Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Gratis afbestilling ✅ fra 587 kr.
Aahus-Seaside-Skaane-Sverige-banner-1280-x-1280-1080x1080
Spa

Åhus Seaside: Spaophold på nyt resort i Skåne fra kun 587 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang og morgenmad

Spa |

Åhus Seaside: Spaophold på nyt resort i Skåne fra kun 587 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang og morgenmad

Som om udvalget af sydsvenske sparesorter ikke var stort nok i forvejen, så kom der i 2022 et nyt skud på stammen! Denne gang er det den skånske østkyst, der er blevet et wellnesshotel rigere. Hotellets navn er Åhus Seaside, og her kan du se frem til førsteklasses forkælelse på flere fronter – spritnyt hotel, lækker spa-afdeling, gastronomiske lækkerier og sydsvensk natur med strand og hav lige uden for døren. Så mon ikke dette spaophold på Åhus Seaside skal have en chance? 

Spaophold på Åhus Seaside

februar – december

587 kr.

😍 Sydsvensk wellness i Skåne

Nybygget sparesort ved stranden

💦 Adgang til spafaciliteter inkluderet i prisen

Wellnessophold på Åhus Seaside

587 kr.

Spaophold på Åhus Seaside

2020 var året, hvor de første spadestik blev taget. Og juni 2022 var så måneden, hvor Åhus Seaside (4 ud af 5 på Tripadvisor) for første gang åbnede sine døre for forventningsfulde gæster.

Og Skånes nye seaside resort ser altså virkelig lækkert ud!

Det første, der springer i øjnene, er beliggenheden. Adressen på Kantarellvägen 1 i hyggelige Åhus kunne nærmest ikke være bedre – direkte ved Täppet-strandens finkornede sand og Østersøens blide bølger!

Dernæst ser selve hotellet også ualmindelig godt ud. Åhus Seaside emmer af ro og afslapning, og det elegante nybyggeri passer perfekt ind i det omkringliggende kystlandskab. Især hotellets facade i træ og skifersten harmonerer fantastisk godt med de naturskønne omgivelser.

Og det elegante indtryk udenfor erstattes af et lige så elegant indtryk indenfor. Værelserne er indrettet i ægte skandinavisk stil og tilbyder moderne komfort. Åhus Seaside skal i øvrigt også have ros for, at samtlige værelser har hel eller delvis havudsigt og er udstyret med enten balkon eller terrasse.

Som nævnt i introen har Åhus Seaside også en spa-afdeling – en eksklusiv spaoase ved navn Seaside SPA. Her får du både fornøjelsen af en række lækre spafaciliteter og en fortrinlig havudsigt. Spa-afdelingen byder bl.a. på dyb afslapningspool med bænke (31 grader), lavvandet afslapningspool med liggestole (38 grader), to store udendørs massagebassiner og diverse saunaer.

Spaophold på Åhus Seaside – priser & bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos HotelSpecials.

De kører lige nu et SpaSpecial-tilbud. Og det betyder, at du kan booke spaophold til skarpe priser!

Fra februar og helt frem til december 2024 kan du booke et topersoners spaophold fra i alt 1.173 kr. – dvs. kun 587 kr. pr. person.

Prisen inkluderer endda spa-adgang, morgenmad og gratis afbestilling.

OBS: Der er et ekspeditionsgebyr på 79 kr. pr. reservation.

Vil du gerne se flere lækre tilbud på wellnessophold, kan du kigge forbi min side om spaophold.

Åhus Seaside

Åhus Seaside

Åhus Seaside

Åhus Seaside

Åhus Seaside

Åhus Seaside

Åhus Seaside

Åhus Seaside

Åhus Seaside: Spaophold på nyt resort i Skåne fra kun 587 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang og morgenmad

Transport til Åhus

Har du bil, indtaster du bare adressen på gps’en og kører afsted. Åhus ligger ca. 147 km fra København, så den tur kan klares på mindre end to timer.

Har du ikke mulighed for at køre, kan du også benytte offentlig transport. Du kan f.eks. tage toget direkte fra Købehavn Hovedbanegård til Kristianstad C (ca. 1 time og 44 minutter).

Fra Kristianstad C kan du så tage en bus videre til Åhusbryggan (ca. 30 minutter).

Du kan tjekke togafgange og købe billet på sj.se, og bustiderne kan du finde på skanetrafiken.se.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Åhus Seaside: Spaophold på nyt resort i Skåne fra kun 587 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang og morgenmadÅhus Seaside: Spaophold på nyt resort i Skåne fra kun 587 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang og morgenmad

Kommentarer (4)

 1. E

  Erika Nielsen

  Hej,

  Jeg er ved at bestille et tilbud (Spa Special). Som jeg umiddelbart læser det, har man kun adgang til spaen fra kl. 16.00-19.00 på ankomstdagen. Hvis jeg booker to overnatninger, hvordan er indgangen så til spaen på 2. dagen?

  Hilsen Erika

  25. jan 2024 kl. 8:18
  1. s

   soeren

   Hej Erika 🙂

   Tak for din kommentar!

   Det var da et godt spørgsmål. For flere steder på tilbudssiden skriver SpaSpecial “inklusive daglig indgang til spaen” (se fx screenshottet i tilbudsboksen), mens de andre steder gør opmærksom på, at indgang “kun” er på ankomstdagen mellem kl. 16.00 og 19.00. Og det giver jo ikke så meget mening.

   Jeg prøvede lige selv at lave en bestilling på to nætter, og der ser det ud til, at man får daglig adgang til spaen – se screenshot her.

   Nu ved jeg ikke, om du allerede har booket tilbuddet. Hvis du har, vil jeg da gå ud fra, at du har adgang til spaen begge dage. Men hvis hotellet er uenig, kan du vise dem tilbuddet fra SpaSpecial, hvor de flere steder skriver, at opholdet er “inklusive daglig indgang til spaen” 🙂

   26. jan 2024 kl. 8:19
 2. E

  Erika Nielsen

  Hej Søren,

  Tak for svar 🙂

  Jeg er enig, jeg kan bare være i tvivl om, om “daglig indgang” kan betyde, at det på 2. dagen også kun er fra 16-19? Ved du, hvordan jeg præcist kan få svar? 🙂

  Med venlig hilsen
  Erika

  29. jan 2024 kl. 20:44
  1. e

   amalie

   Hej Erika 🙂

   Jeg har faktisk prøvet at kontakte HotelSpecials på mail for at få svar vedrørende spa-adgangen, men de er på nuværende tidspunkt ikke vendt tilbage. Måske du kan få svar ved at bruge deres kontaktformular på hjemmesiden. Du får et link her: https://www.hotelspecials.dk/service/kontakte#r=5&q=v%C3%A6lg-et-emne

   30. jan 2024 kl. 9:04

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud