• 29 jan 2019

  Spaophold i Sverige: 2 dage på 4* Hotel Skansen til kun 900 kr. inkl. spa-adgang, middag og morgenmad

  Kalder alle livsnydere! Dette tilbud er for dig, der trænger til selvforkælelse og elsker at slappe af i verdensklasse omgivelser – og her snakker jeg både om natur og faciliteter. Med dit ophold på det 4* spa-hotel, kommer du til at bo helt ud til vandet på den svenske vestkyst – kun en smuttur fra Danmark. Her venter der dig et ophold i afslapningens tegn, hvor du både får eftermiddagskaffe, en fantastisk 3-retters middag og en skøn morgenmadsbuffet OG fri adgang til hotellets spa-afdeling og fitnessfaciliteter. Perfekt til dig, der bare trænger til at komme lidt væk fra den travle hverdag og sætte alting på pause. Her er der plads til ro og fordybelse i de lækreste omgivelser – så tag dig en velfortjent pause og nyd et skønt ophold i smukke Båstad.

  Spaophold i Sverige
  januar - juni & slut august - december
  900 kr.
  Hotelophold med 4* spa-hotel
  inkl. middag, morgenmad og fri spa-adgang
  900 kr.

  Spaophold i Sverige

  Så er det altså tid til selvforkælelse og ren velvære! Med dette ophold kommer du til at opleve et af Sveriges bedste spahoteller, nemlig det 4* Hotel Skansen (4 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Tidligere gæster roser det høje serviceniveau og de mange fine faciliteter. Her får du et hotel helt ned til vandet og du er omgivet af en smuk natur. På hotellet er der både spa-afdeling og fitnessfaciliteter, både inde og ude. Hvis du elsker wellness og afslapning, så er jeg sikker på, at du vil blive meget begejstret for hotellets spa-afdeling. Her får du velvære for alle pengene. Der er både pool, behandlinger (mod gebyr) og et badehus. Hvis du synes et badehus lyder lidt primitivt, så kan du godt tro om igen. Du starter fra sandstranden, hvor du går langs træbroen og ud til badehuset. Her finder du et smukt designet badehus med panoramavinduer, så du kan nyde den fantastiske udsigt over havet. Der er både spabad under åben himmel og direkte adgang til en dukkert i havet, og så kan du slutte af med at få varmen med en tur i sauna.

   

  I løbet af dit ophold bliver der sørget godt for dig med både eftermiddagskaffe og en skøn 3-retters middag på hotellets prisbelønnet restaurant med udsigt over Øresund. Værelset du skal bo på er designet til at give den størst mulige komfort og her finder du også både badekåbe og badetøfler, så du rigtig kan komme i spaophold-stemning. Efter en nat på det luksuriøse værelse, så står du op til en overdådig morgenmadsbuffet og hvis du er frisk, så kan du stadig nå et smut i poolen eller måske et dyp i havet.

   

  Tilbuddet inkluderer (pr. person):

  • Ophold på det enestående Hotel Skansen i Båstad
  • En overnatning i dejligt dobbeltværelse
  • Eftermiddagskaffe med tilbehør i Atriumgården
  • Fantastisk 3-retters middag i Restaurant Sand
  • Fri entré til hotellets spa-afdeling (fra kl. 13.00 på ankomstdagen)
  • Fri entré til koldbadehus under hele opholdet (inden for koldbadehusets åbningstider)
  • Fri adgang til fitnessrum både ude og inde
  • Skøn morgenmadsbuffet (med bl.a. friskbagt brød, æg, hjemmelavet marmelade, frisk frugt, oste mm.)
  • Kun på fredage og søndage: Afternoon tea bestående af luksuriøst kage- og scones-bord med alt, hvad hjertet begærer
  • Gratis Wi-Fi på hotellet
  • Gratis parkering på hotellet

   

  Prisen for 1 nat (2 dage) er 900 kr. pr. person ved et ophold for 2 personer (1.800 kr. i alt). Opholdet kan benyttes fra nu til d. 09.06. og igen fra d. 30.08. – 30.12. og tilbuddet udløber om 9 dage. Det er muligt at ankomme mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag (hvis du vil ankomme fredag, så skal der betales et ekstra gebyr på 300 SEK (217 kr.) pr. person). Fra d. 21.04. – 09.06. og d. 30.08. – 29.09. har du også mulighed for at ankomme på søndage. Det giver mulighed for at bruge opholdet i både vinterferien, påsken, efterårsferien og juleferien.

   

  Du bør være opmærksom på, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager en bookingbekræftelse med et værdibevis, som også indeholder en vejledning til, hvordan du booker opholdet. Tilbuddet tager udgangspunkt i et ophold for 2 personer, men på visse værelser er det muligt at bo op til 3 personer – hvis du ønsker sådan et værelse, så skal det arrangeres direkte med hotellet.

   

  Transport til Båstad

  Hotel Skansen ligger i den hyggelige svenske by Båstad. Båstad ligger lige under en times kørsel fra Helsingborg. Du kan tage færgen fra Helsingør til Helsingborg og så køre det sidste stykke til hotellet, hvor der er gratis parkering. Du kan også vælge at køre via Øresundsbroen. Har du ikke mulighed for at køre selv, så kan du også tage et tog fra København Hovedbanegård til “Båstad Station”, hvorefter du kan tage en bus (nr. 501) til “Båstad Torget”. Herfra har du 5 minutters gang til hotellet.

   

  Hotel Skansen

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her