• 10 maj 2020

  Wellness i Nordjylland: med overnatning, morgenmadsbuffet og fri adgang til et 2.700 m2 stort spaområde fra kun 473 kr.

  Hvad siger du til at trække stikket ud et par dage og nyde et miniophold med spa, selvforkælelse og ro? Så har jeg fundet det helt rette til dig! Du skal tilbringe et par dage på et hotel, der er indehaver af et af Danmarks største spaområder! Herudover har du kun 5 minutter til smukke Kattegat, hvor du kan få masser af frisk luft og ro. Så tag endelig kæresten eller vennen under armen og drag mod wellness, spa og ro i Nordjylland.

   

  ** OPDATERING ** I en tidligere version af denne artikel skrev jeg, at hotellet åbner d. 14.05., som fremgik fra hotellets egen hjemmeside. Denne dato er nu blev rykket til d. 21.05. – og ser ud til også at være bekræftet af Nordjyllands Politi.

  Spaophold på Hotel Viking
  maj - december
  fra473 kr.
  Hotel Viking Aqua Spa & Wellness
  inkl. spa-adgang og morgenmad
  fra473 kr.
  Det er nemmest at se priserne på de forskellige datoer ved at klikke på "SØG DATOER" inde på bookingsiden

  Wellnessophold på Danmarks største spahotel

  I dag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på et spa- og wellnessophold i Nordjylland, nærmere bestemt Hotel Viking Aqua Spa & Wellness. Hotellet ligger kun 300 meter fra smukke Kattegat i Sæby og er den stolte indehaver af Danmarks næststørste spa- og wellnessområde på hele 2.700 m2! Der er med andre ord masser af plads til rendyrket selvforkælelse. På de mange kvadratmeter finder du bl.a. en stor spa på tagterrassen, hvor du kan nyde den smukke udsigt over havet. Du kan også besøge wellnessafdelingen, der tilbyder en række superbehagelige wellnessbehandlinger (mod gebyr). Tilbuddet inkluderer også morgenmad.

   

  Der findes ledige datoer fra maj frem til december. På de billigste datoer (hvor der er en del af – også i weekenderne) koster én nat med spa-adgang og morgenmad i alt 945 kr., dvs. 473 kr. pr. person ved et ophold for 2.

   

  Gratis afbestilling

  HotelSpecials tilbyder som et lille ekstra også gratis afbestilling indtil kl. 18 dagen før din ankomstdato!

   

  Info ang. Covid-19

  Hotel Viking har (ligesom de fleste andre hoteller i Danmark) været midlertidligt lukket, men åbner dørene igen d. 21.05.2020. Hotellet har i mellemtiden udarbejdet et koncept for at give gæsterne de mest sikre og trygge rammer i coronatiden. Bl.a. kommer Hotel Viking til at tage færre gæster ind (maks. 80), der vil være en større spredning mellem gæsterne i restauranten og så sørger de for ekstra rengøring og god hygiejne under hele opholdet.

   

  Statens Seruminstitut har desuden d. 9. marts informeret om, at der ikke er risiko for smitte gennem vand og heller ikke ved ophold i sauna. Så spaområderne er således også åbne.

   

   

   

  Hotel Viking Aqua Spa & Wellness

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  13 kommentarer til Wellness i Nordjylland: med overnatning, morgenmadsbuffet og fri adgang til et 2.700 m2 stort spaområde fra kun 473 kr.

  1. claus says:

   Må man tage sin 14 årige datter med eller er de meget strikse mht at det skal være voksne ?

  2. Louise Jensen says:

   Har lige været afsted forleden weekend. Synes maden var helt i top og meget gourmet agtig 😉
   Værelserne var fine, rene og pæne og intet manglede. Servicen var helt i top og personalet på hotellet var rigtig gode til at føle sig velkommen.
   Af minusser er: hotellet er meget slidt og det kan ses flere steder i gangarealerne, morgenkåbe og tøfler skal tilkøbes, værelserne er meget lydte og spa området er ikke DK’s største som lovet i annoncen.

   Men generalt en rigtig god oplevelse og pengene værd 🙂

  3. Gitte says:

   Vaouv det ser lækker ud. ❤️

  4. Nicolai says:

   Maden var ELENDIG, ingen aircondition på værelserne. Manglende sæbe i bad ved SPA. Listen er lang. Selv om det er billigt kan jeg desværre ikke anbefale dette sted.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nicolai 🙂

    Tak for din kommentar. Jeg er da ked af at høre, at du har været skuffet over hotellet. Jeg har selv hørt fra mange, der har været tilfredse og glade for deres ophold. På TripAdvisor er der også mange positive anmeldelser fra 2019. Min erfaring med hoteller er dog, at det langt hen ad vejen handler om smag og behag – og ikke mindst om hvilke forventninger man har til opholdet. Som du selv siger, er dette ophold utroligt billigt, i og med man både får overnatning, morgenmad og adgang til spafaciliteterne for under 400 kr. Men vi er selvfølgelig alle forskellige 🙂

  5. Emma Olesen says:

   Er der fri adgang til spa faciliteterne, eller betaler man kun for værelset og så skal man betale for spa og wellness oveni?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Emma 🙂

    Som gæst på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort har du fri adgang til spafaciliteterne – dvs. fri adgang til sauna, jacuzzi på taget og hotellets indendørspool. Hvis du gerne vil have fx kropsbehandlinger, massage eller skønhedsbehandlinger, skal du dog betale for det 🙂

  6. Nanna says:

   Alle søndagene er til den pris. Det er fordi værelset koster kr. 795 for 2 personer. Rejsespejder skriver derfor kr. 398, da det er prisen pr. person 🙂

  7. Kristina says:

   Kan man bestille en ekstra opredning på værelset, så man kan komme 3 afsted? Og i så fald hvad er prisen (voksen)?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kristina 🙂

    Så vidt jeg kan se, nævner takeoffer ikke noget om, hvorvidt det er muligt. Jeg vil anbefale, at du spørger dem 😉

  8. Sanne Elkjær says:

   Hejsa. Det lyder super lækkert! Er der mulighed for at booke en weekend for 3 pers. (Gerne i samme værelse) fra fredag til søndag eller evt. Bare lørdag -søndag i november? Dato: 10-11-12 november? Og hvad vil det evt koste
   Venlig
   hilse Sanne

   • Rejsespejder says:

    Hej Sanne,
    du kan sagtens booke 2 nætter. Ang. 3 personer på et værelse – så vil jeg anbefale at du kontakter enten hotellet eller rejsens udbyder (TakeOffer) direkte :).

  Se tilbud her