Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 725 kr.
Griffen-Spahotel-Banner-1280-x-1280-1080x1080
Spa

Spaophold på Bornholm

Wellnessophold på lækkert 4* spahotel inkl. overnatning, spa-adgang, morgenmad og gratis afbestilling

Spa |

Spaophold på Bornholm

Bornholm er altid et besøg værd. Ø-idyl, klippefyldt natur og havudsigt i skøn harmoni. Men hvad ville du sige, hvis jeg fortalte dig, at du kan kombinere Bornholms smukke natur med et lækkert spaophold? Lyder det ikke som den perfekte kombination? Hvis du sidder og nikker lige nu, og du trænger til lidt selvforkælelse i skønne omgivelser, så læs med her. Jeg har nemlig fundet et godt tilbud på et spaophold på Bornholm

Pssst! Hotellet er superpopulært blandt par, så det er oplagt til dig og din special someone ❤️

Spaophold i Rønne

fra

725 kr.

🧖 1.000 m² stort spaområde med sauna, spabad og pool m.m.

☕🥐 Inklusive spa-adgang, morgenmad og gratis afbestilling

Wellness på Bornholm

725 kr.

Spaophold på Bornholm

Som lovet har jeg i dag fundet et godt tilbud på et spahotel, der ligger smukt placeret i charmerende Rønne.

Der er tale om det firstjernede Griffen Spa Hotel (4 ud af 5 på Tripadvisor), som blev totalrenoveret tilbage i 2017.

Som gæst på Hotel Griffen har du gratis adgang til hotellets 1.000 m² store spaområde (mindst 16 år), hvor der er skruet 100 % op for afslapning og luksus. “Den Bornholmske Diamant Spa”, som spa-afdelingen hedder, byder bl.a. på sauna, spabad, en lækker opvarmet indendørs pool plus mulighed for at tilkøbe forskellige behandlinger. Absolut et flot spaområde.

Værelserne på hotellet er indrettede i et stilrent skandinavisk design, hvor du enten har udsigt til Rønnes gamle bydel eller Østersøen. På værelset har du også tv, skrivebord, te- og kaffefaciliteter samt eget badeværelse.

Hotellet har desuden egen restaurant med udsigt over Østersøen, hvor du får serveret din morgenmad, som er inkluderet i prisen. Der er også en bar, hvis du lige vil nyde en øl eller to. Og fordi du bor centralt i Rønne, er du i gåafstand til diverse restauranter, caféer, barer, butikker osv.

Kunne du i øvrigt godt tænke dig at læse lidt om de forskellige attraktioner på Østersøens perle, kan du læse om en rundrejse på Bornholm.

Spaophold på Bornholm – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet ovenfor på Trivago.

Her kan du generelt finde ophold på Griffen Spa Hotel til mellem ca. 1.450 og 2.000 kr. pr. nat.

I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i et topersoners ophold fra mandag den 6. maj til tirsdag den 7. maj. På disse datoer koster et dobbeltværelse i alt 1.450 kr. – hvilket svarer til kun 725 kr. pr. person.

Denne pris er endda inklusive morgenmad, spa-adgang og gratis afbestilling!

Billeder fra spaophold på Bornholm

Spaophold på Bornholm

Spaophold på Bornholm

Spaophold på Bornholm

Spaophold på Bornholm – Transport

Til Bornholm: Du kan flyve til Rønne fra både Aalborg, Billund, Aarhus og København (søg efter flybilletter her).

Du kan også tage færgen fra Ystad eller Køge, hvilket giver dig muligheden for at tage din bil med (hvis du har en). Herudover findes der både bus- og togforbindelser fra København til Bornholm – dem kan du læse mere om på bornholmslinjen.dk.

På Bornholm: Hotellet ligger ganske tæt ved færgelejet i Rønne, så du kan snildt gå til hotellet.

Og hvis du gerne vil ud og se lidt af øen, har Bornholm et glimrende netværk af regionale busser. Selskabet BAT står for driften af busserne, og der er timedrift på alle de større busruter fra Rønne til de mindre byer.

Cyklen er faktisk også en transportmulighed på Bornholm. Du skal dog være klar over, at Bornholm er temmeligt bakket – så er du advaret! Du kan tjekke priser og leje cykler på www.bornholms-cykeludlejning.dk.

Sidst, men ikke mindst, kan du naturligvis også vælge at leje en bil.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Spaophold på BornholmSpaophold på Bornholm

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud