Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 2.098 kr.
Ruths-Hotel-Skagen-banner-1-1280-x-1280-1080x1080
Spa

Wellnessophold på Ruths Hotel i Skagen

3 dage inkl. adgang til wellnessfaciliteter, 3-retters middag & morgenbuffet

Spa |

Wellnessophold på Ruths Hotel i Skagen

Du kan godt begynde at glæde dig – for jeg har fundet et luksustilbud fra allerøverste hylde! Der er nemlig tilbud på et af Danmarks allerbedste badehoteller. Ruths Hotel er en hæderkronet institution i den danske hotel- og restaurationsbranche. Det femstjernede badehotel er en funklende juvel beliggende i den nordligste del af Danmark i charmerende Skagen. Heroppe forener Ruths Hotel rendyrket wellnessluksus med udsøgt gastronomi på et tårnhøjt niveau. Tilbuddet her er med andre ord noget af det ypperste luksus, du finder inden for Danmarks grænser!  ✨

Selvforkælelse på Ruths Hotel

Udvalgte datoer i maj

2.098 kr.

Femstjernet luksus på dansk

💦 Adgang til wellness og fitness

🍽️ Inkl. 3-retters middag og morgenmad

Ophold på Ruths Hotel

Ophold på Ruths Hotel

Leder du efter et hygge-/luksus-ophold herhjemme i Danmark, så skal du bare se her. Jeg har nemlig fundet et tilbud på et hyggeligt hotelophold på det uforlignelige Ruths Hotel (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) i Skagen. Endda med mulighed for lidt spa og wellness!

På Ruths Hotel har alle gæster nemlig fri adgang til alle faciliteter i wellnessafdelingen det gælder hele ankomstdagen og hele afrejsedagen. Så hvis du har lyst, kan du bruge lidt af din tid i Skagen på at forkæle dig selv med diverse spafaciliteter – bl.a. sauna, dampbad, massagebrusere, fitnessrum og et opvarmet terapibassin med en vandtemperatur på 30-32 grader.

Men brug nu ikke hele dagen i wellness. For selvom Ruths Hotel er et fabelagtigt badehotel med rigtig fine faciliteter, må man heller ikke glemme omgivelserne. Og nu hvor du bogstavelig talt er på toppen af Danmark, må du ikke misse muligheden for at se dig lidt omkring.

Sørg f.eks. for at slå et smut forbi Grenen, Danmarks nordligste punkt, og stå med det ene ben i Skagerrak og det andet i Kattegat. Og er du kunstinteresseret, kan du jo passende besøge det fantastiske Skagens Museum, der inviterer dig på en imponerende udstilling med Krøyer, Ancher og alle de andre talentfulde skagensmalere. Skagen har også sit eget ølbryggeri, Skagen Bryghus, hvor du både kan nyde en frokost og smage på de våde varer.

Tilbuddet inkluderer også morgenbuffet, så du kan se frem til at starte dagen på bedste vis med veltilberedte æggeretter på bestilling. Og hvis vi lige bliver i den gastronomiske afdeling for en stund, så har Ruths Hotel faktisk to forskellige restauranter – Ruths Brasserie og Restaurant Okê. Sidstnævnte har tidligere haft internationale stjernekokke som Michel Michaud og Thorsten Schmidt som køkkenchefer. Med i tilbuddet får du ovenikøbet også en 3-retters brasserie-menu den ene aften. Så går du op i mad og gastronomi, tilbyder Ruths Hotel en fantastisk mulighed for nogle formidable madoplevelser!

Ophold på Ruths Hotel – priser og bestilling

Tilbuddet ovenfor har jeg fundet på takeoffer.dk.

Du kan benytte tilbuddet på ophold med ankomst enten d. 20. maj, d. 22. maj eller d. 27. maj.

Prisen for et topersoners ophold lyder på kun 2.098 kr. pr. person. Og med i den pris får du som sagt to overnatninger, morgenmad, spa-adgang og en treretters menu.

Tilbuddet indeholder

 • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse i en af Ruths Hotels 5 bygninger
 • Fransk inspireret 3-retters brasserie-menu den ene aften
 • 3 dages adgang til Ruths Hotels hyggelige wellness-afdeling med:
  • Sauna 
  • Dampbad
  • Fitness-lokale
  • Opvarmet terapibassin med en vandtemperatur på 30 – 32 grader
 • Lækker morgenbuffet begge morgener inkl. frisktilberedte æggeretter på bestilling
 • Badekåbe til låns og tøfler til at tage med hjem
 • Gratis parkering
 • Gratis wi-fi
 • Ankomst er muligt mandag d. 20. maj, onsdag d. 22. maj eller mandag d. 27. maj


Billeder fra hotellet

Ruths Hotel - hotelfacaden

Ruths Hotel - indendørs swimmingpool

Ruths Hotel - luftfoto

Ruths Hotel- hotelværelse


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Wellnessophold på Ruths Hotel i SkagenWellnessophold på Ruths Hotel i Skagen

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud