Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.200 kr.
Hotel Fjordgaarden: Spaophold fra kun 1.200 kr. p.p. inkl. spa-adgang, 2-retters menu og morgenmad
Spa og wellness

Hotel Fjordgaarden: Spaophold fra kun 1.200 kr. p.p. inkl. spa-adgang, 2-retters menu og morgenmad

Spa og wellness |

Hotel Fjordgaarden: Spaophold fra kun 1.200 kr. p.p. inkl. spa-adgang, 2-retters menu og morgenmad

Det dér med at komme helt ned i gear, slappe fuldstændig af og få tanket ny energi er nok desværre noget, de fleste af os gør for sjældent. Men nu har du chancen! Et lækkert spaophold kan nemlig få enhver til at finde indre ro og velvære. Mmmh, kan du fornemme det allerede? Og i dag har jeg fundet et lækkert et af slagsen på det firstjernede Hotel Fjordgaarden ved Ringkøbing Fjord i det vestjyske. Hotellet har endda modtaget prisen som Årets Spa 2022 ved Danish Beauty Award. Så hiv et par dage ud af kalenderen med dit foretrukne selskab, og nyd de naturskønne omgivelser på Hotel Fjordgaarden! ✨

Spaophold på Fjordgaarden

fra

1.200 kr.

Spaophold på Fjordgaarden

1.200 kr.

Ophold på Hotel Fjordgaarden

Jeg har i dag fundet et ophold på det skønne, firstjernede Hotel Fjordgaarden (4 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2022), som ligger tæt på Vesterhavet.

Her er der plads til ren og skær selvforkælelse. Hotellet har tilmed modtaget prisen som Årets Spa ved Danish Beauty Award 2022, så der er noget at se frem til, hvad angår wellnessområdet!

På Fjordgaarden kan du nyde dit ophold på et af de flotte værelser, som er indrettet i naturligt varme farver, og hvor naturens materialer er inviteret indenfor.

Er du et rigtigt wellness-dyr, skal du også glæde dig over, at tilbuddet ovenfor er med adgang til Fjordgaardens nye kurbad! Det vestjyske hotel har nemlig skabt et fantastisk spaområde, hvor du kan svømme i indendørs pool eller sætte dig til rette i det opvarmede, udendørs fjordbassin. Nyd den skønne natur, smid dig i en liggestol foran pejsen med en forfriskning, eller hop en tur i sauna! Du har naturligvis også mulighed for at booke forskellige spabehandlinger (mod gebyr).

Nu hvor du befinder dig midt i den skønne, vestjyske natur, vil det være oplagt at tage ud og nyde den på gåben eller cykel (hotellet tilbyder gratis lånecykler).

Priser og bestilling

Tilbuddet ovenfor har jeg fundet på truestory.dk, som tilbyder to forskellige varianter (weekend- og hverdagsophold).

Den billigste pris får du med et hverdagsophold. Sådan et koster 2.399 kr. for to personer – dvs. 1.200 kr. pr. person. Et weekendophold koster 3.199 kr. for to personer (1.600 kr. pr. person).

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i dobbeltværelse
  • 2-retters middag efter køkkenchefens valg
  • Vinder af Danish Beauty Award 2022
  • Fri adgang til kurbadet
  • Stor morgenbuffet
  • Morgenkåber, tøfler og håndklæde
  • Fri parkering
  • Fri internet
  • Gratis lånecykler

Billeder fra Hotel Fjordgaarden

Fjordgaarden

Fjordgaarden

Fjordgaarden

Fjordgaarden

Fjordgaarden

Fjordgaarden

FjordgaardenFjordgaarden

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Hotel Fjordgaarden: Spaophold fra kun 1.200 kr. p.p. inkl. spa-adgang, 2-retters menu og morgenmadHotel Fjordgaarden: Spaophold fra kun 1.200 kr. p.p. inkl. spa-adgang, 2-retters menu og morgenmad

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar