• 13 sep 2021

  Spaophold på Bornholm: Wellnessophold på lækkert 4* spahotel fra kun 650 kr. inkl. overnatning, morgenmad og gratis afbestilling

  Bornholm er altid et besøg værd. Ø-idyl, klipperfyldt natur og havudsigt i skøn harmoni. Men hvad ville du sige, hvis jeg fortalte dig, at du kan kombinere Bornholms smukke natur med et fremragende spaophold? Lyder det ikke som en perfekt kombination? Hvis du sidder og nikker lige nu, og du trænger til lidt selvforkælelse i skønne omgivelser, så læs med her. Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på et spaophold på Bornholm!

   

  Pssst! Hotellet er superpopulært blandt par, så det er oplagt til dig og din special someone 😉

  Spaophold i Rønne
  oktober - marts
  fra650 kr.
  Wellness på Bornholm
  f.eks. på det 4* Griffen Spa Hotel
  650 kr.

  Spaophold på Bornholm

  Som lovet har jeg i dag fundet et godt tilbud på et spahotel, der ligger smukt placeret i charmerende Rønne. Der er tale om det firstjernede Griffen Spa Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor), som blev totalrenoveret tilbage i 2017.

   

  Som gæst på Hotel Griffen har du gratis adgang til hotellets 1.000 m² store spaområde (mindst 16 år), hvor der er skruet 100 % op for afslapning og luksus. “Den Bornholmske Diamant Spa”, som spa-afdelingen hedder, byder bl.a. på sauna, spabad, en lækker opvarmet indendørs pool plus mulighed for at tilkøbe forskellige behandlinger. Absolut et flot spaområde.

   

  Værelserne på hotellet er indrettede i et stilrent skandinavisk design, hvor du enten har udsigt til Rønnes gamle bydel eller Østersøen. På værelset har du også tv, skrivebord, te- og kaffefaciliteter samt eget badeværelse.

   

  Hotellet har desuden egen restaurant med udsigt over Østersøen, hvor du får serveret din morgenmad, som er inkluderet i prisen. Der er også en bar, hvis du lige vil nyde en øl eller to. Fordi du bor centralt i Rønne, er du i gåafstand til diverse restauranter, caféer, barer osv.

   

  Kunne du i øvrigt godt tænke dig at læse lidt om de forskellige attraktioner på Østersøens perle, kan du læse om en rundrejse på Bornholm her.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Trivago. Her kan du finde ophold på Griffen Spa Hotel til mellem ca. 1.300 og 1.500 kr. pr. nat på rigtig mange datoer i oktober, november og december.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i et topersoners weekendophold fra lørdag den 25. december til søndag den 26. december. På disse datoer koster et dobbeltværelse 1.300 kr. i alt – hvilket svarer til kun 650 kr. pr. person. Denne pris er endda inklusive morgenmad og gratis afbestilling.

   

  Foretrækker du et værelse med balkon og udsigt til Østersøen, koster sådan et værelse kun 750 kr. pr. person (i alt 1.500 kr.).

   

   

  Billeder fra spaophold på Bornholm

  Spaophold på Bornholm

  Spaophold på Bornholm

  Spaophold på Bornholm

  Spaophold på Bornholm

   

  Transport til Bornholm

  Ift. transport har du forskellige muligheder for at komme til Bornholm.

   

  Du kan flyve til Rønne Lufthavn fra både Aalborg, Billund og København. Du kan også tage færgen fra Ystad eller Køge, hvilket giver dig muligheden for at tage din bil med (hvis du har en). Herudover findes der både bus- og togforbindelser fra København til Bornholm. Du kan læse mere om transporten til Bornholm på bornholmslinjen.dk.

   

   

  Transport på Bornholm

  Kører du i bil til Bornholm, har du naturligvis dit transportmiddel klar – og så er det bare om at køre ud på landevejene og se øen. Hvis du benytter dig af offentlig transport, kan du tage de regionale busser rundt på øen. Selskabet BAT står for driften af busserne, og der er timedrift på alle de større busruter fra Rønne til de mindre byer. Når du kører med de regionale busser på Bornholm, kan du i øvrigt stige af eller på stort set hvor som helst på landevejene. Du skal blot række armen ud og vinke tydeligt, når du står i vejsiden. Det er da fedt!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her