• 19 sep 2019

  Spaophold i Sverige: 2 dage på det 4* Hotel Skansen til kun 900 kr. inkl. spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad

  Kalder alle livsnydere! Dette tilbud er for dig, der trænger til selvforkælelse og elsker at slappe af i verdensklasse omgivelser – og her snakker jeg både om natur og faciliteter. Med et ophold på det 4* spahotel Skansen kommer du til at bo helt ud til vandet på den svenske vestkyst – kun en smuttur fra Danmark. Her venter der dig et ophold i afslapningens tegn, hvor du både får eftermiddagskaffe, en fantastisk 3-retters middag, en skøn morgenmadsbuffet OG fri adgang til hotellets spa-afdeling og fitnessfaciliteter. Perfekte forhold til ro og fordybelse i de lækreste omgivelser. Så tag dig en velfortjent pause, og nyd et skønt ophold i smukke Båstad.

  Wellnessophold i Sverige
  1. oktober til 30. april
  900 kr.
  Hotelophold på det 4* Hotel Skansen
  inkl. 3-retters middag, morgenmad og fri spa-adgang
  900 kr.

  Wellnessophold i Sverige

  Så er det altså tid til selvforkælelse og ren velvære! Med dette ophold kommer du til at opleve et af Sveriges bedste spahoteller, nemlig det 4* Hotel Skansen (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Tidligere gæster roser det høje serviceniveau og de mange fine faciliteter. Hotellet ligger helt ned til vandet, og du er omgivet af den smukkeste svenske natur. På hotellet er der både spa-afdeling og fitnessfaciliteter, både inde og ude. Hvis du elsker wellness og afslapning, så er jeg sikker på, at du vil blive begejstret for hotellets spa-afdeling. Den i sig selv er nærmest alle pengene værd. Der er både pool, diverse behandlinger (mod gebyr) og et badehus. Hvis du synes, at et badehus lyder lidt primitivt, så kan du godt tro om igen. Du starter fra sandstranden, hvor du går på træbroen ud til badehuset. Her finder du et smukt designet badehus med panoramavinduer, så du kan nyde den fantastiske udsigt over havet. Der er både spabad under åben himmel og direkte adgang til en dukkert i havet, og så kan du slutte af med at få varmen i saunaen.

   

  I løbet af dit ophold bliver der sørget godt for dig med både eftermiddagskaffe og en skøn 3-retters middag på hotellets prisbelønnede restaurant med udsigt over Øresund. Værelset du skal bo på er designet til at give den størst mulige komfort. På værelset finder du naturligvis både badekåbe og badetøfler, så du rigtig kan komme i spaophold-stemning. Efter en nat på det luksuriøse værelse står du op til en overdådig morgenmadsbuffet, og hvis du er frisk, kan du stadig nå et smut i poolen eller måske et dyp i havet.

   

  Prisen for 1 nat (dvs. 2 dage) er 900 kr. pr. person ved et ophold for 2 personer (1.800 kr. i alt), og opholdet kan benyttes fra den 1. oktober og helt til den 30. april. Vær dog opmærksom på, at der kommer et tillæg på 300 SEK ved ankomst på fredage.

   

   

  Tilbuddet inkluderer (pr. person)

  • Ophold på det enestående Hotel Skansen i Båstad
  • En overnatning i dejligt dobbeltværelse
  • Eftermiddagsservering
  • Fantastisk 3-retters middag på Restaurant SAND med udsigt til strand og hav
  • Fri entré til koldbadehus og sauna under hele opholdet (fra kl. 15 på ankomstdagen)
  • Fri entré til hotellets spa-afdeling (fra kl. 15.00 på ankomstdagen. OBS: Spa-afdelingen er under ombygning i perioden 25/11/2019 – 23/2/2020, hvor den ikke kan benyttes)
  • Fri afbenyttelse af udendørs fitness, samt yoga- og træningshold fra fredag – søndag
  • Skøn morgenmadsbuffet (med bl.a. friskbagt brød, æg, hjemmelavet marmelade, frisk frugt, oste mm.)
  • Gratis Wi-Fi på hotellet
  • Gratis parkering på hotellet
  • Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage bortset fra lørdag i perioden fra d. 1. oktober 2019 – 30. april 2020. 

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til Båstad

  Hotel Skansen ligger i den hyggelige svenske by Båstad. Båstad ligger lige under en times kørsel fra Helsingborg. Du kan tage færgen fra Helsingør til Helsingborg og så køre det sidste stykke til hotellet, hvor der er gratis parkering. Du kan også vælge at køre via Øresundsbroen. Har du ikke mulighed for at køre selv, så kan du også tage et tog fra København Hovedbanegård til “Båstad Station”, hvorefter du kan tage en bus (nr. 501) til “Båstad Torget”. Herfra har du 5 minutters gang til hotellet.

   

   

  Hotel Skansen

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her