• 19 jan 2021

  Wellnessophold i Himmerland: Nyd et lækkert spaophold fra kun 675 kr. inkl. overnatning, spa-adgang, morgenmad og gratis afbestilling

  Når det er koldt udenfor, er det altid rart med en omgang spa og wellness! Jeg synes i hvert fald selv, at tanken om at varme kroppen igennem i et boblende spabad lyder fantastisk. Især når termometret udenfor viser encifrede grader (måske endda med et minus foran). Heldigvis har Danmark en del rigtig fine sparesorter. Én af disse lækre wellness-oaser har jeg fundet et godt tilbud på i dag. Resortet ligger i Himmerland i Nordjylland – og faktisk hedder resortet slet og ret HimmerLand (så glemmer du i hvert fald ikke, hvilken del af Danmark du befinder dig i). Heroppe i naturskønne Nordjylland kan du se frem til et både afslappende og underholdende spaophold!

  Spaophold i Nordjylland
  februar - oktober
  fra675 kr.
  Wellness i Nordjylland på det 4* HimmerLand
  inkl. overnatning, spa-adgang, morgenmad og gratis afbestilling
  fra675 kr.
  OBS: "Spa Special" er med morgenmad, mens "Spapakke Deluxe" herudover også indeholder middag på ankomstdagen

  Spaophold på HimmerLand Resort

  Jeg har ovenfor fundet et godt tilbud på det lækre HimmerLand Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice), der sjovt nok ligger i Himmerland. Hvis ikke geografi er din stærke side, så er Himmerland den del af Nordjylland, der ligger umiddelbart sydøst for Limfjorden.

   

  Nærmere bestemt ligger HimmerLand-resortet tæt ved byen Farsø i den vestlige del af regionen, ca. 40 km fra Aalborg. Herude er der rigeligt med fred og ro, og du har den flotte Limfjord og de skønne, maritime landskaber tæt på.

   

  Selvom den himmerlandske natur ved Limfjorden i den grad lægger op til udeaktiviteter og gåture, så er det slet ikke sikkert, at du har lyst til at forlade resortet. Tilbuddet ovenfor inkluderer nemlig adgang til spaområdet. Og netop spafaciliteterne på HimmerLand er faktisk “helt i orden”, som man ville sige i Nordjylland (og som er nordjysk for “virkelig gode!”). I resortets Nordic Spa kan du nemlig fornøje dig med bl.a. finsk sauna, koldt chokbad, relaxbassin, dampbad, biosauna, saltbad, spabad, kneipp-kanal og mere! Hvis du skal det hele igennem, kommer det nok til at tage lidt tid 😉

   

  Når du så på et tidspunkt er rynket som en rosin efter et langt ophold i spaen, kan du begynde at kigge på nogle af HimmerLands andre spændende faciliteter. F.eks. byder resortet på en bowlinghal! Det er jo altid sjovt! Samtidig er der også et fitnesscenter, hvis du gerne vil være lidt aktiv. Og apropos aktiv, så er HimmerLand-resortet faktisk også kendt for sine førsteklasses golfbaner, som profferne spiller på ifm. golfturneringen Made in Denmark.

   

  Bliver du sulten (og det gør du jo nok på et tidspunkt), er du i øvrigt dækket godt ind med dette tilbud. HimmerLand-resortet har flere forskellige restauranter, bl.a. et brasserie og pizzeria. Med dette tilbud er morgenmad inkluderet. Du kan dog vælge at opgradere til en “Spapakke Deluxe” – så får du også en middag på ankomstdagen.

   

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på HimmerLand på HotelSpecials.dk. De har flere forskellige tilbud, men jeg har fokuseret på deres “Spa Special“. Dette tilbud inkluderer overnatning, morgenmad, indgang til spa-afdelingen og gratis afbestilling. Du kan også bestille et almindeligt ophold med kun overnatning og morgenmad, hvis ikke du gider spaen.

   

  Du kan finde ledige datoer helt frem til oktober 2021. De billigste priser finder du i øjeblikket på ophold med  ankomst på søndage, mandage, tirsdage, onsdage og torsdage. Her kan du finde topersoners ophold fra i alt 1.350 kr. Derfor ender du med en pris på kun 675 kr. pr. person. Denne pris inkluderer som sagt én overnatning, morgenmad, spa-adgang og gratis afbestilling.

   

  Herudover koster langt de fleste weekendophold i alt 1.750 kr. Et topersoners weekendophold ender således med at koste 875 kr. pr. person.

   

  OBS: HotelSpecials opkræver et servicegebyr på 79 kr. for alle reservationer.

   

   

  Billeder fra HimmerLand

  Som lidt bonusinfo kan jeg fortælle, at HimmerLand var ejet af Lars Larsen frem til hans død i 2019 – ære være hans minde. Resortet er i dag fortsat en del af Lars Larsen Group. Derfor er det heller ikke tilfældigt, at resortet har adresse på Lars Larsens Vej 1.

   

  Himmerland

  Himmerland

  Himmerland

  Himmerland

  Himmerland

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her