• 19 nov 2020

  Gilleleje Badehotel: Spaophold med overnatning, 3-retters middag, morgenbuffet og spa-adgang fra kun 995 kr.

  Her får du et af den slags tilbud, der går lige i hjertet på livsnyderen og wellness-entusiasten! Der er nemlig tilbud på et af de mere kendte badehoteller herhjemme – Gilleleje Badehotel! Oprindeligt er Gilleleje Badehotel helt tilbage fra år 1895. Selvom det i dag står som et smukt og nyrenoveret badehotel, kan du stadig opleve den nostalgiske og smadderromantiske badehotelsstemning fra de tidligere år! Samtidig har du Kattegat lige uden for døren. Du kan med andre ord glæde dig til et nordsjællandsk wellnessophold i de smukkeste rammer!

  Wellnessophold på Gilleleje Badehotel
  frem til den 1. maj 2021
  fra995 kr.
  Wellnessophold på Gilleleje Badehotel
  inkl. overnatning, 3-retters middag, morgenbuffet og spa-adgang
  fra995 kr.

  Miniophold på Gilleleje Badehotel

  Du kan allerede godt forberede dig på at sætte tempoet helt ned i laveste gear. Nu skal det nemlig udelukkende om afslapning og hygge! Du kan lige nu booke et superlækkert wellnessophold på det berømte Gilleleje Badehotel.

   

  Tilbuddet inkluderer én overnatning i et dobbeltværelse med fri adgang til badeafdelingen – plus en række andre lækkerier. Værelserne på Gilleleje Badehotel er pæne, lyse og individuelt indrettede. Så der vil du uden tvivl føle dig tilpas 😉

   

  Et andet sted, du helt sikkert også vil føle dig tilpas, er i hotellets badeafdeling. Her kan du hygge dig med tyrkisk hamam, dampbad og sauna. Vil du lige gå skridtet videre, kan du også købe massagebehandlinger eller reserve en tid i den private jacuzzi.

   

  Udover alle wellness-herlighederne inkluderer tilbuddet bl.a. også en lækker 3-retters middag, friskbrygget kaffe/te i pejsestuen og morgenbuffet. Alt i alt kan der vist ikke herske tvivl om, at det bliver et par umanérligt hyggelige dage i Nordsjælland!

   

  Opholdet kan benyttes frem til den 1. maj 2021, og ankomst er mulig fra søndag til torsdag (dvs. hverdagsophold). Tilbuddet kan i øvrigt refunderes helt frem til den 8. januar 😉

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Ophold på Gilleleje Badehotel
  • 1 overnatning i charmerende dobbeltværelse
  • 1 flaske Churchill Reserve Port (20 cl) på værelset
  • Friskbrygget kaffe/te og hjemmebagt trifli serveret mellem kl. 15 – 17 i pejsestuen
  • Fri adgang til badeafdelingen (tyrkisk bad, dampbad & sauna)
  • Badekåbe til brug under opholdet
  • 3-retters middag i spisesalen
  • Lækker morgenbuffet
  • Gratis Wi-Fi på hotellet
  • Gratis parkering
  • Ankomst er muligt fra søndag – torsdag (afrejse fredag) frem til d. 1. maj 2021.

   

   

  Gilleleje Badehotel

  Bygningens facade på Gilleleje Badehotel

  Pejsestue på Gilleleje Badehotel

  Hotelværelse på Gilleje Badehotel

   

   

  Transport til Gilleleje

  Gilleleje Badehotel ligger i Gilleleje på Sjælland – kun 50 km fra København og 22 km fra Helsingør. Tag bilen eller hop på toget. Tag f.eks. S-togslinje E eller A mod Hillerød og skift i Hillerød til lokaltoget mod ”Helsingør via Gilleleje”. Fra Helsingør kan du tage lokaltoget mod ”Hillerød via Gilleleje”. Fra stationen kan du enten tage en taxi eller gå til hotellet (ca. 20 min.). Der er i øvrigt gratis parkering på hotellet.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her