14 maj 2018

Danmarks største spa: 2 dage på Hotel Viking med 3-retters middag, morgenbuffet og fri adgang til det 2.700 m2 store spaområde til kun 687 kr.!

Hvad siger du til at trække stikket ud et par dage og nyde et mini-ophold med spa, selvforkælelse og ro? Så har jeg fundet det helt rette til dig! Du skal tilbringe et par dage på et hotel, der er indehaver af Danmarks største spaområde! Herudover har du kun 5 minutter til smukke Kattegat, hvor du kan få masser af frisk luft og ro. Så tag endelig kæresten eller vennen under armen, og drag mod wellness, spa og ro i Nordjylland.

Spa-ophold på Hotel Viking
maj - september
687 kr.
Hotel Viking Aqua Spa & Wellness
687 kr.

takeoffer.dk har jeg fundet et rigtig godt tilbud på et spa- og wellnessophold i Nordjylland, nærmere betegnet Hotel Viking Aqua Spa & Wellness (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 300 meter fra smukke Kattegat i Sæby og er den stolte indehaver af Danmarks største spa- og wellnessområde på hele 2.700 m2! Der er med andre ord masser af plads til rendyrket selvforkælelse! På de mange kvadratmeter finder du bl.a. en stor spa på tagterrassen, hvor du kan nyde den smukke udsigt over havet. Du kan også besøge wellnessafdelingen, der tilbyder en række superbehagelige wellnessbehandlinger (mod gebyr). Tilbuddet inkluderer også en lækker 3-retters middag på hotellets restaurant.

Et 2-dages-ophold koster 1.374 kr. – dvs. 687 kr. pr. person ved et ophold for 2. Hvis én nat ikke er nok for dig, kan du også booke et ophold på 3 dage til 2.295 kr., dvs. 1.148 kr. pr. person (inkl. 2 x 3-retters menu og 2 x morgenbuffet). Du kan benytte opholdet til d. 30.09.

Vær opmærksom på, at der ved overnatninger fra lørdag – søndag er et gebyr på 350 kr. pr. værelse, og at der i ugerne 28, 29, 30 og 31 er et højsæsontillæg på 500 kr. pr. værelse.

 

Hotel-indtryk

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 kommentarer til Danmarks største spa: 2 dage på Hotel Viking med 3-retters middag, morgenbuffet og fri adgang til det 2.700 m2 store spaområde til kun 687 kr.!

 1. Anne says:

  Hejsa. Jeg Cil gerne give det som gave til nogen, så er svært at sætte dato på, på deres vegne. Kan det købes som gavekort?

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Anne,

   Jeg har lige været inde på takeoffers hjemmeside (linket er i artiklen) og det kan man godt 🙂 Du klikker på “se tilbud her” oppe i artiklen, så kommer du til takeoffers hjemmeside, her lægger du opholdet i kurven. Når du så skal betale, så kan du trykke “gave” og derefter udfylde hvem det er til, fra og hvis du vil tilføje en besked 🙂 Jeg håber det giver mening!

 2. jeanine Andersen says:

  Hvordan kan det være at i reklamere med at prisen er omkring 600 kr pr. Person, men når man sendes videre er prisen enhelt anden ?

  • Rejsespejder says:

   Hej Jeanine,
   for at gøre så overskueligt, som muligt er alle priser på Rejsespejder pr. person. Turen koster 1.145 kr., som er 572,50 kr. pr. person.

 3. Elona says:

  Jeg kan ikke se nogen steder hvad tid man skal tjekke ind/ud. Noget du kan hjælpe med? 

 4. Sanne Elkjær says:

  Hejsa. Det lyder super lækkert! Er der mulighed for at booke en weekend for 3 pers. (Gerne i samme værelse) fra fredag til søndag eller evt. Bare lørdag -søndag i november? Dato: 10-11-12 november? Og hvad vil det evt koste
  Venlig
  hilse Sanne

  • Rejsespejder says:

   Hej Sanne,
   du kan sagtens booke 2 nætter. Ang. 3 personer på et værelse – så vil jeg anbefale at du kontakter enten hotellet eller rejsens udbyder (TakeOffer) direkte :).

 5. fawziya says:

  Hvad for en dager kan man booke?

  • Rejsespejder_AP says:

   Hej Fawziya,
   Opholdet kan benyttes alle dage fra 20. august – 31. oktober 2017. Der opkræves et tillæg på 300 kr. pr. værelse pr. nat ved overnatning fra lørdag til søndag 🙂

 6. Kamilla says:

  Hej. Gælder tilbuddet også i Januar?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Kamilla 🙂

   Takeoffer skriver: “Opholdet kan benyttes alle dage fra d. 28. november 2017 – 26. marts 2018.
   OBS: Der opkræves et tillæg på 300 kr. pr. værelse pr. nat ved overnatning fra lørdag til søndag.”

 7. Brian Hammerlund says:

  Hej jeg vil godt booke et ophold fra fredag til søndag
  12-13-14 januar til jeres tilbud på 1900kr
  Tlf 42228994

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Brian 🙂

   Jeg kan ikke sælge dig noget – det er takeoffers tilbud 🙂

   Du skal klikke på “Se hotel-tilbud her” ovenfor, hvis du gerne vil booke opholdet 😉

 8. Kristina says:

  Kan man bestille en ekstra opredning på værelset, så man kan komme 3 afsted? Og i så fald hvad er prisen (voksen)?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Kristina 🙂

   Så vidt jeg kan se, nævner takeoffer ikke noget om, hvorvidt det er muligt. Jeg vil anbefale, at du spørger dem 😉

 9. Hanne says:

  På small Danish hotels hjemmeside fås dette tilbud et par hundrede kr billigere for to personer. Fik tilbud i en nyhedsmail.

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Hanne 🙂

   Så vidt jeg kan se, når jeg prøver at booke et 2-dages ophold på smalldanishhotels, så er takeoffers tilbud da væsentlig billigere 🙂

Se tilbud her