• 15 okt 2020

  Jyllands bedste hotel: 2 nætter på det 5* Comwell Kellers Park fra kun 849 kr. inkl. morgenmad

  Hvis man trods alt skal forsøge at se corona-pandemien fra den lyse side, så har alle de pokkers rejserestriktionerne hjulpet med at få danske ophold på dagsordenen. Og vi har jo faktisk en del spændende muligheder herhjemme, især hvad hotelophold angår. Et af de allerbedste hoteller i Danmark – og dét bedste hotel i hele Jylland (2019) – ligger ved den skønne lille by Børkop, tæt ved Vejle Fjord. Her ligger det imponerende smukke Comwell Kellers Park, hvor der venter dig et ualmindeligt lækkert hotelophold!

  Jyllands bedste hotelophold
  fra849 kr.
  Hotelophold på Comwell Kellers Park
  inkl. 2 overnatninger og morgenmad
  OBS: Klik på "Søg datoer" for at se alle ledige datoer!

  Hotelophold på Comwell Kellers Park

  “Bedste hotel i Jylland” var én af priserne, der blev uddelt ved Danish Travel Awards i 2019. Og denne fornemme hæder tilfaldt det 5* Comwell Kellers Park! Så er niveauet altså sat.

   

  Det er heller ikke så svært at se, hvorfor lige netop Comwell Kellers Park løb med den prestigefyldte titel. Til at starte med kan jeg nævne, at hotellet har til huse i smukke, historiske bygninger – hvidpudsede vægge, røde tagsten – superklassisk og superflot. Beliggenheden i et grønt skovområde lidt uden for Børkop tæt ved Vejle med udsigt til Vejle Fjord trækker heller ikke ligefrem ned. Så mon ikke vi havner på en fem ud af fem på beliggenhedsskalaen, som de ville sige i Hammerslag.

   

  Den historiske atmosfære fra hotellets ydre facade erstattes indenfor af superelegante, moderne faciliteter. En gennemgående luksuriøs indretning skaber en behagelig, harmonisk og yderst afslappet stemning i hele hotellet. På intet tidspunkt vil du være i tvivl om, at du er på et eksklusivt hotel. Værelserne lever også fuldt ud op til ens forventninger om et af Comwell-kædens bedre hoteller.

   

  Og nu til noget vigtigt! Jyllands bedste hotel har naturligvis en lækker spa-afdeling. Så den fortjener også et par linjer. I 2019 afsluttede Comwell Kellers Park en markant udvidelse og renovering af deres spafaciliteter. Det nye spaområde tæller derfor bl.a. indendørs varmvandspool (32 grader), shower walk, urtesauna, dampbad med mulighed for tyrkisk bad, en sandstrand med lysterapi, udendørs boblebad (38 grader), saltlounge og fodspa med udsigt over Vejle Fjord! Rendyrket velvære fra ende til anden! Spaen er dog ikke gratis. Hvis du har en overnatning med morgenbuffet (som med dette tilbud), kan du købe adgang til hotellets AquaSpa for 350 kr. pr. person pr. dag. Det er dog også muligt at booke en “Spapakke Deluxe”, hvor både spa-adgang og middag er inkluderet – mere om det senere.

   

  Afslutningsvis kan jeg nævne, at Comwell Kellers Park også har egen restaurant (Restaurant Christian Kellers) og en velforsynet bar, der serverer alt fra øl og vin til kulørte cocktails. En tur forbi baren er i øvrigt altid en god måde at afslutte dagen på 😉

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Priser og bestilling

  Jeg har fundet tilbuddet til Comwell Kellers Park på HotelSpecials.dk. Lige nu kører de et “Særtilbud”, hvor du får 15 % rabat på ophold på et dobbeltværelse. Tilbuddet gælder for datoer i resten af 2020 (mindst to nætter). Priserne varierer alt efter dato. Den billigste pris for et topersoners ophold i to nætter er kun 849 kr. pr. person. Disse priser finder du typisk i hverdagene. Fredagene er typisk de dyreste ankomstdage (1.705 kr. pr. person for to nætter), mens ankomst på lørdage som regel er de næstdyreste (1.450 kr. pr. person for to nætter).

   

  Vil du gerne opgradere dit ophold, har du som sagt også mulighed for det. Hvis du scroller lidt ned på tilbudssiden, kan du bl.a. finde tilbud på “Halvpension Special” (fra 1.498 kr. pr. nat) og “Spapakke Deluxe” (fra 2.398 kr. pr. nat). Disse tilbud kan i modsætning til “Særtilbuddet” godt bookes med kun én overnatning. Spapakke Deluxe-tilbuddet inkluderer både adgang til spaen, en 3-retters middag på ankomstdagen og morgenmad. Så hvis du går efter den ultimative forkælelse, skal du helt klart kigge nærmere på dette tilbud 😉

   

   

   

  Billeder fra Comwell Kellers Park

  Comwell Kellers Park

  Comwell Kellers Park

  Comwell Kellers Park

  Comwell Kellers Park

   

   

  Transport til Comwell Kellers Park

  Hotellet ligger ca. fire km uden for Børkop. Har du en bil, vil det selvfølgelig være nemmest at køre selv. Og ellers finder du en togstation i Børkop. Så kan du selv vurdere, om du har lyst til at gå de fire kilometer fra stationen til hotellet, eller om du hellere vil tage en taxi.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Jyllands bedste hotel: 2 nætter på det 5* Comwell Kellers Park fra kun 849 kr. inkl. morgenmad

  1. Martin says:

   Synes bare det ligner fuldstændig det samme pris på Comwells egen hjemmeside. Så vil det da være mere sikkert at bestille den vej igennem

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Martin 🙂

    Jeg kan godt se, at priserne ligner hinanden. Men jeg er ret sikker på, at du være lige så tryg ved at booke hos HotelSpecials som Comwell – med andre ord kan du bare booke på den side, du har mest lyst til 🙂

    Personligt er jeg dog rigtig glad for HotelSpecials kalenderoversigt, når du klikker på “Søg datoer”. Den giver et virkelig godt overblik over de billigste ledige datoer 😉

  Se hotel-tilbud her