• 03 sep 2020

  Luksuriøst wellnessophold: 2 nætter på det 5* Ruths Hotel i Skagen fra kun 1.895 kr. inkl. fri adgang til wellness, morgenbuffet og 3-retters brasserie-menu

  Du kan godt begynde at glæde dig – for jeg har fundet et luksustilbud fra allerøverste hylde! Der er nemlig tilbud på et af Danmarks mest kendte 5* badehoteller. Ruths Hotel er en hæderkronet institution i den danske hotel- og restaurationsbranche. Det 5* badehotel er en funklende juvel beliggende i den nordligste del af Danmark i charmerende Skagen. Heroppe forener Ruths Hotel rendyrket wellnessluksus med udsøgt gastronomi på et tårnhøjt niveau. Tilbuddet her er med andre ord noget af det ypperste luksus, du finder inden for Danmarks grænser!

  Selvforkælelse på Ruths Hotel
  1. september - 21. december
  fra1.895 kr.
  3 dage på Ruths Hotel
  med fri adgang til wellnessafdelingen, morgenbuffet og 1 x 3-retters brasserie-menu

  Wellnessophold på Ruths Hotel

  Det er en god dag i dag! Jeg har nemlig fundet et herligt tilbud på et wellness- og spaophold på det uforlignelige 5* Ruths Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice Award) i Skagen.

   

  Du får 3 vidunderlige dage (dvs. 2 nætter) på det anmelderroste hotel, og du har fri adgang til hotellets indbydende wellnessafdeling alle dagene. Her kan du forkæle dig selv i et paradis af velvære, der bl.a. byder på sauna, dampbad, massagebrusere, motionsmaskiner og et opvarmet terapibassin med en vandtemperatur på 30 – 32 grader.

   

  Tilbuddet inkluderer også morgenbuffet begge morgener, hvor du kan starte dagen med veltilberedte æggeretter på bestilling. Herudover får du også en lækker 3-retters brasserie-menu den ene aften. Ruths Hotel har hele to restauranter – Ruths Brasserie og Ruths Gourmet. Sidstnævnte har tidligere haft internationale stjernekokke som Michel Michaud og Thorsten Schmidt som køkkenchefer. Så går du op i mad og gastronomi, er Ruths Hotel en fantastisk mulighed for nogle helt unikke madoplevelser!

   

  Som om et tilbud på Ruths Hotel i sig selv ikke er nok, så får du også tre dage i et af Danmarks absolut smukkeste områder – for slet ikke at tale om den charmerende by Skagen. Her kan du f.eks. tage op til Grenen, Danmarks nordligste punkt, og stå med det ene ben i Skagerak og det andet i Kattegat. Og er du kunstinteresseret, er du nødt til at besøge det fantastiske Skagens Museum, der inviterer dig på en imponerende udstilling med Krøyer, Ancher og alle de andre talentfulde skagensmalere.

   

  Prisen for dette luksuriøse wellnessophold på Ruths Hotel starter fra kun 1.895 kr. pr. person (i alt 3.790 kr.) inkl. fri adgang til wellnessafdelingen alle dagene, morgenbuffet og 3-retters brasserie-menu. Du kan benytte dig af tilbuddet på alle ugens dage fra d. 1. september – d. 21. december (der er dog et weekendtillæg).

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse i en af Ruths Hotels 5 bygninger
  • Fransk inspireret 3-retters brasserie-menu den ene aften
  • 3 dages adgang til Ruths Hotels hyggelige wellness-afdeling med:
   • Sauna
   • Dampbad
   • Massagebruser
   • Opvarmet terapibassin med en vandtemperatur på 30 – 32 grader
   • Motionsmaskiner: Cykel, løbebånd og romaskine
  • Lækker morgenbuffet begge morgener inkl. frisktilberedte æggeretter på bestilling
  • Badekåbe til låns og tøfler til at tage med hjem
  • Gratis parkering
  • Gratis Wi-Fi
  • Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 1. september – 21. december 2020

   

  OBS: Der skal betales et weekendtillæg på 400,- pr. værelse pr. nat ved overnatning fredag, lørdag og på helligdage.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Ruths Hotel

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her