• 10 dec 2020

  Spaophold på Fjordgaarden: Overnatning, 2-retters middag, adgang til kurbad, morgenbuffet m.m. fra kun 1.229 kr.

  Det dér med at komme helt ned i gear, slappe fuldstændig af og få tanket ny energi er bare noget, de fleste af os gør for sjældent! Og et kurbad kan da få enhver til at finde indre ro og velvære. Mmmh, kan du fornemme det allerede? I dag har jeg fundet et kurophold på Fjordgaarden ved Ringkøbing Fjord i det vestjyske. Her kan du se frem til et superlækkert spaophold, der både inkluderer overnatning, 2-retters middag, adgang til kurbadet, stor morgenbuffet og meget mere. Så hiv et par dage ud af kalenderen med dit foretrukne selskab, og nyd de naturskønne omgivelser, de nyopførte spafaciliteter og en lækker middag!

  Kurophold på Fjordgaarden
  Gyldigt i 24 måneder fra købsdatoen
  fra1.229 kr.
  Wellnessophold i Vestjylland
  inkl. 2-retters middag, adgang til kurbad, stor morgenbuffet m.m.
  fra1.229 kr.

  Spaophold på Hotel Fjordgaarden

  Jeg har i dag fundet et ophold på det skønne 4* Hotel Fjordgaarden, som ligger tæt på Vesterhavet. Her er der plads til ren og skær selvforkælelse!

   

  På Fjordgaarden kan du nyde dit ophold på et af de flotte værelser, hvor naturens materialer er inviteret indenfor, og som er indrettet i naturligt varme farver. Og nu hvor du befinder dig midt ude i den skønne, vestjyske natur, kan du jo tage ud og nyde den på gåben eller cykel (hotellet tilbyder gratis lånecykler). Når du så kommer tilbage, kan du jo prøve hotellets helt nye kurbad!

   

  Hotel Fjordgaarden har nemlig skabt et fantastisk spaområde, hvor du kan svømme i en indendørs pool eller sætte dig til rette i det opvarmede, udendørs fjordbassin. Nyd den skønne natur, smid dig i en liggestol foran pejsen med en forfriskning, eller hop en tur i saunaen. Du har naturligvis også mulighed for at prøve forskellige spabehandlinger (mod gebyr).

   

  Dit ophold på Hotel Fjordgaarden indeholder en enkelt overnatning i et lækkert dobbeltværelse, 2-retters middag på hotelrestauranten efter kokkens valg, fri adgang til kurbadet inkl. morgenkåbe, tøfler og håndklæde, en stor morgenbuffet og meget mere. Der er med andre ord skruet godt op for forkælelsesniveauet, og du får virkelig hele pakken på det her ophold!

   

   

  Priser og bestilling

  Tilbuddet ovenfor har jeg fundet på DGDA.dk. Opholdet findes i to varianter – med ankomst mandag-torsdag eller med ankomst fredag-søndag.

   

  Vælger du ankomst en hverdag (mandag-torsdag), koster et topersoners ophold i alt 2.458 kr. Det svarer således til en pris på kun 1.229 kr. pr. person.

   

  Vælger du ankomst en weekend (fredag-søndag), koster et topersoners ophold i alt 2.678 kr. Her bliver prisen således kun 1.339 kr. pr. person.

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Overnatning i dobbeltværelse
  • 2-retters middag efter køkkenchefens valg
  • Fri adgang til kurbadet
  • Stor morgenbuffet
  • Morgenkåber, tøfler og håndklæde
  • Frugt, snacks og vand ad libitum i Kurbadet
  • Fri parkering
  • Fri internet
  • Gratis lånecykler

   

   

  Billeder fra Hotel Fjordgaarden

  Fjordgaarden

  Fjordgaarden

  Fjordgaarden

  Fjordgaarden

  Fjordgaarden

  Fjordgaarden

  FjordgaardenFjordgaarden

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Spaophold på Fjordgaarden: Overnatning, 2-retters middag, adgang til kurbad, morgenbuffet m.m. fra kun 1.229 kr.

  1. MC says:

   Hej Rejsespejder.

   Er det mon muligt for dig at finde oplevelser/ophold over nytår?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej MC,

    Du kan tro, at jeg holder øje med gode tilbud henover nytår! Jeg har skrevet nogle få artikler vedr. ophold til nytår (vær’ opmærksom på, at priserne kan have ændret sig, siden jeg skrev artiklerne). Disse linker jeg til her: https://rejsespejder.dk/?s=nyt%C3%A5r&post_type=post&x=0&y=0

    Når jeg finder de gode tilbud, kan du være helt sikker på, at jeg skriver om dem på bloggen med det samme. Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer et tilbud, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

    Sig endelig til, hvis du har nogen spørgsmål.

  Se tilbud her