• 21 sep 2022

  Svensk spaophold: 2 dage på Varbergs Kusthotell fra kun 581 kr. p.p. inkl. overnatning, morgenmad og spa-adgang

  Svenskerne kan et eller andet med de spaophold. Særligt i det sydlige Sverige er der nok spa- og wellnesshoteller at vælge mellem. Og i dag er jeg faldet over endnu et godt spaophold på den svenske side af sundet. Turen går nemlig til det skønne Varbergs Kusthotell! Faktisk bliver du forkælet med mere end bare spa-adgang. Tilbuddet indeholder også morgenmad på afrejsedagen. Så hvis du leder efter et lækkert, lille spaophold, er dette tilbud lige noget for dig! 🇸🇪✨

  Spaophold på Varbergs Kusthotell
  september - januar
  fra581 kr.
  Spaophold på Varbergs Kusthotell
  inkl. overnatning, morgenmad og spa-adgang
  581 kr.
  Totalprisen for 2 personer

  Spaophold på Varbergs Kusthotell

  På den sydsvenske kattegatkyst (ikke så langt fra Falkenberg) ligger byen Varberg.

   

  Varberg er en charmerende lille by ved Kattegats blå bølger, hvor du har de perfekte forudsætninger for at overvære en romantisk solnedgang. Eller tage på et lækkert spaophold! Byen gemmer nemlig på et spahotel ved navn Varbergs Kusthotell, og dette kysthotel er faktisk indehaver af Sveriges eneste thalasso-spa.

   

  Når du besøger Varbergs Kusthotell, må du altså ikke misse spaen. Er du ikke helt up-to-date på spafronten, kan jeg fortælle dig, at en thalasso-spa er en spa, der er baseret på naturligt havvand. Og i Varbergs thalasso-spa kan du bl.a. nyde havvandspool, flere forskellige former for sauna, varme og kolde bade plus en lang række afslappende behandlinger.

   

  Herudover er hotellet placeret direkte ved kysten i et ualmindeligt smukt område med både skov, strand, hav og rå kystnatur – fantastisk smukt!

   

  Værelserne på hotellet er naturligvis også flotte og komfortable – og indrettet i et stilrent, nordisk design – så du kommer til at bo godt under dit ophold.

   

  Som jeg fik nævnt i introen inkluderer tilbuddet ikke kun overnatning. Opholdet er inklusive spa-adgang, morgenmad på afrejsedagen og gratis afbestilling (frem til 7 dage før ankomst).

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på HotelSpecials.dk. De kører lige nu en SpaWeek-kampagne.

   

  Det betyder, at du frem til mandag den 26. september kan booke udvalgte spaophold til meget nedsatte priser – f.eks. til Varbergs Kusthotell.

   

  Et topersoners ophold med én overnatning, morgenmad, spa-adgang og gratis afbestilling koster på alle tilbudsdatoerne 1.161 kr. – dvs. kun 581 kr. pr. person.

   

  OBS: HotelSpecials opkræver et servicegebyr på 79 kr. pr. reservation.

   

   

  Billeder fra Varbergs Kusthotell

  Varbergs Kusthotell

  Varbergs Kusthotell

  Varbergs Kusthotell

  Varbergs Kusthotell

  Varbergs Kusthotell

  Varbergs Kusthotell

  Varbergs Kusthotell

  Varbergs Kusthotell

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her