Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.255 kr.
Skansen-Baastad-Sverige-banner-1280-x-1280-1080x1080
Spa

Spaophold på Hotel Skansen

Inkl. overnatning, 3-retters menu, spa-adgang og morgenmad

Spa |

Spaophold på Hotel Skansen

Kalder alle livsnydere! Dette tilbud er til dig, der trænger til selvforkælelse og elsker at slappe af i luksuriøse omgivelser. Med et ophold på det firstjernede spahotel Hotel Skansen kommer du til at bo helt ud til vandet på den svenske vestkyst – kun en kort smuttur fra Danmark. Her venter der dig et ophold i afslapningens tegn, hvor du både får en fantastisk 3-retters middag, en skøn morgenmadsbuffet OG fri adgang til hotellets spa-afdeling. Perfekte forhold til ro og fordybelse i de lækreste omgivelser. Så tag dig en velfortjent pause, og nyd et skønt spaophold i smukke Båstad ✨

Wellnessophold i Sverige

1.255 kr.

Sydsvensk luksuswellness

💦 Fri adgang til spafaciliteterne

🍽️ Inklusive 3-retters menu og morgenmad

Spaophold på Hotel Skansen

1.255 kr.

Wellnessophold på Hotel Skansen

Så er det altså tid til selvforkælelse og velvære! Med dette ophold kommer du til at opleve et af Sveriges bedste spahoteller – det firstjernede Hotel Skansen (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2024).

Hotellet ligger helt ned til vandet i Båstad, og du er omgivet af den smukkeste svenske natur.

På hotellet er der både spa-afdeling og fitnessfaciliteter, inde såvel som ude. Og hvis du elsker wellness og afslapning, så er jeg sikker på, at du vil blive begejstret for hotellets spa-afdeling! Den i sig selv er vel nærmest alle pengene værd. Der er både pool, diverse behandlinger (mod gebyr) og et badehus.

Hvis du i øvrigt synes, at et badehus lyder lidt primitivt, så kan du godt tro om igen. Du starter fra sandstranden, hvor du går på træbroen ud til badehuset. Badehuset er smukt designet med panoramavinduer, så du kan nyde den fantastiske udsigt over havet. Der er både spabad under åben himmel og direkte adgang til en dukkert i havet – og så kan du selvfølgelig slutte af med at få varmen i saunaen.

I løbet af dit ophold bliver der også sørget godt for dig på den gastronomiske front. Tilbuddet inkluderer nemlig en skøn 3-retters middag på hotellets prisbelønnede restaurant med udsigt over Øresund. Hertil er morgenmadsbuffet også inkluderet.

Priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Truestory.

Der kan du booke et topersoners spaophold med overnatning, treretters middag, morgenmad og spa-adgang.

Det er muligt at vælge opholdet med forskellige ankomstdage. Et hverdagsophold er naturligvis billigst, mens weekendophold er dyrere.

Det billigste ophold koster i alt 2.510 kr. for to personer – dvs. kun 1.255 kr. pr. person.

Du kan også booke et rooftop deluxe-ophold, hvis det skal være lidt ekstra lækkert.

Tilbuddet inkluderer

  • 1 overnatning på dobbeltværelse
  • 3-retters menu på Restaurant Sand
  • Fri entré til spa og badehus
  • Morgenmadsbuffet
Billeder fra Hotel Skansen
Infinitypool med havudsigt på Hotel Skansen

Udendørs badehus ved Hotel Skansen

Indendørs swimmingpool på Hotel Skansen

Afslapningsområde med udsigt på Hotel Skansen

Afslapningsområde med behagelige sofaer på Hotel Skansen

Værelse på Hotel Skansen

Vil du gerne sondere terrænet yderligere, kan du smutte forbi min side om spatilbud.

Transport til Hotel Skansen

Hotel Skansen ligger i den hyggelige svenske by Båstad, der ligger knap en times kørsel fra Helsingborg.

Du kan derfor tage færgen fra Helsingør til Helsingborg og køre det sidste stykke til hotellet, hvor der er gratis parkering. Du kan også vælge at køre via Øresundsbroen.

Har du ikke mulighed for at køre selv, kan du også tage et tog fra Københavns Hovedbanegård til “Båstad Station”, hvorefter du kan tage bus 501 til Båstad Torget. Herfra har du fem minutters gang til hotellet.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Spaophold på Hotel SkansenSpaophold på Hotel Skansen

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud