Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.088 kr.
Torekov-Hotell
Weekendophold

Spahygge på Torekov Hotell: Spaophold i Skåne fra kun 1.088 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad

Weekendophold |

Spahygge på Torekov Hotell: Spaophold i Skåne fra kun 1.088 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad

Wellness-afslapning i en lille svensk by med en idyllisk beliggenhed lige ved Kattegat – det lyder da lige som sagen! Sparesortet Torekov Hotell i Skåne emmer af charme og har næsten lige været under en ombygning, så du kan bl.a. se frem til lækre værelser og en nybygget spa-afdeling. Og når kroppen er blevet godt forkælet i spaen, så smutter du bare over i hotellets restaurant, hvor du har en skøn 3-retters middag i vente!  ✨

Wellness i hyggelige omgivelser

fra

1.088 kr.

Spaophold på Torekov Hotell

1.088 kr.

Spaophold på Torekov Hotell

Med dette tilbud får du et komplet spaophold på det anmelderroste Torekov Hotell i Skåne (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022).

Torekov Hotell har alt, du har brug for, til et ophold i afslapningens tegn.

Lad os starte med selve hotellet. Værelserne på Torekov Hotell er stilfuldt indrettet i lyse farver, men giver stadig en fornemmelse af hjemlig hygge.

Alle værelserne har desuden egen terrasse, fladskærms-tv, eget badeværelse og gratis wi-fi. Derudover byder Torekov Hotell også tennisbane og cykeludlejning, hvis du gerne vil ud at udforske den skånske natur.

Og nu til min yndlingsdel – spaafdelingen. Spaafdelingen består både af et indendørs og udendørs område.

Indendørs finder du en reception og spabutik, en behandlingsafdeling, en varm spapool, våge, dampsauna, tørsauna, relax-område og en spalounge med pejs, bar og panoramavinduer ud mod terrassen.

Og udendørs bliver du forkælet med to varme japanske pools, en ny massagepool, sauna, et ny relax-område og en stor udendørs pool.

Derudover har spaafdelingen også et indendørs og udendørs træningsområde, hvis du gerne vil have sved på panden.

Og når du så har daset i spaen hele dagen, går turen om aftenen til hotellets restaurant, hvor der venter en lækker 3-retters middag. Restauranten har ligesom hotellet modtaget fine anmeldelser – restauranten blev faktisk også nævnt i White Guide 2021.

Herudover er morgenmad på afrejsedagen også inkluderet. Så du kan altså se frem til at blive forkælet på den helt store klinge med dette tilbud!

Spaophold på Torekov Hotell – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Truestory.

De tilbyder spaopholdet til forskellige priser, alt efter hvilken ankomstdag du ønsker (søndag – torsdag, fredag eller lørdag).

Et topersoners hverdagsophold med én overnatning kan bookes fra 2.175 kr. – dvs. kun 1.088 kr. pr. person.

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning for 2 i dobbeltværelse
  • Eftermiddagskaffe
  • En tre-retters menu efter eget valg i bistroen
  • Morgenbuffet i bistroen
  • Adgang til spaområdet
  • Indendørs og udendørs fitnesscenter

Torekov Hotell

Torekov HotellTorekov HotellTorekov HotellTorekov Hotell

Transport til Torekov

Torekov Hotell ligger i den nordlige del af Skåne, og fra København er der cirka 2 timers kørsel.

Hotellet har desuden gratis parkering, så det ville være ideelt at køre dertil.

Hvis du vil dertil med offentlig transport, så skal du være forberedt på en lidt længere tur med flere skift med tog og bus.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Spahygge på Torekov Hotell: Spaophold i Skåne fra kun 1.088 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang, 3-retters middag og morgenmadSpahygge på Torekov Hotell: Spaophold i Skåne fra kun 1.088 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang, 3-retters middag og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud