Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 820 kr.
HimmerLand-Spa-Farsoe-Himmerland-Danmark-banner-1280-x-1280-1080x1080
Spa

Wellness i Himmerland: Spaophold på HimmerLand Resort fra kun 820 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang og morgenmad m.m.

Spa |

Wellness i Himmerland: Spaophold på HimmerLand Resort fra kun 820 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang og morgenmad m.m.

Det er altid rart med en omgang wellness! Jeg synes i hvert fald selv, at tanken om at lade kroppen slappe af i et boblende spabad lyder fantastisk. Heldigvis har Danmark en del rigtigt fine sparesorter. Én af disse wellness-oaser har jeg fundet et godt tilbud på i dag. Resortet ligger i Himmerland i Nordjylland – og faktisk hedder resortet slet og ret HimmerLand (så glemmer du i hvert fald ikke, hvilken del af Danmark du befinder dig i). Heroppe i naturskønne Nordjylland kan du se frem til et både afslappende og underholdende wellnessophold med fri adgang til svømmehal med vandrutsjebane, boblebad og sauna. Og så får du også adgang til Himmerland-resortets nyrenoverede spa-afdeling! 😍✨

Wellness i Nordjylland

fra

820 kr.

Luksuriøst spaophold

💦 Nyrenoveret spaområde

🌳 Naturskønne omgivelser

Spaophold på HimmerLand Resort

820 kr.

Spaophold på HimmerLand Resort

Jeg har ovenfor fundet et godt tilbud på det lækre HimmerLand Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor og Travellers’ Choice 2023), der sjovt nok ligger i Himmerland. Hvis ikke geografi er din stærke side, så er Himmerland den del af Nordjylland, der ligger umiddelbart sydøst for Limfjorden.

Nærmere bestemt ligger HimmerLand-resortet tæt ved byen Farsø i den vestlige del af regionen, ca. 40 km fra Aalborg. Herude er der fred og ro, og du har den flotte Limfjord og de skønne, maritime landskaber tæt på.

Selvom den himmerlandske natur ved Limfjorden i den grad lægger op til udeaktiviteter og gåture, så er det slet ikke sikkert, at du har lyst til at forlade resortet.

I svømmehallen kan du slå dig løs i en lys og rummelig hal med et stort svømmebassin (28 grader), en 47 meter lang vandrutsjebane, et børnebassin (34-36 grader) plus boblebad og sauna.

Vil du gerne gå all-in på selvforkælelse og afslapning, bør du helt klart smutte forbi HimmerLands nyrenoverede spa-afdeling. Der kan du fornøje dig med bl.a. panorama-sauna, koldt bucket shower, snowbliss, herbal sauna, spabade, dampbad og meget mere! Billederne nedenfor taler vist for sig selv 😉

Udover svømmehal og spa-afdeling har HimmerLand også andre spændende faciliteter. F.eks. byder resortet på en bowlinghal. Og det er jo altid sjovt.

Bliver du sulten (og det gør du jo nok på et tidspunkt), er du i øvrigt dækket godt ind. HimmerLand-resortet har flere forskellige restauranter, bl.a. et brasserie og pizzeria.

Priser og bestilling

Jeg har fundet dette tilbud på Truestory.

Der kan du booke et topersoners spaophold med overnatning, morgenmad og spa-adgang.

Tilbuddet findes både som et hverdagsophold til 820 kr. pr. person og som et weekendophold til 1.020 kr. pr. person.

Opholdet kan benyttes i hele 2024.

OBS: Er du interesseret i at opgradere opholdet, kan du lige nu booke et Rasul-vinterspaophold til særpris.

Tilbuddet indeholder

  • Én overnatning i lyst og stilfuldt dobbeltværelse
  • Én entré pr. person til HimmerLand Spa (er gældende i 3 timer)
  • Lån af badekåbe, håndklæde og tøfler
  • Forfriskninger fra spabaren – koldt vand, dansk vand og frugt
  • Lækker morgenbuffet i restauranten
  • Én HimmerLand drikkeflaske pr. person


Billeder fra HimmerLand

Som lidt bonusinfo kan jeg fortælle, at HimmerLand var ejet af Lars Larsen frem til hans død i 2019 – ære være hans minde.

Resortet er i dag fortsat en del af Lars Larsen Group. Derfor er det heller ikke tilfældigt, at resortet har adresse på Lars Larsens Vej 1.

Her får du en lille video fra det nye wellness-himmerige

Vis dette opslag på Instagram

Og her en håndfuld billeder

Vis dette opslag på Instagram


Er du på udkig efter flere gode wellnessophold, kan du smutte forbi min spaside, hvor du kan se alle spatilbud.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Wellness i Himmerland: Spaophold på HimmerLand Resort fra kun 820 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang og morgenmad m.m.Wellness i Himmerland: Spaophold på HimmerLand Resort fra kun 820 kr. p.p. inkl. overnatning, spa-adgang og morgenmad m.m.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud