• 15 okt 2020

  Wellnessophold i Himmerland: Nyd et lækkert spaophold fra kun 640 kr. inkl. overnatning, spa-adgang og morgenmad

  Når det er koldt udenfor, er det altid rart med en omgang spa og wellness! Jeg synes i hvert fald selv, at tanken om at varme kroppen igennem i et varmt, boblende spabad lyder fantastisk. Især når termometret udenfor begynder at vise encifrede grader. Og det sker desværre nok inden længe, hvis jeg kender det danske efterårsvejr ret. Heldigvis har Danmark en del rigtig fine sparesorter. Én af disse lækre wellness-oaser har jeg fundet et godt tilbud på i dag. Resortet ligger i Himmerland i det nordjyske – og faktisk hedder resortet slet og ret HimmerLand (så glemmer du i hvert fald ikke, hvilken del af Danmark du befinder dig i). Heroppe i naturskønne Nordjylland kan du se frem til et både afslappende og underholdende spaophold!

  Spaophold i Nordjylland
  frem til oktober 2021
  fra640 kr.
  Wellness i Nordjylland på det 4* HimmerLand
  inkl. overnatning, spa-adgang og morgenmad
  fra640 kr.
  OBS: Sørg for at vælge tilbuddet med spa-adgang

  Spaophold på HimmerLand Resort

  Jeg har ovenfor fundet et godt tilbud på det lækre HimmerLand Resort (4 ud af 5 på tripAdvisor og Travellers’ Choice), der sjovt nok ligger i Himmerland. Hvis ikke geografi er din stærke side, så er Himmerland den del af Nordjylland, der ligger umiddelbart sydøst for Limfjorden.

   

  Nærmere bestemt ligger HimmerLand-resortet tæt ved byen Farsø i den vestlige del af regionen, ca. 40 km fra Aalborg. Herude er der rigeligt med fred og ro, og du har den flotte Limfjord og de skønne, maritime landskaber tæt på.

   

  Selvom den himmerlandske natur ved Limfjorden i den grad lægger op til udeaktiviteter og gåture, så er det dog slet ikke sikkert, at du har lyst til at forlade resortet. Tilbuddet ovenfor inkluderer nemlig adgang til spaområdet. Og netop spafaciliteterne på HimmerLand er faktisk “helt i orden”, som man ville sige i Nordjylland (og som er nordjysk for “virkelig gode!”). I resortets Nordic Spa kan du nemlig fornøje dig med bl.a. finsk sauna, koldt chockbad, relaxbassin, dampbad, biosauna, saltbad, spabad, kneipp-kanal og mere! Hvis du skal det hele igennem, kommer det nok til at tage lidt tid 😉

   

  Når du så på et tidspunkt er rynket som en rosin efter et langt ophold i spaen, kan du begynde at kigge på nogle af HimmerLands andre spændende faciliteter. F.eks. byder resortet på en bowlinghal! Det er jo altid sjovt! Har du børn med, vil de yngste medlemmer af familien helt sikkert også elske legerummet og svømmehallen. Samtidig er der også et fitnesscenter, hvis du gerne vil være lidt aktiv. Og apropos aktiv, så er HimmerLand-resortet faktisk også kendt for sine førsteklasses golfbaner, som profferne spiller på ifm. golfturneringen Made in Denmark.

   

  Bliver du sulten (og det gør du jo nok på et tidspunkt), har du i øvrigt flere forskellige muligheder på HimmerLand-resortet. Der er både restauranter, et brasserie og et pizzeria. Så mon ikke der er et eller andet, der kan friste selv de kræsne typer.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet på HimmerLand på HotelSpecials.dk. De har flere forskellige tilbud, men jeg har fokuseret på deres “Spa Special”. Dette tilbud inkluderer overnatning, morgenmad og indgang til spa-afdelingen. Du kan også bestille et almindeligt ophold med kun overnatning og morgenmad, hvis ikke du gider spaen.

   

  Du kan finde ledige datoer et helt år frem (til oktober 2021). De billigste priser finder du i øjeblikket på ophold med ankomst på søndage. Her kan du finde topersoners ophold med én nat, morgenmad og spa-adgang fra kun 1.279 kr. – dvs. kun 640 kr. pr. person.

   

  Herudover koster langt de fleste både weekend- og hverdagsophold kun 715 kr. pr. person (i alt 1.429 kr. inkl. servicegebyret).

   

   

  Billeder fra HimmerLand

  Himmerland

  Himmerland

  Himmerland

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her