Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Flash sale ⚡ fra 1.023 kr.
Rugen-Tyskland-banner
Spa

Wellnesshygge på Rügen: 3 dage på 5* wellnesshotel fra kun 1.023 kr. p.p. inkl. adgang til spa, 4-retters menu og morgenmad

Spa |

Wellnesshygge på Rügen: 3 dage på 5* wellnesshotel fra kun 1.023 kr. p.p. inkl. adgang til spa, 4-retters menu og morgenmad

Guten Tag, Leute. I dag står der tysk på skemaet. Men tag det roligt! Jeg tænker, at vi dropper grammatikken og i stedet tager på en lille hygge-getaway til vores naboland. Turen går til Tysklands største ø – Rügen. Naturskønne Rügen er en idyllisk ferieø i Østersøen, ganske tæt på Danmark. Her kan du glæde dig til at stifte bekendtskab med en fortryllende ø, der er kendt for sine betagende kridtklinter, frodige bøgeskove og historiske kursteder. Rügen tilbyder en unik blanding af afslapning og eventyr – fra de maleriske strande ved Binz til de ikoniske udsigter fra Königsstuhl. Og på denne rejse til Rügen kan du endda se frem til at forkæle dig selv med et ophold på et femstjernet spahotel – wie schön! 

Wellness på Rügen

oktober, november, december

fra

1.023 kr.

Spaophold på 5* hotel

Rejse til Rügen

Rügen er som sagt kendt for sine kursteder. Og det skal du da opleve på egen krop.

Det kan du bl.a. gøre på det femstjernede Grand Hotel Binz (4 ud af 5 på Tripadvisor).

Allerførst er jeg nødt til at fremhæve hotellets suveræne beliggenhed i skønne Binz – på allerførste parket ved Østersøen omgivet af sandstrand og løvskov!

Hvis ikke de omgivelser inviterer til hyggelige gåture langs vandet eller i skoven, så ved jeg ikke, hvad der gør.

Det er imidlertid ikke kun omgivelserne, der lokker. Grand Hotel Binz er nemlig indehaver af en 750 kvadratmeter stor wellness-afdeling, der lokker med både pool, sauna og Ayurveda-center (hvis du er til den slags).

Også hotellets restaurant frister med kulinariske oplevelser. Og dem kommer du til at smage for dig selv. Tilbuddet indeholder nemlig en firretters middag eller buffet på ankomstdagen og daglig morgenmad.

Du kan nok nu fornemme, at der er tale om et  ret så helstøbt wellnessophold på Rügen – med smuk natur, spaforkælelse og gastronomiske lækkerier på menuen 😉

Rejse til Rügen – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor hos Travelcircus, der lige nu kører et flash sale.

Det betyder, at du frem til og med den 29. oktober kan booke opholdet til nedsatte priser.

I tilbudsboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet et topersoners ophold fra lørdag den 16. december til mandag den 18. december.

På disse datoer koster et Deluxe dobbeltværelse i alt 2.045 kr. – dvs. 1.023 kr. pr. person. Og denne pris er vel at mærke inklusive morgenmad, spa-adgang og 4-retters middag.

OBS: Travelcircus kører også et flash sale på et andet spahotel på Rügen – det moderne Mariandl am Meer. Det kan du også kigge på, hvis du ønsker et ophold på et nyere og mere moderne hotel.

Tilbuddet indeholder

  • Fra 2 nætter i et værelse efter eget valg
  • Daglig morgenmadsbuffet
  • En 4-retters middag eller buffet på ankomstdagen (kokkens valg)
  • Adgang til wellness-området
  • 10 % rabat på alle wellness-behandlinger

Billeder fra hotellet og Rügen

Rügen

Rügen

Rügen

Rügen

Königsstuhl

Rügen

Rügen

Stranden ved Binz

Rügen

Seebrücke Sellin

Rügen

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Wellnesshygge på Rügen: 3 dage på 5* wellnesshotel fra kun 1.023 kr. p.p. inkl. adgang til spa, 4-retters menu og morgenmadWellnesshygge på Rügen: 3 dage på 5* wellnesshotel fra kun 1.023 kr. p.p. inkl. adgang til spa, 4-retters menu og morgenmad

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud