

   

   

   

  Hotel Viking Aqua Spa & Wellness

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  29 kommentarer til Wellness i Nordjylland: med overnatning, morgenmadsbuffet og fri adgang til et 2.700 m2 stort spaområde fra kun 498 kr.

  1. Louise Jensen says:

   Har lige været afsted forleden weekend. Synes maden var helt i top og meget gourmet agtig 😉
   Værelserne var fine, rene og pæne og intet manglede. Servicen var helt i top og personalet på hotellet var rigtig gode til at føle sig velkommen.
   Af minusser er: hotellet er meget slidt og det kan ses flere steder i gangarealerne, morgenkåbe og tøfler skal tilkøbes, værelserne er meget lydte og spa området er ikke DK’s største som lovet i annoncen.

   Men generalt en rigtig god oplevelse og pengene værd 🙂

  2. Gitte says:

   Vaouv det ser lækker ud. ❤️

  3. Nicolai says:

   Maden var ELENDIG, ingen aircondition på værelserne. Manglende sæbe i bad ved SPA. Listen er lang. Selv om det er billigt kan jeg desværre ikke anbefale dette sted.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nicolai 🙂

    Tak for din kommentar. Jeg er da ked af at høre, at du har været skuffet over hotellet. Jeg har selv hørt fra mange, der har været tilfredse og glade for deres ophold. På TripAdvisor er der også mange positive anmeldelser fra 2019. Min erfaring med hoteller er dog, at det langt hen ad vejen handler om smag og behag – og ikke mindst om hvilke forventninger man har til opholdet. Som du selv siger, er dette ophold utroligt billigt, i og med man både får overnatning, morgenmad og adgang til spafaciliteterne for under 400 kr. Men vi er selvfølgelig alle forskellige 🙂

  4. Emma Olesen says:

   Er der fri adgang til spa faciliteterne, eller betaler man kun for værelset og så skal man betale for spa og wellness oveni?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Emma 🙂

    Som gæst på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort har du fri adgang til spafaciliteterne – dvs. fri adgang til sauna, jacuzzi på taget og hotellets indendørspool. Hvis du gerne vil have fx kropsbehandlinger, massage eller skønhedsbehandlinger, skal du dog betale for det 🙂

  5. Sofie says:

   Jeg kan ikke finde en eneste dato til den pris, kan du evt. Skrive nogle af dem eller linke til det? 🙂

   • Nanna says:

    Alle søndagene er til den pris. Det er fordi værelset koster kr. 795 for 2 personer. Rejsespejder skriver derfor kr. 398, da det er prisen pr. person 🙂

  6. Lilly says:

   Hvor lang tid gælder tilbuddet. Eg det kun hverdage man kan få det til den pris

   • Rejsespejder says:

    Hej Lilly,
    jeg ved desværre ikke, hvor lang tid tilbuddet gælder. Men der er mulighed for både weekend- og hverdagsophold. Weekendophold koster fra 995 kr. (498 kr. pr. person) og hverdagsophold koster fra 398 kr.
    Jeg anbefaler at du gør brug af deres lavpriskalender, som du kan (inde på bookingsiden) finde ved at klikke på SØG DATOER.
    Håber det giver mening eller skriver du bare igen 🙂 .

  7. Birgiite says:

   Hvornår skal man senest bestille? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Birgitte 🙂

    Tilbuddet udløber i skrivende stund om 25 dage, så du har det meste af december til at bestille værdibeviset 😉

  8. Hanne says:

   På small Danish hotels hjemmeside fås dette tilbud et par hundrede kr billigere for to personer. Fik tilbud i en nyhedsmail.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Hanne 🙂

    Så vidt jeg kan se, når jeg prøver at booke et 2-dages ophold på smalldanishhotels, så er takeoffers tilbud da væsentlig billigere 🙂

  9. Kristina says:

   Kan man bestille en ekstra opredning på værelset, så man kan komme 3 afsted? Og i så fald hvad er prisen (voksen)?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kristina 🙂

    Så vidt jeg kan se, nævner takeoffer ikke noget om, hvorvidt det er muligt. Jeg vil anbefale, at du spørger dem 😉

  10. Brian Hammerlund says:

   Hej jeg vil godt booke et ophold fra fredag til søndag
   12-13-14 januar til jeres tilbud på 1900kr
   Tlf 42228994

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Brian 🙂

    Jeg kan ikke sælge dig noget – det er takeoffers tilbud 🙂

    Du skal klikke på “Se hotel-tilbud her” ovenfor, hvis du gerne vil booke opholdet 😉

  11. Kamilla says:

   Hej. Gælder tilbuddet også i Januar?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kamilla 🙂

    Takeoffer skriver: “Opholdet kan benyttes alle dage fra d. 28. november 2017 – 26. marts 2018.
    OBS: Der opkræves et tillæg på 300 kr. pr. værelse pr. nat ved overnatning fra lørdag til søndag.”

  12. fawziya says:

   Hvad for en dager kan man booke?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Fawziya,
    Opholdet kan benyttes alle dage fra 20. august – 31. oktober 2017. Der opkræves et tillæg på 300 kr. pr. værelse pr. nat ved overnatning fra lørdag til søndag 🙂

  13. Sanne Elkjær says:

   Hejsa. Det lyder super lækkert! Er der mulighed for at booke en weekend for 3 pers. (Gerne i samme værelse) fra fredag til søndag eller evt. Bare lørdag -søndag i november? Dato: 10-11-12 november? Og hvad vil det evt koste
   Venlig
   hilse Sanne

   • Rejsespejder says:

    Hej Sanne,
    du kan sagtens booke 2 nætter. Ang. 3 personer på et værelse – så vil jeg anbefale at du kontakter enten hotellet eller rejsens udbyder (TakeOffer) direkte :).

  14. Elona says:

   Jeg kan ikke se nogen steder hvad tid man skal tjekke ind/ud. Noget du kan hjælpe med? 

  15. jeanine Andersen says:

   Hvordan kan det være at i reklamere med at prisen er omkring 600 kr pr. Person, men når man sendes videre er prisen enhelt anden ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Jeanine,
    for at gøre så overskueligt, som muligt er alle priser på Rejsespejder pr. person. Turen koster 1.145 kr., som er 572,50 kr. pr. person.

  16. Anne says:

   Hejsa. Jeg Cil gerne give det som gave til nogen, så er svært at sætte dato på, på deres vegne. Kan det købes som gavekort?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Anne,

    Jeg har lige været inde på takeoffers hjemmeside (linket er i artiklen) og det kan man godt 🙂 Du klikker på “se tilbud her” oppe i artiklen, så kommer du til takeoffers hjemmeside, her lægger du opholdet i kurven. Når du så skal betale, så kan du trykke “gave” og derefter udfylde hvem det er til, fra og hvis du vil tilføje en besked 🙂 Jeg håber det giver mening!

  Se tilbud her