Bedste-spahoteller-banner

12 af de bedste spahoteller i Danmark

Du behøver ikke at flygte flere hundrede kilometer væk for at finde et spahotel, for det boomer med lækre spahoteller i vores kære lille Danmark. Med tiden er det kun blevet mere og mere populært at tage på et spaophold, hvor bl.a. afslapning, luksus, velvære og forkælelse er i højsædet. Og der findes jo også altid en god undskyldning for at trække stikket et par dage og sætte sig selv i centrum, ik’? 😉 Hvis du læser med her, får du Rejsespejders bud på 12 af de bedste spahoteller i Danmark. Hotellerne er listet i vilkårlig rækkefølge.

Spahoteller i Danmark – Hotel Thinggaard

Hvor ligger det?

Et af Danmarks bedste spahoteller finder du lige ved Nationalparken Thy. Her finder du nemlig Hotel Thinggaard som ligger i Hurup. Hotellet har allieret sig med Sydthy Kurbad, som ligger tæt ved hotellet – og det er her, alle spaoplevelserne venter på dig.

Det kan du forvente af spaområdet

Da jeg først hørte om Hotel Thinggaard og Sydthy Kurbad, havde jeg ikke de største forventninger – men det blev der hurtigt lavet om på. Da jeg trådte ind i kurbadet, blev jeg ramt af den helt særlige atmosfære, der helst skal være på et spahotel – afslappet stemning, velduftende rum og stille musik i højtalerne. Sydthy Kurbad har altså et helt fantastisk spaområde! Her er du i hvert fald garanteret et af Danmarks bedste spaophold.

Du kan glæde dig til 3 forskellige saunaer, dampbad, saltgrotte, oplevelsesbruser, varmebænk med fodbad, koldtvandsrum, 2 infrarød-kabiner og et stort massagebassin (36 grader) med stjernehimmel. Men det slutter ikke her! Sydthy Kurbad har også et dejligt udendørsområde med vildmarksbad, jacuzzi, sauna og et relaxområde. Uanset årstid skal du ikke være bange for at bevæge dig udenfor – der er rig mulighed for at få varmet kroppen godt igennem. Som gæst er frisk frugt, isvand og varme drikke til fri afbenyttelse. Ønsker du at tilkøbe massage- og skønhedsbehandlinger, kan det sagtens lade sig gøre. Du skal bare sørge for at booke i god tid.

Sydthy Kurbad har en aldersgrænse på 18 år til spaafdelingen. Hver tirsdag er der dog “Teenage-dag”, hvor børn fra 12 år må komme ind sammen med en voksen.

Prisniveau

Du kan ofte finde et ophold på Hotel Thinggaard til under 1.000 kr. pr. person inkl. overnatning, middag, morgenmad og adgang til Sydthy Kurbad.

Se tilbud her.

12 af de bedste spahoteller i Danmark

Spahoteller i Danmark

Spahoteller i Danmark Marienlyst Strandhotel

Hvor ligger det?

Marienlyst Strandhotel har en beliggenhed helt ud til dejlige Øresund og med udsigt over Kronborg Slot. Mere præcist ligger hotellet i den nordlige del af Helsingør på Sjælland. Marienlyst tilbyder helt klart et af de bedste spaophold i Danmark.

Det kan du forvente af spaområdet

Dine forventninger må gerne være høje til lige netop dette spahotel. For det er absolut et af Danmarks bedste spahoteller! Marienlyst Strandhotel har vundet “Årets Spa” i både 2019 og 2020, og det forstår jeg virkelig godt. Deres spaområde er til at tabe kæben over. Nu skal du høre. Der er bl.a. gratis saltterapi, en pejsestue med spasenge, opvarmede bassiner både inde og ude, 2 strandsaunaer med saunagus, en badestue med dampbad og en panoramasauna, der er 60 grader varm.

Særligt kan jeg anbefale at tage et dyp i Øresund og dernæst ind i varmen i strandsaunaen, som ligger direkte på stranden. Eller du kan hoppe i poolen udenfor, som holdes varm året rundt. Som gæst er frisk frugt, vand m.m. til fri afbenyttelse. Derudover tilbyder Marienlyst Strandspa også spabehandlinger. Men husk at booke i god tid.

Foruden spaområdet vil jeg også fremhæve hotellets restaurant. Her kan du få en gastronomisk oplevelse uden lige, og det bedste ved det hele er, at du fra restauranten har den lækreste havudsigt. Det er næsten umuligt at forlange mere af et hotel.

Marienlyst Strandhotel har en aldersgrænse på 16 år til spaafdelingen.

Prisniveau

Du kan ofte finde et ophold på Marienlyst Strandhotel til priser mellem 950-1.500 kr. pr. person inkl. overnatning, middag, morgenmad, adgang til strandspaen m.m.

Se tilbud her.

12 af de bedste spahoteller i Danmark

Spahoteller i Danmark – Kurhotel Skodsborg

Hvor ligger det?

Nord for København finder du Danmarks ældste spahotel, Kurhotel Skodsborg, lige ved vandet. Herfra har du den skønneste udsigt til Øresund og Dyrehavens grønne skov. Her får du suveræne rammer til et spaophold!

Det kan du forvente af spaområdet

Både de ydre og indre rammer er på plads på Kurhotel Skodsborg – og af den grund er hotellet med på Rejsespejders liste over de bedste spahoteller i Danmark.

Der er mange ting der gør Kurhotel Skodborg til et af de bedste spaophold i Danmark. Spaområdet består bl.a. af sauna, saltgrotte, massagebassin, infrarød varme, varme og kolde brusebade, dampbad, scrub, 21 meter svømmebassin, sensory sky, udendørs jacuzzi og koldtvandskar (til ægte vikinger!). Derudover ligger Kurhotel Skodsborg med havet som nabo – et dyp i havet fra den private badebro er derfor også en mulighed. Der er mulighed for forskellige spabehandlinger – du skal dog huske at booke i god tid.

Kurhotel Skodsborg har en aldersgrænse på 15 år til spaafdelingen.

Prisniveau

Du kan ofte finde et ophold på Kurhotel Skodsborg til en pris omkring 1.100 kr. pr. person inkl. overnatning, middag, morgenmad, adgang til spa m.m.

Se tilbud her.

12 af de bedste spahoteller i Danmark

Spahoteller i Danmark

Spahoteller i Danmark – Comwell Kellers Park ved Vejle Fjord

Hvor ligger det?

Comwell Kellers Park har en beliggenhed i Børkop med udsigt over Vejle Fjord. Med den beliggenhed er du i nogle af Danmarks smukkeste rammer.

Det kan du forvente af spaområdet

I 2019 fik Comwell Kellers Park den fornemme titel “Jyllands bedste hotel”. Og det siger jo ikke så lidt. Faktisk var hotellet også med i opløbet om “Årets Spa” 2020. Det flyder nærmest over med velfortjente titler, og efter mit ophold kan jeg kun skrive under på, at hotellet er noget helt særligt. Både hotellet og spaafdelingen er noget af det flotteste, jeg har set. De flotte omgivelser og gennemførste spa, er med til at Comwell Kellers Park til et af Danmarks bedste spaophold.

I 2019 afsluttede hotellet en udvidelse og renovering af deres spafaciliteter, og det nye område indeholder bl.a. indendørs varmvandspool (32 grader), shower walk, urtesauna, dampbad med mulighed for tyrkisk bad, en sandstrand med lysterapi, udendørs boblebad (38 grader), saltlounge og fodspa med udsigt over Vejle Fjord! Du bør dog være opmærksom på, at spaen ikke er gratis. Det er muligt at købe adgang til hotellets AquaSpa for 350 kr. pr. person pr. dag.

Børn under 12 år har ikke adgang til Comwell Kellers Parks AquaSpa. Og børn mellem 12 og 16 år har kun adgang sammen med en voksen.

Prisniveau

Du kan ofte finde et ophold på Comwell Kellers Park til en priser mellem 850 – 1.500 kr. pr. person inkl. 2 overnatninger og morgenmad. Vil du have den ultimative forkælelse, kan du også finde tilbud med f.eks. halvpension og/eller spa-adgang til priser mellem 1.500 – 2.400 kr. for 2 personer.

Se tilbud her.

12 af de bedste spahoteller i Danmark

Spahoteller i Danmark

Spahoteller i Danmark – Hotel Fjordgaarden i Vestjylland

Hvor ligger det?

Ved Ringkøbing Fjord i det vestjyske finder du Hotel Fjordgaarden. Hoteller ligger tæt ved Vesterhavet og er omringet af den skønneste natur. Og lige netop omgivelserne er én af grundene til, at Hotel Fjordgaarden er med på listen over de bedste spahoteller i Danmark. De flotte omgivelser er klart med til at gøre Hotel Fjordgaarden til et af Danmarks bedste spahoteller.

Det kan du forvente af spaområdet

Her er et simpelt og moderne hotel, hvor naturens materialer er taget med indenfor. Hotellet sørger for, at “RO” er essensen af din oplevelse – og jeg kan skrive under på, at de lykkes med den opgave. Fra du træder ind over dørtrinnet, er det som om, at skuldrene falder 10 cm længere ned og hovedet kobler fuldstændig fra. Det skal du virkelig glæde dig til!

Hotellet har et dejligt spaområde med en opvarmet pool, udendørs opvarmet fjordbassin, 4 saunaer, dampbad m.m. Derudover er der også mulighed for at prøve forskellige spabehandlinger (sørg for at booke i god tid). Derudover er der et relaxområde, hvor du kan smide dig i en liggestol foran pejsen med en forfriskning.

Hotel Fjordgaarden har en aldersgrænse på 16 år til spaafdelingen.

Prisniveau

Du kan ofte finde et ophold på Hotel Fjordgaarden til priser mellem 900 – 1.200 kr. pr. person inkl. overnatning, middag, morgenmad, adgang til spa m.m.

Se tilbud her.

12 af de bedste spahoteller i Danmark

Spahoteller i Danmark – HimmerLand Spa Resort

Hvor ligger det?

Du har måske allerede gættet, hvor hotellet ligger – nemlig i Himmerland. Og det ligger i et af Himmerlands skønneste naturområder. Nærmere bestemt finder du hotellet i Farsø i Nordjylland.

Det kan du forvente af spaområdet

HimmerLands tidligere spaafdeling har i den grad været gennem en vild renovering og står i dag skarpt som “Nordic Spa HimmerLand”. I den nye spaafdeling finder du et wellnessunivers, hvor afslapning og velvære står øverst på listen. Renoveringen af deres spaafdeling, er klart med til at gøre det til et de bedste spaophold i Danmark.

Nordic Spa byder på bl.a. finsk sauna, koldt chokbad, relaxbassin, dampbad, biosauna, spabad, saltbad, kneipp-kanal og doktorfisk. Jeg kan særligt anbefale gentagne ture mellem det kolde chokbad og derefter relaxbassinet. Det vil din krop takke dig for. Jeg skulle godt nok tage en del dybe vejrtrækninger, inden jeg hoppede i chokbadet – men tøv ikke med at prøve det. Den følelse du har i kroppen bagefter er uforklarlig. Det er muligt at booke spabehandlinger. Du skal dog sørge for at booke i god tid.

HimmerLand har en aldersgrænse på 14 år til spaafdelingen. Der findes på udvalgte datoer familie-spadage, hvor der er adgang for børn.

Prisniveau

Du kan ofte finde et ophold på HimmerLand til priser mellem 650 – 750 kr. pr. person inkl. overnatning, morgenmad og adgang til spa.

Se tilbud her.

12 af de bedste spahoteller i Danmark

Spahoteller i Danmark – Hotel Vejlefjord

Hvor ligger det?

“Slottet i skoven”, som hotellets også kaldes, finder du blandt bøgetræer lige ved Vejle Fjord. I Stouby nær Juelsminde finder du bygningen, som står majestætisk og venter på dig.

Det kan du forvente af spaområdet

Én af mine favoritter blandt de bedste spahoteller i Danmark er uden tvivl Hotel Vejlefjord. Og det er ikke et spahotel, jeg kun besøger én gang – for hold da helt op. Ekstravagant, luksuriøst og moderne er nogle af de ord, der beskriver hotellet og spaområdet allerbedst. Både omgivelserne og deres fantastiske spa, er med til at gøre et ophold på Hotel Vejlefjord et af Danmarks bedste spaophold.

Der er ingen grænser for, hvad du kan opleve i spaen. Faktisk er spaen delt op i 2. Der er De Termiske Bade og Thalasso Spa. Lad mig starte med at fortælle om De Termiske Bade. Der finder du bl.a. et 32 grader varmt panoramabad, aromabade, lydbad, ildbad (ca. 42 grader varmt), isbad (ca. 8 grader) og sansebrusere. Og den rækkefølge, jeg har listet oplevelserne i, er også den rækkefølge, det anbefales at prøve dem i. Glæd dig til ild- og isbadet! Når du er færdig indenfor, er der også både opvarmet udendørs bassin, skovsauna, dampbad og aromasauna, som venter på dig. Jeg kan anbefale at deltage i saunagus ude i skovsaunaen og derefter gå en tur ned til havet og dyppe dig. Det er SÅ forfriskende.

Thalasso Spa gemmer på et 34 grader varmt saltbad med 8 % salt, hvilket vil få dig til at ligge og flyde. Derudover finder du også en saltsauna og en udendørs bruser. Hotellet tilbyder også diverse spabehandlinger (sørg for at booke i god tid).

Hotel Vejlefjord har en aldersgrænse på 14 år til spaafdelingen.

Prisniveau

Du kan ofte finde et ophold på Hotel Vejlefjord til priser mellem 750 – 1.500 kr. pr. person inkl. overnatning og morgenmad. Ønsker du adgang til spaen, skal dette købes ved siden af. Adgang til De Termiske Bade & Thalasso Spa koster fra 495 kr. pr. person.

Se tilbud her.

12 af de bedste spahoteller i Danmark

Spahoteller i Danmark – Griffen Spa Hotel på Bornholm

Hvor ligger det?

Midt i Rønne på Bornholm ligger Griffen Spa Hotel, som har den dejligste udsigt over Østersøen. Jeg vil mene, at hotellet har en af Bornholms allerbedste udsigter! Hotellet ligger nær Rønnes lystbådehavn, den gamle bydel og det livlige torv i byen. Med en nyrenoveret spa er Griffen blandt de bedste spahoteller i Danmark.

Det kan du forvente af spaområdet

I 2017 blev Griffen Spa Hotel totalrenoveret, og det har kun gjort godt for hotellet – for sikke en spaafdeling, der er kommet! Som gæst på hotellet har du adgang til det 1.000 m² store spaområde, som kaldes for “Den Bornholmske Diamant Spa”.

Spaområdet byder på bl.a. sauna, spabad, opvarmet indendørspool og kneipp-bassiner, der veksler mellem tropiske grader og 0 grader. Hvis du er en af de hårde og modige typer, kan du også prøve at massere dig med is fra Isfontænen, hvor frisk is drypper ned i en granitskål. Hotellet tilbyder også diverse spabehandlinger (sørg for at booke i god tid).

Griffen Spa Hotel har en aldersgrænse på 16 år til spaafdelingen.

Prisniveau

Du kan ofte finde ophold på Griffen Spa Hotel til en pris omkring 1.200 kr. pr. nat inkl. morgenmad og adgang til spaen.

Se tilbud her.

Spahoteller i Danmark

Skallerup Seaside Resort – Romulus

Hvor ligger det?

Fem kilometer nord for Lønstrup i Nordjylland finder du Skallerup Seaside Resort midt i skøn natur direkte ud til havet. Her får du perfekte rammer med højt til loftet, natur lige uden for døren, wellness og et af de bedste spaophold i Danmark.

Det kan du forvente af spaområdet

Med et af Jyllands bedste spaområder fortjener Romulus uden tvivl en plads på listen over de bedste spahoteller i Danmark.

Med inspiration fra det antikke Rom har Romulus skabt et velværeunivers med en dejlig afslappende atmosfære. Romulus er ikke blot traditionel wellness – nej, det er som at træde ind i en anden verden. Og det er en god én af slagsen. Jeg taler af erfaring!

Romulus indeholder 4 thermal-bade, koldtvandsbad, udendørs varmtvandsbassin, vildmarksbad, saltterapi, sauna, sansesauna, saunagus, hvileområde og vandmassage. Som gæst i Romulus får du også gratis frugt, te, vand m.m. Vil du fuldende din oplevelse i Romulus, kan du overveje at booke en wellnessbehandling. Husk at booke i god tid.

Romulus har en aldersgrænse på 16 år til spaafdelingen.

Prisniveau

Som boende gæst på Skallerup Seaside Resort koster adgang til Romulus 180 kr. pr. person. Øvrige gæster skal betale fra 290 kr. pr. person.

12 af de bedste spahoteller i Danmark

Alsik Hotel & Spa i Sønderjylland

Hvor ligger det?

I 2019 fik Danmark et nyt luksushotel, og dét hotel finder du i Sønderborg. Jeg taler selvfølgelig om Hotel Alsik, som er indehaveren af Danmarks største spa. Men mere om det lige om lidt. Hotellet pryder Sønderborgs havnefront, og du har udsigt over både Sønderborg by og et af de smukkeste fjordlandskaber i Danmark.

Det kan du forvente af spaområdet

På Alsik Hotel & Spa kan du opleve både Alsik Spa Pool og Alsik Nordisk Spa – og lægger man begge disse spaområder sammen, udgør hotellets spaafdeling et 4.500 kvadratmeter stort wellness-himmerige.

Der er mere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på fire forskellige etager. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Alsik Spa Pool og Alsik Nordisk Spa byder på forskellige saunaer, oplevelsesbrusere, indendørspool, hot tubs og en fantastisk udendørs infinity saltvandspool (opvarmet). Jeg har efterhånden været på en del spahoteller i Danmark, men lige netop Alsik Hotel & Spa har printet sig godt ind i min hukommelse. Og det er særligt grundet det overdådige spaområde, som er et af de mest luksuriøse, jeg har oplevet. Hotellet får mine største anbefalinger!

Hotellet tilbyder også diverse spabehandlinger (sørg for at booke i god tid).

Alsik Hotel & Spa har en aldersgrænse på 18 år til spaafdelingen.

Prisniveau

Du kan ofte finde et ophold på Alsik Hotel & Spa til en pris omkring 1.100 kr. pr. person inkl. overnatning, middag, morgenmad og adgang til spaen. Det er Alsik Spa Pool, der som oftest er inkluderet i prisen. Det koster lidt ekstra at få adgang til Alsik Nordisk Spa.

Se tilbud her.

Spahoteller i Danmark

12 af de bedste spahoteller i Danmark

Manon Les Suites Guldsmeden i København

Hvor ligger det?

I det centrale København ligger der en gemt perle – Manon Les Suites Guldsmeden. Her kan du opleve Bali-vibes lige midt i København. Når du læser mere om hotellet, vil du forstå, hvorfor den selvfølgelig skal med på listen over de bedste spahoteller i Danmark. Ta’ mig på ordet!

Det kan du forvente af spaområdet

Du behøver ikke at rejse til Bali for at føle, du befinder dig på Bali. Du skal til Manon Les Suites Guldsmeden i stedet for – her er det nemlig som at være på den eksotiske ø. Her finder du et eventyrligt poolområde med eksotisk junglestemning, grønne palmer og planter, der hænger ned fra glasloftet. Lyder det ikke utroligt?

En særdeles eksotisk boheme-indretning gør hotellet til helt sin egen, og det er ikke svært at forstå, hvorfor mange valfarter til hotellet for at få oplevelsen af Bali herhjemme i Danmark. Jeg må sige, at jeg selv blev helt forbavset, da jeg så poolområdet, for det ér virkelig som at være på et resort på Bali. Der er i hvert fald ingen tvivl om, hvor inspirationen kommer fra.

Hotellet er helt perfekt til at nyde en cocktail eller en frisk smoothie – og der er sågar også en dejlig tagterrasse, hvor du kan sidde og nyde udsigten over København.

Ingen børn er tilladt i poolen efter kl. 20.00 – og den første fredag i hver måned er der ikke adgang for børn i poolen efter kl. 18.00.

Prisniveau

Du kan ofte finde et ophold på Manon Les Suites Guldsmeden til priser omkring 700-900 kr. pr. person for en enkelt overnatning inkl. gratis adgang til den indendørs pool.

12 af de bedste spahoteller i Danmark

Hotel Arthur/Ni’Mat Spa i København

Hvor ligger det?

I en lille brolagt gyde ved Københavns gamle søer finder du Hotel Kong Arthur. Her er du tæt på torvehallerne, Ørstedparken og Nørreport. Mere centralt bliver det vist ikke. Og som prikken over i’et har du mulighed for at tilkøbe adgang til Ni’Mat Spa, som er Københavns største og ældste spa. Lokationen og den store spaafdeling, giver rammer til et af de bedste spahoteller i Danmark.

Det kan du forvente af spaområdet

Jeg vil starte med at fortælle, at Ni’Mat Spa har modtaget flere priser for byens bedste spa. Så er standarden ligesom lagt.

Spaafdelingen kaldes for Vandtemplet og byder på boblebad, sauna, saltvandsbassin, aromatisk dampbad, jacuzzi, koldtvandsspand og afslappende områder med liggestole. Jeg kan garantere, at du træder ind i et rum med en generel behagelig atmosfære. Ni’Mat Spa tilbyder også forskellige spabehandlinger – du skal blot huske at booke i god tid. Særligt disse spabehandlinger er blevet rost til skyerne af tidligere gæster.

Ni’Mat Spa har en aldersgrænse på 16 år til spaafdelingen.

Prisniveau

Du kan ofte finde et ophold på Kong Arthur til en pris omkring 700-1.000 kr. pr. nat. Adgang til spaen skal typisk købes siden af for 300 kr. pr. person pr. dag.

Se tilbud her.

12 af de bedste spahoteller i Danmark

Du kan finde flere Danske hoteller med spacentre på trivago.dk

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud